sony76 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 ρε παιδιά τι λέτε όταν είχα το galaxy s3 μια χαρά έστελνα και μου στέλνανε φωτογραφίες μόνο με nfc χωρίς Bluetooth η κατι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ant23 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Το nfc είναι για πληρωμές, είναι σαν το wifi αλλά με πολύ πολύ μικρότερη εμβέλεια, ώστε να είναι αδύνατο για κάποιον που βρίσκεται δίπλα στο ταμείο πχ στα 1-2 μέτρα να μπορεί να σου υποκλέψει δεδομένα. Κάπου είχα διαβάσει ότι πιάνει σε μερικά εκατοστά, στην ελλάδα δεν νομίζω να γίνονται πληρωμές με nfc και προσωπικά το έχω μόνιμα κλειστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Το nfc αν και δεν το χρησιμοποίησα ακόμη, νομίζω είναι και για αρχεία να στέλνεις πλάτη με πλάτη και για πληρωμές. Το γράφει στα χαρακτηριστικά της κάθε συσκευής! Μόνο στο iPhone είναι περιορισμένο για πληρωμές, όπως και το Bluetooth αυτής, που είναι μόνο για ακουστικά κλπ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Έχει κάποιο θέμα η υλοποίηση του nfc..., Στο 8Χ μου (8.1) λειτουργεί μια χαρά με το 950 μου, μεταφέρει φωτό κλπ. Με ένα G3@MM, αλληλοδιαβάζονται και μέχρι εκεί. Το ίδιο και με ένα G2mini. Όσο είχα ασχοληθεί, κάπου πέτυχε το μάτι μου ότι δεν συνεργάζονται μεταξύ τους τα διάφορα οικοσυστήματα (χωρίς να κατονομάζεται ο υπεύθυνος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Το nfc ειναι μονο για την ζεύξη...ανταλασει πολυ μικρά δεδομένα,όπως τα στοιχεία μιας κάρτας για παράδειγμα...στο θέμα των φωτογραφιών κάνει την ζευξη άμεσα και η αποστολή γίνεται μέσω bluetooth Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 (edited) Το nfc είναι για πληρωμές, είναι σαν το wifi αλλά με πολύ πολύ μικρότερη εμβέλεια, ώστε να είναι αδύνατο για κάποιον που βρίσκεται δίπλα στο ταμείο πχ στα 1-2 μέτρα να μπορεί να σου υποκλέψει δεδομένα. Κάπου είχα διαβάσει ότι πιάνει σε μερικά εκατοστά, στην ελλάδα δεν νομίζω να γίνονται πληρωμές με nfc και προσωπικά το έχω μόνιμα κλειστό. Σκέψου ξανά. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160828/5597a4916f812a087745e5b09bf890ae.jpg Μία χαρά παίρνω και στέλνω φωτογραφίες. Επίσης, γράφω tags και κάθε φορά τα χρησιμοποιώ για να κάνω αυτοματοποιημένες εργασίες. Στο 930 δεν κατάφερα να βρω, ούτε μία χρήσιμη λειτουργία του NFC. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 30, 2016 by niotheros Αφαίρεση μεγάλου μεγέθους εικόνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 (edited) Σκέψου ξανά. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160828/5597a4916f812a087745e5b09bf890ae.jpg Μία χαρά παίρνω και στέλνω φωτογραφίες. Επίσης, γράφω tags και κάθε φορά τα χρησιμοποιώ για να κάνω αυτοματοποιημένες εργασίες. Στο 930 δεν κατάφερα να βρω, ούτε μία χρήσιμη λειτουργία του NFC. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατέβασε μια εφαρμογή σαν την NFC launchit για να γράφεις τα tags. Η λειτουργία για πληρωμές υπάρχει αλλά είναι διαθέσιμη μόνο στην Αμερική προς το παρόν. Edited August 30, 2016 by niotheros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Είχα μία εφαρμογή της Nokia αν θυμάμαι καλά. Δεν την βρήκα χρήσιμη και δεν ασχολήθηκα ξανά. Πληρωμές για τα wm αναφέρεσαι έτσι; Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Είχα μία εφαρμογή της Nokia αν θυμάμαι καλά. Δεν την βρήκα χρήσιμη και δεν ασχολήθηκα ξανά. Πληρωμές για τα wm αναφέρεσαι έτσι; Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι για Windows10 μιλάμε εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paola Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Καλησπερα ! Δεν ξερω σε ποιο τοπικ θα ηταν καλυτερα να ρωτησω για το ημερολογιο των 10 . Δηλ πως μπορω να περασω ημερομηνιες γενεθλιων καποιων φιλων και να μου δειχνει οταν ερχεται η ημερομηνια και να με ειδοποιει. Στο ημερολογιο των 8 που περασα καποια ξαφνικα μου τα εσβηνε .Λογικο γιατι τα ειχα περασει σαν συμβαντα ,οποτε περασε η ημερομηνια και μου τα εσβησε .Βοηθηστε λιγο σ αυτο το χαζο προβλημα γιατι κολησα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Καλησπερα ! Δεν ξερω σε ποιο τοπικ θα ηταν καλυτερα να ρωτησω για το ημερολογιο των 10 . Δηλ πως μπορω να περασω ημερομηνιες γενεθλιων καποιων φιλων και να μου δειχνει οταν ερχεται η ημερομηνια και να με ειδοποιει. Στο ημερολογιο των 8 που περασα καποια ξαφνικα μου τα εσβηνε .Λογικο γιατι τα ειχα περασει σαν συμβαντα ,οποτε περασε η ημερομηνια και μου τα εσβησε .Βοηθηστε λιγο σ αυτο το χαζο προβλημα γιατι κολησα. Ευχαριστω Νομίζω τα γενέθλια τα τραβάει απευθειας από τα στοιχεία που έχεις περάσει στις επαφές σου. Απλά μπορείς να επιλεξεις αν θα εμφανίζονται ή όχι επιλέγοντας με το κουμπί πάνω αριστερά στο outlook calendar ποια calendar θα εμφανίζει. Για να προσθέσεις σε μια επαφή τα γενέθλια της πας στην εφαφη αυτή και κανεις επεξεργασία και προσθετεις ποτε γεννηθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nak1nak Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Ευχάριστα τα νέα για την κατανάλωση μπαταρίας στα wp 10, αν κρίνω από το δικό μου 640 Dual sim.Πρώτη μέρα μετά τις διακοπές, normal χρήση,τηλέφ.,gps,internet και η κατανάλωση στα επίπεδα πλέον της 8.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Μια ακόμα ερωτησούλα. Διεύθυνση, στις επαφές, πώς προσθέτουμε? Θέλησα χτες να περάσω το νέο σπίτι ενός φίλου και με επεξεργασία, πουθενά δεν μου έβγαλε την επιλογή. Σε 1-2 επαφές που είχα σετάρει στο 8Χ με 8.1, είχα βάλει κανονικά διεύθυνση στο αντίστοιχο πεδίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Μια ακόμα ερωτησούλα. Διεύθυνση, στις επαφές, πώς προσθέτουμε? Θέλησα χτες να περάσω το νέο σπίτι ενός φίλου και με επεξεργασία, πουθενά δεν μου έβγαλε την επιλογή. Σε 1-2 επαφές που είχα σετάρει στο 8Χ με 8.1, είχα βάλει κανονικά διεύθυνση στο αντίστοιχο πεδίο. πατάς επεξεργασία επαφής και πας προς τα κατω και έχει επιλογή για διεύθυνση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ant23 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 (edited) Και εγώ έχω μία απορία, έχω outlook στο οποίο έχω συγχρονίσει το gmail,όταν κάποιος έχει στείλει μία φωτογραφία στο gmail από gmail λογαριασμό, όχι σε φάκελο zip , χύμα, πως την κατεβάζω? Η μόνη επιλογή που έχω είναι copy όταν πατήσω παρατεταμένα επάνω στη φωτο. Επίσης κάτι άλλο, άμα στείλω μέσω messenger ένα λινκ το οποίο οδηγεί σε διεύθυνση εικόνας μέσω του broswer, μετά άμα ξανανοίξω την συνομιλία και πατήσω το link που έστειλα δεν μου ανοίγει αλλά με ρωτάει που θέλω να το κάνω share και είναι λίγο σπαστικό να κάνω copy paste το link στον edje για να το ανοίξω, καμιά ιδέα? Edited August 29, 2016 by Ant23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 πατάς επεξεργασία επαφής και πας προς τα κατω και έχει επιλογή για διεύθυνση. Mα, αυτό λέω. Πουθενά δεν το εμφάνισε. Τόση στραβωμάρα, πια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Mα, αυτό λέω. Πουθενά δεν το εμφάνισε. Τόση στραβωμάρα, πια? Πατάς επεξεργασία και μετά πατάς outlook (από κάτω). Μετά πηγαίνεις κάτω και προσθέτεις διεύθυνση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Mα, αυτό λέω. Πουθενά δεν το εμφάνισε. Τόση στραβωμάρα, πια? για κάνε κάτι μήπως....το βγάζει έτσι,άνοιξε μια επαφή μετα άνοιξε την επεξεργασία επαφής και πατα πάνω στον αριθμό σαν να θες να αλλάξεις κάτι και μετά κάνε scroll προς τα κατω να δεις αν σου βγάζει την διεύθυνση η το +Άλλο και μήπως είναι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Να αυτό είναι. http://i.imgur.com/Pmf29pe.jpg http://i.imgur.com/TXNsQ30.jpg Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 για κάνε κάτι μήπως....