Jump to content

Ο χειρότερος εφιάλτης σας;

Tele-phonic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 90
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έχω προσέξει ότι οι δικοί μου εφιάλτες είναι συνήθως τα προβλήματα της καθημερινότητας μεγενθυμένα κατά πάρα πολλές φορές...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Smoky_B (11 Νοέ. 2004 , 16:03)

an kai den thimame katholou ta oneira pou blepo poia , otan hmoun ligo mikroteros eblepa oti hmoun pano se mia taratsa enos ktiriou (entelos leia) h se ena pelorio ploio me leio katastrwma . to ktirio ksafnika eperne mia klish kai ego glistrousa , den upurxe tipota na piastw kai na swthw ! molis epefta ksipnaga prin ftasw katw !

:eek: :eek: :eek: :eek: ΣΟΒΑΡΑ;

Και γω το ιδιο εβλεπα :cry:

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Επίσης, ένας από τους χειρότερους εφιάλτες μου είναι ότι το ασανσέρ δεν σταματάει στον όροφο που έχω πατήσει και συνεχίζει να κατεβαίνει στο απόλυτο κενό...φρίκη
...And yet I know the worst is still to come...

Ακούστε ένα παλιό δικό μου: Μου έχουν κόψει το κεφάλι :cry: , μου έχουν ανοίξει την κοιλιά :blink: , πέταξαν έξω τα σωθικά :eek: , τεμαχίσανε τα πόδια και τα χέρια :alien: , ο τόπος γεμάτος αίματα και εγώ μπορώ να... παρακολουθώ χωρίς να μπορώ(φυσιολογικό νομίζω...) να κάνω τίποτα... :cool:

Το παίρνω το πρώτο βραβείο;;;; :!: :!: :!:

I see stupid people...

εμενα ο χειροτερος κ σιχαμεροτερος εφιαλτης που εχω δει ειναι να μου πεφτουν τα δοντια να τα χανω ολα και να τα φτυνω στο χερι μου κ οσο τα φτυνω τοσα μου πεφτουν συνεχεια.. και να τα νιωθω στο στομα μου να κουνιουντε και να γεμιζει το στομα δοντια μεχρι που τα χανω ολα :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (12 Νοέ. 2004 , 11:53)

εμενα ο χειροτερος κ σιχαμεροτερος εφιαλτης που εχω δει ειναι να μου πεφτουν τα δοντια να τα χανω ολα και να τα φτυνω στο χερι μου κ οσο τα φτυνω τοσα μου πεφτουν συνεχεια.. και να τα νιωθω στο στομα μου να κουνιουντε και να γεμιζει το στομα δοντια μεχρι που τα χανω ολα :worry:

Μην μου πεις ότι είσαι ο... Γεωργίου;! :lol: :lol: :lol:
I see stupid people...

To ότι χάνουμε τα δόντια μας το βλέπουμε οι περισσότεροι. Το έχω δεί κι εγώ αρκετές φορές. Το χειρότερο μου όμως είναι ότι είμαι σε μια μεγάλη ανηφόρα με απίστευτη κλήση σχεδόν κάθετη, δεν μπορώ να σταθώ όρθια να περπατήσω και σκαρφαλώνω σχεδόν στα 4 προσπαθώντας να μη γλυστρίσω και φτάσω κάτω. Ποτέ δεν έχω κοιτάξει τι έχει κάτω, ότι και να είναι όμως εμένα με φοβίζει. Τις 2-3 τελευταίες φορές που το έχω δεί είμαι στο δρόμο που μένει ο αγαπημένος μου. Λέτε να σημαίνει κάτι?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg

Αυτο με το ασανσερ το βλεπω και εγω!! :eek: μονο που μερικες φορες το ασανσερ οταν πηγενει στον κατω οροφο δεν σταματαει ποτε......μετα δεν θυμαμαι τι γινεται...
ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgekap1 (12 Νοέ. 2004 , 14:58)

Αυτο με το ασανσερ το βλεπω και εγω!! :eek: μονο που μερικες φορες το ασανσερ οταν πηγενει στον κατω οροφο δεν σταματαει ποτε......μετα δεν θυμαμαι τι γινεται...

το βλεπω και εγω :whistle:

τωρα που ειπατε για ασανσερ θα το ονειρευτω κ γω! σταααανταρ !!

οσο για τα δοντια που πεφτουν εχω ακουσει πως σημαινει οτι καποια προβληματα της ζωης σου βρισκουν λυση.

Πάντως το ασανσέρ όταν κατεβαίνει σημαίνει κακοτυχία και όταν ανεβαίνει σημαίνει ευχάριστα νέα. Εμένα μονίμως κατεβαίνει... ω ρε τι με περιμένει!!! ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (12 Νοέ. 2004 , 15:20)

οσο για τα δοντια που πεφτουν εχω ακουσει πως σημαινει οτι καποια προβληματα της ζωης σου βρισκουν λυση.

apo oso ksero eksartatai an ta dontia peftoun mona tous,an sou ta bgazoun,an exei aima ktl ktl

pantos gia to sygekrimeno oneiro leo na stamathso na to dino shmasia... :wacko: olh mera mesa sta dontia...arxisa na ta blepo kai ston upno mou... :wacko: :blink:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre (11 Νοέ. 2004 , 15:46)

Ο χειρότερος εφιάλτης μου είναι να ξυπνήσω μία μέρα και να μην μπορώ πλέον να ονειρευτώ...

Εγραψες... :cool:

Εμενα ο χειροτερος μου εφιαλτης (απο τους λιγους που βλεπω) ειναι οταν και καλα καποιος παει να με βλαψει κι ενω θελω να φωναξω δυνατα και να ζητησω βοηθεια δεν μπορω να μιλησω καν απο το σοκ.Αχχχ...Παντα ξυπναω αναστατωμενος... :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ismini20 (12 Νοέ. 2004 , 21:09)

Πάντως το ασανσέρ όταν κατεβαίνει σημαίνει κακοτυχία και όταν ανεβαίνει σημαίνει ευχάριστα νέα . Εμένα μονίμως κατεβαίνει... ω ρε τι με περιμένει!!! ;)

Μπα χλωμο και αυτο,οταν ανεβαινει δηλαδη..το βλεπω συνεχεια και δεν ειναι να πεις οτι ανεβαινει απλα,αλλα περναει και την ταρατσα και ακομα συνεχιζει... :confused: :worry: αλλα απο ευχαριστα νεα.. :down:

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (12 Νοέ. 2004 , 17:20)

τωρα που ειπατε για ασανσερ θα το ονειρευτω κ γω! σταααανταρ !!

το βλεπω και εγω αυτο με τα δοντια :( αλλα εχω ακουσει ακριβως το αντιθετο,οτι θα σε βρουν τα χειροτερα :( αν και δεν τα πιστευω αυτα μακαρι να εχεις δικιο εσυ ;)

Εσένα Lagoudaki ο χειρότερος εφιάλτης σου θα είναι να το σκάσει ο Στέλιος και να έρθει να σε επισκεφτεί στο κρεββάτι σου!!! :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tinkerbell (13 Νοέ. 2004 , 01:29)

o xeiroteros mou efialths einai na dw araxnes,katsarides,akrides,kampies kai oti exw kleistei se ena polu mikro asanser pou einai theoskoteina !! :cry:

To ido alla me feretro kai skorpious :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :p

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

O xeiroteros mou efialths einai otan antikrizw to prwi thn porta tou sxoleiou mou!

Axxx...

Sony Ericsson :love:

:shoot:Nokia:whip:

:cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry:

paidia o xeiroteros mou efieltis einai oti otan koimithw mporei na mi xanaxypnhsw h' na xypnhsw mesa se kasa.............................

makria..........to xerete oti sta oneira mas de mporoume na allaxoume to fwtismo?diladi oi diakoptes to spitiou p.x. den leitourgoun h' an koitaxeis to poloi sou den allazei o xronos panta einai o idios..............

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anekdoto04 (15 Νοέ. 2004 , 06:45)

to xerete oti sta oneira mas de mporoume na allaxoume to fwtismo?diladi oi diakoptes to spitiou p.x. den leitourgoun h' an koitaxeis to poloi sou den allazei o xronos panta einai o idios..............

Σώπα ρε! Δεν το ήξερα αυτό, μου κάνει τρομερή εντύπωση. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει τύχει να προσπαθήσω να ανοίξω το φως ή να δω την ώρα, αλλά είναι φοβερό αυτό που λες!