ilka71 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 ρε παιδια εχω τον μοζιλα ολα καλα ολα ωραια... σημερα ειδα οτι σελιδες σαν αυτες http://www.symbian-freak.com/quides/reveal_hidden_screensavers_on_the_nokia_n95.htm δεν μου ανοιγουν......απλα κενο... ενω με τον οπερα η τον εξπλορερ μου ανοιγουν κανονικοτατα....... :wacko: παιζει κατι εδω...?εμενα με ffox ανοιγει κανονικα το σαιτ απο αυτο το λινκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Eμένα μου ανοίγει κανονικά. εμενα με ffox ανοιγει κανονικα το σαιτ απο αυτο το λινκ... ποια εκδοση εχετε; υποτιθεται οτι δεν ανοιγει με FF, ποτε δεν ανοιγε. προβλημα του site εννοειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 2.0.0.11 και δεν ανοίγει κανονικά, είναι μια λευκή σελίδα. Πρέπει να το κοροιδέψω με το user agent switcher. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 παιδια και εγω την 11 εχω και δεν μου ανοιγει η σελιδα........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 ειχα την 08 εβαλα και την 11 και παλι ανοιγει κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 εμένα πάλι γιατί ανοίγει κανονικά χωρίς την χρήση του ΙΕ Tab..?? Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.12pre) Gecko/20080117 BonEcho/2.0.0.12pre - Build ID: 2008011703 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 εμένα πάλι γιατί ανοίγει κανονικά χωρίς την χρήση του ΙΕ Tab..?? Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.12pre) Gecko/20080117 BonEcho/2.0.0.12pre - Build ID: 2008011703 Πρόσεξε: rendering engine του firefox χρησιμοποιώ! Απλά στέλνει άλλο user agent στο site και νομίζει οτι έχω IE6, και ανοίγει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 δεν είπα εγώ το αντίθετο...απλά λέω ότι μου ανοίγει κανονικά χωρίς να χρειάζεται να κάνω engine rendering.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 To site ανοίγει κανονικά, αν έχετε προβλήματα να το δείτε, αδειάστε την cache πρώτα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyperes Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Υστερα απο επανεγκατάσταση του firefox και ενώ πριν, όσα tabs είχα ανοιχτά μου άνοιγαν πάλι τα ίδια ύστερα απο το on-off του pc, τώρα δε γίνεται αυτό, γιατί; Παράθεση sfasfs Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyperes Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Υστερα απο επανεγκατάσταση του firefox και ενώ πριν, όσα tabs είχα ανοιχτά μου άνοιγαν πάλι τα ίδια ύστερα απο το on-off του pc, τώρα δε γίνεται αυτό, γιατί; το βρήκα,all ok. Παράθεση sfasfs Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Για να μπαίνω στο internet χρησιμοποιώ τον mozilla. εκεί στα αγαπημένα εχω διάφορες διευθύνσεις που δουλεύω και με ενδιαφέρουν. πως μπορώ να αποθηκεύσω αυτές τις διευθύνσεις, σε ενα φάκελο, να είναι λειτουργικές και να τις εχω σαν back up για μελλοντική χρήση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Για να μπαίνω στο internet χρησιμοποιώ τον mozilla. εκεί στα αγαπημένα εχω διάφορες διευθύνσεις που δουλεύω και με ενδιαφέρουν. πως μπορώ να αποθηκεύσω αυτές τις διευθύνσεις, σε ενα φάκελο, να είναι λειτουργικές και να τις εχω σαν back up για μελλοντική χρήση??? Σελιδοδείκτες->Διαχείρηση σελιδοδεικτών->Αρχείο->Εξαγωγή... Και για να κανεις restore πας Εισαγωγή... Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 σ'ευχαριστώ για την βοήθεια. η πιο απλή λύση και δουλεύει και στον internet explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 ενα μικρό πρόβλημα στα γράμματα απο mozilla σε internet explorer αλλά ολα δουλεύουν οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 ρε παιδια, πως κανω default download manager το Download Accelerator plus στο mozilla firefox? οσες προσπαθειες εκανα απετυχαν.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Σελιδοδείκτες->Διαχείρηση σελιδοδεικτών->Αρχείο->Εξαγωγή... Και για να κανεις restore πας Εισαγωγή... κανω εισαγωγη αλλα βγαζει εναν φακελο αδειο χωρις τα περιεχομενα.επισης αν ανοιξω το αποθηκευμενο αρχειο μου βγαζει κινεζικα.help! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 βρε παιδια εδω και 2 μερες ο μοζιλα μου κανει πολλα τρελα....... εκει που σερφαρω μου βγαινει το μην ο "firefox θα τερματιστεί"...και κλεινει το προγραμμα τελειως.... :mad::mad: εχουν σπασει τα νευρα μου μιλαμε... γνωριζει κανεις κατι για αυτο....?? εχει αντιμετωπισει κατι παρόμοιο...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 παιδια καλησπερα. εκανα σημερα format το pc μου και ολα οκ. εβαλα το firefox και παω να κανω εγκατασταση το λεξικο και μου λεει... Σφαλμα ο firefox δεν μπορεσε να εγκαταστησει το αρχειο .......λογω δεν ειναι εγκυρο το αρχειο εγκαταστασης. καμια ιδεα τι φταιει?? ευχαριστω!!:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Μάλλον δεν πάει καλά ο Firefox τελευταία! Στον καθένα μας κάνει και από κάτι τρελό! Σε μένα κατά διαστήματα κολλάει και δεν ανοίγει καμία σελίδα. Μετά από κανένα δεκάλεπτο βγάζει το μήνυμα ότι η σελίδα δεν βρέθηκε ή ξεκολλάει και είναι ΟΚ. Δεν είναι πρόβλημα της σύνδεσης γιατί ταυτόχρονα με ΙΕ ανοίγουν οι ίδιες σελίδες ταχύτατα :mad: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 δεν εχω παρατηρησει το συγκεκριμενο προβλημα μεχρι τωρα αλλα εχω ακουσει και απο φιλους μου,διαφορα. τι να πω....καλυτερα θα γινει καμια αναβαθμιση γιατι καθε μερα ανακαλυπτω και απο κατι.:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 βρε παιδια εδω και 2 μερες ο μοζιλα μου κανει πολλα τρελα....... εκει που σερφαρω μου βγαινει το μην ο "firefox θα τερματιστεί"...και κλεινει το προγραμμα τελειως.... :mad::mad: εχουν σπασει τα νευρα μου μιλαμε... γνωριζει κανεις κατι για αυτο....?? εχει αντιμετωπισει κατι παρόμοιο...? Πες μας τι προγράμματα τρέχεις ταυτόχρονα,ποια έκδοση έχεις και αν κάνεις τίποτα ιδιαίτερο πριν εμφανιστεί το μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 γινεται να κανω back up τα tabs του μοζιλα ωστε να τα ξαναπερασω γρηγορα μετα απο φορματ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Tabs? Μήπως εννοείς τα bookmarks? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Tabs? Μήπως εννοείς τα bookmarks? λαθος δικο μου. τους σελιδοδεικτες εννοουσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts