Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας, να κάνω μία ερώτηση; Υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε ειδοποίηση στη notification bar για τυχόν αναβαθμίσεις εφαρμογών που έχουν βγει στο store, κάτι ανάλογο όπως γίνεται και στις android συσκευές; Εννοείται πως δεν έχω στο αυτόματο τις ενημερώσεις, όμως αντί να μπαίνω κάθε λίγο και λιγάκι στο store για να δω μήπως υπάρχει κάποια αναβάθμιση, μήπως γίνεται να ειδοποιούμαι πριν. Απ' ότι έψαξα λίγο δεν βρήκα τη δυνατότητα αυτή και έλεγα μήπως δεν το έχω βρει εγώ.

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας, να κάνω μία ερώτηση; Υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε ειδοποίηση στη notification bar για τυχόν αναβαθμίσεις εφαρμογών που έχουν βγει στο store, κάτι ανάλογο όπως γίνεται και στις android συσκευές; Εννοείται πως δεν έχω στο αυτόματο τις ενημερώσεις, όμως αντί να μπαίνω κάθε λίγο και λιγάκι στο store για να δω μήπως υπάρχει κάποια αναβάθμιση, μήπως γίνεται να ειδοποιούμαι πριν. Απ' ότι έψαξα λίγο δεν βρήκα τη δυνατότητα αυτή και έλεγα μήπως δεν το έχω βρει εγώ.

Όχι φίλος, δεν γίνετε αυτό που λες, δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση...

Στα 8.1 πάντως έβγαινε ειδοποίηση για το ποια εφαρμογή ενημερώθηκε, και μάλιστα υπήρχε και λίστα κατά χρονολογία με τις εφαρμογές που έχουν ενημερωθεί. Κάτι τέτοιο δεν έχω βρει στα 10άρια. Δεν υπάρχει ή εγώ είμαι τυφλός;

Στα 8.1 πάντως έβγαινε ειδοποίηση για το ποια εφαρμογή ενημερώθηκε, και μάλιστα υπήρχε και λίστα κατά χρονολογία με τις εφαρμογές που έχουν ενημερωθεί. Κάτι τέτοιο δεν έχω βρει στα 10άρια. Δεν υπάρχει ή εγώ είμαι τυφλός;

Δεν είσαι τυφλός...

Πραγματικά ο τρόπος που δουλεύει το store είναι άθλιος. Υπομονή, πιστέυω να το διορθώσουν σύντομα...

- There is no place like 127.0.0.1 -

Η Lumia Camera και η Windows Camera είναι το ίδιο... Και την Lumia Camera να κατεβάσετε νομίζω θα σας πετάξει μήνυμα να χρησιμοποιείτε την Windows Camera γιατί αυτή θα είναι η βασική από εδώ και πέρα μέχρι να καταργηθεί τελείως η Lumia... Σαν μετονομασία είναι αλλά το έκαναν με αυτόν τον τρόπο...

Την Windows Camera να χρησιμοποιείτε πάντως...

καθε αποψη ειναι σεβαστη, και δεν εχω κανενα προβλημα να αλλαξωεφαρμογη. ΑΛΛΑ, απο την στιγμη που δεν αποθηκευει η μαικροσοφτ εφαρμογη τις 2 φωτογραφιες αλλα μονο την μεγαλη (καλα αυτο πες το παραβλεπω) και ειδικοτερα δεν εχει επιλογες για την ηχογραφηση βιντεο για να γραφει τον ηχο στη μεγιστη δυνατη αναλυση και επισης και το πιο σημαντικο, δεν σου λεει στα ποσα να τραβαει το βιντεο και σου εχει μονο 2 επιλογες στα 30 fps, εγω δεν κανω την αλλαγη. στα 30 φπς αν πας να τραβηξεις ενα βιντεο και μετα θες να του κανεις ενκοντινγκ θα δεις οτι υπαρχει προβλημα γιατι δεν ειναι ακριβως 30 φπς αλλα 29,κατι. στα 25 φπς δεν εχει προβλημα. οποτε μεχρι να δωσει τα 25 φπς και να δωσει τις επιλογες για να ηχογραφει τα παντα χωρις να κοβει συχνοτητες, εγω μενω με λουμια. αλλασας ευχαριστω για το ξεκαθαρισμα. ισωςσε καποιο επομενο απντειτ να δουμε τις επιλογες αυτες...

καθε αποψη ειναι σεβαστη, και δεν εχω κανενα προβλημα να αλλαξωεφαρμογη. ΑΛΛΑ, απο την στιγμη που δεν αποθηκευει η μαικροσοφτ εφαρμογη τις 2 φωτογραφιες αλλα μονο την μεγαλη (καλα αυτο πες το παραβλεπω) και ειδικοτερα δεν εχει επιλογες για την ηχογραφηση βιντεο για να γραφει τον ηχο στη μεγιστη δυνατη αναλυση και επισης και το πιο σημαντικο, δεν σου λεει στα ποσα να τραβαει το βιντεο και σου εχει μονο 2 επιλογες στα 30 fps, εγω δεν κανω την αλλαγη. στα 30 φπς αν πας να τραβηξεις ενα βιντεο και μετα θες να του κανεις ενκοντινγκ θα δεις οτι υπαρχει προβλημα γιατι δεν ειναι ακριβως 30 φπς αλλα 29,κατι. στα 25 φπς δεν εχει προβλημα. οποτε μεχρι να δωσει τα 25 φπς και να δωσει τις επιλογες για να ηχογραφει τα παντα χωρις να κοβει συχνοτητες, εγω μενω με λουμια. αλλασας ευχαριστω για το ξεκαθαρισμα. ισωςσε καποιο επομενο απντειτ να δουμε τις επιλογες αυτες...

Τα 30 fps με οτι κάμερα και να τραβήξεις στην πραγματικότητα δεν είναι 30,είναι 29.97. Εμένα πάντως εχει τις επιλογές που λες. Εκτός από αυτή του ήχου.

Καλησπερα.σε 640xl εδω και δεκα μερες μου κλεινουν συνεχεια ολες οι εφαρμογες οταν τις δουλευω.εκανα και soft reset που προτειναν καποιοι,αλλα τιποτα.χρειαζεται και hard reset?

Καλησπερα.σε 640xl εδω και δεκα μερες μου κλεινουν συνεχεια ολες οι εφαρμογες οταν τις δουλευω.εκανα και soft reset που προτειναν καποιοι,αλλα τιποτα.χρειαζεται και hard reset?

Αν κλεινουν οι εφαρμογες το πιθανοτερο ειναι οτι εχει γινει ελλατωματικη εγκατασταση των 10 και χρειάζεται hard reset. Στην απιθανη περιπτωση που δεν διορθωθει αρχιζεις και ψαχνεις αλλα πραγματα (ελλατωματικη sd καρτα, ελλατωματικη συσκευη κτλ).

εεε ούτε καν.

Πολλές φορές τα 10 τυχαίνει να κλείσουν μια εφαρμογή.

Θέλουν να μας θυμίζουν πόσο beta είναι ακόμα.

Τα παραπάνω τα σκέφτεσαι μόνο αν κλείνουν κάθε φορά οι εφαρμογές.

Xiaomi 12 Pro

Σύμφωνα με τον niotheros

Για να δεις με χρονολογική σειρά τις εφαρμογές που αναβαθμίστηκαν πας Ρυθμίσεις>Σύστημα>Χώρος αποθήκευσης>Αυτή η συσκευή>Εφαρμογές και παιχνίδια και επιλέγεις Ταξινόμηση κατά ημερομηνία εγκατάστασης. Ομοίως εάν έχεις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης αντί για Αυτή τη συσκευή επιλέγεις την κάρτα μνήμης.

Λίγο μπακαλίστικος τρόπος αλλά προς το παρόν μόνο έτσι γίνεται.

:)

Με πρόλαβες!

Για να δούμε τι θα δούμε.

Δε περιμένω τρομερά πράγματα... Μακάρι να λυθεί το θέμα με το shazam...

- There is no place like 127.0.0.1 -

Δε περιμένω τρομερά πράγματα... Μακάρι να λυθεί το θέμα με το shazam...

Μα fixes περιμένουμε,δε νομίζω να έχει κάτι έξτρα.:lol:

Xiaomi 12 Pro

Φορτίζεις τη συσκευή σου... Όμως, επειδή θα βγεις έξω, τη σβήνεις και φεύγεις. Την ανάβεις και με χαρά βλέπεις όλες τις εφαρμογές που έχεις στην SD γκριζαρισμένες και μετά από 1-2 λεπτά SD card unavailable. :lol:

Ας ελπίσουμε, τουλάχιστον αυτό, να το διορθώνει το νέο update......

Huawei Nova 5T

Φορτίζεις τη συσκευή σου... Όμως, επειδή θα βγεις έξω, τη σβήνεις και φεύγεις. Την ανάβεις και με χαρά βλέπεις όλες τις εφαρμογές που έχεις στην SD γκριζαρισμένες και μετά από 1-2 λεπτά SD card unavailable. :lol:

Ας ελπίσουμε, τουλάχιστον αυτό, να το διορθώνει το νέο update......

Αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω.:ninja:

Xiaomi 12 Pro

Αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω.:ninja:

Έκανα και ένα restart και πάλι τα ίδια..... Και η πλάκα είναι ότι αν πάω Settings -> System -> Storage μου δείχνει κανονικά το χώρο που καταλαμβάνουν....

Και τώρα που έγραφα αυτό το post, είναι κανονικά τα tiles τους και λειτουργούν.... Χαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχχα :lol: :rotfl:

Huawei Nova 5T

Σε όλους έρχεται αυτή η ενημέρωση; Να το βγάλω απο το συρτάρι;

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Σε όλους,την πέρασα και φαίνεται πιο γρήγορο το τηλέφωνο για αρχή.

Δεν είχα προβλήματα πριν και μέχρι στιγμής όλα φαίνονται καλά.

Για firmware να μην ρωτήσω καλύτερα ε;

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Από ότι κατάλαβα σε αυτά που διάβασα (λίγο λόγο βαρεμάρας) μετά από αυτό έρχεται το firmware.(με κάθε επιφύλαξη δεν βάζω υπογραφή.)

Έκανα κι εγώ το update... Δείχνει να "κάθεται" καλύτερα στη συσκευή μου, 640 ds, Ευρωπαϊκό. Δεν έχει αυτά τα 1-2 αμήχανα δευτερόλεπτα, όταν κάποιος επιλέξει το All Settings, από το Action's Center. Επίσης και οι μεταβάσεις γίνονται μεταξύ αρχικής οθόνης και εκκίνησης των εφαρμογών είναι πιο άμεσες.

Το data usage συνεχίζει να κρασάρει, πάντως.....

Huawei Nova 5T

Έκανα κι εγώ το update... Δείχνει να "κάθεται" καλύτερα στη συσκευή μου, 640 ds, Ευρωπαϊκό. Δεν έχει αυτά τα 1-2 αμήχανα δευτερόλεπτα, όταν κάποιος επιλέξει το All Settings, από το Action's Center. Επίσης και οι μεταβάσεις γίνονται μεταξύ αρχικής οθόνης και εκκίνησης των εφαρμογών είναι πιο άμεσες.

Το data usage συνεχίζει να κρασάρει, πάντως.....

Για το data που λες κρασάρει εννοείς όταν πας να ορίσεις όριο αν εννοείς αυτό κλισέ το wifi άνοιξε δεδομένα και μετά πήγαινε ρύθμισε το όριο και δεν θα κρασάρει, μετά κλισέ τα data απότι έχω καταλάβει πρέπει να είσαι με data ανοικτά για να μπορέσεις να ορίσεις όριο στα 8.1 πάντως δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα αλλα και έτσι δουλεύει

spacer.png

Για το data που λες κρασάρει εννοείς όταν πας να ορίσεις όριο αν εννοείς αυτό κλισέ το wifi άνοιξε δεδομένα και μετά πήγαινε ρύθμισε το όριο και δεν θα κρασάρει, μετά κλισέ τα data απότι έχω καταλάβει πρέπει να είσαι με data ανοικτά για να μπορέσεις να ορίσεις όριο στα 8.1 πάντως δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα αλλα και έτσι δουλεύει

Πφ.. Πλάκα κάνεις...

Έχω δοκιμάσει:

- Σε προφίλ πτήσης, με την κάρτα μέσα

- Σε προφίλ πτήσης, χωρίς κάρτα

- Σε 3g/2g, με κλειστά data.

- Έχω κάνει soft reset και ξανά όλα τα παραπάνω και πάλι τα ίδια.

Και είναι και από τα βασικά πράγματα σε ένα smartphone.. Δεν είναι σαν το equalizer...

Μόνο soft reset δεν έχω κάνει με το σημερινό update.

Θα δοκιμάσω κι αυτό και θα επιστρέψω.

EDIT: ΕΙΣΑΙΑΙΑΙΑΙ ΘΕΟΟΟΟΟΣΣΣ!!!! :thanks: :thanks: :thanks: Δε μπορείς να φανταστείς πόσο μου έσπαγε τα νεύρα το συγκεκριμένο και δε χρησιμοποιούσα καν το 640. Και είναι και "αγαπημένη" συσκευή.

Οπότε, για να το βλέπουν και οι υπόλοιποι.

Για να θέσουμε όριο στα W10M:

- Αγοράζουμε πακέτο δεδομένων.

- Ενεργοποιούμε τα δεδομένα στη συσκευή μας.

- Πηγαίνουμε στη συσκευή μας:

Όλες οι ρυθμίσεις -> Δίκτυα & Ασύρματα -> Χρήση Δεδομένων

Έτσι, δεν έχουμε το γνωστό κρασάρισμα του app.

Να καρφιτσωθεί στο πρώτο post, να δοθούν τα ανάλογα εύσημα στον andreas443, έτσι ώστε να το βλέπουν όλοι.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T