gkr41 Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Στην 1.0.x πιάνει Γι' αυτό δε βάζουμε beta εκδόσεις :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Δεν πιάνει.. Πρέπει να πιάνει τουλάχιστον στην 1.0.7 γιατί δεν θυμάμαι να έχω βάλει κάποιο extension παρ'όλα αυτά δουλεύει κανονικά. http://img472.imageshack.us/img472/559/image0052ey.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 όχι απαραίτητα...μπορεί να κρατήσει το δεύτερο προφίλ για testing σκοπούς..;) άλλωστε με το firefox.exe-p διαλέγεις το προφίλ που θα ξεκινήσει εκείνη την φορά ο browser και τις επόμενες ξεκινάει αυτόματα με το ίδιο...εκτός βέβαια και αν ξαναδιαλέξεις από τον profile manager άλλο..:) Δέν είμαι και πολύ του test drive, αυτά είναι για πιο έμπειρους οδηγούς. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Πιάσε το fav icon από την adressbar και κάντο drag n drop στο menu bookmarks ή στην bookmarks toolbar και θα αποθηκευθεί κανονικά. To εξηγείς λίγο καλύτερα αυτό; Τι είναι το drag n drop; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 To εξηγείς λίγο καλύτερα αυτό; Τι είναι το drag n drop; :O Απλα κλικαρεις το icon και το σερνεις στην ουσια. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 To εξηγείς λίγο καλύτερα αυτό; Τι είναι το drag n drop; :O "τσιμπάς" το εικονίδιο με τον κέρσορα του mouse και το "σέρνεις" στα bookmarks. Έχω την 1,0,7 αλλά δεν παίζει.. Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Πρέπει να αντιγράψεις τον φάκελο c:\documents and settings\---το profile σου---\application data\mozilla\firefox στην αντίστοιχη θέση στο pc στο σπίτι σου. Κάνε rename ή delete τον παλιό firefox φάκελο που θα βρεις εκεί για να μην έχεις προβλήματα! Και πως παιρνω ενα μονο extention backup ??? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 "τσιμπάς" το εικονίδιο με τον κέρσορα του mouse και το "σέρνεις" στα bookmarks. Έχω την 1,0,7 αλλά δεν παίζει.. Παρομοίως 1.0.7 και εδώ. Το σέρνει μεν, περνάει τη σελίδα στα αγαπημένα, αλλά δεν μεταφέρει το εικονίδιο... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Favicon Picker 0.2.6 :) Favicon Picker 0.3.0 (για 1.5rc1 και τις επόμενες) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Βγήκε η Final έκδοση του Firefox 1.5 :) Προς το παρόν περνάει σε όσους έχουν την 1.5 RC1 (320 kb update). Υποψιάζομαι ότι σε λίγες ώρες θα είναι διαθέσιμη και στην σελίδα τους για download :) Στόχος μας η 2.0 τώρα :lol: Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Βγήκε η Final έκδοση του Firefox 1.5 :) Προς το παρόν περνάει σε όσους έχουν την 1.5 RC1 (320 kb update). Υποψιάζομαι ότι σε λίγες ώρες θα είναι διαθέσιμη και στην σελίδα τους για download :) Στόχος μας η 2.0 τώρα :lol: Μαλλον bug ειναι Prophet: Απο το mozilla.org Firefox 1.5 Release Candidate 2 is now available for download. This is the second release candidate of our next generation Firefox browser, to be released later this year, and it is being made available to our developer and testing community for compatibility testing and to solicit feedback. Note: This may not be the final release of our Web browser; it has been made available for testing purposes only, with no end-user support. If that sounds scary, you'd probably be better off with the latest version of Firefox 1.0. Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 εννοείται ότι ΔΕΝ είναι διαθέσιμη η final... προς το παρόν μόνον η 1.5rc2...(που αντιστοιχεί στην nightly έκδοση της 7ης Νοεμβρίου)..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Και πως παιρνω ενα μονο extention backup ??? :D Κανενας...??? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Μαλλον bug ειναι Prophet: Απο το mozilla.org Firefox 1.5 Release Candidate 2 is now available for download. This is the second release candidate of our next generation Firefox browser, to be released later this year, and it is being made available to our developer and testing community for compatibility testing and to solicit feedback. Note: This may not be the final release of our Web browser; it has been made available for testing purposes only, with no end-user support. If that sounds scary, you'd probably be better off with the latest version of Firefox 1.0. Μάλιστα... δεν είχα χρόνο να περιμένω να ανανεωθεί το site τους (κοιμόμουν όρθιος)... Χαζομάρα, αφού το update δεν έλεγε RC2... Πάντως τα updates δουλεύουν πολύ όμορφα, πέρασα από την RC1 στην RC2 με 320kb χωρίς κανένα πρόβλημα :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Μολις εβαλα την 1.5 RC2. Δεν παρατηρησα ΚΑΜΙΑ αλλαγη απο την 1.0.6 που ειχα. Ουτε προς το καλυτερο ουτε προς το χειροτερο... εκτος του οτι δεν λειτουργουν καμια 10αρια extensions! Ποια η διαφορα αρα; EDIT: Τελικα εκανα restore γιατι η 1.5 ηταν ποιο αργη απο την 1.0.6 αλλά μετα δεν μουα νοιγε καθολου ο FF. Αναγκαστηκα να κανω remove και ξανα εγκατασταση για να ερθει στα ισα του! Ευτυχως extensions και themes εμειναν στην θεση τους. Θα περιμενω την κανονικη εκδοση πλεον!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Αντιθέτως, προσωπικά αντιμετώπιζα προβλήματα με την 1.0.Χ ενώ με την 1.5 ακόμα δεν εχει crashαρει o FF... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Μολις εβαλα την 1.5 RC2. Δεν παρατηρησα ΚΑΜΙΑ αλλαγη απο την 1.0.6 που ειχα. Ουτε προς το καλυτερο ουτε προς το χειροτερο... εκτος του οτι δεν λειτουργουν καμια 10αρια extensions! Ποια η διαφορα αρα; Περίεργο μου φαίνεται. Αν ψάξεις λίγο τα μενού θα παρατηρήσεις αισθητές διαφορές. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 πολύ συνοπτικά θα πω απλά ότι οι διαφορές είναι τεράστιες...:rolleyes: έκτος και αν κάποιοι πιστεύουν ότι η πολύωρη καθημερινή δουλειά κάποιων ,που δεν πληρώνονται γι'αυτό, είναι άχρηστη και ανούσια.. anyway,το έχω ξαναπεί...οι beta και nightlies εκδόσεις δεν είναι για όλους...καλά θα κάνουν λοιπόν να περιμένουν official εκδόσεις..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 πολύ συνοπτικά θα πω απλά ότι οι διαφορές είναι τεράστιες...:rolleyes: έκτος και αν κάποιοι πιστεύουν ότι η πολύωρη καθημερινή δουλειά κάποιων ,που δεν πληρώνονται γι'αυτό, είναι άχρηστη και ανούσια.. anyway,το έχω ξαναπεί...οι beta και nightlies εκδόσεις δεν είναι για όλους...καλά θα κάνουν λοιπόν να περιμένουν official εκδόσεις..:) Απλα κατεθεσα την δικη μου προσωπικη εμπειρια με την RC2. Απλα και κατανοητα. Ουτε ειπα "μην τη βαζετε", ουτε ειναι καλυτερη ή χειροτερη. Για το δικο μου συστημα, τα αποτελεσματα ηταν δυσδιάκριτα εως ανυπαρκτα! Όσο για "...την πολυωρη εργασια καποιων που δεν πληρώνονται..." δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο. Δεν ειπα κατι για τον FF... ισα ισα. Ουτε, βεβαιως, μέμφθηκα το προγραμμα και αυτους που το εξελισουν. Άλλωστε οι ωρες που ξοδευονται για οτιδηποτε, δεν εχει να κανει σε τιποτα με την ποιοτητα του προιοντος και του αποτελεσματος. Φυσικα την ισοπεδωση του οτι οποιος λεει την γνωμη του θεωρει ανουσια και αχρηστη την προσπαθεια καποιων... δεν την σχολιαζω καν! Τελος, αν οι beta και οι nightlies εκδοσεις ειναι για λιγους... τοτε ως προς τι η χρησιμοτητα να συζητουνται σε open forum που ειναι για πολλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Καλησπέρα. Βρήκα ένα link που έχει πολλά extension μέσα και τα οποία είναι http://img474.imageshack.us/img474/9416/extensions6vz.jpg http://img474.imageshack.us/img474/5715/extimage19ps7bz.jpg http://img317.imageshack.us/img317/4753/extimage26mg0zd.jpg http://img317.imageshack.us/img317/4848/extimage36mx1io.jpg To λικ βρίσκετε εδώ: ht*p://rapidshare.de/files/7347556/FX-Ext_GoldenPack_20051108.uha για να ανοιχτεί θέλει το πρόγραμμα συμπίεσης winuha που βρίσκετε εδώ h**p://www.klaimsoft.com/winuha/ :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Απίστευτο... http://ietab.mozdev.org/ Εγκατέστησα το ΙΕ Τab, στις επιλογές του extension έβαλα το link tou Microsoft Update αλλά μου ζητάει κάποιο plugin για να ανοίξει η σελίδα και δεν βρίσκει όταν αφήνω το πρόγραμμα να ψάξει. Σημειωτέον τρέχω τον FF 1.0.7 μέχρι σήμερα χωρίς κανένα πρόβλημα. Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει ??? :worry: :worry: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω nickvog. Μου το κάνει σε οποιαδήποτε σελίδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Μία από τα ίδια...λύση δεν βρήκα! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Απλα κατεθεσα την δικη μου προσωπικη εμπειρια με την RC2. Απλα και κατανοητα. Ουτε ειπα "μην τη βαζετε", ουτε ειναι καλυτερη ή χειροτερη. Για το δικο μου συστημα, τα αποτελεσματα ηταν δυσδιάκριτα εως ανυπαρκτα! Όσο για "...την πολυωρη εργασια καποιων που δεν πληρώνονται..." δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο. Δεν ειπα κατι για τον FF... ισα ισα. Ουτε, βεβαιως, μέμφθηκα το προγραμμα και αυτους που το εξελισουν. Άλλωστε οι ωρες που ξοδευονται για οτιδηποτε, δεν εχει να κανει σε τιποτα με την ποιοτητα του προιοντος και του αποτελεσματος. Φυσικα την ισοπεδωση του οτι οποιος λεει την γνωμη του θεωρει ανουσια και αχρηστη την προσπαθεια καποιων... δεν την σχολιαζω καν! Τελος, αν οι beta και οι nightlies εκδοσεις ειναι για λιγους... τοτε ως προς τι η χρησιμοτητα να συζητουνται σε open forum που ειναι για πολλους; Ποια η διαφορα αρα; αν δεν κάνω λάθος,αυτό ξεπερνά τα όρια της προσωπικής γνώμης για το σύστημά σου...και αν δεν κάνω λάθος πάλι είναι αρκετά ειρωνικό και απαξιωτικό...:) Τελος, αν οι beta και οι nightlies εκδοσεις ειναι για λιγους... τοτε ως προς τι η χρησιμοτητα να συζητουνται σε open forum που ειναι για πολλους; τώρα ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου απαντήσω...με έστειλες εντελώς με το ερώτημα...το μόνο που μπορώ να σου πω είναι go ahead και βάλε την 2005111103 nightly έκδοση που τρέχω εγώ σήμερα , αλλά please μην παραπονιέσαι και γι'αυτήν , γιατί καταντάει γραφικό...:) φιλικά..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Γιατί είναι τόσο σημαντικό να κάνετε update apo ton IE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts