Jump to content

[CAR] Mazda RX8 / RX7 (άπαντα Wankel κινητήρων)

Alexel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχεις απολυτο δικιο φιλε μου γιατι εδω μεσα εχουμε γεμισει γερμανοφιλους ρε ουστ υπαρχουν και αλλα τοπικ να πανε και να αφησουν τους σχιστοματηδες.

+1000 μαζι σου savana

Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ.

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 870
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για το Rx8...

Θα το αγορασω το καλοκαιρι:D και θα ηθελα απο καποιους κατοχους να μου πουν για την συντηρηση του,

:(την καταναλωση:( και γενικότερα αν θα το συστηναν σε καποιον να το αγορασει...

Υ.Γ θα παρω την απλη εκδοση των 26.000 με τα 192hp...

Ευχαριστω....:cool:

Υπερβολικη καταναλωση, ακομα και για την ιπποδυναμη του... Ειδικα τωρα με τους νεους φορους στα καυσιμα απο το νεο ετος το κοστος σε σχεση με ενα αυτοκινητο με συμβατικο κινητηρα θα ειναι εξαιρετικα αυξημενο!!

Η συντηρηση του ειναι σε λογικα πλαισια...

Εγω προσωπικα δεν θα το συστηνα για πρωτο αυτοκινητο σε καμια περιπτωση... Ειναι σχετικα δυσκολο με την εννοια οτι ειναι ενα δυνατο πισωκινητο και μπορει να τρομαξει ακομα και πολυ εμπειρα χερια!!

Αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα συστηνα ενα τοσο ακριβο αυτοκινητο για πρωτο αυτοκινητο γιατι θα δωσεις παρα πολλα λεφτα για να φτιαξεις τις πρωτες βλακιουλες (γρατζουνιες, βαθουλωματακια) τα οποια ειναι δεδομενο οτι θα προκαλεσει ενας νεος οδηγος!

116 που δεν παει και βημα :p

η 116 γι αυτα που προσφερει ειναι ενα πολυ καλο αμαξι...μετα το τελευταιο facelift βλεπεται και λιγο...:pοποιος θελει γκαζια απλα κοιταει αλλα(τουρμπατα) αυτοκινητα...

οσο για τη 316 αν του αρεσει τοσο πολυ δα,μπορει να τη παρει και στο μελλον να τη κανει γρηγορη...:whistle::whistle:

το ρχ-8 ειναι μια χαρα αυτοκινητο μην ακους κανεναν φιλε αν θες την γνωμη μου, απλως εδω μεσα εχουμε βαρεθει να ακουμε γνωμες σαν τον αμελιδι που τα χωνει σε οπειον εχει ιαπωνα η μαζντα ατομα που δεν εχουν οδηγησει ακομη ελεος ,υπαρχουν και τοπικ που δεν ασχολουνται με ροταρυ να πανε να γραψουν εκει .

ρε παιδια εντελως φιλικα δεν μας ενδιαφερουν τα σενταν, δεν μας ενδιαφερουν γερμανικα αυτοκινητα που εχουν ενφανιση λες και εχουν φαει κλωτσιες ,μας αρεσουν τα ομορφα αυτοκιντητα πειραζει...........

ρε παιδια εντελως φιλικα δεν μας ενδιαφερουν τα σενταν, δεν μας ενδιαφερουν γερμανικα αυτοκινητα που εχουν ενφανιση λες και εχουν φαει κλωτσιες ,μας αρεσουν τα ομορφα αυτοκιντητα πειραζει...........

φιλε καλα κανεις και σου αρεσει το μαζντα ωστοσο θα πρεπει να σεβεσαι και τις γνωμες των αλλων,οπως εσενα δε σου αρεσει πχ μια BMW Ε46-E90 σε καποιον αλλον δεν αρεσει to RX8...

ο καθενας εχει την γνωμη του φιλε μου παντως στην πλειονοτητα του κοσμου αυτο ισχυει, απλως εντελως φιλικα θελω να πω οτι εσυ ρε φιλε και μερικοι αλλοι εισται πολλη εριστικοι με τα αυτοκινητα αυτα ,και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο, η κανω λαθος γιατι τοσο μισος ρε παιδια σε ολους τους καβγαδες με αυτοκινητα με περιστροφικα μοτερ εισται παντα μεσα.

Guys chill out...

Απλα θελω την βοήθεια σας γιατι εχω μπερδευτει...

Λοιπον Rx-8 και ξερο ψωμί ναι ή οχι???

Ισχυει οτι τουρμισμενο RX-8 πινει τα ιδια με νορμαλ?(δηλ. απο 192ps στα 220+ps)....???

ενοειτε ναι ,αξιζει τα χρηματα του μεχρι και το τελευταιο ευρο, απλως η καταναλωση πεζει απο τα αλογα του η εαν εχει τουρμπο η οχι ,διαφορετικη καταναλωση εχει ενα απλο ρχ8 απο ενα τουρμπισμενο ποσο μαλον απο ενα 7αρι που εχει τεραστια διαφορα σε αποδοση και καταναλωση.

ο καθενας εχει την γνωμη του φιλε μου παντως στην πλειονοτητα του κοσμου αυτο ισχυει, απλως εντελως φιλικα θελω να πω οτι εσυ ρε φιλε και μερικοι αλλοι εισται πολλη εριστικοι με τα αυτοκινητα αυτα ,και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο, η κανω λαθος γιατι τοσο μισος ρε παιδια σε ολους τους καβγαδες με αυτοκινητα με περιστροφικα μοτερ εισται παντα μεσα.

θα συμφωνισω μαζι σου φιλε μου.Γενικως οι περισσοτεροι Ελληνες(και δεν ξερω γιατι) ειναι κολλημενοι με τα BMW,Mercedes και τα αλλα γερμανικα,δηλαδη μονο αυτα και κανενα αλλο αυτοκινητο.Τα θεωρουν τα καλυτερα.Νταξει δεν λεω ειναι πολυ αξιολογα αυτοκινητα πολυτελη,ανετα,ασφαλη αλλα δεν ειναι μονο αυτα υπαρχουν και αλλα αυτοκινητα.Εγω προσωπικα ειμαι κολλημενος με το VOLVO S60R αλλα δεν λεω οτι ειναι το καλυτερο αυτοκινητο γιατι απλα δεν υπαρχει καλυτερο αυτοκινητο.Ολα τα αυτοκινητα εχουν και τα θετικα και τα αρνητικα τους.Απλα οι Γερμανοφιλοι οτι και να τους πεις για αλλα αυτοκινητα και κυριως γιαπωνεζικα αρπαζονται και συνεχεια τα γερμανικα το ενα και τα γερμανικα το αλλο.

Και στο θεμα μας εγω φιλε μου θα σου ελεγα να παρεις ενα αυτοκινητο το πολυ 10 χιλιαρικα μεταχειρισμενο(οχι αναγκαστικα μικρο,μπορεις να βρεις και σχετικα μεγαλο,ενα opel astra ας πουμε)και να κρατησεις τα υπολοιπα λεφτα γιατι χρονια εχεις να παρεις ενα ρχ-8 η ακομη και καλυτερο αυτοκινητο.Στο λεω γιατι οσο καλος οδηγος και να εισαι αυτο το αμαξι χρειαζεται εμπειρια,ειναι ενα πολυ νευρικο αυτοκινητο,ανθωποι με εμπειρια το εχουν διαλυσει γιατι απλα τους πεταξε λιγο κωλο.Και επισης να σου πω οτι πολλοι θα αρχισουν να σου λεν πηρε ενα τετοιο αμαξι και δεν ξερει να το οδηγαει το πηρε μονο για φιγουρα(ζηλιαρηδες βεβαια θα ειναι αλλα και μονο που θα στο λενε θα σε τσιτονουν ετσι δεν ειναι).Αυτος βεβαια ειναι ενας πολυ ασημαντος λογος για να μην το παρεις ετσι

[sIGPIC][/sIGPIC]

συμφωνω απολυτα σε ολα αυτα που γραφεις οσο για τα βολβο και σαμπ ολοι ξερουμε οτι ειναι τα ποιο προσεγμενα κατασκευαστικα αυτοκινητα που υπαρχουν, ειδικα σε λαμαρινα, ομως δεν συμφονω με τους ζηλιαριδες αστους να ζηλευουν, το μονο που επισημενω σε ατομα που θελουν να αγορασουν αυτοκινητα με περιστροφικα μοτερ ειναι οτι πρεπει να εχουν πολλες εμπειριες με αρκετα δυνατα αυτοκινητα και γιατι οχι με σπορ μοτο πανω των 750, για αρχη τα πραγματα ειναι οπως τα περιεγραψες ακριβως.

Το RX8 μπορεί να είναι πολλά πράγματα αλλά νευρικό δεν το λες...

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Δεν με βλεπω για RX8...

Τιποτα NISSAN 200SX, ενας γνωστος μου το εχει σε πολυ πενα κατασταση, θα το πουλησει για να παρει 350ζ... Λετε να το χτυπησω? Γυρω στα 8.000-9.000 θα το πουλησει με 40.000 χιλιομετρα.... Περιμενω...

χτυπα το .Τα λεφτα δεν ειναι και τοσο πολλα για να το λυπηθεις(για μικρογρατσουνιες και τετοια).Πολυ καλυτερο απο το να παρεις ενα καινουργιο ρχ-8.
[sIGPIC][/sIGPIC]

γενικα ειναι ανεβασμενες οι τιμες εσενα σου το δινει πολυ φθηνο.Τι χρονολογιας ειναι.

Μπες εδω και δες τιμες http://www.car.gr/ads/cars/list.php?make=205&mtype=579&model=&category=&numplate=&minprice=0&maxprice=300000&region=&crashed=&age=93&orderby=Price&order=ASC&minpower=0&maxpower=1500&minyear=1700&maxyear=2007&minmileage=0&maxmileage=2500000&minengine=0&maxengine=25000&fueltype=&doors=&color=

[sIGPIC][/sIGPIC]

γενικα ειναι ανεβασμενες οι τιμες εσενα σου το δινει πολυ φθηνο.Τι χρονολογιας ειναι.

Μπες εδω και δες τιμες http://www.car.gr/ads/cars/list.php?make=205&mtype=579&model=&category=&numplate=&minprice=0&maxprice=300000&region=&crashed=&age=93&orderby=Price&order=ASC&minpower=0&maxpower=1500&minyear=1700&maxyear=2007&minmileage=0&maxmileage=2500000&minengine=0&maxengine=25000&fueltype=&doors=&color=

μην το πολυεμπιστευεσαι αυτο το site!εχω δει πολλα κουφα..παιζουν πολλες απατεωνιες..εγω πιστευω οτι 9000ευρω ειναι καλα,μην σου πω πολλα γι'αυτο το αμαξι!βεβαια εξαρταται&ποιας χρονολογιας ειναι...πιστευω ειναι το s13,ετσι?για πρωτο αμαξι παρε αυτο αφου εχεις γνωστο σου!μετα παιρνεις&το rx-8...α&καλες παντες:D::happy::p

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

μην το πολυεμπιστευεσαι αυτο το site!εχω δει πολλα κουφα..παιζουν πολλες απατεωνιες..εγω πιστευω οτι 9000ευρω ειναι καλα,μην σου πω πολλα γι'αυτο το αμαξι!βεβαια εξαρταται&ποιας χρονολογιας ειναι...πιστευω ειναι το s13,ετσι?για πρωτο αμαξι παρε αυτο αφου εχεις γνωστο σου!μετα παιρνεις&το rx-8...α&καλες παντες:D::happy::p

σοβαρα???εχεις να προτεινεις κανενα αλλα(εκτος απο το tpαuto.gr) γιατι και γω ψαχνω για αμαξι και κοιταζω απο κει.

Και μιας που μιλαμε για RX8 βρηκα επιτελους τη φωτο απο το RX8 απο τα Γιαννιτσα(που ειχε βγει δευτερο στο Athens Tuning Show και εξωφυλλο στο MAX Power)μετα το ατυχημα για οποιον ξερει.

Πριν

http://img166.imageshack.us/img166/8843/dsc000161bh1.jpg

Μετα το ατυχημα

http://img248.imageshack.us/img248/2037/big71ga4.jpg

Και το βιντεακι http://www.youtube.com/verify_age?next_url=/watch%3Fv%3Dbn93GUH6eRY

Ισως το καλυτερο RX8 που φτιαχτηκε ποτε.Κριμα...το θυμαμαι που περνουσε κατω απο το σπιτι μου και ακουγα την τουρμπινα και τις σκαστρες,τωρα τιποτα

Υ.Γ οποιος εχει αλλες φωτο απο το ατυχημα ας μου τις στειλει

[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε zyp3r για ελλαδα δεν ξερω πολλα,εκτος&αν μπαινεις στο site καθε μαντρα(ειχα βρει ενα site&ειχε ολες τις μαντρες τις ελλαδας αλλα δεν θυμαμαι πιο ηταν)!α,κοιτα&εδω http://www.xe.gr!αυτα..δεν το 'χω ψαξει&πολυ το θεμα,κοιταω πιο πολυ εξωτερικο τι παιζει;)
[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

oxi re gamto krima to karo...!!!

Epathe tpt o odigos?

pos egine to atixima?

δεν το χτυπησε ο κατοχος αλλα ενας φιλος που του ζητουσε να το οδηγησει.Ηταν 4 ατομα μεσα αλλα ευτυχως δεν επαθαν τιποτα.Δεν ξερω σε ποιο ακριβως σημειο χτυπησαν αλλα απ οτι εμαθα το χασε σε στροφη.Εσυ εισαι μελος στο ρχ8 club,αν ναι ψαξτο κατι πρεπει να ξερουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

+100

Ιδιαίτερα στην γυναίκα σου.:)

Δεν έχω κάτι με το άλλο φύλο αλλά πολλές δεν τα πάνε καλά με τα κάλα τα αμάξια.

DRAGONBALL RULEZ

BEST METAL BANDS: SLIPKNOT, CRADLE OF FILTH, CHILDREN OF BODOM

to 8ari mia xara einai.

einai polystrofo kai tin ropi tin vgazei psila, me apotelesma na min einai tromaktiko

kai na mporei kai enas arxarios na paiksei mazi tou.

i katanalwsi einai to mono meion tou.

http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg

μεγαλος καημος το RX7...εχω ζωγραφισει καμια 200ρια απο 14-15 χρονων το ζαχαρωνω και το μελεταω,αλλα αντε βρες ατρακαριστο με συμπιεση καλη και να πωλειται..

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power