giachtas Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Το διαβάσατε αυτό; Μου φαίνεται πως αρχίζει να ξεκαθαρίζει σιγά σιγά το τοπίο και τα σχέδια της Microsoft σχετικά με το κομμάτι των smartphones. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Το διαβάσατε αυτό; Μου φαίνεται πως αρχίζει να ξεκαθαρίζει σιγά σιγά το τοπίο και τα σχέδια της Microsoft σχετικά με το κομμάτι των smartphones. Ωραιο αρθρο giachtas.. Λεει ξεκαθαρα λοιπον στον Τιτλο...YOU ARE A BETA TESTER..Τι ηταν τα 10 ρια τελικα...Beta testing...Αντε παμε παρακατω λοιπον..Πηρε κανα χρονο να το παρουν χαμπαρι και τα site Που τους στηριζαν αλλα δεν πειραζει...καλιο αργα παρα ποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackfox2k7 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Το διαβάσατε αυτό; Μου φαίνεται πως αρχίζει να ξεκαθαρίζει σιγά σιγά το τοπίο και τα σχέδια της Microsoft σχετικά με το κομμάτι των smartphones. Γιατί όλο αυτό μας κάνει παράξενο; Η ενοποίηση δεν ήταν, εξ' αρχής, ο σκοπός; Τώρα που βρήκε -θεωρητικά, δεν έχουμε δει κάτι πρακτικά- τρόπο να μας δώσει... το desktop σε mobile, περιμέναμε πραγματικά τα κινητά μας με 1 GB RAM να μπορούν να τρέξουν κάτι τέτοιο; [Δεν μιλάω για αυτά με παραπάνω RAM, αυτά μπορεί κ να έχουν κάποια ελπίδα.] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 [Δεν μιλάω για αυτά με παραπάνω RAM, αυτά μπορεί κ να έχουν κάποια ελπίδα.] Αυτήν την... ελπίδα περιμένω κι εγώ!!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 (edited) μετά την τελευταία ... επίσημη αναβάθμιση;; ο χειρισμός στους χάρτες πήγε περίπατο. Μόνο το zoum in out λειτουργεί και αυτό αργεί χαρακτηριστικά, όποτε αυτό αποφασίσει να λειτουργήσει. Επίσης στο Nokia 930 μου όταν κάνω χρήση 4G το κινητό ζεσταίνεται πια χαρακτηριστικά. Βαρέθηκα πραγματικά να το παίζω πειραματόζωο χωρίς την θέλησή μου (δεν είμαι insider user). Edited July 25, 2017 by ppkmoby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 μετά την τελευταία ... επίσημη αναβάθμιση;; ο χειρισμός στους χάρτες πήγε περίπατο. Μόνο το zoum in out λειτουργεί και αυτό αργεί χαρακτηριστικά, όποτε αυτό αποφασίσει να λειτουργήσει. Επίσης στο Nokia 930 μου όταν κάνω χρήση 4G το κινητό ζεσταίνεται πια χαρακτηριστικά. Βαρέθηκα πραγματικά να το παίζω πειραματόζωο χωρίς την θέλησή μου (δεν είμαι insider user). Κολλάει δηλαδή στους χάρτες , δεν αποκρίνεται; Μπορεί να είναι θέμα του 930 γιατί τουλάχιστον σε 435 - 535 δουλεύουν σωστά και αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχαν προβλήματα στην συγκεκριμένη εφαρμογή στα windows smartphones που είχα. Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Οι χάρτες στο 435 δουλεύουν ακόμα καλά. Άλλες εφαρμογές όμως, Viber, επαφές, έχουν ρετάρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Κολλάει δηλαδή στους χάρτες , δεν αποκρίνεται; Μπορεί να είναι θέμα του 930 γιατί τουλάχιστον σε 435 - 535 δουλεύουν σωστά και αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχαν προβλήματα στην συγκεκριμένη εφαρμογή στα windows smartphones που είχα. Είναι κλειδωμένοι στον Βορρά, (δεν περιστρέφονται ούτε κατά τον χ και ψ αλλά ούτε και τρισδιάστατα κατά τον z Panαρουν μόνο και ζουμάρουν όχι πάντα άμεσα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackfox2k7 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Σε 640 πέραν του γνωστού θέματος με τους χάρτες [offline αναζήτηση] όλα τα άλλα δουλεύουν ρολόι, ακόμα και το Viber! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Ξέρει κανείς να μας πει αν οι ενημερώσεις των εφαρμογών έρχονται ταυτόχρονα και στις δύο εκδόσεις του λειτουργικού; Δηλαδή σε αυτούς με Anniversary και σε μας με την Creator; Πχ σε μένα έγινε η ενημέρωση της εφαρμογής μουσική Groove πριν λίγο. Η αντίστοιχη εφαρμογή ενημερώθηκε και στις νέες εκδόσεις της Anniversary; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Ξέρει κανείς να μας πει αν οι ενημερώσεις των εφαρμογών έρχονται ταυτόχρονα και στις δύο εκδόσεις του λειτουργικού; Δηλαδή σε αυτούς με Anniversary και σε μας με την Creator; Πχ σε μένα έγινε η ενημέρωση της εφαρμογής μουσική Groove πριν λίγο. Η αντίστοιχη εφαρμογή ενημερώθηκε και στις νέες εκδόσεις της Anniversary; Ναι , έγινε ενημέρωση και στις δυο εκδόσεις του λειτουργικού. Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 ..εχω αναφερει σε προηγουμενο μεγαλο μηνυμα τα παραπονα μου απο τα windows 10 οπως υλοποιουνται στο 640 lte,ομως πριν λιγες μερες εβγαλα απο το συρταρι το παλιο μου sony xperia e1 ενα τηλεφωνακι του 2014, 2 πυρηνο με 512 mb ραμ ,8 ρομ, android 4,4,2 με την λογικη να ξαναερθω σε επαφη με το λειτουργικο εν οψει τον αποχαιρετισμο των wm..Λοιπον εξεπλαγην οταν ειδα ποσα χαρακτηριστικα ειχε (που ειχα ξεχασει)που υποτιθεται οτι αναβαθμιστηκαν τα wm με τα περιβοητα 10,που να ξεκινησω? πληκτρολογιο με φωνητικη πληκτρολογηση στα ελληνικα?, γραφη με ''συρσιμο'' απο γραμμα σε γραμμα,εξατομικευση του πληκτρολογιου και ελευθερη γραφη,qwerty,μπαρα ειδοποιησεων,μπορεις να ανοιξεις τις ρυθμισεις με long press κανονικα ή να κλικαρεις on off την λειτουργια ,ενημερωσεις για τα down loads που κανεις,πανευκολος συγχρονισμος με τον hotmail λογαριασμο μου απλα το email password ,ασφαλεια κλειδωματα οθονης και γενικα ολες οι ρυθισεις προυπηρχαν την ωρα που τα wm 10 τα προσθεταν σε καθε αναβαθμιση ως ''αποκλειστικο'' ή ως κατι ''ιδιαιτερο'',widget καιρου απλα πανεμορφο,δυνατοτητα να ''καρφιτσωνεις'' επαφες και αλλα στην αρχικη οθονη, το καλυτερο ομως ηταν οταν εγκατεστεισα το messenger ,το γνωστο και ειδα παιχνιδια, και βιντεοκληση, και ενα πολυ ωραιο ui σε ενα τηλεφωνακι καθημερινης χρησης 3-4 χρονων με ενα λειτουργικο αρκετα παλιο, τελικα ειχα την αισθηση οτι ειναι πιο ''συγχρονο'' απο την εποχη του και σιγουρα ισαξιο των 10 και ολη η εμπειρια χρησης ηταν πολυ καλη και αν ενα μεγαλο ατου των wm ειναι τα tiles υπαρχουν και τα widget και τελικα δεν αρκει για να κρατησει ενα λ.σ...το θεμα εφαρμογων δεν το θιγω καν ποσο πισω ειναι οι εφαρμογες μας..πιστευω οτι και να κανει η microsoft στα επομενα τουλαχιστον 10 χρονια δεν θα καταφερει να κυριαρχησει στην αγορα,ο κοσμος δεν ξερω κατα ποσο καν θελει εναν υπολογιστη που να τρεχει full windows και να μπορει να παιρνει τηλεφωνο οπως διαβασα ενα αρθρο για τα σχεδια τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 ..εχω αναφερει σε προηγουμενο μεγαλο μηνυμα τα παραπονα μου απο τα windows 10 οπως υλοποιουνται στο 640 lte,ομως πριν λιγες μερες εβγαλα απο το συρταρι το παλιο μου sony xperia e1 ενα τηλεφωνακι του 2014, 2 πυρηνο με 512 mb ραμ ,8 ρομ, android 4,4,2 με την λογικη να ξαναερθω σε επαφη με το λειτουργικο εν οψει τον αποχαιρετισμο των wm..Λοιπον εξεπλαγην οταν ειδα ποσα χαρακτηριστικα ειχε (που ειχα ξεχασει)που υποτιθεται οτι αναβαθμιστηκαν τα wm με τα περιβοητα 10,που να ξεκινησω? πληκτρολογιο με φωνητικη πληκτρολογηση στα ελληνικα?, γραφη με ''συρσιμο'' απο γραμμα σε γραμμα,εξατομικευση του πληκτρολογιου και ελευθερη γραφη,qwerty,μπαρα ειδοποιησεων,μπορεις να ανοιξεις τις ρυθμισεις με long press κανονικα ή να κλικαρεις on off την λειτουργια ,ενημερωσεις για τα down loads που κανεις,πανευκολος συγχρονισμος με τον hotmail λογαριασμο μου απλα το email password ,ασφαλεια κλειδωματα οθονης και γενικα ολες οι ρυθισεις προυπηρχαν την ωρα που τα wm 10 τα προσθεταν σε καθε αναβαθμιση ως ''αποκλειστικο'' ή ως κατι ''ιδιαιτερο'',widget καιρου απλα πανεμορφο,δυνατοτητα να ''καρφιτσωνεις'' επαφες και αλλα στην αρχικη οθονη, το καλυτερο ομως ηταν οταν εγκατεστεισα το messenger ,το γνωστο και ειδα παιχνιδια, και βιντεοκληση, και ενα πολυ ωραιο ui σε ενα τηλεφωνακι καθημερινης χρησης 3-4 χρονων με ενα λειτουργικο αρκετα παλιο, τελικα ειχα την αισθηση οτι ειναι πιο ''συγχρονο'' απο την εποχη του και σιγουρα ισαξιο των 10 και ολη η εμπειρια χρησης ηταν πολυ καλη και αν ενα μεγαλο ατου των wm ειναι τα tiles υπαρχουν και τα widget και τελικα δεν αρκει για να κρατησει ενα λ.σ...το θεμα εφαρμογων δεν το θιγω καν ποσο πισω ειναι οι εφαρμογες μας..πιστευω οτι και να κανει η microsoft στα επομενα τουλαχιστον 10 χρονια δεν θα καταφερει να κυριαρχησει στην αγορα,ο κοσμος δεν ξερω κατα ποσο καν θελει εναν υπολογιστη που να τρεχει full windows και να μπορει να παιρνει τηλεφωνο οπως διαβασα ενα αρθρο για τα σχεδια τους What? Tα υπογραμμισμένα υπήρχαν από τα 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 What? Tα υπογραμμισμένα υπήρχαν από τα 8.1 Να σου πω πως κι εγώ διάβαζα για αυτές τις "ελλειψεις" και απορούσα....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Να σου πω πως κι εγώ διάβαζα για αυτές τις "ελλειψεις" και απορούσα....... Αν ακούς τέτοια απο μέσα, φαντάσου τι γίνετε με τους απέξω! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Γραφή με "σύρσιμο" δεν είχαν στα ελληνικά τα 8.1, ούτε long press για τις ρυθμίσεις. Επίσης κλείδωμα οθόνης είχαν μόνο με pin, δεν είχαν μοτίβο ή άλλα ξεκλειδώματα τύπου smartlock με bluetooth ή τοποθεσία. Για τα 8.1 μιλάω πάντα. Είχαν όμως άλλα όμορφα πράγματα που με έκαναν να τα επιλέξω τότε έναντι του android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 (edited) What? Tα υπογραμμισμένα υπήρχαν από τα 8.1 long press εννοω στην μπαρα-μενου γρηγορες ενεργειες πχ wifi, κλικαρεις 1 ανοιγει ή κλεινει το wi fi,κανεις long press και μπαινεις στις ρυθμισεις wi fi,αυτο λοιπον δεν υπηρχε στα 8,1 οπως και αλλα που σημειωσες οτι υπηρχαν,οπως και η προοδος του downlad στην μπαρα ειδοποιησεων real time,δεν υπαρχει ουτε στα 8 ουτε στα 10,-στο pc ναι αν και ''μπαινοβγαινει'' με τις ενημερωσεις- να σου δειχνει ποσοστο download,οπως και το ''καρφιτσωμα'' που καρπωθηκε η ms υπηρχε στο kitkat της 5ετιας,δεν ειπα οτι δεν υπηρχε στα 8.1 και μπηκε στα 10,ομως κατι αλλο ηθελα να τονισω,οτι αυτα που εγραψα υπηρχαν στο kitkat 4.4.2 και η συγκριση ηταν kitkat 4.4.2 wm10 τα οποια ατυχως και δυστυχως γιατι και τα εχω και ειχα πιστεψει στην βελτιωση τους στο 640 δεν τρεχουν,ειναι γεματα bugs και κολληματα,να πω για το αστειο πια ''multitasking'' το οποιο λειτουργει μονο με 'μαμα'' εφαρμογες και μεχρι μηνυματα και επαφες ολα τα υπολοιπα καταδικασμενα να ξαναφορτωσουν,το ''βελακι πισω'' πλεον δεν κλεινει καμια εφαρμογη παρα μονο την παει στο παρασκηνιο,-να πω για την καμερα? τα ειχα γραψει σε αλλο μηνυμα,τραγικη απλα τραγικη-εφαρμογες κρασαρουν,κολλανε,το ξυπνητηρι χτυπαει οποτε και αν θελει, και γενικα η εμπειρια χρησης απεχει μακραν απο το ''αλαγκαριστο'' των wm,ναι τα 8,1 ηταν σταθερα σαν βραχος και ρολαρανε σαν νερακι,ομως ειχανε τραγικες ελειψεις τι οποιες καλυψαν τα 10 με κοστος την απροσεξια και την τσαπα******α,για να προλαβει η ms την αγορα εριξε στην ιδια ενα ατελες,beta λειτουργικο το οποιο ναι μεν εξελισει ή εξελισε αλλα και παλι παραμενει πισω απο τα υπολοιπα,ξαναλεω η συγκριση ηταν με το τηλεφωνακι 2 πυρηνων 4 ετιας το οποιο ετρεχε καλυτερες εφαρμογες απο τα future wm 10 τα οποια ομως και πλασαριστηκαν ως Το λειτουργικο,και τελικα να μου πει καποιος τι ειδους λειτουργικο ειναι αυτο το οποιο δεν βγαινουν πλεον συσκευες,κανεις δεν ξερει αν θα ''κλεισει'' αυριο ή οχι δεν υπαρχουν εφαρμογες..το σημαντικοτερο,και γενικα επικρατει ενα πολυ περιεργο κλιμα.Κλεινοντας θυμιζω και γω αυτο εχω,μου εκαναν περισσοτερο καποια χαρακτηριστικα του και το προτιμησα ομως στην πορεια και με την εξελιξη οπως εγινε μετανοιωνω με την επιλογη μου,αυτο τιποτα περοσσοτερο τιποτα λιγοτερο Edited July 26, 2017 by teokarpouzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Γραφή με "σύρσιμο" δεν είχαν στα ελληνικά τα 8.1, ούτε long press για τις ρυθμίσεις. Επίσης κλείδωμα οθόνης είχαν μόνο με pin, δεν είχαν μοτίβο ή άλλα ξεκλειδώματα τύπου smartlock με bluetooth ή τοποθεσία. Για τα 8.1 μιλάω πάντα. Είχαν όμως άλλα όμορφα πράγματα που με έκαναν να τα επιλέξω τότε έναντι του android. Έχεις δίκιο, δεν είχε Swype στα 8.1, δεν ξέρω γιατί μπερδεύτηκα τόσο. Κλείδωμα μόνο με ΡΙΝ, ok, αλλά είχαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Ρε παιδιά, που κολλάνε στην κουβέντα τα 8ρια? Για 10ρια δεν είναι το νήμα? Άλλωστε και ο φίλος γράφει w10 vs 4.4.2 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Ρε παιδιά, που κολλάνε στην κουβέντα τα 8ρια? Για 10ρια δεν είναι το νήμα? Άλλωστε και ο φίλος γράφει w10 vs 4.4.2Απλά αναφέρθηκε ότι κάποια πράγματα υπήρχαν από τα 8.1 που δεν ισχύει εντελώς. Πάνω σε αυτό απάντησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 (edited) Ρε παιδιά, που κολλάνε στην κουβέντα τα 8ρια? Για 10ρια δεν είναι το νήμα? Άλλωστε και ο φίλος γράφει w10 vs 4.4.2 στην προσπαθεια τους να δικαιολογησουν και να προστατεψουν τα 10 χρησιμοποιουν σαν ισοφαριστικο παραγοντα το γεγονος οτι αυτα που ''εθιξα'' υπηρχαν ηδη ετσι η ''ευθυνη'' δεν ειναι στα 10,ειναι το ιδιο ασχημο συναισθημα που νοιωσα οταν διαφημιζε η ms τα future των 10 -και ελεγε για την μπαρα ειδοποιησεων και το long press ,οπως και την δυνατοτητα να απαντας σε μηνυμα απο την μπαρα ειδοποιησεων και να μην ανοιγεις την εφαρμογη,-ηρθε ενας φιλος με ενα αλκατελακι διπυρηνο 4 ιντσο με android 5 νομιζω και οταν ηταν σε εφαρμογη η κληση εβγαζε floating notification bar και δεν εκλεινε η εφαρμογη,μπορουσες να απαντησεις ή οχι...χωρις να βγεις απο την εφαρμογη καν-,περιτο να πω ποσο ''αρχαιος'' ενοιωσα,με τα ολοκαινουργια windows 10..- και ολα τα future των 10 -ειναι κοινο μυστικο πια και oi android fans μας κοροιδευανε πως οτι ερχοτανε σε εμας σαν αναβαθμιση και νεο χαρακτηριστικο και λειτουργια,αυτοι το ειχανε τουλαχιστον 2 χρονια..-τα ειχε παρουσιασει σαν Την επανασταση στον χωρο και Την καινοτομια,τελικα αυτα προυπηρχαν στα αλλα λειτουργικα και λογικο,παραλογο ομως που τα wm ειναι ηταν χρονια στον χωρο και δεν εξελιχθηκαν οπως θα επρεπε,εχασε τον χαρακτηρα του και σαν ''υβριδιο'' τελικα πεθανε ,θελανε ενα λ.σ που να τρεχει το ιδιο σε ολες τις συσκευες..με τι κοστος?φτωχη-''χαρτινη'' εμφανιση?, παντως ελειψη χρονου το αποτελεσμα απετυχε,θελανε να εχουν την παραγωγη και του λ.σ και των τηλεφωνων,δεν εβγαλαν ομως συσκευες στην κατηγορια που επρεπε,απο 2 g ram τουλαχιστον και πανω,λανσαρανε ολοκληρο λειτουργικο με 4 νεες συσκευες 550-650-950-950xl οι υπολοιπες συσκευες αναβαθμισμενες,αφησανε και εκτος καποια που δεν επρεπε,σειρα απο λαθη που τελικα δεν με ενδιαφερουν,αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι σπαταλησα και σπαταλαω τον χρονο μου σε κατι που δεν εχει νοημα,το νοημα ειναι να εχω επικοινωνια και καποιες εφαρμογες στον δρομο,σπιτι εχω pc,στο κομματι των εφαρμογων τα χαλασε,τελικα ή νοκια 5 ή μοτορολα g4 2016 θα ειναι η μεταβαση μου στο android,γιατι βλεπεις μου αφησε κουσουρια η επαφη με τα wm και ενα ειναι η ενημερωση του λ.σ...εκτος γινει κατι που με κανει να αλλαξω γνωμη και παλι...,καλο απογευμα Edited July 26, 2017 by teokarpouzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 στην προσπαθεια τους να δικαιολογησουν και να προστατεψουν τα 10 χρησιμοποιουν σαν ισοφαριστικο παραγοντα το γεγονος οτι αυτα που ''εθιξα'' υπηρχαν ηδη ετσι η ''ευθυνη'' δεν ειναι στα 10,ειναι το ιδιο ασχημο συναισθημα που νοιωσα οταν διαφημιζε η ms τα future των 10 -και ελεγε για την μπαρα ειδοποιησεων και το long press ,οπως και την δυνατοτητα να απαντας σε μηνυμα απο την μπαρα ειδοποιησεων και να μην ανοιγεις την εφαρμογη,-ηρθε ενας φιλος με ενα αλκατελακι διπυρηνο 4 ιντσο με android 5 νομιζω και οταν ηταν σε εφαρμογη η κληση εβγαζε floating notification bar και δεν εκλεινε η εφαρμογη,μπορουσες να απαντησεις ή οχι...χωρις να βγεις απο την εφαρμογη καν-,περιτο να πω ποσο ''αρχαιος'' ενοιωσα,με τα ολοκαινουργια windows 10..- και ολα τα future των 10 -ειναι κοινο μυστικο πια και oi android fans μας κοροιδευανε πως οτι ερχοτανε σε εμας σαν αναβαθμιση και νεο χαρακτηριστικο και λειτουργια,αυτοι το ειχανε τουλαχιστον 2 χρονια..-τα ειχε παρουσιασει σαν Την επανασταση στον χωρο και Την καινοτομια,τελικα αυτα προυπηρχαν στα αλλα λειτουργικα και λογικο,παραλογο ομως που τα wm ειναι ηταν χρονια στον χωρο και δεν εξελιχθηκαν οπως θα επρεπε,εχασε τον χαρακτηρα του και σαν ''υβριδιο'' τελικα πεθανε ,θελανε ενα λ.σ που να τρεχει το ιδιο σε ολες τις συσκευες..με τι κοστος?φτωχη-''χαρτινη'' εμφανιση?, παντως ελειψη χρονου το αποτελεσμα απετυχε,θελανε να εχουν την παραγωγη και του λ.σ και των τηλεφωνων,δεν εβγαλαν ομως συσκευες στην κατηγορια που επρεπε,απο 2 g ram τουλαχιστον και πανω,λανσαρανε ολοκληρο λειτουργικο με 4 νεες συσκευες 550-650-950-950xl οι υπολοιπες συσκευες αναβαθμισμενες,αφησανε και εκτος καποια που δεν επρεπε,σειρα απο λαθη που τελικα δεν με ενδιαφερουν,αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι σπαταλησα και σπαταλαω τον χρονο μου σε κατι που δεν εχει νοημα,το νοημα ειναι να εχω επικοινωνια και καποιες εφαρμογες στον δρομο,σπιτι εχω pc,στο κομματι των εφαρμογων τα χαλασε,τελικα ή νοκια 5 ή μοτορολα g4 2016 θα ειναι η μεταβαση μου στο android,γιατι βλεπεις μου αφησε κουσουρια η επαφη με τα wm και ενα ειναι η ενημερωση του λ.σ...εκτος γινει κατι που με κανει να αλλαξω γνωμη και παλι...,καλο απογευμα Καλά κι εμένα προσωπικά παρ' όλο που μ' αρέσει πολύ το λειτουργικό, αν δεν κάνει κάτι καλό στο μελλον, δεν βλέπω κι εγώ να διαιωνίζομαι στα Windows! Εγώ μπήκα στο λούκι αρχές '15 με το Lumia 830 και 8.1 Denim. Σχετικά πιο αργά απο τους περισσότερους εδώ μέσα. Οπότε θα κάνω λίγο παραπάνω υπομονή, μιας και το 950xl μου το έχω μόλις 7-8 μήνες και μου αρέσει. Θα το κρατήσω ώσπου ένα απο τα δύο (συσκευή ή λειτουργικό) να τα κακαρώσει! Από κει και πέρα αν δεν δω να κάνει κάτι καλύτερο στο λειτουργικό ως τότε η MS και να φέρει τις ανάλογες συσκευές με σχετικά προσιτές τιμές, πάω κι εγώ για Android αναγκαστικά δυστυχώς! :( Με Nokia όμως... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 (edited) Φίλε teo νομίζω πως όλα αυτά που θίγεις έχουν συζητηθεί. Χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: 1. Προβλήματα με τη συσκευή σου (640) 2. Ελλιπή χαρακτηριστικά του λειτουργικού (κατά τη γνώμη σου). Σε παρένθεση, γιατί το τι θεωρεί κάποιος ως έλλειψη του λειτουργικού είναι υποκειμενικό. 3. Μέλλον του λειτουργικού ------------------------------------------------ 1. Δε χρειάζεται να ξαναλέμε τα ίδια. Πιθανόν εγώ θα δοκίμαζα να πάω σε insider fast, ως τελευταία λύση. Δε χάνεις τίποτα. εδώ είναι όλες οι συγκεντρωτικές διορθώσεις μέχρι και την 15230 2. Τα δεδομένα μέχρις στιγμή είναι ότι δε θα δοθούν άλλα νέα χαρακτηριστικά στη συσκευή σου. Δεν έχει αποκλειστεί εντελώς αλλά και να δοθούν κάποια, δε θα αφορούν τη συσκευή σου. Όπως καταλαβαίνεις αυτά, με κάθε επιφύλαξη. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. 3. Φαντάζομαι ούτε εδώ χρειάζεται να ξαναλέμε τα ίδια. Τα δεδομένα μέχρις στιγμής είναι ότι το λειτουργικό έχει μπει σε κατάσταση συντήρησης. Η κατάσταση λογικά έτσι θα πάει μέχρι να έχουμε νέα. Και εδώ ισχύει ό,τι και στο 2. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. υ.γ. Φαντάσου την έκπληξη των σχεδιαστών του λειτουργικού της MS να διάβαζαν το σχόλιο σου ότι το UI της έκδοσης android 4.4.2 είναι τουλάχιστον ισάξιο με το δικό τους:) Σίγουρα είναι συνηθισμένοι σε οτιδήποτε σχόλιο, αλλά είμαι περίεργος να έβλεπα αντιδράσεις. edit...για νέα χαρακτηριστικά. Για την ακρίβεια έχουν ειπωθεί τα εξής: α) αν θα δοθούν κάποια: "some features for enterprise users" β) αν οι αναβαθμίσεις θα είναι μόνο διορθώσεις: "not entirely true" Edited July 26, 2017 by faasf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Φίλε teo νομίζω πως όλα αυτά που θίγεις έχουν συζητηθεί. Χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: 1. Προβλήματα με τη συσκευή σου (640) 2. Ελλιπή χαρακτηριστικά του λειτουργικού (κατά τη γνώμη σου). Σε παρένθεση, γιατί το τι θεωρεί κάποιος ως έλλειψη του λειτουργικού είναι υποκειμενικό. 3. Μέλλον του λειτουργικού ------------------------------------------------ 1. Δε χρειάζεται να ξαναλέμε τα ίδια. Πιθανόν εγώ θα δοκίμαζα να πάω σε insider fast, ως τελευταία λύση. Δε χάνεις τίποτα. εδώ είναι όλες οι συγκεντρωτικές διορθώσεις μέχρι και την 15230 2. Τα δεδομένα μέχρις στιγμή είναι ότι δε θα δοθούν άλλα νέα χαρακτηριστικά στη συσκευή σου. Δεν έχει αποκλειστεί εντελώς αλλά και να δοθούν κάποια, δε θα αφορούν τη συσκευή σου. Όπως καταλαβαίνεις αυτά, με κάθε επιφύλαξη. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. 3. Φαντάζομαι ούτε εδώ χρειάζεται να ξαναλέμε τα ίδια. Τα δεδομένα μέχρις στιγμής είναι ότι το λειτουργικό έχει μπει σε κατάσταση συντήρησης. Η κατάσταση λογικά έτσι θα πάει μέχρι να έχουμε νέα. Και εδώ ισχύει ό,τι και στο 2. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. υ.γ. Φαντάσου την έκπληξη των σχεδιαστών του λειτουργικού της MS να διάβαζαν το σχόλιο σου ότι το UI της έκδοσης android 4.4.2 είναι τουλάχιστον ισάξιο με το δικό τους:) Σίγουρα είναι συνηθισμένοι σε οτιδήποτε σχόλιο, αλλά είμαι περίεργος να έβλεπα αντιδράσεις. Αυτό το τελευταίο στο Υ.Γ. σου, θα έπρεπε να το στείλει σ' αυτούς ή στο αγγλικό feedback πρώτα! :lol: Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα έκαναν κάτι ιδιαίτερο.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Αυτό το τελευταίο στο Υ.Γ. σου, θα έπρεπε να το στείλει σ' αυτούς ή στο αγγλικό feedback πρώτα! :lol: Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα έκαναν κάτι ιδιαίτερο.... Ε ναι. Τι να κάνουν... Όλα τ' ακούνε. Και πρέπει να τα ακούνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts