Silky21 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 (edited) εγω το εχω στα χερια μου εδω και 2 βδομαδες. moto g 3rd generation. απο amazon,απο ινδια. 2 gb ram, δικαρτο,LTE,η μπαταρια μού κραταει 2 μερες.. πολυ ευχαριστημενος! Edited August 27, 2015 by Silky21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Καλορίζικο. Πόσο κόστισε αν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Στην Ελλάδα θα έρθει ή έκδοση με τα 2gb ram Παίζει να είναι και dual sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silky21 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Καλορίζικο. Πόσο κόστισε αν επιτρέπεται; λιγο πιο κατω απο 300 ευρω μαζι με τα μεταφορικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Λογική τιμή. Το πιο απλό μοντέλο με 1gb ram και 8gb αποθηκευτικό χώρο, αν δεν κάνω λάθος το πήρε το μάτι μου κάπου στα 250€ σε σκρουτζομάγαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kristian68 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 λιγο πιο κατω απο 300 ευρω μαζι με τα μεταφορικα. Ρε παιδια, δεν ειχαν πει οτι θα βγει η εκδοση των 2 giga κοντα στα 200Ε η κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 180$ έχει στην Αμερική το απλό (1gb ram 8gb) και το μοντέλο με τα 2gb ram και 16gb αποθηκευτικό χώρο θέλει +40$. Δηλαδή με τη σημερινή ισοτιμία 196€. Αλλά σιγά μην το βάλουν μόνο τόσο εδώ. Πέρυσι η επίσημη τιμή για το δίκαρτο των 8gb ήταν 200€. Πιστεύω πως κάπου εκεί θα βάλουν το απλό και 30-40€ παραπάνω το καλό με τα 2gb. Προς το παρόν μόνο παραεισαγωγή στα σκρουτζομάγαζα υπάρχει το απλό από ότι βλέπω από 239€. Εμένα με ανησυχεί αυτό λιγάκι γιατί και στο παρελθόν ενώ έβγαινε έκδοση με 16gb για το μοντέλο του 2014, Δεν την έφερναν στην Ευρώπη. Ελπίζω να αλλάξουν τακτική τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 180$ έχει στην Αμερική το απλό (1gb ram 8gb) και το μοντέλο με τα 2gb ram και 16gb αποθηκευτικό χώρο θέλει +40$. Δηλαδή με τη σημερινή ισοτιμία 196€. Αλλά σιγά μην το βάλουν μόνο τόσο εδώ. Πέρυσι η επίσημη τιμή για το δίκαρτο των 8gb ήταν 200€. Πιστεύω πως κάπου εκεί θα βάλουν το απλό και 30-40€ παραπάνω το καλό με τα 2gb. Προς το παρόν μόνο παραεισαγωγή στα σκρουτζομάγαζα υπάρχει το απλό από ότι βλέπω από 239€. Εμένα με ανησυχεί αυτό λιγάκι γιατί και στο παρελθόν ενώ έβγαινε έκδοση με 16gb για το μοντέλο του 2014, Δεν την έφερναν στην Ευρώπη. Ελπίζω να αλλάξουν τακτική τώρα. Στην Αγγλία από 22 του μηνός και σε 2/16 MB. Aρα και εδώ κάποια στιγμή.. Ψηνεται κανείς από Θεσσαλονίκη να κάνουμε καμιά ομαδική παραγγελία; Εχω κι άλλον έναν που θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 22 Οκτωβρίου όμως, όχι Σεπτεμβρίου: http://www.amazon.co.uk/Motorola-Moto-Generation-SIM-Free-Smartphone/dp/B014KT0KWE/ Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 22 Οκτωβρίου όμως, όχι Σεπτεμβρίου: http://www.amazon.co.uk/Motorola-Moto-Generation-SIM-Free-Smartphone/dp/B014KT0KWE/ Στης μοτορολα το σαιτ το αγγλικό λέει 24 Σεπτεμβρίου delivery ομως για Αγγλία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Χμμ όντως παίζουν οι ημερομηνίες, τώρα έβαλα ένα στο καλάθι στο αγγλικό σάιτ της Motorola και μου έγραψε παράδοση 30 Σεπτεμβρίου. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Ρολάρει άψογα…. Είναι σουπερ. Αξίως συνεχιστής του mot G2. Με IPX 7 (αδιάβροχο μεν αλλά όχι πιστοποίηση για σκόνες) Σορρύ αλλά οι Φώτο δεν είναι και ότι το καλύτερο… αλλά είναι μια πρώτη εικόνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Συνεχιστης του g2 αλλά σε μονή sim, έτσι; Να τα λέμε, να τα γράφουμε... Φέρε το σε δίκαρτο να γίνει χαμός ρε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Και χωρις stereo speakers.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Και χωρις stereo speakers.. δες την πρώτη εικόνα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Ρολάρει άψογα…. Είναι σουπερ. Αξίως συνεχιστής του mot G2. Με IPX 7 (αδιάβροχο μεν αλλά όχι πιστοποίηση για σκόνες) Σορρύ αλλά οι Φώτο δεν είναι και ότι το καλύτερο… αλλά είναι μια πρώτη εικόνα Αλλά τελικά είναι με μια κάρτα σιμ ε; :( Καλομάθαμε στο διπλό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Αλλά τελικά είναι με μια κάρτα σιμ ε; :( Καλομάθαμε στο διπλό... δεν σκέφτηκα να ανοίξω το καπάκι για να δώ αν είναι dual... :O :O :O :O χαζομάρα... να δεις το Χ play και το χ style εκει θα μείνεις... το huawe με απογοήτευσε.. δεν έβγαλε καλές φωτο. παίζει να βγουν dual. στο ίδιο συρτάρι θα μπαίνουν οι δυο κάρτες sim και micro SD. με λειτουργεία ταχυφορτισής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Το 3rd gen δεν έχει στερεοφωνικα ηχεία. Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Το 3rd gen δεν έχει στερεοφωνικα ηχεία. Aυτό δεν προκύπτει από πουθενά Κι έπειτα τηλέφωνο είναι, όχι gheto blaster...που δεν φαίνεται να έχει 2 sim είναι πολύ πιο σπαστικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Aυτό δεν προκύπτει από πουθενά Κι έπειτα τηλέφωνο είναι, όχι gheto blaster...που δεν φαίνεται να έχει 2 sim είναι πολύ πιο σπαστικό... Προκύπτει από το ότι δεν έχει στερεοφωνικα ηχεία.Ή πάνω γρίλια είναι μόνο ακουστικό. Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Γιατί έχουν πει ότι δεν θα έρθει δικαρτο Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Γρήγορη ερώτηση προς τους κατόχους (αν και φαντάζομαι την απάντηση): Παρέλαβα σήμερα τη συσκευή από you.gr και μέσα υπήρχε μόνο το καλώδιο USB χωρίς φορτιστή. Να υποθέσω ότι το κουτί κανονικά περιέχει και φορτιστή; Επίσης το κουτί δεν ήταν σφραγισμένο, αυτό είναι νορμάλ; Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pothead Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Γρήγορη ερώτηση προς τους κατόχους (αν και φαντάζομαι την απάντηση): Παρέλαβα σήμερα τη συσκευή από you.gr και μέσα υπήρχε μόνο το καλώδιο USB χωρίς φορτιστή. Να υποθέσω ότι το κουτί κανονικά περιέχει και φορτιστή; Επίσης το κουτί δεν ήταν σφραγισμένο, αυτό είναι νορμάλ; Εγω είμαι κάτοχος του Moto g 2nd gen 3G αλλά και το original Moto g δεν είχαν φορτιστή μόνο καλώδιο USB. Όσο για το ότι δεν ήταν σφραγισμένο ίσως είναι παραεισαγωγης και τα ανοίγουν για έλεγχο ή για ελληνικά manuals. Για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Με ενημέρωσαν από το you ότι κανονικά δεν περιέχεται φορτιστής αλλά επειδή δεν το ανέφεραν σαφώς στην σελίδα τους θα μου στείλουν δωρεάν φορτιστή ταξιδίου. Υπόψιν ότι εγώ τους είχα ζητήσει στο αρχικό email που τους έστειλα να μου δώσουν φορτιστή μόνο στην περίπτωση που περιλαμβάνεται υπό κανονικές συνθήκες στην συσκευασία. Χαίρομαι που ακόμα και σε μέρες κρίσης υπάρχουν σωστοί επαγγελματίες. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ξέρουμε αν θα το φέρει το public? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts