nickvog Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Με τον νεο Firefox 1.5 δε μου ανοιγουν μερικες σελιδες οπως π.χ το forom.com ενω πριν ανοιγε κανονικα.Χρειαζεται να εγκαταστησω καποιο παραπνω extension η να κανω update σε κατι? :O Προτείνω να κάνεις ένα clean install (απεγκατάσταση του προγράμματος και διαγραφή του φακέλου από τα Program Files). Κράτησα το αρχείο bookmarks.html και το φάκελο plugins και όλα τα άλλα έφυγαν από το PC. Και τα πάντα τώρα δουλεύουν ρολόι (περιλαμβανομένου και του forom.com ;) ) .... Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 paidia to extension pou dialegeis ena link kai me deksi klik sou vgazei epilogi na to aniksi se neo tab pos legete?to ixa palia alla de mporo na to vro tora... Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 paidia to extension pou dialegeis ena link kai me deksi klik sou vgazei epilogi na to aniksi se neo tab pos legete?to ixa palia alla de mporo na to vro tora... Μάλλον ψάχνεις για το Tabbrowser preferences Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 paidia to extension pou dialegeis ena link kai me deksi klik sou vgazei epilogi na to aniksi se neo tab pos legete?to ixa palia alla de mporo na to vro tora... Χρειάζεται extension για να γίνει αυτό;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 oxi link pou ine energo,dld ama patisis pano tou na anigi i selida...ego enoo kimeno,dld oti leksi kai na dialseksis ama patisis deksi klik sou vgazei kai mia epilogi open to new tab. Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 oxi link pou ine energo,dld ama patisis pano tou na anigi i selida...ego enoo kimeno,dld oti leksi kai na dialseksis ama patisis deksi klik sou vgazei kai mia epilogi open to new tab. Nα σου ανοίξει ΤΙ (????) σε new tab? Μια λέξη; Ή μήπως ένα search στο google με αυτή τη λέξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Πολλές φορές μερικά links δεν είναι ενεργά. π.χ. αν γράψω www.myphone.gr δεν είναι ενεργό λινκ. Αν όμως το μαρκάρεις, με το εν λόγω extension με δεξί κλικ το ανοίγεις σε νέο tab. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Πολλές φορές μερικά links δεν είναι ενεργά. π.χ. αν γράψω www.myphone.gr δεν είναι ενεργό λινκ. Αν όμως το μαρκάρεις, με το εν λόγω extension με δεξί κλικ το ανοίγεις σε νέο tab. Πρακτικά άχρηστο extension δλδ. Ένα search στο google με τη μαρκαρισμένη λέξη θα είχε κάποια χρησιμοτητα. Αυτό που λες, ελάχιστη εως καμία.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Γιατι είναι άχρηστο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 paidia to extension pou dialegeis ena link kai me deksi klik sou vgazei epilogi na to aniksi se neo tab pos legete?to ixa palia alla de mporo na to vro tora... Βρε μπας και λες το Linkification; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Πολλές φορές μερικά links δεν είναι ενεργά. π.χ. αν γράψω www.myphone.gr δεν είναι ενεργό λινκ. Αν όμως το μαρκάρεις, με το εν λόγω extension με δεξί κλικ το ανοίγεις σε νέο tab.Για τις λίγες φορές που συμβαίνει αυτό, μπορείς να μαρκάρεις την διεύθυνση και να πατήσεις διαδοχικά, Ctrl-C (copy), Ctrl-T (new tab), Ctrl-V (paste) και Enter. Μου χρειάζεται τόσο σπάνια, που δεν θα έβαζα ένα extension μόνο και μόνο γι'αυτό. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Εγώ χρησιμοποιώ αυτό: http://mozilla.durys.net/textplain/ Για αναζήτηση με δεξί κλικ: GoogleBar Lite Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 κατεβασα ενα αρχειο *.src πως το κανω εκγατασταση στον Firefox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Καλημέρα. Έχω τον Fierfox 1.5 και εδώ και 3 μέρες όλο "κρασάρει" και στέλνει τo report feedback!! Κολλήματα διαρκώς και δεν μπορώ να δουλέψω καθόλου! Έχει κανένας άλλος παρόμοια προβλήματα με τον 1.5?? Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Eγώ όχι. Απόλυτα ευχαριστημένος. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Καλημέρα. Έχω τον Fierfox 1.5 και εδώ και 3 μέρες όλο "κρασάρει" και στέλνει τo report feedback!! Κολλήματα διαρκώς και δεν μπορώ να δουλέψω καθόλου! Έχει κανένας άλλος παρόμοια προβλήματα με τον 1.5?? Kane ena ka8aro installation ( dhladh svhse h metakinhse ton fakelo c:\documents and settings\[to profil sou]\application data\mozilla\firefox ). Mhn 3exaseis na fyla3eis ta bookmarks sou: c:\documents and settings\[to profil sou]\application data\mozilla\firefox\[profile]\bookmarks.html :) Sorry gia ta greeklish, eimai se ena moufa solaris kai den exw greek... Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Δεν νομιζω να εχει δωθει: Επιτελους ειναι ετοιμο το Silver Skin για Firefox: 1.5 - 1.6a1 https://addons.mozilla.org/themes/moreinfo.php?id=101&application=firefox Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 @nervous..το εβαλα κι εγω...πολυ ομορφο.. αλλα εξισου ομορφο ειναι και αυτο της apple ;) ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_Silver Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 Guys κατέβασα τον 1.5 και εγω και παρότι δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα όταν πάω να κατεβάσω κάποιο addOn ή κάποιο extension μου πετάει την μπάρα στο πάνω μέρος που λέει ότι "Η ενημέρωση είναι απενεργοποιημένη, να την ενεργοποιήσω και να ξαναπροσπαθήσω"... Πατάω στο κουμπί που μου λέει βάζω στις "ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ" την σελίδα με τα AddOns /extensions αλλα και παλί με το που πατάω το link δεν μου το κατεβάζει!!:( Why is that??? Κάνω κάτι λάθος?? Να προσθέσω ότι έτρεξα τον 1.5 πάνω στον 1.0.1 που είχα, επίσης τον απεγκατέστησα και τον εγκατέστησα ξανα αλλά τίποτα, τα ίδια βγάζει!!!:( :( Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 Γειά χαρά σε όλους και Χρόνια πολλά! Μάλλον δεν είναι ό σωστός χώρος εδώ για την παρακάτω ερώτηση αλλά επειδή είστε Mozilla fans θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πάποια επέκταση για Thunderbird v1.0.7 που με κάποιο popup παράθυρο να με ειδοποιεί για εισερχόμενα e-mails σε πραγματικό χρόνο όταν είμαι on line :happy: ευχαριστώ Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Yπάρχει κάποιο extension που να μου μετατρέπει τα bookmarks σε favorites (IE); Υπήρχε ένα το Favorites Converter (export) αλλά δεν υποστηρίζει τον 1.5... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Yπάρχει κάποιο extension που να μου μετατρέπει τα bookmarks σε favorites (IE); Υπήρχε ένα το Favorites Converter (export) αλλά δεν υποστηρίζει τον 1.5... Κάπου πιο πάνω αναφέρθηκαν τα Nightly Tester Tools. Είναι ένα extension που κάνει τα υπόλοιπα συμβατά με τις νέες εκδόσεις firefox. Googlισέ το και θα το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Σε ευχαριστώ manoz Καταπληκτικό! Δούλεψε! http://img26.exs.cx/img26/2245/thumbsup8de.gif Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Έπαθα την εξής μεγάλη ζημιά πριν λίγα λεπτά με τον Firefox: Ενώ σήμερα το πρωί μπήκα στο νετ και έκανα τα δικά μου όλα ωραία και καλά, ξαναμπήκα στο νετ και πριν λίγα λεπτά. Και παω κλασσικά να πατήσω τον Firefox. Μόλις πάτησα το εικονίδιο μου εμφάνισε ένα παράθυρο που δεν θυμάμαι τι έλεγε αλλά είχε το default highlighted και με ρώταγε πως θέλω να κάνω εκκίνηση. Δεν ξέρω καθόλου τι ήταν αυτό που μου εμφάνισε και το έκλεισα. Άντε και πάτησα ξανά τον firefox. Πάλι το ίδιο παράθυρο. Κάπου έλεγε εκκίνηση με αυτό το προφιλ, ενεργοποίηση, διαγραφή. Πάω στα bookmarks μου, είχαν εξαφανιστεί όλα μα όλα. Πάω στις επεκτάσεις, καπουτ. Oύτε τα skins για τον firefox υπήρχαν. εξαφανίστηκαν όλα. Μαζί και η αυτόματη αναγνώριση κωδικών και cookies και password που είχα, όλα καπουτ. Δεν ξέρω τι να κάνω. Έκανα και restart μπας και σωθεί τπτ αλλά μάταια. Αφήστε το άλλο που όταν πάω για δοκιμή να κάνω εγκατάσταση νέου extension (Λήψη περισσοτέρων δηλαδή) μου βγάζει το εξής μύνημα: Δεν μπορείτε να συνδεθείτε με τον update.mozilla.org επειδή είναι απενεργοποιημένο το SSL. Ηeeeeeellpp!! Τα έχασα όλα? Η μπορεί να σώσω κάτι? Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Έπαθα την εξής μεγάλη ζημιά πριν λίγα λεπτά με τον Firefox: Ενώ σήμερα το πρωί μπήκα στο νετ και έκανα τα δικά μου όλα ωραία και καλά, ξαναμπήκα στο νετ και πριν λίγα λεπτά. Και παω κλασσικά να πατήσω τον Firefox. Μόλις πάτησα το εικονίδιο μου εμφάνισε ένα παράθυρο που δεν θυμάμαι τι έλεγε αλλά είχε το default highlighted και με ρώταγε πως θέλω να κάνω εκκίνηση. Δεν ξέρω καθόλου τι ήταν αυτό που μου εμφάνισε και το έκλεισα. Άντε και πάτησα ξανά τον firefox. Πάλι το ίδιο παράθυρο. Κάπου έλεγε εκκίνηση με αυτό το προφιλ, ενεργοποίηση, διαγραφή. Πάω στα bookmarks μου, είχαν εξαφανιστεί όλα μα όλα. Πάω στις επεκτάσεις, καπουτ. Oύτε τα skins για τον firefox υπήρχαν. εξαφανίστηκαν όλα. Μαζί και η αυτόματη αναγνώριση κωδικών και cookies και password που είχα, όλα καπουτ. Δεν ξέρω τι να κάνω. Έκανα και restart μπας και σωθεί τπτ αλλά μάταια. Αφήστε το άλλο που όταν πάω για δοκιμή να κάνω εγκατάσταση νέου extension (Λήψη περισσοτέρων δηλαδή) μου βγάζει το εξής μύνημα: Δεν μπορείτε να συνδεθείτε με τον update.mozilla.org επειδή είναι απενεργοποιημένο το SSL. Ηeeeeeellpp!! Τα έχασα όλα? Η μπορεί να σώσω κάτι? C:\Documents and Settings\username\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles εκει λογικα θα βρεις δυο φακελους και μεσα σε αυτους θα βρεις ενα αρχειο που λεγετε bookmarks.html αυτα ειναι τα αγαπημενα σου. οσον αφορα τα αλλα αρχεια ( επεκτασεις κοκ ) ειναι μεσα σε αυτον τον φακελο. σωσε τον καπου και κανε πληρη uninstall + fresh install τον firefox. επισης βρες και το Mozbackup που κανει καλη δουλεια Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts