Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρε παιδιά έχω μια απορία.

Έχω 2 επεκτάσεις. Η μία (Flags) δείχνει την σημαία με βάση την κατάληξη (π.χ. ελληνική σημαία για το .gr) και η άλλη (Flag Fox II) με βάση την IP.

Διαπίστωσα ότι όταν είμαι στο Myphone η επέκταση με βάση την κατάληξη δείχνει κανονικά στην μπάρα την ελληνική σημαία.

Η επέκταση όμως που δείχνει την σημαία με βάση την ΙΡ του MyPhone(69.20.16.246), μου εμφανίζει στην μπάρα την....αμερικανική σημαία!

Όταν σταματάω τον δείκτη του ποντικιού πάνω στην σημαία, εμφανίζεται το μήνυμα "www.myphone.gr (69.20.16.246) is in United States".

Ισχύει κάτι τέτοιο;

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

λοιπον..εγω εχω αυτα εδω...

http://img502.imageshack.us/img502/2752/screenhunter11tt.th.jpg

μηπως μερικα δεν τα χρειαζομαι η δεν ειναι χρησιμα?το fasterfox απ'οτι ειδα κανεις δεν το εχει..αν και ειναι απο τα most downloaded..:confused:

οσον αφορα to extension tou imageshack ..δεν μπορω να κανω κατι σαν crop αντι να βγαινει ολη η επιφανεια?

Βρε παιδιά έχω μια απορία.

Έχω 2 επεκτάσεις. Η μία (Flags) δείχνει την σημαία με βάση την κατάληξη (π.χ. ελληνική σημαία για το .gr) και η άλλη (Flag Fox II) με βάση την IP.

Διαπίστωσα ότι όταν είμαι στο Myphone η επέκταση με βάση την κατάληξη δείχνει κανονικά στην μπάρα την ελληνική σημαία.

Η επέκταση όμως που δείχνει την σημαία με βάση την ΙΡ του MyPhone(69.20.16.246), μου εμφανίζει στην μπάρα την....αμερικανική σημαία!

Όταν σταματάω τον δείκτη του ποντικιού πάνω στην σημαία, εμφανίζεται το μήνυμα "www.myphone.gr (69.20.16.246) is in United States".

Ισχύει κάτι τέτοιο;

Kαι ποιος ειπε ότι ο server του myphone ειναι στην Ελλάδα;:X

Αμερική είναι. Δεν παίζονται οι αμερικάνοι σε θέματα hosting.;)

Να και τα δικά μου extensions :yahoo:

http://img470.imageshack.us/img470/2605/extensions3cc.png

Kαι ποιος ειπε ότι ο server του myphone ειναι στην Ελλάδα;:X

Αμερική είναι. Δεν παίζονται οι αμερικάνοι σε θέματα hosting.;)

www.Rackspace.com

Πάντως από τα themes το Black Japan είναι καταπληκτικό!

Το απόλυτο μαύρο! http://img254.imageshack.us/img254/4091/iconcool5lw.gif

Ι need a six month vacation, twice a year.

Έχει δοκιμάσει κανείς να δει τι μνήμη τρώει η 1.07 ?? :worry: :worry:

Γιατί με την 1.5, μετά από κανα μισάωρο ανοικτού προγράμματος, τα πράγματα είναι ΤΡΑΓΙΚΑ (γύρω στα 65 ΜΒ σύμφωνα με τον task manager) και νομίζω αυτό επηρεάζει και το browsing....

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

απότι ξέρω το forecastfox δεν υποστηρίζει ελληνικές περιοχές!

ποιος ο λόγος εγκατάστασής του;;:worry:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Το forecastfox μια χαρά δείχνει θερμοκρασία και κατάσταση στην περιοχή μου (ζωγράφου):)

ας είναι καλά το accuweather

Τις περισσοτερες ελληνικες περιοχές έχεις το forecastfox.

Ακόμα και το χωριό μου των 1500 κατοίκων. :up:

Yes Sherlock :rolleyes:

Eida esas paidia pou milate gia ayta ta extensions kai ekana kai ego kapoia install. Tora ti kano??? Paradeigma evala to forecastfox kai to dowloadthem all(kapos etsi...). Pos tha ta xrisimopoihso??

Tην περιοχή μου πάντως την έχει...:p

Εάν δεν το δοκιμάσεις μην βγάζεις βεβιασμένα συμπεράσματα.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Eida esas paidia pou milate gia ayta ta extensions kai ekana kai ego kapoia install. Tora ti kano??? Paradeigma evala to forecastfox kai to dowloadthem all(kapos etsi...). Pos tha ta xrisimopoihso??

κανε ενα ρεσταρτ τον φαιρφοξ..

για να χρησιμοποιησεις forecastfox,απλα κανεις ρεσταρτ και μετα θα σου βγαλει εναν πινακα σχετικα με αυτο το εξτενσιον και εκει κανεις καποιες επιλογες(απο τις οποιες δεν εβγαλα ακρη και το εσβησα..

για το dowloadthem all απλα πατας στο αρχειο που ειναι για dowload και μετα επιλεγεις να γινει με το συγκεκριμενο προγραμμα!;)

Υπάρχει extension που να του ορίζεις να κάνει auto reload σε ένα συγκεκριμμένο tab;

Reload Every ;)

Υπάρχει extension που να του ορίζεις να κάνει auto reload σε ένα συγκεκριμμένο tab;

Eγω εχω το tabbrowser extension που κανει παπαδες και φυσικα και αυτό που ζητάς.

BEst extension ever.

Eγω εχω το tabbrowser extension που κανει παπαδες και φυσικα και αυτό που ζητάς.

BEst extension ever.

Κρατάω το Tab Mix Plus που μετά και το update έγινε ακόμα πιο τέλειο και το Reload every,thanks ;)

Είναι 2-3 μέρες τώρα που το http://www.extensionsmirror.nl δεν ανοίγει. :mad: Μου χάθηκε ξαφνικά η Extended Statusbar που είχα με την 1.0.7 και η νέα που πάω να κατεβάσω είναι συμβατή μόνο με 1.5... Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα με 1.0.7;

Κρατάω το Tab Mix Plus που μετά και το update έγινε ακόμα πιο τέλειο και το Reload every,thanks ;)
όντως έγινε ακόμα πιο ωραίο, αλλά αυτό που μου την σπάει είναι ότι τώρα όταν φορτώνει την σελίδα, αλλάξανε το "γραφικό" και δεν μπορώ να δω τον τίτλο της σελίδας εύκολα..

http://img4.imageshack.us/img4/6346/graf6yb.png

Αρχίσαμε... Τελικά θέλοντας και μη πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι να βάλω τον 1.5 και να αφαιρέσω τον 1.0.7 που έχω... Το Extended Statusbar ξαφνικά εξαφανίστηκε γιατί έγινε αυτόματη ενημέρωση στη νέα έκδοση που δεν είναι συμβατή... Το σάιτ της HOL μου βγάζει μη συμβατό browser... :cry: Ντε και καλά να πάμε στην προβληματική 1.5; :mad: