Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα μια ερωτησούλα προσπαθώ να περάσω μια ταινία mkv η οποια είναι 8GB στην κάρτα sd δεν με αφήνει όταν φτάνει στο τέλος η αντιγραφή βγάζει σφάλμα ενώ άμα την περάσω στην μνήμη συσκευής με αφήνει γιατί γίνετε αυτό?

spacer.png

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα μια ερωτησούλα προσπαθώ να περάσω μια ταινία mkv η οποια είναι 8GB στην κάρτα sd δεν με αφήνει όταν φτάνει στο τέλος η αντιγραφή βγάζει σφάλμα ενώ άμα την περάσω στην μνήμη συσκευής με αφήνει γιατί γίνετε αυτό?

Μήπως είναι FAT κι όχι NTFS?

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Μήπως είναι FAT κι όχι NTFS?

Διαβάζει το κινητό NTFS? Δεν ξέρω όπως την αγόρασα προχθές κατευθείαν την έβαλα απλά τις έκανα διαμόρφωση μέσα από το κινητό

spacer.png

Καντην μέσω pc format σε exFAT και όχι NTFS. Μέσω κινητού γίνετε σε FAT, το οποίο δέχεται μέχρι 4GB ανά αρχείο. Εκτός και αν η κάρτα είναι 64GB η περισσότερα, τότε και μέσω κινητού θα γίνει exFAT η κάρτα. Για το τελευταίο δεν είμαι 100% σίγουρος, δεν το έχω δοκιμάσει δηλαδή, απλός έτσι έχω διαβάσει σε ξένα forums.... Ελπίζω να βοήθησα.... Edited by bep1995

Καντην μέσω pc format σε exFAT και όχι NTFS. Μέσω κινητού γίνετε σε FAT, το οποίο δέχεται μέχρι 4GB ανά αρχείο. Εκτός και αν η κάρτα είναι 64GB η περισσότερα, τότε και μέσω κινητού θα γίνει exFAT η κάρτα. Για το τελευταίο δεν είμαι 100% σίγουρος, δεν το έχω δοκιμάσει δηλαδή, απλός έτσι έχω διαβάσει σε ξένα forums.... Ελπίζω να βοήθησα....

χρειάζομαι κάποια εφαρμογή η κατευθείαν δεξί κλικ απάνω τις και διαμόρφωση?

spacer.png

χρειάζομαι κάποια εφαρμογή η κατευθείαν δεξί κλικ απάνω τις και διαμόρφωση?

Δεξί κλικ και διαμόρφωση. Υπάρχει η επιλογή για FAT, NTFS και exFAT, ,επέλεξε το τελευταίο.

Δεξί κλικ και διαμόρφωση. Υπάρχει η επιλογή για FAT, NTFS και exFAT, ,επέλεξε το τελευταίο.

Σε ευχαριστώ παρα πολύ να είσαι καλά φιλε μου το έκανα και όλα ok τώρα

spacer.png

και ένα άσχετο σχετικό...μες στην αισιοδοξία...... είναι όλοι τώρα που μάθανε ότι ο Belfiore χρησιμοποιεί iPhone!

Γνωρίζει κάποιος πως ενεργοποιούμε το quiet hours χωρίς να γυρίσω το τηλεφωνο και στην ώρα σε άλλη ζώνη

Δεν γίνεται. Το quiet hours είναι feature της Cortana (όπως και οι global notifications σε κινητό και pc).

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

και ένα άσχετο σχετικό...μες στην αισιοδοξία...... είναι όλοι τώρα που μάθανε ότι ο Belfiore χρησιμοποιεί iPhone!

Και ipad χρησιμοποιεί,γι'αυτο εχουν γίνει τόσο "τέλεια" τα windows tablet ως tablet,σε σχέση με τα 8.1!

Ελπιζω οι διακοπές του να παραταθούν επ'αοριστον, μήπως και τα φτιάξουν πριν να επιστρέψει!:rolleyes:

Και ipad χρησιμοποιεί,γι'αυτο εχουν γίνει τόσο "τέλεια" τα windows tablet ως tablet,σε σχέση με τα 8.1!

Ελπιζω οι διακοπές του να παραταθούν επ'αοριστον, μήπως και τα φτιάξουν πριν να επιστρέψει!:rolleyes:

χα χα σωστός! άσε πήγε Ιαπωνία και έγινε ξανθουλης! όλα τα λεφτά το τρελο αγόρι!

Windows 10 Mobile - ο ορισμός του No hope.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα Windows 10 είναι ένα βήμα (εντάξει, πολλά) πριν το roll out και στο Store δεν έχει ακόμα εφαρμογές και θα ακολουθηθεί για ακόμα για μια φορά (όπως στα 8/8.1) η πολιτική "έλα μωρέ, αναβάθμισε να πάρεις την τελευταία ενημέρωση και περίμενε, η ελπίδα έρχεται" την στιγμή που το Microsoft Garage κάνει παπάδες σε Android/iOS και η εφαρμογή της MSFT για την ύπαρξη των Android app στο Store της ταπεινώνει ακόμα περισσότερο της ίδια την εικόνα. Να φτιάξει εφαρμογή Move to iOS η Apple που προσφέρει ό,τι και τα Windows (από θέμα ασφάλειας/σταθερότητας) + το market του Android (ή και καλύτερης ποιότητας) να το καταλάβω, αλλά με τέτοιο κενό να κάνει την ίδια - περίπου - κίνηση η MSFT? Ξεφτίλα. :down:

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα Windows 10 είναι ένα βήμα (εντάξει, πολλά) πριν το roll out και στο Store δεν έχει ακόμα εφαρμογές και θα ακολουθηθεί για ακόμα για μια φορά (όπως στα 8/8.1) η πολιτική "έλα μωρέ, αναβάθμισε να πάρεις την τελευταία ενημέρωση και περίμενε, η ελπίδα έρχεται" την στιγμή που το Microsoft Garage κάνει παπάδες σε Android/iOS και η εφαρμογή της MSFT για την ύπαρξη των Android app στο Store της ταπεινώνει ακόμα περισσότερο της ίδια την εικόνα. Να φτιάξει εφαρμογή Move to iOS η Apple που προσφέρει ό,τι και τα Windows (από θέμα ασφάλειας/σταθερότητας) + το market του Android (ή και καλύτερης ποιότητας) να το καταλάβω, αλλά με τέτοιο κενό να κάνει την ίδια - περίπου - κίνηση η MSFT? Ξεφτίλα. :down:

και εγώ φοβάμαι ότι είμαστε ένα βήμα πριν το πατω αντί να είμαι ένα βήμα πριν την περιβόητη επανάσταση! δεν πιστεύω καν το παραμύθι που λένε ορισμένοι ότι δεν έχει Microsoft users για feedback και γιαυτο δεν μπορούσαν να ετοιμάζουν το win10 νωρίτερα. καμία σχέση! απλά δείχνουν αδυναμία να φτιάξουν ένα καλό προϊόν για κινητά. πέρα από λειτουργικό δεν έχουν τίποτα άλλο ούτε καλό store με εφαρμογές ούτε καν προοπτική για developers! μακάρι να βγω ψεύτης αλλά νομίζω ότι το έχουν καταλάβει ότι δεν έχει μέλλον και ναι το πιστεύω ότι η φήμες περί τελευταίο smartphones για φέτος είναι αλήθεια γιατί 3 μοντέλα με win10 στο κουτί είναι στα ράφια με μηδενικές πώλησης.

Edited by sony76

Καλημέρα. Μια απορια...διαβαζοντας στο site της MS λέει οτι για αναβάθμιση σε Win10 χρειάζεται χώρο 8GB.Εγώ έχω το Lumia 920 και έχω ακόμα 9GB ελευιερα. Όταν με το καλό έρθει η αναβάθμιση θα μείνω με 1GB μνήμη ή κάτι άλλο εννοει;;Δεν γνωρίζω την διαδικασία..

Όχι δεν εννοεί αυτό... Εννοεί η αρχική μνήμη του τηλεφώνου να είναι 8GB τουλάχιστον... Άσχετα πόσα έχεις γεμάτα (αφού θα τα σβήσει κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης)...

Δεν έχεις άδικο σε όλα (αν και λίγο υπερβολικός) απλά θα σου τονίσω δύο σημεία:

Α) Για την Κινέζικη εταιρεία κτλ με την εφαρμογή μην τα παίρνεις όλα μετρητής που ανακοινώνουν τις εταιρείες... Πιέσεις είναι για να κερδίσουν κάτι από όλο αυτό... Σιγά μην έβαλαν και τα κλάματα επειδή δεν τους βοήθησε η MS... Ο λόγος που δεν φτιάχνουν την εφαρμογή είναι το μικρό ποσοστό του λειτουργικού... Μέχρι εκεί.. Λογικό είναι για όλες τιε εταιρείες τέτοιου είδους κινήσεις...

Β) Τo MS Garage είναι καθαρά ένα project εργαζομένων της Microsoft... Μην το μπλέκετε με το ποια λειτουργικά κτλ... Έχεις δει τις εφαρμογές τους για Android... Δεν νομίζω κάποια να ταιριάζει στο στυλ των WP, εκτός αν θες να αποκτήσεις μαι lockscreen/homescreen σαν του Android, που αυτό είναι άλλο θέμα...

Δεν σου λέω ότι έχεις άδικο σε όλα, απλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα... Και στο κάτω κάτω λεφτά να βγάζουμε εμείς από αυτούς δεν γίνεται, οπότε δεν χρειάζεται να σκάτε και να χτυπιέστε λες και είστε μέτοχοι...

Και κάτι off topic

Σήμερα η Microsoft έβγαλε μια εφαρμογή ειδήσεων για το iOS πχ... Είδα σε κάποια ξένα sites την ίδια γκρίνια με εδώ, αλλά κανείς δεν κοίταξε το WP κινητό του να δει ότι την έχει και λέγεται «Ειδήσεις»... Ένα παράδειγμα έφερα γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα αναφερθεί και εδώ...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλημέρα. Μια απορια...διαβαζοντας στο site της MS λέει οτι για αναβάθμιση σε Win10 χρειάζεται χώρο 8GB.Εγώ έχω το Lumia 920 και έχω ακόμα 9GB ελευιερα. Όταν με το καλό έρθει η αναβάθμιση θα μείνω με 1GB μνήμη ή κάτι άλλο εννοει;;Δεν γνωρίζω την διαδικασία..

όχι καμία σχέση,αναφέρεται σε συσκευές με συνολικό αποθηκευτικό χωρο 8gb!

αν θυμάμαι καλά το 925 είναι16! αρα μην ανησυχείς γιατί πάνω κάτω 3gb είναι το win10 και όταν κανείς αναβάθμιση εκεί που είχες το 8,1 θα περαστούν τα 10.

Edited by sony76

Και κάτι off topic

Σήμερα η Microsoft έβγαλε μια εφαρμογή ειδήσεων για το iOS πχ... Είδα σε κάποια ξένα sites την ίδια γκρίνια με εδώ, αλλά κανείς δεν κοίταξε το WP κινητό του να δει ότι την έχει και λέγεται «Ειδήσεις»... Ένα παράδειγμα έφερα γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα αναφερθεί και εδώ...

Συν ότι οι εφαρμογές news, money , weather της microsoft έχουν να ενημερωθούν από το φλεβάρη και το μαρτη του 2015 σε άλλες πλατφόρμες ενώ στα wm 10 πλέον χώνουν καινούργια ενημέρωση κάθε μερικές μέρες.

π.χ. σύγκριση της ιδιας εφαρμογής της microsoft σε android και windows

http://s29.postimg.org/plp1303fr/Screenshot_2.jpg

Edited by georgb

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα ποσοστά των wp (σχεδόν 1% πλέον) ίσως δείχνουν πως η Ms ετοιμάζει το plan b, εγκατάλειψη των wp) Το πρωτο τριμηνο του 2016 νομίζω πως θα ξεκαθαρίσει τα πάντα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα ποσοστά των wp (σχεδόν 1% πλέον) ίσως δείχνουν πως η Ms ετοιμάζει το plan b, εγκατάλειψη των wp) Το πρωτο τριμηνο του 2016 νομίζω πως θα ξεκαθαρίσει τα πάντα.

Δεν νομίζω ότι θα κάνει κάτι τέτοιο. Πλέον με την ενοποίηση των λειτουργικών η ανάπτυξη των WP δεν είναι τόσο ανεξάρτητη. Εντωμεταξύ τα Surface έχουν 30% αύξηση σε πωλήσεις και αυτό ίσως δώσει ώθηση σε developers να ασχοληθούν με την πλατφόρμα. Και άμα το κάνουν για τα κανονικά windows, γιατί να μην το κάνουν και για τα mobile. Αν μιλούσαμε για ένα εντελώς ανεξάρτητο λειτουργικό όπως ήταν τα 7 ή τα 8, τότε ίσως και να είχες δίκιο.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Τσαμπα αγχωνεστε, η μαικροσοφτ κονομαει τρελα λεφτα πουλωντας υπηρεσιες σε μεγαλες επιχειρησεις και οργανισμους οποτε στο πακετο θα υπαρχει παντα και mobile λειτουργικο για να καλυπτει την φορητη κατηγορια συσκευων. Αυτο που θα γινει στο μελλον ειναι οσο προστιθενται ισχυς στις μικρες συσκευες η διαφορα της mobile απο την πληρη εκδοση να ειναι πιο δυσδιακριτη.

Δεν νομίζω ότι θα κάνει κάτι τέτοιο. Πλέον με την ενοποίηση των λειτουργικών η ανάπτυξη των WP δεν είναι τόσο ανεξάρτητη. Εντωμεταξύ τα Surface έχουν 30% αύξηση σε πωλήσεις και αυτό ίσως δώσει ώθηση σε developers να ασχοληθούν με την πλατφόρμα. Και άμα το κάνουν για τα κανονικά windows, γιατί να μην το κάνουν και για τα mobile. Αν μιλούσαμε για ένα εντελώς ανεξάρτητο λειτουργικό όπως ήταν τα 7 ή τα 8, τότε ίσως και να είχες δίκιο.

Μακάρι γιατί έχω βολευτεί πολυ και δεν θέλω να τα αλλάξω. Ομως δεν είμαι σίγουρος πια. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα καταφέρουν να αλλάξουν η κυκλοφορία των τελευταίων συσκευών αλλά και των w10

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

άσχετα με ότι θέλουμε εμείς (windows users) και εγώ αρχίζω να πιστεύω ότι έχουν και την εγκατάλειψη στο μυαλό τους. και πάντα αναφέρομαι στα smartphones. το παραδέχτηκε και ο Nadella ότι είναι ανύπαρκτο το ποσοστό! βασικά μη βιώσιμο το είπε. καταρχήν γελάνε όλοι που πέταξαν στην αγορά 3 smartphones με win10 χωρίς να είναι έτοιμα μέχρι που κάποια καταστήματα τα είχαν αποσύρει για κάποιο διάστημα. ακόμα best seller είναι το Nokia 520 μετά από 3 χρόνια! και μετά ξεκίνησε το πανηγύρι με την κυκλοφορία του windows 10 που ακόμα και τώρα που μιλάμε κανείς δεν ξέρει ποτε θα έρθει. σε παγκόσμιο επίπεδο όλοι τους κοροϊδεύουν και βρίζουν.