Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια εχω τον μοζιλα ολα καλα ολα ωραια...

σημερα ειδα οτι σελιδες σαν αυτες

http://www.symbian-freak.com/quides/reveal_hidden_screensavers_on_the_nokia_n95.htm

δεν μου ανοιγουν......απλα κενο...

ενω με τον οπερα η τον εξπλορερ μου ανοιγουν κανονικοτατα.......

:wacko:

παιζει κατι εδω...?

εμενα με ffox ανοιγει κανονικα το σαιτ απο αυτο το λινκ...

Eμένα μου ανοίγει κανονικά.

εμενα με ffox ανοιγει κανονικα το σαιτ απο αυτο το λινκ...

ποια εκδοση εχετε; υποτιθεται οτι δεν ανοιγει με FF, ποτε δεν ανοιγε. προβλημα του site εννοειται.

εμένα πάλι γιατί ανοίγει κανονικά χωρίς την χρήση του ΙΕ Tab..??

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.12pre) Gecko/20080117 BonEcho/2.0.0.12pre - Build ID: 2008011703

εμένα πάλι γιατί ανοίγει κανονικά χωρίς την χρήση του ΙΕ Tab..??

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.12pre) Gecko/20080117 BonEcho/2.0.0.12pre - Build ID: 2008011703

Πρόσεξε: rendering engine του firefox χρησιμοποιώ! Απλά στέλνει άλλο user agent στο site και νομίζει οτι έχω IE6, και ανοίγει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν είπα εγώ το αντίθετο...απλά λέω ότι μου ανοίγει κανονικά χωρίς να χρειάζεται να κάνω engine rendering..

To site ανοίγει κανονικά, αν έχετε προβλήματα να το δείτε, αδειάστε την cache πρώτα.

• 2 weeks later...
Υστερα απο επανεγκατάσταση του firefox και ενώ πριν, όσα tabs είχα ανοιχτά μου άνοιγαν πάλι τα ίδια ύστερα απο το on-off του pc, τώρα δε γίνεται αυτό, γιατί;
sfasfs

Υστερα απο επανεγκατάσταση του firefox και ενώ πριν, όσα tabs είχα ανοιχτά μου άνοιγαν πάλι τα ίδια ύστερα απο το on-off του pc, τώρα δε γίνεται αυτό, γιατί;

το βρήκα,all ok.

sfasfs

Για να μπαίνω στο internet χρησιμοποιώ τον mozilla. εκεί στα αγαπημένα εχω διάφορες διευθύνσεις που δουλεύω και με ενδιαφέρουν.

πως μπορώ να αποθηκεύσω αυτές τις διευθύνσεις, σε ενα φάκελο, να είναι λειτουργικές και να τις εχω σαν back up για μελλοντική χρήση???

Για να μπαίνω στο internet χρησιμοποιώ τον mozilla. εκεί στα αγαπημένα εχω διάφορες διευθύνσεις που δουλεύω και με ενδιαφέρουν.

πως μπορώ να αποθηκεύσω αυτές τις διευθύνσεις, σε ενα φάκελο, να είναι λειτουργικές και να τις εχω σαν back up για μελλοντική χρήση???

Σελιδοδείκτες->Διαχείρηση σελιδοδεικτών->Αρχείο->Εξαγωγή...

Και για να κανεις restore πας Εισαγωγή...

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

• 2 weeks later...
ρε παιδια, πως κανω default download manager το Download Accelerator plus στο mozilla firefox? οσες προσπαθειες εκανα απετυχαν....
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σελιδοδείκτες->Διαχείρηση σελιδοδεικτών->Αρχείο->Εξαγωγή...

Και για να κανεις restore πας Εισαγωγή...

κανω εισαγωγη αλλα βγαζει εναν φακελο αδειο χωρις τα περιεχομενα.επισης αν ανοιξω το αποθηκευμενο αρχειο μου βγαζει κινεζικα.help!

• 2 weeks later...

βρε παιδια εδω και 2 μερες ο μοζιλα μου κανει πολλα τρελα.......

εκει που σερφαρω μου βγαινει το μην ο "firefox θα τερματιστεί"...και κλεινει το προγραμμα τελειως....

:mad::mad:

εχουν σπασει τα νευρα μου μιλαμε...

γνωριζει κανεις κατι για αυτο....??

εχει αντιμετωπισει κατι παρόμοιο...?

παιδια καλησπερα.

εκανα σημερα format το pc μου και ολα οκ.

εβαλα το firefox και παω να κανω εγκατασταση το

λεξικο και μου λεει...

Σφαλμα ο firefox δεν μπορεσε να εγκαταστησει το αρχειο

.......λογω δεν ειναι εγκυρο το αρχειο εγκαταστασης.

καμια ιδεα τι φταιει??

ευχαριστω!!:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον δεν πάει καλά ο Firefox τελευταία! Στον καθένα μας κάνει και από κάτι τρελό! Σε μένα κατά διαστήματα κολλάει και δεν ανοίγει καμία σελίδα. Μετά από κανένα δεκάλεπτο βγάζει το μήνυμα ότι η σελίδα δεν βρέθηκε ή ξεκολλάει και είναι ΟΚ. Δεν είναι πρόβλημα της σύνδεσης γιατί ταυτόχρονα με ΙΕ ανοίγουν οι ίδιες σελίδες ταχύτατα :mad:
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

δεν εχω παρατηρησει το συγκεκριμενο προβλημα μεχρι τωρα

αλλα εχω ακουσει και απο φιλους μου,διαφορα.

τι να πω....καλυτερα θα γινει καμια αναβαθμιση γιατι

καθε μερα ανακαλυπτω και απο κατι.:X

[sIGPIC][/sIGPIC]

βρε παιδια εδω και 2 μερες ο μοζιλα μου κανει πολλα τρελα.......

εκει που σερφαρω μου βγαινει το μην ο "firefox θα τερματιστεί"...και κλεινει το προγραμμα τελειως....

:mad::mad:

εχουν σπασει τα νευρα μου μιλαμε...

γνωριζει κανεις κατι για αυτο....??

εχει αντιμετωπισει κατι παρόμοιο...?

Πες μας τι προγράμματα τρέχεις ταυτόχρονα,ποια έκδοση έχεις και αν κάνεις τίποτα ιδιαίτερο πριν εμφανιστεί το μήνυμα.

γινεται να κανω back up τα tabs του μοζιλα ωστε να τα ξαναπερασω γρηγορα μετα απο φορματ?
[sIGPIC][/sIGPIC]