georgb Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Προσωπικά οσες φορες χρειαζομαι να μιλησω με εξωτερικο χρησιμοποιω το skype. Και οχι μονο εγω, ολο το fortune 500 skype χρησιμοποιει σε εταιρικο περιβαλλον επι πληρωμη :lol:. Επειδη ομως υπαρχουν πολλες τζαμπε εφαρμογες αναγκαστικα αναγκαζεσαι να εχεις και κανα βαιμπερ κτλ στην συσκευη για να μπορει να σου τηλεφωναει ο ξαδερφος. Αν και πλεον ειναι τοσα πολλα τα δωρεαν λεπτα σε καρτοκινητη κτλ που η μονη χρησιμοτητα που βλεπω ειναι να σου στελνουν μια στο τοσο καμια φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 WhatsApp,viber ειναι κυρίως για chatting...το πολυ καλο Skype για βίντεο κλήσεις.Εγώ με εξωτερικό μιλαω κυρίως με skype και WhatsApp.Για να ειμαι ειλικρινής για δουλεια κυρίως με Skype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Για βίντεο κλήση αρκετά καλό είναι το LINE . Αυτό χρησιμοποιώ εγώ για να μιλάω με Ταϊλάνδη. Και με χαμηλή κατανάλωση σε δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Για βίντεο κλήση αρκετά καλό είναι το LINE . Αυτό χρησιμοποιώ εγώ για να μιλάω με Ταϊλάνδη. Και με χαμηλή κατανάλωση σε δεδομένα. Ποιοί έχουν Line όμως; Εδώ μόλις δύο δικοί μου άνθρωποι έχουν Telegram και το κατέβασα μόνο γι αυτούς! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Για βίντεο κλήση αρκετά καλό είναι το LINE . Αυτό χρησιμοποιώ εγώ για να μιλάω με Ταϊλάνδη. Και με χαμηλή κατανάλωση σε δεδομένα. Ναι, στον Ασιατικό κόσμο (δεν το λέω ρατσιστικά) είναι ίσως η top εφαρμογή chatting. Στην Ευρώπη, για να μη μιλήσω και για Ελλάδα συγκεκριμένα, είναι λίγο άγνωστη. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Ναι, στον Ασιατικό κόσμο (δεν το λέω ρατσιστικά) είναι ίσως η top εφαρμογή chatting. Στην Ευρώπη, για να μη μιλήσω και για Ελλάδα συγκεκριμένα, είναι λίγο άγνωστη. Χάχα έκανες Ασία; ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Για βίντεο κλήση αρκετά καλό είναι το LINE . Αυτό χρησιμοποιώ εγώ για να μιλάω με Ταϊλάνδη. Και με χαμηλή κατανάλωση σε δεδομένα. Όπως το γράφω στην ταϊλανδη αυτό χρησιμοποιούμε και μετά το Skype Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Έχει ιδέα κάποιος πως θα τα πήγαινε το 720 με WM10??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Έχει ιδέα κάποιος πως θα τα πήγαινε το 720 με WM10??? Ρώτα πρώτα αν τα πέρασε κανείς σε 720!... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Έχει ιδέα κάποιος πως θα τα πήγαινε το 720 με WM10??? Ρώτα πρώτα αν τα πέρασε κανείς σε 720!... ;) Έχω περάσει την τελευταία official build (όχι insider) στο δικό μου 720, το οποίο πλέον το έχω παραχωρήσει στα πιτσιρίκια για παιχνίδια και φωτογραφίες. Γενικά πηγαίνει καλά για βασική χρήση, με κάποια μικρά lags εδώ κι εκεί. Δεν θυμάμαι πώς πήγαινε με τα WP8, γιατί πάει καιρός που το έχω παροπλίσει, αλλά το ανοίγω πού και πού για αναβαθμίσεις. Θα δω το βράδυ από το σπίτι ποια ακριβώς build έχω στο 720 και θα επανέλθω. :) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Θα δω το βράδυ από το σπίτι ποια ακριβώς build έχω στο 720 και θα επανέλθω. :) Λοιπόν, το 720 μου τρέχει την 10.0.10586.682 και πηγαίνει αρκετά καλά, με κάποιο lag π.χ. στο άνοιγμα των εφαρμογών, στην εναλλαγή μεταξύ τους κλπ. Παρόλα αυτά, η αίσθηση που αφήνουν τα WM10 σε συνδυασμό με τη λειτουργικότητά τους, αξίζει τον κόπο (και την αναμονή). :) Οδηγίες για την αναβάθμιση από WP8 (βίντεο) και εδώ (βήμα-βήμα). Αν θυμάμαι καλά, αυτόν τον οδηγό είχα ακολουθήσει, αν και πάει πολύς καιρός από τότε... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Microsoft CEO: “I did not get why the world needed the third ecosystem in phones” Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Προσωπικά δεν βρίσκω κάτι λάθος σε αυτό το άρθρο. Μπορεί να μη μας αρέσει αλλά ο Ναντέλα τα έλεγε μία χαρά. Όλα τα πράγματα που είπε ήταν αλήθεια. Και ότι ο ανταγωνισμός είχε ξεφύγει όταν η Microsoft προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι και ότι ο χώρος είχε ήδη γεμίσει από τα δύο οικοσυστήματα που σχεδόν είναι ίδια μεταξύ τους. Επομένως πώς να μπορέσει να ανταπεξέλθει ένα τρίτο οικοσύστημα το οποίο υπολειπόταν αρχικά σε πάρα πολλές λειτουργίες έναντι των αλλονών τα οποία εξελισσόταν με τελείως διαφορετικούς ρυθμούς. Η αλήθεια είναι πώς στον τομέα των smartphones θα κερδίσει αυτός που θα φέρει κάτι επαναστατικό, είτε γενικότερα αυτός που πρωτοπορεί. Δεν μπορείς να κερδίσεις εάν Απλά προσπαθείς να ακολουθήσεις τα βήματα των αλλονών. Προσωπικά τα έζησα αρκετά τα Windows phone. Στην αρχή με ενθουσίασαν με την απλότητά τους, όμως με τον καιρό έγιναν πολύ κουραστικά και αναξιόπιστα.Microsoft CEO: “I did not get why the world needed the third ecosystem in phones”Προσωπικά δεν βρίσκω κάτι λάθος σε αυτό το άρθρο. Μπορεί να μη μας αρέσει αλλά ο Ναντέλα τα έλεγε μία χαρά. Όλα τα πράγματα που είπε ήταν αλήθεια. Και ότι ο ανταγωνισμός είχε ξεφύγει όταν η Microsoft προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι και ότι ο χώρος είχε ήδη γεμίσει από τα δύο οικοσυστήματα που σχεδόν είναι ίδια μεταξύ τους. Επομένως πώς να μπορέσει να ανταπεξέλθει ένα τρίτο οικοσύστημα το οποίο υπολειπόταν αρχικά σε πάρα πολλές λειτουργίες έναντι των αλλονών τα οποία εξελισσόταν με τελείως διαφορετικούς ρυθμούς. Η αλήθεια είναι πώς στον τομέα των smartphones θα κερδίσει αυτός που θα φέρει κάτι επαναστατικό, είτε γενικότερα αυτός που πρωτοπορεί. Δεν μπορείς να κερδίσεις εάν Απλά προσπαθείς να ακολουθήσεις τα βήματα των αλλονών. Προσωπικά τα έζησα αρκετά τα Windows phone. Στην αρχή με ενθουσίασαν με την απλότητά τους, όμως με τον καιρό έγιναν πολύ κουραστικά και αναξιόπιστα.Προσωπικά δεν βρίσκω κάτι λάθος σε αυτό το άρθρο. Μπορεί να μη μας αρέσει αλλά ο Ναντέλα τα έλεγε μία χαρά. Όλα τα πράγματα που είπε ήταν αλήθεια. Και ότι ο ανταγωνισμός είχε ξεφύγει όταν η Microsoft προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι και ότι ο χώρος είχε ήδη γεμίσει από τα δύο οικοσυστήματα που σχεδόν είναι ίδια μεταξύ τους. Επομένως πώς να μπορέσει να ανταπεξέλθει ένα τρίτο οικοσύστημα το οποίο υπολειπόταν αρχικά σε πάρα πολλές λειτουργίες έναντι των αλλονών τα οποία εξελισσόταν με τελείως διαφορετικούς ρυθμούς. Η αλήθεια είναι πώς στον τομέα των smartphones θα κερδίσει αυτός που θα φέρει κάτι επαναστατικό, είτε γενικότερα αυτός που πρωτοπορεί. Δεν μπορείς να κερδίσεις εάν Απλά προσπαθείς να ακολουθήσεις τα βήματα των αλλονών. Προσωπικά τα έζησα αρκετά τα Windows phone. Στην αρχή με ενθουσίασαν με την απλότητά τους, όμως με τον καιρό έγιναν πολύ κουραστικά και αναξιόπιστα. Ώσπου η αλλαγή τους έγινε επιτακτική. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvargiam Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Κι εμείς δεν καταλαβαίνουμε, γιατί ο Ναντέλα ήθελε την MSFT απλό developer εφαρμογών και όχι κατασκευαστή λειτουργικού με σοβαρό μερίδιο της αγοράς; Τόση έλλειψη οράματος και θέλησης πια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Κι εμείς δεν καταλαβαίνουμε, γιατί ο Ναντέλα ήθελε την MSFT απλό developer εφαρμογών και όχι κατασκευαστή λειτουργικού με σοβαρό μερίδιο της αγοράς; Τόση έλλειψη οράματος και θέλησης πια;Γιατί απλά δεν έβλεπε κέρδος αυτό το πράγμα. Τη στιγμή που οι εφαρμογές της Microsoft είναι από τις καλύτερες στα stores και γενικότερα κερδίζει από τις υπηρεσίες της και μάλιστα εμφανίζει πολύ σημαντικά κέρδη κάθε χρόνο, δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο πρέπει να χάνει χρήματα σε έναν τομέα που δεν αποδίδει όσο θέλει εφόσον δεν πρόκειται να γίνει apple από τη μία μέρα στην άλλη, Ούτε μπορεί πλέον να αποκαθηλώσει τους δύο ηγέτες της κατηγορίας. Ακόμα και μόνο αυτό από μόνο του σημαίνει αυτό που λέμε εκείνος ότι δεν είχε ψωμί η υπόθεση!! Δυστυχώς η Microsoft θα ήθελε να είναι στη θέση της Apple, αλλά δεν το κατάφερε διότι δεν πρωτοπόρησε Όπως έκανε η δεύτερη με το iPhone 3G. Κακά τα ψέματα αλλά επρόκειτο για μεγάλη πρωτοπορία. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Κι αυτό που έλεγε ότι θα δούμε το mobile έτσι όπως δεν το είδαμε ποτέ ή κάτι τέτοιο τότε, τι εννοούσε ακριβώς; Από το 2018 κιόλας... Άντε με τα Nokia και Microsoft Lumia δεν πέτυχε. Με το... περίφημο Surface Phone τι σκοπεύει να κάνει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 WinPhone 95 is the best Windows phone that never existed: https://www.windowscentral.com/winphone-95-best-smart-phone-never-existed :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 (edited) Γιατί απλά δεν έβλεπε κέρδος αυτό το πράγμα. Τη στιγμή που οι εφαρμογές της Microsoft είναι από τις καλύτερες στα stores και γενικότερα κερδίζει από τις υπηρεσίες της και μάλιστα εμφανίζει πολύ σημαντικά κέρδη κάθε χρόνο, δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο πρέπει να χάνει χρήματα σε έναν τομέα που δεν αποδίδει όσο θέλει εφόσον δεν πρόκειται να γίνει apple από τη μία μέρα στην άλλη, Ούτε μπορεί πλέον να αποκαθηλώσει τους δύο ηγέτες της κατηγορίας. Ακόμα και μόνο αυτό από μόνο του σημαίνει αυτό που λέμε εκείνος ότι δεν είχε ψωμί η υπόθεση!! Δυστυχώς η Microsoft θα ήθελε να είναι στη θέση της Apple, αλλά δεν το κατάφερε διότι δεν πρωτοπόρησε Όπως έκανε η δεύτερη με το iPhone 3G. Κακά τα ψέματα αλλά επρόκειτο για μεγάλη πρωτοπορία. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνω απολυτα σε οσα λες. Δινεις αρκετες απαντησεις σε 5 γραμμες και ειδικα με το τελευταιο που ειπες περι πρωτοποριας. Αλλα εδω δεν κολαει κατι με τιποτα. Αφου ο Nadella τελικα απορουσε και ο ιδιος γιατι να υπαρχει και 3τος παιχτης στην Mobile αγορα, Τοτε γιατι εβγαλε στην αγορα αυτα τα ανετοιμα WM10? Γιατι φλομωσε στο ψεμα και τζαμπα ελπιδα οσους πηραν wm10 συσκευες και εβγαινε και ελεγε οτι και καλα η MS ειναι committed στο mobile ενω οπως αποκαλυψε και ο ιδιος δεν ηταν συμφωνος με αυτο? Edited September 26, 2017 by panos9553 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 WinPhone 95 is the best Windows phone that never existed: https://www.windowscentral.com/winphone-95-best-smart-phone-never-existed :p Να βγάλουν κάτι παρόμοιο μήπως; Μπας και πετύχουν τους στόχους τους!!! :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Αφου ο Nadella τελικα απορουσε και ο ιδιος γιατι να υπαρχει και 3τος παιχτης στην Mobile αγορα, Τοτε γιατι εβγαλε στην αγορα αυτα τα ανετοιμα WM10? Γιατι φλομωσε στο ψεμα και τζαμπα ελπιδα οσους πηραν wm10 συσκευες και εβγαινε και ελεγε οτι και καλα η MS ειναι committed στο mobile ενω οπως αποκαλυψε και ο ιδιος δεν ηταν συμφωνος με αυτο? Δοκιμές έκαναν, για να δουν πώς θα έτρεχε το λειτουργικό, εφαρμογές και δυνατότητες (πειραματικά, όπως το Continuum) σε συσκευές με μικρές οθόνες, περιορισμένες δυνατότητες κλπ. Σκέψου πόσες χιλιάδες beta testers είχαν επίσημα (insiders) και εκατομμύρια ανεπίσημα (όλους τους υπόλοιπους, με feedback μέσα από logs, social media, blog posts, σχόλια σε fora κλπ.) για να δοκιμάσουν αυτά που ήθελαν. Τελικά απέτυχε το λειτουργικό, αλλά συγκέντρωσαν το feedback που ήθελαν για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης σε φορητές συσκευές (tablets) αλλά και πιθανώς να ετοιμάσουν τη νέα πλατφόρμα Windows για φορητές συσκευές. Κανείς δεν ξέρει τα επόμενα βήματα... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Δοκιμές έκαναν, για να δουν πώς θα έτρεχε το λειτουργικό, εφαρμογές και δυνατότητες (πειραματικά, όπως το Continuum) σε συσκευές με μικρές οθόνες, περιορισμένες δυνατότητες κλπ. Σκέψου πόσες χιλιάδες beta testers είχαν επίσημα (insiders) και εκατομμύρια ανεπίσημα (όλους τους υπόλοιπους, με feedback μέσα από logs, social media, blog posts, σχόλια σε fora κλπ.) για να δοκιμάσουν αυτά που ήθελαν. Τελικά απέτυχε το λειτουργικό, αλλά συγκέντρωσαν το feedback που ήθελαν για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης σε φορητές συσκευές (tablets) αλλά και πιθανώς να ετοιμάσουν τη νέα πλατφόρμα Windows για φορητές συσκευές. Κανείς δεν ξέρει τα επόμενα βήματα... Για να δούμε, μάθανε και τίποτε από τα feedback πού πήρανε ή πάλι τα ίδια λάθη θα κάνουν!!!! :confused: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Δοκιμές έκαναν, για να δουν πώς θα έτρεχε το λειτουργικό, εφαρμογές και δυνατότητες (πειραματικά, όπως το Continuum) σε συσκευές με μικρές οθόνες, περιορισμένες δυνατότητες κλπ. Σκέψου πόσες χιλιάδες beta testers είχαν επίσημα (insiders) και εκατομμύρια ανεπίσημα (όλους τους υπόλοιπους, με feedback μέσα από logs, social media, blog posts, σχόλια σε fora κλπ.) για να δοκιμάσουν αυτά που ήθελαν. Τελικά απέτυχε το λειτουργικό, αλλά συγκέντρωσαν το feedback που ήθελαν για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης σε φορητές συσκευές (tablets) αλλά και πιθανώς να ετοιμάσουν τη νέα πλατφόρμα Windows για φορητές συσκευές. Κανείς δεν ξέρει τα επόμενα βήματα... Τα πες και εσυ Ολα σε 2 γραμμες..Μενω σε 3 σημεια...Δοκιμες εκαναν, Πειραματικα, Για να δοκιμασουν αυτο που ηθελαν. Ετσι για να ξερουμε τι ηταν τελικα τα wm10. Θα μεινουν στην τεχνολογικη ιστορια ως ενα απλα Πειραματικο λειτουργικο με αποτερο σκοπο το beta testing. :ninja::ninja::cool: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να δούμε, μάθανε και τίποτε από τα feedback πού πήρανε ή πάλι τα ίδια λάθη θα κάνουν!!!! :confused: Evris σαν ωριμοτερος απο εμενα θα το ξερεις το παρακατω ρητο εννοειτε απλα πρεπει να το αναφερω.. Με κορόιδεψες μια φορα?? Τοτε ειναι ντροπη σου...Με ξεγελασες και δευτερη-τριτη-τεταρτη??Τοτε ειναι ντροπη δικη μου... Με πιανεις τι θελω να πω ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 (edited) Evris σαν ωριμοτερος απο εμενα θα το ξερεις το παρακατω ρητο εννοειτε απλα πρεπει να το αναφερω.. Με κορόιδεψες μια φορα?? Τοτε ειναι ντροπη σου...Με ξεγελασες και δευτερη-τριτη-τεταρτη??Τοτε ειναι ντροπη δικη μου... Με πιανεις τι θελω να πω ετσι? Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η επόμενη συσκευή μου θα είναι... Nokia!!! ;) Έτσι όπως πάνε.... :( Έκοψαν και τα πόδια του πιό πιστού τους οπαδό!!!! :lol::lol: Edited September 26, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η επόμενη συσκευή μου θα είναι... Nokia!!! ;) Έτσι όπως πάνε.... :( Off topic . Δεν ξερω τι λενε εκει εξω αλλα επιασα στα χερια μου τα Νοκια 3-5-6 σε ενα γνωστο πολυκαταστημα μιας και δεν το εχει παρει καποιος φιλος μου ακομα. Ακομα και το νοκια 3 ειχε απιστευτη ποιοτητα κατασκευης και συναρμογης για τα λεφτα του. Ενα μικρο και φθηνο κοσμημα. Θελω να τσεκαρω και το 8αρι καποια στιγμη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 (edited) Off topic . Δεν ξερω τι λενε εκει εξω αλλα επιασα στα χερια μου τα Νοκια 3-5-6 σε ενα γνωστο πολυκαταστημα μιας και δεν το εχει παρει καποιος φιλος μου ακομα. Ακομα και το νοκια 3 ειχε απιστευτη ποιοτητα κατασκευης και συναρμογης για τα λεφτα του. Ενα μικρο και φθηνο κοσμημα. Θελω να τσεκαρω και το 8αρι καποια στιγμη . Το άκουσα αυτό στα ανάλογα threads. Δες κι αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=457578 Τώρα ήρθε!!! Απλά θέλω να κρατήσω την τωρινή συσκευή μου όσο πιο πολύ γίνετε! Edited September 26, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts