Jump to content

savana

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About savana

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

savana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. σορυ φιλε δεν ειδα οτι εγραφες τα χιλιομετρα ποιο επανω 22.000 χιλιομετρα δεν περιμενα να υπηρχε αλλο .
  2. δεν τα πουλανε φιλε μου τετοια κοματια ,επειδη προσεγγισα τον αλλον φιλο με το 7αρι του εδινα 40.000 εγω και αλλοι μετα απο εμενα, ομως δεν το πουλαει ετσι εμεινα με ενα mx5 ολοκαινουργο και το σαβανακι μου, δεν θελω να μπλεξω με fd ταλαιπωρημενα ποσα χιλιαδες χιλιομετρα εχει κανει ρε παιδια το συγκεκριμενο
  3. ποσα χιλιομετρα εχει, οχι ο κινητηρας ολο το αυτοκινητο αν παντως το πουλαει εδω ειμασται εμεις.
  4. που υπαρχει εαν υπαρχει δινω 45.000 μετρητα χωρις πλακα αληθινα χιλιομετρα οχι ψευτιες , μιλαω για fd3s οσο για το δικο μου φοραω μοτερ απο το fc με αλλη τουρμπινα και τσιπ.
  5. πουληθηκε πριν απο 7 χρονια περιπου απο φιλο μου εφοπλιστη κατοχου γνωστου ξενοδοχειου στην αθηνα ,ενα κοματι που δεν μπορεις να βρεις ευκολα στα 40.000 ευρο το αυτοκινητο το εβγαζε μονο κυριακες για καφε και ειχε κανει 10.000 χλμ το αυτοκινητο ειχε επανω αλλα 30.000 εχτρα ο φιλος μου εχει στεναχωρηθει που το εδωσε και οχι οτι δεν εχει χρηματα μαζερατι εχει τωρα για καλο, και αλλα 10 αυτοκινητα για δευτερη χρηση η ουσια ειναι οτι αυτα τα αυτοκινητα οσο πικρα σου δινουν με τα προβληματα του κινητηρα τους τοσο καβλα εχουν ....το σιγουρο ομως ειναι οτι για να βρεις σημερα τετοιο καλο κοματι πρεπει να το πληρωσεις γιατι τα αυτοκινητα αυτα εχουν ξεσκιστει υπαρχουν 4 με 5 καλα κοματια που πρεπει να πληρωσεις πανω απο 35.000 ευρο, τα υπολειπα ειναι απλως σαβουρες που θα πληρωνεις συνεχεια να τις επισκευαζεις,και ξερουμε ολοι οτι τα ανταλακτικα τους ειναι πανακριβα σε σχεση με του 8αριου, εγω εχω το πρωτο ρχ7 και το εχω πληρωσει χρυσο βεβαια δεν μου ετυχε το καλυτερο κοματι αλλα δεν πειραζει χαλαλι του, παντως ξεσκιζει κατι τωρινα μπεβεδακια για πλακα στα 350 αλογα που εχει πανω του χαλαλι του λοιπον.
  6. συμφωνω απολυτα σε ολα αυτα που γραφεις οσο για τα βολβο και σαμπ ολοι ξερουμε οτι ειναι τα ποιο προσεγμενα κατασκευαστικα αυτοκινητα που υπαρχουν, ειδικα σε λαμαρινα, ομως δεν συμφονω με τους ζηλιαριδες αστους να ζηλευουν, το μονο που επισημενω σε ατομα που θελουν να αγορασουν αυτοκινητα με περιστροφικα μοτερ ειναι οτι πρεπει να εχουν πολλες εμπειριες με αρκετα δυνατα αυτοκινητα και γιατι οχι με σπορ μοτο πανω των 750, για αρχη τα πραγματα ειναι οπως τα περιεγραψες ακριβως.
  7. ενοειτε ναι ,αξιζει τα χρηματα του μεχρι και το τελευταιο ευρο, απλως η καταναλωση πεζει απο τα αλογα του η εαν εχει τουρμπο η οχι ,διαφορετικη καταναλωση εχει ενα απλο ρχ8 απο ενα τουρμπισμενο ποσο μαλον απο ενα 7αρι που εχει τεραστια διαφορα σε αποδοση και καταναλωση.
  8. ο καθενας εχει την γνωμη του φιλε μου παντως στην πλειονοτητα του κοσμου αυτο ισχυει, απλως εντελως φιλικα θελω να πω οτι εσυ ρε φιλε και μερικοι αλλοι εισται πολλη εριστικοι με τα αυτοκινητα αυτα ,και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο, η κανω λαθος γιατι τοσο μισος ρε παιδια σε ολους τους καβγαδες με αυτοκινητα με περιστροφικα μοτερ εισται παντα μεσα.
  9. το ρχ-8 ειναι μια χαρα αυτοκινητο μην ακους κανεναν φιλε αν θες την γνωμη μου, απλως εδω μεσα εχουμε βαρεθει να ακουμε γνωμες σαν τον αμελιδι που τα χωνει σε οπειον εχει ιαπωνα η μαζντα ατομα που δεν εχουν οδηγησει ακομη ελεος ,υπαρχουν και τοπικ που δεν ασχολουνται με ροταρυ να πανε να γραψουν εκει . ρε παιδια εντελως φιλικα δεν μας ενδιαφερουν τα σενταν, δεν μας ενδιαφερουν γερμανικα αυτοκινητα που εχουν ενφανιση λες και εχουν φαει κλωτσιες ,μας αρεσουν τα ομορφα αυτοκιντητα πειραζει...........
  10. εχεις απολυτο δικιο φιλε μου γιατι εδω μεσα εχουμε γεμισει γερμανοφιλους ρε ουστ υπαρχουν και αλλα τοπικ να πανε και να αφησουν τους σχιστοματηδες.
×
×
  • Create New...