cb600f Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Δηλαδη και τα δυο κανουν τα ιδια Ε ναι, είναι φανερό. Αν έχεις έναν browser, τα κάνεις όλα. Τι να λέμε τώρα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Δεν χρειάζομαι υπολογιστή για τίποτα. Και όταν λέω τίποτα, το εννοώ. Έχω τις εφαρμογές που χρειάζομαι και πληρώνω τράπεζες, βλέπω το υπόλοιπο μου στο cu, ανανεώνω το υπόλοιπο μου μέσω PayPal, online αγορές μέσω Amazon και ebay, να συνεχίσω; Βλέπω kodi στο τηλέφωνο, αν θέλω στέλνω την εικόνα στο chromecast στην τηλεόραση, προβολή βίντεο και φωτογραφιών στο chromecast, έχει κι άλλα.... Έχει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος το 950 πχ; Τα άλλα δεν έχουν σίγουρα, για το 950 δεν ξέρω Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Δάχτυλο αποτύπωμα δεν έχει. Έχει όμως ανιχνευτή ιριδας. Στη tv μπορείς να προβάλεις τις φωτογραφίες, video, μουσική με το Lumia play to (αν κατάλαβα τι θέλεις). Υπάρχει πάντα και το continuum για τα 950. Πληρωμές Τράπεζας κάνω με το browser (Πειραιώς). Η alpha έχει εφαρμογή με πολύ καλές κριτικές αλλα δεν την δοκίμασα. Κι εκεί από τον browser δουλεύω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Ok, κατάλαβα, κακώς απάντησα από την αρχή. Ερώτηση παγίδα ήταν και έπεσα μέσα Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Κι αυτος δεν νομιζω οτι εχει θεμα να παιξει video και ενσυρματα και ασυρματα σε οποιαδηποτε οθονη υποστηριζει miracast και μαλιστα οχι με screen mirroring αλλα με continuum mode ενω μπορει να χρησιμοποιει το τηλεφωνο ανεξαρτητα για να κανει αλλες λειτουργιες (πραγμα που δεν μπορεις να το κανεις με αλλη συσκευη). Εχω δε την εντυπωση οτι εχει μπει και η λειτουργια continnum στην εφαρμογη connect οποιουδηποτε pc τρεχει windows 10 (για ολα τα αλλα τηλεφωνα εχει προβολη σκριν μονο) και αφηνει να χειριζεσαι το file system και τις εφαρμογες του 950 σε παραθυρο χρησιμοποιοντας το πληκτρολογιο και το ποντικι του pc (χρησιμο για σεναρια που θες να δουλεψεις τα αρχεια σου σε λαπτοπ τριτου χωρις να αφησει προσβασιμα στοιχεια μετα την αποσυνδεση). Απο συστημα ασφαλειας εχει μονο ιριδα οχι δαχτυλικο. Ιριδα και δαχτυλικο μαζι εχει μονο το hp elite. Για εφαρμογες αμαζον κτλ μονο browser εχει ειτε στην οθονη του ειτε σε continnum mode με υποστηριξη πληκτρολογιου και ποντικιου σε μεγαλη οθονη. Θεωρω οτι ειναι πολυ καλη αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstadis Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Πρέπει να γίνεται λογική χρήση, όσο μικρότερη είναι η οθόνη τόσο περισσότερο κουράζονται τα μάτια και ο οφθαλμίατρος περιμένει στη γωνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Που είναι το lumia play to; Θελω να το δοκιμάσω. Η τηλεόραση μου είναι απλή. Δεν είναι smart TV. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 (edited) 950 ή αλλο lumia θελεις να προβαλεις; με λουμια 640 κτλ κατεβαζεις το notification center και το πανω αριστερα κουμπακι που φαινεται οταν κανεις expand τα quick actions λεει connect και συνδεεται για screen mirroring σε οποιαδηποτε συσκευη tv υποστηριζει miracast στο τοπικο δικτυο ή σε οποια συσκευη windows 10 εχει ανοικτο το app connect στο τοπικο δικτυο. Θελεις smart tv ομως για ασυρματη συνδεση γιατι οι απλες τηλεορασεις δεν εχουν wifi και miracast. Παρομοιως και ολα τα apps που κανουν cast οπως το mytube κτλ αν δεν δουν στο wifi το smart tv δεν θα μπορουν να στειλουν κατι. Edited October 9, 2016 by georgb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 (edited) Το 930 έχω. Άρα καλύτερα να μείνω στο chromecast που όλα αυτά τα κάνω με ένα κλικ; Η τηλεόραση μου έχει μόνο hdmi και usb θύρες. Μπορώ σε αυτήν να χρησιμοποιήσω το mirecast; Το pc μου είναι παλιό, δεν σηκώνει wp10. Δεν βλέπω και νόημα να στείλω τις φώτο εκεί με οποιονδήποτε τρόπο. Τις βλέπω από onedrive ή Google photos. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited October 9, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Προσωπικα δεν θα αγοραζα και αλλο εξτρα στικακι για miracast απο την στιγμη που δεν το υποστηριζει απο κατασκευης. Μια samsung smart εχω και παιζει κανονικα το mytube και τετοιου ειδους προγραμματα που εχουν κουμπακι cast. Μπορει να δεκτει και απο το windows 10 πισι κατευθειαν βιντεο με δεξι κλικ πανω στο αρχειο βιντεο και επιλογη cast to device. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 (edited) Παιδιά, συγνώμη κιόλας. Έχω 930,635, Nexus 5, nexus 6p, chromecast και Android TV box. Και στην τελική, έχω και browser. Και μαντέψτε, όχι έναν, καμία 30 να επιλέξω. Προχθές το Google now με ειδοποίησε ότι λήγει ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Δεν ξέρω αν το τελευταίο είναι καλό βέβαια :p Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited October 9, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Μου ερχονται και μενα στο outlook οι λογαριασμοι. Το θεμα είναι πως τους πληρωνουμε. Οσο για τους browser μια χαρα είναι ο edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Που είναι το lumia play to; Θελω να το δοκιμάσω. Η τηλεόραση μου είναι απλή. Δεν είναι smart TV. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Δεν χρειάζεσαι smart tv, αρκεί να έχει wifi https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfhx3f Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 (edited) Δοκίμασες το lumia play to? Edited October 11, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Μα θέλει smart TV Sent from my Nexus 6P using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες εδώ http://i.imgur.com/rkfzAc0.jpg Sent from my Lumia 930 using mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 (edited) Δοκίμασες το lumia play to? Υποστηριζει αυτο το chromecast? Δεν εχει wifi η συσκευη του, μονο αν δει το chromecast θα καταφερει κατι. Υπαρχει αυτη στο store http://m.windowscentral.com/playcast-windows-10-stream-movies-phone-or-pc-xbox-one που ισχυριζεται οτι υποστηριζει chromecast αλλα δεν εχω chromecast να δοκιμασω. Edited October 11, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 4€;;;; ευχαριστώ αλλά δεν Sent from my Lumia 930 using mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Μα θέλει smart TV Sent from my Nexus 6P using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες εδώ http://i.imgur.com/rkfzAc0.jpg Sent from my Lumia 930 using mTalk Όχι smart. Αρκεί να έχει wifi η τηλεόραση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 (edited) Ούτε από αυτό έχουμε δυστυχώς... μάλλον. Δεν πειράζει φίλε μου, κάνω την δουλειά μου και με το παραπάνω. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited October 11, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Εγώ δεν κατάλαβα κάτι. Διαμαρτύρεσαι που το κινητό δεν μπορεί να κάνει cast σε μία τηλεόραση που δεν είναι καν smart και στην οποία για να κάνεις cast το android πήρες μία τρίτη συσκευή; Γιατί έχει γίνει όλη αυτή η συζήτηση περί chromecast και miracast; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 (edited) Δεν θέλω να βλέπω τις φωτό και τα βίντεο από το 930 στο Chromecast. Στην TV ήθελα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited October 11, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Δεν θέλω να βλέπω τις φωτό και τα βίντεο από το 930 στο Chromecast. Στην TV ήθελα. Αφού η tv σου δεν δέχεται περιεχόμενο ΟΥΤΕ από WP, ΟΥΤΕ από Android, ΟΥΤΕ από iOS, ΟΥΤΕ από τον θεό τον ίδιο. Γιατί σου φταίει το 930; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Διαγράφηκαν τα off topic μηνύματα... Μην συνεχίσετε την ίδια κουβέντα παντού... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 (edited) ενημέρωση κατεβαίνει η 321 Edited October 11, 2016 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 ενημέρωση κατεβαίνει η 321 και το changelog: Cangelog for 14393.321 This update includes quality improvements. No new operating system features are being introduced in this update. Key changes include: Improved reliability of Bluetooth and storage file system. Addressed issue causing printer drivers to not install correctly after installing security update KB317005. Addressed issue causing sign-in errors if a password is entered incorrectly or a new password doesn't meet password complexity requirements after installing security update KB3167679. Addressed issue that required users to log out and log back in before using the application they installed using the Windows installer (MSI). Improved support for networks by adding new entries to the Access Point Name (APN) database. Addressed issue that was causing excessive battery drain on Windows 10 Mobile when connected to Wi-Fi. Addressed issue in which setting up both fingerprint and iris recognition sometimes causes the sign-in to fail on Windows 10 Mobile. Addressed issue that was causing high CPU usage on Windows 10 Mobile. Addressed additional issues with multimedia playback, revised daylight saving time, authentication, Internet Explorer 11, and Windows Shell. Security updates to Microsoft Edge, Internet Explorer 11, Windows registry, and diagnostics hub. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 (edited) Για να δούμε και την 321 τι θα εξαφανίσει... :lol: Θα την κατεβάσω όταν θα είμαι σε Wi-Fi! Edited October 11, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts