Jump to content

Αιώνιοι φοιτητές, τέλος;

Whoami
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

stratus,το μονο που εκανες ηταν να βγαλεις ενα αυθαιρετο συμπερασμα απ'οσα εγραψα και να μου πεις οτι κοστιζουν σε ανθρωπινο δυναμικο και αλλα που δεν μπορεις να μου τα πεις(γιατι αραγε?).Για το ανθρωπινο δυναμικο,εισαι ΤΕΛΕΙΩΣ ακυρος.Δεν εχω ακουσει κανενα πανεπιστημιο να βαζει ''εξτρα'' ωρες για μαθηματα λογο πληθωρας φοιτητων.Σε περιπτωση που δεν το ξερεις,στα περισσοτερα πανεπιστημια ελαχιστα μαθηματα απαιτουν να τα παρακολουθεις και αυτο εχει σαν αποτελεσμα ακομα και σε ''βαρβατα'' μαθηματα,το αμφιθεατρο να ειναι αδειο.Στην σχολη μου(στατιστικη στο πανεπιστημιο Πειραια,ειναι ελαχιστες οι φορες που εχει δημιουργηθει προβλημα λογω υπερπληθωρας φοιτητων)Η πραγματικοτητα,ειναι οτι δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να κοπουν οι αιωνιοι φοιτητες,με το ΥΠΑΡΧΟΝ συστημα εισαγωγης και φοιτησης στα πανεπιστημια.Αν παμε σε καποιο μοντελο ευρωπαικο,με ελευθερη εισαγωγη στα πανεπιστημια,σαφως και αλλαζουν τα πραγματα.Ομως με το τωρινο συστημα,αν γινει κατι με τους αιωνιους φοιτητες θα ειναι μονο για το θεαθηναι.Δεν υπαρχει λογος,γιατι δεν κοστιζουν απολυτως τιποτα.

Οι λογοι που γινονται καποιοι αιωνιοι ειναι πολλοι.Αδιαφορια,βλαμενοι καθηγητες,δυσκολες σχολες,ατυχιες.Οποιοι και να ειναι ομως οι λογοι,εσυ stratus και καθε stratus,τι προβλημα εχεις?(δεν στο λεω με κακια,προσπαθω να σε καταλαβω)

Υ.Γ.Ασχετο με το θεμα,προς το παρων δεν εχω την τιμη να λεγομαι αιωνιος,αφου δεν εχω τελειωσει το 4ο ετος.

• Απαντήσεις 211
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η πραγματικοτητα,ειναι οτι δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να κοπουν οι αιωνιοι φοιτητες,με το ΥΠΑΡΧΟΝ συστημα εισαγωγης και φοιτησης στα πανεπιστημια.

Οι "αιώνιοι" φοιτητές δικαιούνται:

α) πάσο;

β) "δωρεάν" σίτιση;

γ) "δωρεάν" βιβλία (αν το σύγγραμα αλλάξει);

δ) "δωρεάν" στέγαση (εφόσον πληρούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις);

Αν όχι (ή αν ναι, και τους κοπούν τα παραπάνω προνόμια) μετά από ένα διάστημα πχ ν+2, άντε ν+3 για τις δύσκολες σχολές, τότε ας κάτσουν και 7 και 10 και 20 χρόνια στη σχολή. Όντως δεν ενοχλούν κανέναν. Αν ναι, αποτελούν κόστος.

Συμφωνώ με τους περισσότερους από τους προλαλήσαντες ότι και υπάρχουν "αιώνιοι" φοιτητές που είναι ειδικές περιπτώσεις (διάφορα προβλήματα, υγείας, οικονομικά κτλ) και υπάρχουν καθηγητές που κόβουν για να κόβουν και υπάρχουν και άλλα προβλήματα σημαντικότερα από αυτό των "αιωνίων". Όπως και να το κάνουμε πάντως, και αυτό το σύστημα που σου επιτρέπει να φοιτάς μια ζωή ολόκληρη είναι μια ανωμαλία του εκπαιδευτικού συστήματος.

Και να σου πω και ποιος είναι ο λόγος να "κοπούν" οι αιώνιοι φοιτητές όπως λες (σσ: συμφωνώ ότι ισχύσει να ισχύσει μόνο για τους νέους) για να δοθεί ένα κίνητρο σε κάποιους μπας και πάρουν το ρημάδι το πτυχίο. Σε καλό θα τους βγει και των ίδιων.

Κάποιες από τις παροχές (δεν ξέρω ακριβώς ποιές), κόβονται με το πέρας των ετών φοίτησης, ή ένα χρόνο μετά (δεν είμαι σίγουρος).

Αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος είναι πως θα έπρεπε να καθιερωθεί ένας κανονισμός που θα λέει ότι αν δεν τελειώσεις σε ν+2 χρόνια παίρνεις πόδι. Αυτό νομίζω είναι απαραίτητο, για τη βελτίωση των πανεπιστημίων (όπως φυσικά και πολλά άλλα πράγματα).

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Οι "αιώνιοι" φοιτητές δικαιούνται:

α) πάσο;

β) "δωρεάν" σίτιση;

γ) "δωρεάν" βιβλία (αν το σύγγραμα αλλάξει);

δ) "δωρεάν" στέγαση (εφόσον πληρούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις);

Αν όχι (ή αν ναι, και τους κοπούν τα παραπάνω προνόμια) μετά από ένα διάστημα πχ ν+2, άντε ν+3 για τις δύσκολες σχολές, τότε ας κάτσουν και 7 και 10 και 20 χρόνια στη σχολή. Όντως δεν ενοχλούν κανέναν. Αν ναι, αποτελούν κόστος.

Πασο δικαιουνται μεχρι και ν+2 απ'οσο ξερω.Σιτιση και στεγαση μεχρι ν+1.Παντα απ'οσο γνωριζω.Να ξερεις παντως πως και η σιτιση και η στεγαση αφορα κυριως παιδια απο αλλη πολη απο αυτην που φοιτουν και τα παιδια αυτα τελειωνουν συνηθως σε λογικο χρονο την σχολη.Επισης για την στεγαση απ'οσο ξερω παιζουν και οροι που αναφερουν οτι πρεπει να εχεις περασει ορισμενο αριθμο μαθηματων κλπ.

Βιβλια,ναι δικαιουνται οι αιωνιοι,αλλα οποιος θεωρει εξοδο το βιβλιο που θα παρει καποιος αιωνιος ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ αλλαξει και ΑΝ παει να το παρει,ας μου το πει και εμενα.

Το τι πρεπει να αλλαξει στην παιδεια,δεν εχει νοημα να το συζητησουμε σε αυτο το τοπικ,αν θελετε το κανουμε σε καποιο καινουργιο.Παντως πρεπει να αλλαξουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.Απο τον τροπο εισαγωγης,μεχρι τον τροπο φοιτησης.Η εισοδος πρεπει να γινει ελευθερη,να υπαρχουν αυστηροι κανονες για την συνεχιση των σπουδων,ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ παρακολουθηση και αλλα πολλα,που το μονο σιγουρο παντως,ειναι οτι δεν εχουν καμια σχεση με το εκπαιδευτικο μας συστημα.

stratus,το μονο που εκανες ηταν να βγαλεις ενα αυθαιρετο συμπερασμα απ'οσα εγραψα και να μου πεις οτι κοστιζουν σε ανθρωπινο δυναμικο και αλλα που δεν μπορεις να μου τα πεις(γιατι αραγε?).

Εδω φταιω γιατι δεν το διατυπωσα σωστα εννοουσα οτι το κρατος δεν μπορει να σε χρησιμοποιησει για να παραγεις εργο (βασει των γνωσεων βεβαια που θα εχεις αποκτησει).Τα αλλα που σου ειπα οτι δεν μπορω να αναλυσω εχω δικιο διοτι θελει παρα πολυ χρονο και χωρο.

Οποιοι και να ειναι ομως οι λογοι,εσυ stratus και καθε stratus,τι προβλημα εχεις?(δεν στο λεω με κακια,προσπαθω να σε καταλαβω)

Νομιζω οτι αυτο συζηταμε εδω και ειπα να γραψω την αποψη μου

Υ.Γ.Ασχετο με το θεμα,προς το παρων δεν εχω την τιμη να λεγομαι αιωνιος,αφου δεν εχω τελειωσει το 4ο ετος.

Εγω παντως ειχα την τιμη να διδαξω σε πανεπιστημιο και πιστεψε με ξερω καλα το προβλημα

Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

το κυριοτερο προβλημα για μενα ειναι οτι κρατουν τις θεσεις οι αιωνιοι και δεν μπαινουν νεοι φοιτητες που δεν μπαινουν στην πρωτη τους επιλογη οχι επειδη δεν το αξιζουν αλλα επειδη δεν χωρανε αλλοι φοιτητες επειδη το εκπαιδευτικο συστημα θελει να εχει φοιτητες με πολλα χρονια φοιτησης.

Νταξει δεν λεω μπορει να εχουμε ολοι καποια στραβα γεγονοτα κατα την διαρκεια της φοιτησης πλην ομως δεν βρισκω λογικο να μπορει καποιος να φοιτα πανω απο 8 χρονια.Οσες ατυχιες και αν εχει οτι προβληματα υγειας και αν εχει δεν υπαρχει δικαιολογια.

Ναι σε σχεση με το εξωτερικο μπαινεις δυσκολοτερα σε ΑΕΙ πλην ομως μεχρι και φετος υπαρχουν καθε χρονο 10-15.000 φοιτητες που μπαινουν με κατω απο την βαση.Αυτο σημαινει οτι δεν ειναι απολυτο οτι μπαινεις δυσκολα καπου.Βεβαια το μετρο του να μην μπαινουν εισακτεοι κατω απο 10 δεν το θεωρω σωστο μετρο αφου μπορουσαν να υπαρχουν προπαρασκευαστικα τμηματα για οσους ειχαν μικρο βαθμο στις πανελληνιες.Τελος τι να το κανω το 10 για να μπω π.χ. Φυτικη παραγωγη οταν με 12/13 μπορω να σπουδασω Αγγλία σε αναγνωρισμενο εκπαιδευτικο ιδρυμα απο το ΔΙΚΑΤΣΑ και να παρω πτυχιο σε περιζητητες ειδικοτητες.

για αυτο πιστευω οτι ηταν λαθος αυτο το μετρο.

για τους αιωνιους φοιτητες λεω ναι πρεπει να υπαρχει χρονικος περιορισμος πλην ομως θα ηθελα να υπαρχει και ο θεσμος του εξωτερικου διορθωτη γιατι εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις που καθηγητες κοβουν τους φοιτητες χωρις να υπαρχει καποιος λογος και να μην υπαρχουν μεγαλες διακυμανσεις στην εικονα του γραπτου και την βαθμολογια του φοιτητη.

Για τα Μεταπτυχιακα βοηθανε παντα καποιον να ανεβει και δεν ξερω γιατι πρεπει να αμφισβητουμε πτυχιουχους.Μπορει καποιοι να μην ξερουν ολα οσα θα επρεπε ομως απο την στιγμη που εξεταστηκαν απο αναγνωρισμενο εκπαιδευτικο ιδρυμα της Ελλαδας η του εξωτερικου οφειλουν να εχουν αναγνωρισιμοτητα.Με την ιδια λογικη δεν θα πρεπει να αναγνωριζονται πτυχια απο μη ευρωπαικες χωρες.

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

Συμφωνα με τον Πρυτανη του Αριστοτελιου αιωνιοι ειναι 3 στους 10 φοιτητες στο εν λογω πανεπιστημιο.

Ολο το ρεπορταζ απο το Νικο Μαστορα στα σημερινα Νεα (Θελει ενα απλο register για να βλεπετε καθε μερα την εφημεριδα δωρεαν).

Επισης αναφερει και τις εξελιξεις για την αξιολογηση, ηδη το ΕΜΠ και το Παν. Πατρας αρνηθηκαν να συμμετασχουν στην αξιολογηση. Τους λογους, ουτε οι ιδιοι τους γνωριζουν.

Με την ιδια λογικη δεν θα πρεπει να αναγνωριζονται πτυχια απο μη ευρωπαικες χωρες.

apo th mia sumfono alla apo thn allh diafono..

gnosto tois pasoi einai pos to ellhnario(h pleiopshfia tou) pou spoudazei se xores tou eksoterikou-idios prohn anatolikes- sthnei ta panta..uparxoun omos kai ta paidakia pou tous feygei o kolos(pardon) gia na paroun ta ma8hmata me diabasma.. :X

to dikatsa de to empisteuomai...o axrhstos 8a brei ton tropo na kseglustrisei kai apo ekei mesa..apeira paradeigmata..giati nomizete pos h peliopshfia griniazei ktl ktl..uparxoun bebaia kai oi eksaireseis

meta erxontai ta duskola,pou ksexorizoun ta remalia apo tous sostous..

adeia askhshs epaggelmatos(opou ta pragmata duskoleuoun alla pali lunete to problhma) kai telos monadiko aksiologo krithrio(gia mena) h prosopikh douleia tou ka8enos

sorry gia thn glossa mou alla tis teleutaies meres kai an exoun dei ta matakia mou...8a bgo se kana kanali kai 8a ginoun polloi rompa... :O

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ουτε στα Ελληνικα ΑΕΙ μπορεις να πεις πως ολα γινονται υποδειγματικα.Μπορω να σου φερω ως παραδειγμα οτι σε αλλους φοιτητες μετραει σημαντικα μια εργασια ενω σε αλλους δεν λαμβανεται υποψιν.Επισης για μενα ειδικα για τα μη Ευρωπαικα Πανεπιστημια καλως υπαρχει ΔΙΚΑΤΣΑ γιατι οντως δεν υπαρχει τοση αξιοπιστια απο τα εκπαιδευτικα ιδρυματα.

Το ιδανικοτερο ηταν να καταργηθει τελειως το ΔΙΚΑΤΣΑ και ολοι να δινουν εξετασεις σε καποια μαθηματα αναλογα των σπουδων για το αν θα παιρνουν την ακαδημαικη ισοτιμια.Δεν υφισταται θεμα το να μην αναγνωριζεται επαγγελματικα ενας τιτλος σπουδων απο καποιο αναγνωρισμενο εκπαιδευτικο ιδρυμα περα απο την χωρα η τον χωρο που γινονται οι σπουδες.Ετσι πιστευω εγω μπορει να κανω λαθος.

Τελος παντων συμφωνω για να μην πολυλογω στο να υπαρχει οριο 7 η 10 χρονια για την φοιτηση σε ΑΕΙ/ΤΕΙ.Δεν νομιζω οτι καποιος αν εχει 10 χρονια για να τελειωσει οτι δεν θα τελειωσει οτι ειδικους λογους και να εχει.

P800

Δεν υφισταται θεμα το να μην αναγνωριζεται επαγγελματικα ενας τιτλος σπουδων απο καποιο αναγνωρισμενο εκπαιδευτικο ιδρυμα περα απο την χωρα η τον χωρο που γινονται οι σπουδες.

Αν είναι απο ευρωπαική χώρα και αναγνωρισμένο όπως λές, τότε ναι.

Θα πρέπει όμως να υπάρχει για φοιτητές απο χώρες όπως βουλγαρία, ρουμανιά κλπ... Το 90% όσων δεν μπορούν να περάσουν ιατρική/δικηγορία (συνήθως) στην ελλάδα, πάνε σε αυτές τις 2 χώρες (είναι βλέπετε η μανία του έλληνα - να γίνει το παιδί μου γιατρός/δικηγόρος κι ας σπουδάσει και στη μαδαγασκάρη... Έτσι, για να ζηλέψουν οι συγγενείς/φίλοι...). Γιατί δεν πάνε πολλοί σε κάποια ευρωπαική χώρα με αναγνωρισμένα πανεπιστήμια?;)

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Θα πρέπει όμως να υπάρχει για φοιτητές απο χώρες όπως βουλγαρία, ρουμανιά κλπ... Το 90% όσων δεν μπορούν να περάσουν ιατρική/δικηγορία (συνήθως) στην ελλάδα, πάνε σε αυτές τις 2 χώρες (είναι βλέπετε η μανία του έλληνα - να γίνει το παιδί μου γιατρός/δικηγόρος κι ας σπουδάσει και στη μαδαγασκάρη... Έτσι, για να ζηλέψουν οι συγγενείς/φίλοι...). Γιατί δεν πάνε πολλοί σε κάποια ευρωπαική χώρα με αναγνωρισμένα πανεπιστήμια?;)

Ναι πρεπει να υπαρχει ελεγχος δεν διαφωνω σε αυτο.Απλα πιστευω οτι αν καποιο Πανεπιστημιο ειναι Διεθνως Αναγνωρισμενο ειναι πλεονασμος το να ζητας π.χ. απο τον πτυχιουχο να δωσει καποια επιπλεον μαθηματα επειδη στην Αγγλια ορισμενα προγραμματα ειναι 3ετιας.

Καθε πτυχιο εχει την αξια του και οσο καλυτερο Πανεπιστημιο εχεις τελιωσει τοσο το καλυτερο.Και το λεω αυτο γιατι πολλοι μπορει να νομιζουν πως η σχολης τους ειναι η μονη που ειναι καλη και οτι δεν υπαρχουν καλες σχολες η αρνουνται να δεχτουν οτι στις αξιολογησεις των καλυτερων Πανεπιστημιων ανα τον κοσμο δεν εχουμε τοσο πολλα Πανεπιστημια στα τοπ και αυτο δειχνει οτι δεν ειναι τα πραγματα τοσο ιδανικα οπως φανταζονται καποιοι.Μπορει πολλοι να μπαινουν καπου πλην ομως δεν υπαρχει ελεγχος αλλα ουτε και ενα ανωτατο οριο ετων φοιτησης και φυσικα στην Ελλαδα για να μπεις στο επομενο σπουδων δεν εχει σημασια αν εχεις κοπει σε μαθηματα του προηγουμενου ετους και μπορει καποια στιγμη να χρωστας πολλα μαθηματα.

P800

isos giati polu apla de tous kanane dektous

opos emena..sthn agglia de me kanane dekth logo diaforetikhs kateu8unshs...

sthn italia den eixe kenes 8eseis sth sxolh pou me endiefere

uparxoun omos kai ta lebentopaida pou apla psaxnoun mia xora opou sigoura 8a paroun to ptuxio tous..me to antistoixo timhma fusika

prosopika de me peirazei toso polu pleon ti 8a poume alloi otan akousoun pos to ptuxio mou einai apo th boulagria..ksero polu kala h idia pos to ptyxio mou to phra me thn aksia mou,sunexizo to master mou etsi,exo gnoseis pano sth douleia mou,kai pano apo ola h tseph mou einai gemath!

oso gia tous allous eimai sigourh pos kai ptyxio 8a paroun kai to dikatsa..meta omos??

ps.sorry an e8iksa kapoious alla to pothri ksexulise

γιατί ξεχείλισε?όλα όσα ειπώθηκαν παραπάνω είναι 1000% αλήθεια.

όσοι δεν περνάνε ελλάδα και είναι παντελώς άσχετοι πάνε ρουμανία,βουλγαρία,κτλ. και μόνο γιατροί

δεν το κατάλαβα ποτέ γιατί μόνο γιατροί,αλλά μετά έμαθα.

ξέρεις τι γνώμη έχουν οι γιατροί στην ελλάδα καθώς και φοιτητές ιατρικής εδώ στην ελλάδα για αυτά τα άτομα?

το λιγότερο μη απόδεκτοι και δεν δέχονται και τον όρο συνάδελφοι.

δε το λέω για να σε προσβάλλω αλλά έτσι είναι τα πράγματα.

γιατί ξεχείλισε?όλα όσα ειπώθηκαν παραπάνω είναι 1000% αλήθεια.

όσοι δεν περνάνε ελλάδα και είναι παντελώς άσχετοι πάνε ρουμανία,βουλγαρία,κτλ. και μόνο γιατροί

δεν το κατάλαβα ποτέ γιατί μόνο γιατροί,αλλά μετά έμαθα.

ξέρεις τι γνώμη έχουν οι γιατροί στην ελλάδα καθώς και φοιτητές ιατρικής εδώ στην ελλάδα για αυτά τα άτομα?

το λιγότερο μη απόδεκτοι και δεν δέχονται και τον όρο συνάδελφοι.

δε το λέω για να σε προσβάλλω αλλά έτσι είναι τα πράγματα.

συμφωνω μαζι σου.Ξερω 2 αδερφια που πηγαν Ρουμανια στην Ιατρικη,προερχομενοι απο την τεταρτη δεσμη,γραφοντας στις πανελληνιες 002,001 κλπ.Πως ειναι δυνατον να πηγαινεις να σπουδασεις γιατρος γραφοντας οικτρα;Απο εκει ξεκινανε ολα για μενα.Απο εγκυροτατη πηγη εμαθα οτι οτι ο ενας πληρωσε 7 εκατομμυρια για να παρει το πτυχιο του στη Ρουμανια.Οδοντιατρος που τελειωσε Βουλγαρια μου ελεγε για το λαδι που πηγαινανε στους καθηγητες ως δωρο.Και συγκεκριμενος καθηγητης τους ειχε ειδικο μηχανημα ανιχνευσης πλαστων δολλαριων,για να ελεγχει τα λεφτα που του δινανε οι φοιτητες..

Φιλτατη Freak of nature,δυστυχως αυτη ειναι η αποψη που επικρατει,ασχετα αν εσυ μπορει να εισαι επιμελεστερη ακομη και απο πολλους Ελληνες φοιτητες..

Ace of Hearts..

Δυστυχώς τα ίδια έχω ακούσει και εγώ και από τους ίδιους τους φοιτητές στη Ρουμανία... Οπότε δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ (όσο μπορώ) θα αποφεύγω τουλάχιστον γιατρούς από Ρουμανία... Δυστυχώς είναι από τις περιπτώσεις που μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, γιατί δεν υπάρχει τρόπος τρίτος να ελέγξει τις γνώσεις ιατρού.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που παίρνουν το πτυχίο με την αξία τους, όπως και αυτοί που το παίρνουν δια της πλαγίας οδού. Υπάρχει βέβαια πάντα και το υπέρτατο κριτήριο: η δουλειά του καθενός. Αν η φίλτατη Freak ανοίξει ένα ιατρείο, και απιδείξει πως κάνει καλή δουλειά, θα επιβραθευθεί, τόσο σε θέμα οικονομικό, όσο και σε θέμα ονόματος...

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

prosopika de me peirazei toso polu pleon ti 8a poume alloi otan akousoun pos to ptuxio mou einai apo th boulagria..ksero polu kala h idia pos to ptyxio mou to phra me thn aksia mou,sunexizo to master mou etsi,exo gnoseis pano sth douleia mou,kai pano apo ola h tseph mou einai gemath!

oso gia tous allous eimai sigourh pos kai ptyxio 8a paroun kai to dikatsa..meta omos??

ps.sorry an e8iksa kapoious alla to pothri ksexulise

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά εάν μάθαινα πως το Πτυχίο σου είναι από τα συγκεκριμένα μέρη και έχοντας υπόψη μου κάποιους γνωστούς μου που σπούδασαν εκεί, στο λέω ανοιχτά, πως θα ήμουνα απόλυτα αρνητικός απέναντι σου και δεν θα σε προτιμούσα. Μπορεί να είσαι καλή στο επάγγελμα σου όμως η μαρτυρία του συνόλου υποδεικνύει το αντίθετο και όταν βέβαια υπεισέρχεται ο παράγοντας Υγεία τότε τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα αφού ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της θεραπείας είναι η εμπιστοσύνη προς τον θεράποντα ιατρό και εκεί η προέλευση του Πτυχίου όσο και αν πονάει παίζει ρόλο (δίκαια ή άδικα) μάλλον αρνητικό. Αυτά στα γράφω εντελώς ρεαλιστικά (από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα) δίχως καμία διάθεση flame καθώς φυσικά υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις σε κάθε κανόνα ώστε να τον επιβεβαιώνουν.

Υ.Γ.

Για να μην παρεξηγηθώ το δικό μου Πτυχίο & Master (ΑΕΙ) δεν αφορά την ιατρική οπότε δεν υπάρχει εμπάθεια ή υστεροβουλία.

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

to poia einai h apopsh sas (kai allonon) gia to ptyxio mou kai ta loipa ka8olou de me afora..o ka8enas kserei polu kala thn aksia tou kai pos 8a thn apodeiksei

de sas adiko...ki ego ta idia leo gia tous allous...

oudepote 8a phgaina se sumfoithth mou esto kai gia aplh eksetash.gnorizo polu kalutera thn katastash apo oso nomizete...

ki ontis amzi te ksera kaigontai kai ta xlora..de 8a mporousa omos na sumfonhsoi perissotero me ton bestman

giayto ki eipa"se liga xronakia 8a ta poume"

kai mh nomizete pos sthn ellada ola einai ok kai aysthra..

elate na sas deikso foithtes pou de kseroun pou pane ta tessera

apla menei na to paradextoun orismena "stena" muala

elate na sas deikso foithtes pou de kseroun pou pane ta tessera

apla menei na to paradextoun orismena "stena" muala

Βεβαια,δε το ξερεις?Στην Ελλαδα εχουμε τα καλυτερα πανεπιστημια,τους καλυτερους φοιτητες,τους καλυτερους καθηγητες,τα καλυτερα βιβλια κλπ... :lol:

Α,ξεχασα:και την καλυτερη φοιτητικη ζωη... :rolleyes:

[..]

[..]

Από την εμπειρία μου στα ΑΕΙ, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου.. :(

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Συγνωμη αλλα παντου υπαρχουν καποιοι που δεν παιρνουν το πτυχιο τους αξιοκρατικα.

Απλα για Ρουμανιες/Βουλγαριες ειναι πιο συνηθες το φαινομενο.

P800

Βεβαια,δε το ξερεις?Στην Ελλαδα εχουμε τα καλυτερα πανεπιστημια,τους καλυτερους φοιτητες,τους καλυτερους καθηγητες,τα καλυτερα βιβλια κλπ... :lol:

Α,ξεχασα:και την καλυτερη φοιτητικη ζωη... :rolleyes:

για φοιτητές και δασκάλους μπορεί και να έχουμε τους καλύτερους απο πολλές πλευρές,αλλά και πάλι δεν ξέρω σίγουρα.

όσο για φοιτητική ζωή εννοείται οτι έχουμε την καλύτερη σε όλη την υφήλιο.!!!!!!!!!!

και δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς που να το αμφισβητεί αυτό.

για φοιτητές και δασκάλους μπορεί και να έχουμε τους καλύτερους απο πολλές πλευρές,αλλά και πάλι δεν ξέρω σίγουρα.

όσο για φοιτητική ζωή εννοείται οτι έχουμε την καλύτερη σε όλη την υφήλιο.!!!!!!!!!!

και δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς που να το αμφισβητεί αυτό.

Πες μου οτι κανεις πλακα..(για την φοιτητικη ζωη λεω..)