το βγάζει έτσι,άνοιξε μια επαφή μετα άνοιξε την επεξεργασία επαφής και πατα πάνω στον αριθμό σαν να θες να αλλάξεις κάτι και μετά κάνε scroll προς τα κατω να δεις αν σου βγάζει την διεύθυνση η το +Άλλο και μήπως είναι εκεί. Όχι βρε. Άπλα δεν πάτησε την εργασία outlook.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Όχι βρε. Άπλα δεν πάτησε την εργασία outlook.... Ω ναι, το θεώρησα αυτονόητο. Σας ευχαριστώ όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 (edited) Σε μένα προχθές μπήκε μόνο του στο αθόρυβο το ξυπνητήρι και ξύπνησα με τον θόρυβο της δονησης, ενώ το volume το είχα στο φουλ. Έστρωσε με επανεκκίνηση, αλλά μετά από λίγο μου έκανε το ίδιο. Πλέον, ήδη δοκιμάζω πώς θα είναι η επιστροφή μου στο Android, με ένα δανεικό thl με KitKat. Άρα βλέπω να αποχαιρετω τα Windows 10, που θεωρώ πως πλέον αυτά που προσφέρουν είναι τραγικά λίγα, έχοντας χαλάσει όλα τα καλά. Αν ξεκινήσω, δεν θα έχω σταμάτημα, αλλά για μένα τουλάχιστον πλέον δεν υπάρχει λόγος για w10m. Το μόνο που θα πω για να μη ξεφύγω από το θέμα είναι πως όλες οι εφαρμογές της Microsoft, πλην του καιρού, λειτουργούν ΚΑΛΎΤΕΡΑ στο Android! Με έχει εντυπωσιασει ιδιαίτερα το onenote, αλλά και οι υπόλοιπες. Γιατί αυτό; Στάλθηκε από το thl 5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 29, 2016 by Dihnekis300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Σε μένα προχθές μπήκε μόνο του στο αθόρυβο το ξυπνητήρι και ξύπνησα με τον θόρυβο της δονησης, ενώ το volume το είχα στο φουλ. Έστρωσε με επανεκκίνηση, αλλά μετά από λίγο μου έκανε το ίδιο. Πλέον, ήδη δοκιμάζω πώς θα είναι η επιστροφή μου στο Android, με ένα δανεικό thl με KitKat. Άρα βλέπω να αποχαιρετω τα Windows 10, που θεωρώ πως πλέον αυτά που προσφέρουν είναι τραγικά λίγα, έχοντας χαλάσει όλα τα καλά. Αν ξεκινήσω, δεν θα έχω σταμάτημα, αλλά για μένα τουλάχιστον πλέον δεν υπάρχει λόγος για w10m. Το μόνο που θα πω για να μη ξεφύγω από το θέμα είναι πως όλες οι εφαρμογές της Microsoft, πλην του καιρού, λειτουργούν ΚΑΛΎΤΕΡΑ στο Android! Με έχει εντυπωσιασει ιδιαίτερα το onenote, αλλά και οι υπόλοιπες. Γιατί αυτό; Στάλθηκε από το thl 5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εμενα φιλε μου το εκανε χθες και δεν καταλαβαινα οτι με καλουσαν.΅Εστρωσε φυσικα με επανεκκίνηση,πολυ καλα παμε με την microsoft. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Εχετε την καλοσυνη να με βοηθησετε με ποιό τρόπο μπορώ να κάνω Backup το σεταρισμα και το περιεχόμενο του κινητου (650) ώστε να προχωρήσω σε Factory Reset και να μπορέσω μετά να εγκαταστησω εκ νέου ότι έχω μέχρι στιγμής? Ευχαρστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 (edited) Εχετε την καλοσυνη να με βοηθησετε με ποιό τρόπο μπορώ να κάνω Backup το σεταρισμα και το περιεχόμενο του κινητου (650) ώστε να προχωρήσω σε Factory Reset και να μπορέσω μετά να εγκαταστησω εκ νέου ότι έχω μέχρι στιγμής? Ευχαρστω Αν δεν έχεις πειράξει τίποτα, το backup γίνεται αυτόματα. Για επιβεβαίωση μπες μέσα στα settings και ψάξε να βρεις το backup αν είναι ενεργοποιημένο. Επίσης, πήγαινε στο OneDrive στον browser, πάτα κάτω αριστερά εκεί που σου δείχνει τον χώρο που έχεις, και μετά βρες την επιλογή "αντίγραφα ασφαλείας συσκευών". Αν όλα δουλεύουν κανονικά, θα δεις ένα αρχείο που λέει πότε έχει κάνει το κινητό σου backup τελευταία φορά. edit: Αυτό που είχα γράψει πριν για το να μην κάνεις restore ξέχνα το. Πήγαινε για το backup όπως δούλευε στα 8. Πλέον από ότι έχω καταλάβει, το backup αφορά κυρίως τις ρυθμίσεις και το σετάρισμα του κινητού σου, κάτι το οποίο γίνεται recovered μόνο και μόνο περνόντας το Microsoft account σου. Ίσως κάποιος ο οποίος έχει κάνει recover στα 10αρια να μπορέι να βοηθήσει περισσότερο στο θέμα αυτό... Edited August 30, 2016 by stewe Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts