black3539 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Λιγο off-topic αλλα μηπως ξερετε ποτε βγαίνει η CU σε locked Lumia 550 στην Vodafone,μήπως το εχει πάρει κανείς;; Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Και τι έγινε επειδή δεν είμαι όλη μέρα online και δεν είχα δει αν είχε βγει καινούρια fast; Δεν είμαι σαν εσένα τουλάχιστον που το μόνο που κάνεις είναι να την λες σε όλους, να το παίζεις γνώστης, και να βγάζεις όλα τα ψυχολογικά σου για την Microsoft. Το αν με εμπιστεύεσαι δεν με ενδιαφέρει καθόλου, ούτως ή άλλως το ξέρουμε το ποιόν σου. Πάντως ούτε και σένα σε εμπιστεύεται κανένας, γι' αυτό κι οι μπηχτές απ' όλους.... Ξέρεις το γιατί..... Σε κανα 3-4 που προσβαλλουν και ειρωνευονται την λεω και σε κανεναν αλλον, και ποτε χωρις λογο κιολας.. Τωρα για τα υπολοιπα που λες τα κρινουν οι υπολοιποι μονοι τους..ειναι καπως χαμηλα για να πεσω.. ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια καλησπέρα σας. Δεν υπαρχει λογος εντασεων. όχι φιλε, κανενα σκαλωμα στην καμερα του 1020. ευχαριστως ν αρχισω ν ανεβαζω κ εγω φωτογραφιες, ιδιας σκηνης, τραβηγμενες με 1020, 1520, 950xl, τα οποια ολα τρεχουν το πλεον προσφατο fast version των 10αριων. Ο ευκολοτερος τροπος, για να εχουν κ οι ενδιαφερομενοι μπόλικη πληροφορια, ειναι μεσω του flickr πιστευετε ? Σε ευχαριστω πολυ...το flickr ειναι οτι πρεπει..κανε ενα συγκριτικο οποτε εχεις χρονο με τα παραπανω δυνατα καμεροτηλεφωνα auto και manual. Ευχαριστω και παλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 ειναι καπως χαμηλα για να πεσω.. Έχεις πιάσει πάτο, οπότε δεν μπορείς άλλο να πέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Έχεις πιάσει πάτο, οπότε δεν μπορείς άλλο να πέσεις. Τι ειναι αυτα που γραφεις ρε Katsiletra...ηθελα να ξερα...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Τι ειναι αυτα που γραφεις ρε Katsiletra...ηθελα να ξερα...:worry: Έλα το σταματώ εδώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Έλα το σταματώ εδώ.... Και εγω...peace.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Με 950XL που έχω και τραβάω αποκλειστικά στο αυτόματο δεν έχω παρατηρήσει κιτρινιλες κλπ. Ίσως είναι θέμα hardware σε κάποιους; From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Lumia 950XL Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Επειδη εσυ εχεις διαθεση για Trolling κλασσικά..ας μας πει ο Thou vou καθως και ο Xostel Που ανεβαζει φωτογραφιες στο αντιστοιχο θεμα, για το αν στο αυτοματο αφηνουν μια παραπανω κιτρινιλα οι φωτο των 950...Τραβα μια βολτα στο θεμα εκει και μετα μιλα για αποκυηματα της φαντασιας.. Ναι μια ελαφριά κιτρινίλα σε χρωματα που ουτοσιαλος παραπέμπουν στο κίτρινο υπαρχει. Αυτο γίνετε στα κτίρια που το χρώμα ειναι αυτο το ελαφροκιτρινο κτλ. Δεν ειναι κατι το τραγικό ούτε ειναι κάτι που συμβαινει παντα,εχει να κανει με τον τρόπο που πεφτει πάνω το φως. Ανεξάρτητα απο ολα αυτα οι φωτογραφιες του ειναι εξερετικες. Εξαλλου σχεδον κανένα τηλεφωνο δεν αποδιδει τα χρωματα απόλυτα πιστά,το καθένα τα φέρνει στα μέτρα του.... Επίσης τολμώ να πω οτι και για το 2017 δεν βλεπω κατι καλύτερο σαν κάμερα. Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 (edited) Ναι μια ελαφριά κιτρινίλα σε χρωματα που ουτοσιαλος παραπέμπουν στο κίτρινο υπαρχει. Αυτο γίνετε στα κτίρια που το χρώμα ειναι αυτο το ελαφροκιτρινο κτλ. Δεν ειναι κατι το τραγικό ούτε ειναι κάτι που συμβαινει παντα,εχει να κανει με τον τρόπο που πεφτει πάνω το φως. Ανεξάρτητα απο ολα αυτα οι φωτογραφιες του ειναι εξερετικες. Εξαλλου σχεδον κανένα τηλεφωνο δεν αποδιδει τα χρωματα απόλυτα πιστά,το καθένα τα φέρνει στα μέτρα του.... Επίσης τολμώ να πω οτι και για το 2017 δεν βλεπω κατι καλύτερο σαν κάμερα. Κι εμένα ακριβώς έτσι ειναι η κάμερα! Αυτό ακριβώς που είπες. Τελικά πήρες την Creator; Γιατί εδώ βλέπω και άλλον με branded από Vodafone που δεν τη πήρε ακόμη! Edit: Κι εδώ κατι σχετικό με τον Edge! https://a.msn.com/r/2/BBALnts?m=el-gr Edited May 5, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Οχι δεν εχω πάρει τίποτα....Που το βλέπουμε αν ειναι branded ;; Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Οχι δεν εχω πάρει τίποτα....Που το βλέπουμε αν ειναι branded ;; Όταν το ανοίξεις κάνει εκκίνηση με το logo της cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 κι ομως φιλε, ναι ! απο καμερα, δεν υπαρχει συγκριση αναμεσα τους, απλα ανωτερο το 1020 (ακομα και χωρις drivers 10αριων) και από το 950xl και από το 1520. πιο αργο βεβαια μεταξύ των λήψεων. Εγώ που έκανα την ίδια διαδρομή (από το 1020 στο 950)θα έλεγα πως δεν υστερεί η κάμερα του 950. Το αντίθετο μάλιστα. Με καλούδια όπως hdr και ταχύτητα λήψης το 950 έχει ένα προβάδισμα. ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι μια ελαφριά κιτρινίλα σε χρωματα που ουτοσιαλος παραπέμπουν στο κίτρινο υπαρχει. Αυτο γίνετε στα κτίρια που το χρώμα ειναι αυτο το ελαφροκιτρινο κτλ. Δεν ειναι κατι το τραγικό ούτε ειναι κάτι που συμβαινει παντα,εχει να κανει με τον τρόπο που πεφτει πάνω το φως. Ανεξάρτητα απο ολα αυτα οι φωτογραφιες του ειναι εξερετικες. Εξαλλου σχεδον κανένα τηλεφωνο δεν αποδιδει τα χρωματα απόλυτα πιστά,το καθένα τα φέρνει στα μέτρα του.... Επίσης τολμώ να πω οτι και για το 2017 δεν βλεπω κατι καλύτερο σαν κάμερα. Κιτρινίλα παρουσίαζε και το 1020 (υπό όρους όπως ανεφερες) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni_77 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Απο χθες εχω εγκαταστησει το Creators Update. 2 πραγματακια παρατηρησα. Το κινητο ειναι πλεον λιγο πιο αργο σε αποκριση οχι πολυ αλλα ειναι πιο αργο. Το δευτερο ειναι οτι αν εχω ενεργοποιημενη την οικονομια μπαταριας στην οθονη κλειδωματος δεν εμφανιζονται η ωρα και η ημερομηνια. Πριν την αναβαθμιση δεν ειχα τετοιο θεμα. Αν δεν ενεργοποιησω την οικονομια μπαταριας τοτε ολα μια χαρα, ωρα και ημερομηνια εμφανιζονται κανονικα στην οθονη κλειδωματος. Και δυστυχως δεν βρηκα καπου ρυθμιση για ενεργοποιηση οθονης με διπλο ταπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Όταν το ανοίξεις κάνει εκκίνηση με το logo της cosmote; Οχι πουθενά δεν εχει τίποτα που να παραπέμπει σε καποια εταιρία.:!: Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Και δυστυχως δεν βρηκα καπου ρυθμιση για ενεργοποιηση οθονης με διπλο ταπ. Εξατομίκευση /οθόνη κλειδώματος, δεν σου έχει διπλό χτύπημα για ενεργοποίηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni_77 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Οχι δεν εχω τετοια επιλογη. Να πω βεβαια οτι εχω το 550 για το οποιο ειχα διαβασει οτι μαλλον δεν θα παρει αυτην την επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Στα Lumia 550 δεν υπάρχει double tap to wake λένε πως ήταν software πρόβλημα αλλα μάλλον hardware φαίνεται.Οσο για το CU καμια ένδειξη για branded Vodafone Lumia 550, λογικά θα βγει μόλις βγει και της AT&T Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Πηρα και εγω την "αναβαθμιση". Οντως παει η ωρα με την οικονομια μπαταριας. Αντε να δουμε τι αλλη μλκ κανανε... Για λιγη ωρα μετα την επανεκκινηση οι μισες μου εφαρμογες ηταν γκρι σε εκκρεμοτητα και ο λογαριασμος μου microsoft κολλημενος €€#%'()'*= Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Πηρα και εγω την "αναβαθμιση". Οντως παει η ωρα με την οικονομια μπαταριας. Αντε να δουμε τι αλλη μλκ κανανε... Για λιγη ωρα μετα την επανεκκινηση οι μισες μου εφαρμογες ηταν γκρι σε εκκρεμοτητα και ο λογαριασμος μου microsoft κολλημενος €€#%'()'*= Μπα εγώ δεν είχα τέτοια προβλήματα! Οι περισσότεροι έχουμε πρόβλημα με τους χάρτες που δεν κάνουν πλοήγηση χωρίς ίντερνετ! Προσωπικά δεν δοκίμασα ακόμα πλοήγηση! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni_77 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Ελπιζω να μην εχω προβλημα με τους χαρτες για τι καποιες φορες πραγματικα τους χρειαζομαι. Οσο αφορα τις εφαρμογες δεν ειχα καποιο θεμα αλλα οπως ειπα και προηγουμενως το κινητο ειναι λιγο πιο αργο. Αλλα με τετοια specs ειναι μαλλον λογικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Ελπιζω να μην εχω προβλημα με τους χαρτες για τι καποιες φορες πραγματικα τους χρειαζομαι. Οσο αφορα τις εφαρμογες δεν ειχα καποιο θεμα αλλα οπως ειπα και προηγουμενως το κινητο ειναι λιγο πιο αργο. Αλλα με τετοια specs ειναι μαλλον λογικο Ίσα ίσα, η Creator άκουσα κάπου εδώ ότι έπιασε λιγότερο χώρο απ' ότι η Anniversary! Εκτός αν δεν παίζει ρόλο αυτό. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nak1nak Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Ίσα ίσα, η Creator άκουσα κάπου εδώ ότι έπιασε λιγότερο χώρο απ' ότι η Anniversary! Εκτός αν δεν παίζει ρόλο αυτό. Στο δικό μου 640DS 1GB περισσότερο χώρο έχω πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Τελικά εσείς τι άποψη έχετε από την creators.Εμείς που έχουμε branded καλα είμαστε έτσι και περιμένουμε,ή ειναι πολύ καλή; Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 (edited) Τελικά εσείς τι άποψη έχετε από την creators.Εμείς που έχουμε branded καλα είμαστε έτσι και περιμένουμε,ή ειναι πολύ καλή; Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεσαι. Ανάμεικτα συναισθήματα. Έχει φέρει κάποια προβλήματα και νομίζω οτι το κινητό μου 640DS έχει γίνει μία ιδέα πιο αργό. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι τα πολλά lag του edge. Στα συν η βελτίωση της αυτονομίας που πλεόν φτάνω και τις 2 μέρες χωρίς φόρτιση! Edited May 6, 2017 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεσαι. Ανάμεικτα συναισθήματα. Έχει φέρει κάποια προβλήματα και νομίζω οτι το κινητό μου 640DS έχει γίνει μία ιδέα πιο αργό. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι τα πολλά lag του edge. Στα συν η βελτίωση της αυτονομίας που πλεόν φτάνω και τις 2 μέρες χωρίς φόρτιση! Από αυτό καταλαβαίνω υποχρονισμό του επεξεργαστή... Λέω να μην το κάνω το update καλύτερα.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts