Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Αν στην τελική σου παρουσιάσει κολλήματα κάνε την διαδικασία αντίστροφα και επανέφερε τις αρχικές ρυθμίσεις.

Τι σιτε είναι αυτο χτύπησαν όλα τα αντιβιοτικά!!!!:ninja:

Το ίδιο το αρχείο σου έβγαλε ότι έχει ιό; Για το site δεν ξέρω, από το google το βρήκα, αν και σ' εμένα δεν εμφανίζει καμιά προειδοποίηση και λειτουργούν nod32, spyware terminator και online armor ταυτόχρονα...:confused:

Στο boygeniosreport; Αποκλείεται, είναι απο τα πιο ενημερωμένα και δημοφιλή τεχνολογικά sites.

Για το site που αναφέρει ο manoz μιλάει μάλλον. Ούτε εμένα μου φαίνεται και πολύ σόι.

Μια πολύ καλή λύση στο πρόβλημα της κατανάλωσης μνήμης του ff:

http://www.snipfiles.com/firefox-ultimate-optimizer

enjoy!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ίδιο το αρχείο σου έβγαλε ότι έχει ιό; Για το site δεν ξέρω, από το google το βρήκα, αν και σ' εμένα δεν εμφανίζει καμιά προειδοποίηση και λειτουργούν nod32, spyware terminator και online armor ταυτόχρονα...:confused:

Μολις ενεργοποιείτε το παράθυρο για το download επεμβαινει το αντιβιοτικό και το σβηνει. Που να το εγκαταστήσεις αυτο το πράγμα, μακριά.

Παλια οταν ανοιγα νεα καρτελα ανοιγε στο τελος της μπαρας που ειναι ηοι καρτελς,ενω τωρα ανοιγει διπλα ακριβως απο την καρτελα που κανω την επιλογη...αν καταλαβε κανεις πως μπορω να το αλλαξω αυτο?
:w00t:

Παλια οταν ανοιγα νεα καρτελα ανοιγε στο τελος της μπαρας που ειναι ηοι καρτελς,ενω τωρα ανοιγει διπλα ακριβως απο την καρτελα που κανω την επιλογη...αν καταλαβε κανεις πως μπορω να το αλλαξω αυτο?
Αν εχεις Tab Mix Plus, είναι στις επιλογές Συμβάντα -> Άνοιγμα Καρτέλας -> Άνοιγμα άλλων καρτελών δίπλα στην τρέχουσα. Αν δεν έχεις, δεν θυμάμαι που είναι... :O

Άσχετο, στο Facebook με έχει σκίσει στο να κάνω κλικ και να μην κάνει τίποτα μέχρι να πατήσω refresh. Διάβασα ότι ίσως έφταιγε το AdBlock Plus αλλά η απενεργοποίησή του δεν βοήθησε καθόλου....

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αν εχεις Tab Mix Plus, είναι στις επιλογές Συμβάντα -> Άνοιγμα Καρτέλας -> Άνοιγμα άλλων καρτελών δίπλα στην τρέχουσα. Αν δεν έχεις, δεν θυμάμαι που είναι... :O

Άσχετο, στο Facebook με έχει σκίσει στο να κάνω κλικ και να μην κάνει τίποτα μέχρι να πατήσω refresh. Διάβασα ότι ίσως έφταιγε το AdBlock Plus αλλά η απενεργοποίησή του δεν βοήθησε καθόλου....

Το εχω ακουσει και το εχω δει και με τη χρηση αλλων browsers. Μαλλον ειναι ενα απο τα χιλιαδες κολληματα του φατσοβιβλιου!!

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

μπα τελικα δεν ειναι αυτο....:(

help-->about config-->browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent-->false (πατάς να κάνει toggle...;)

hint: όταν μπεις στο about:config γράψε στην κενή μπάρα tabs και βρες το παραπάνω (browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent)

help-->about config-->browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent-->false (πατάς να κάνει toggle...;)

hint: όταν μπεις στο about:config γράψε στην κενή μπάρα tabs και βρες το παραπάνω (browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent)

Νασαι καλα φιλε μου...

υπαρχει η δυνατοτητα να επιλεξω τον χρωματισμο που επιθυμω απο τα σκιν του περσονα αλλα να κρατησω τα κουμπια απο το αγαπημενο μου θεμα???
Shit Happens!!!

Μπορούμε να κάνουμε ένα folder στα bookmarks με τα αγαπημένα ή most visited sites? κάποιο add on που προτείνετε?
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Απ' όσο ξέρω γίνεται και χωρίς Add-on. Απλά πηγαίνεις στο Σελιδοδείκτες - Οργάνωση Σελιδοδεικτών και εκεί μπορείς να δημιουργήσεις φακέλους όπου θα βάλεις τους σελιδοδείκτες που θες ;)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Μπορούμε να κάνουμε ένα folder στα bookmarks με τα αγαπημένα ή most visited sites? κάποιο add on που προτείνετε?

Δεν τα ξερω!! τα δοκιμαζεις και μας λες

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/tag/most%20visited

υπαρχει η δυνατοτητα να επιλεξω τον χρωματισμο που επιθυμω απο τα σκιν του περσονα αλλα να κρατησω τα κουμπια απο το αγαπημενο μου θεμα???

οχι δεν γινεται. και εγω θα το ηθελα αλλα δεν γινεται

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι δεν γινεται. και εγω θα το ηθελα αλλα δεν γινεται

Κριμα!! Θα ηταν πολυ καλο feature!! Ευχαριστω για την απαντηση anyway :)

Shit Happens!!!

• 2 weeks later...
Καλημέρα. Τις τελευταίες μέρες βλέπω προβλήματα στα tabs του Moziila. Για παράδειγμα, χθες είχα ανοίξει το myPhone και δύο tab στο YouTube. Όταν φόρτωσε και το δεύτερο βίντεο στο YouTube ο Mozilla κόλλησε για 1-1,5 λεπτό. Περίεργα πράγματα. :confused:

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

αντιμετωπισα διαφορα crashes τον τελευταιο καιρο και γυρισα πισω στην 3.0.17. πεταει ο μοζιλα λεμε! νταξει, μπορει να ειναι ελαχιστα αργοτερος απο την 3.5.Χ αλλα κανενα κολλημα! την συστηνω

παιδια εχει παρατηρησει κανεις προβλημα του firefox με το youtube; Μετα απο καποια ωρα χρησης, πολλες φορες κανω κλικ σε λινκς του youtube κ αυτα η αργουν παααααρα πολυ να ανοιξουν η δεν ανοιγουν καθολου.

Χρειαζεται να κανω επανεκκινηση του ffx για να δουλεψει σωστα..

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Χμ.. εμένα κρασάρει μερικες φορές τελείως αμα επιλέξω 720p ενώ το βίντεο έχει φτάσει στη μέση, αντι να το επιλέξω απο την αρχή. Αν δεν κρασάρει, θα αργήσει πολύ να κάνει την αλλαγή της ανάλυσης.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό....

Τόσο στα βίντεο στο youtube όσο και στο steki.gr, μου κολλάει η εικόνα. Ενώ δηλαδή έχει φορτώσει κανονικά το βίντεο και ο ήχος αναπαράγεται, η εικόνα κολλάει απίστευτα. Κατεβασμένα όμως μου παίζουν μια χαρά.... Να είναι κόλλημα του mozilla ή κάτι άλλο;

και εγω τα ιδια παιδια σημερα.....

με το youtube χαος....

αλλες φορες ανοιγουν τα κλιπ αλλες φορες οχι.....κτλ κτλ κτλ...:mad:

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό....

Τόσο στα βίντεο στο youtube όσο και στο steki.gr, μου κολλάει η εικόνα. Ενώ δηλαδή έχει φορτώσει κανονικά το βίντεο και ο ήχος αναπαράγεται, η εικόνα κολλάει απίστευτα. Κατεβασμένα όμως μου παίζουν μια χαρά.... Να είναι κόλλημα του mozilla ή κάτι άλλο;

Έλεγξε την ταχύτητα σύνδεση στο Internet

και εγω τα ιδια παιδια σημερα.....

με το youtube χαος....

αλλες φορες ανοιγουν τα κλιπ αλλες φορες οχι.....κτλ κτλ κτλ...:mad:

Καποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή σου ισως. Εγώ δεν εχω παρατηρήσει κατι τέτοιο.

Φτιάξτε ενα νεο profile και δοκιμάστε να δειτε αν συνεχίζονται τα προβλήματα.

Έναρξη ->Εκτέλεση "firefox.exe -ProfileManager" Εnter

αντιμετωπισα διαφορα crashes τον τελευταιο καιρο και γυρισα πισω στην 3.0.17. πεταει ο μοζιλα λεμε! νταξει, μπορει να ειναι ελαχιστα αργοτερος απο την 3.5.Χ αλλα κανενα κολλημα! την συστηνω

ρε φιλε επαθα πλακα τωρα....

εκανα αυτο που ειπες και ολα τα προβληματα λυθηκαν....

με την τελευταια εκδοση αρχισε εντελως ξαφνικα να μου κολλαει το youtube...

να μην κατεβαζει σωστα java σελιδες ......και αλλα τετοια τρελά...

ξαναγυρισα στην εκδοση που ειπες και ολα δουλευουν ρολοι....:)

ολα αυτα παντα με windows 7.....