georgb Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 το είχα βάλει από πριν, έκανα βλακεία που τα έβαλα και έτσι και μεταφορά blutooth? Να τα σβήσω όλα καλύτερα και να τα περάσω από gmail μόνο; Δεν είμαι σίγουρος. Δεν μου είχε κάνει κάποιο θέμα όταν είχα περάσει επαφές με το gmail και νομίζω το +30 το έχουν αυτόματα σαν πρόθεμα χωρίς να κάνεις κάποια ενέργεια. Με Bluetooth δεν έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitro912gr Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Κατάλαβα, θα δοκιμάσω να τα σβήσω όλα από επαφές και να βάλω το gmail να κατεβάσει εξ νέου τότε. thanks :) Κάτι ακόμα, το ξυπνητήρι είναι πολύ χαμηλό, πως μπορώ να το ανεβάσω φουλ; Διάβασα κάπου ότι δεν είναι χαμηλό και απλά ανεβάζει σταδιακά ένταση, ισχύει; (Είχα βάλει και το παλιό να χτυπήσει σήμερα για σίγουρα και δεν το άκουσα καθόλου το Lumia). Παράθεση MS βγάλε νέο lumia! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Κατάλαβα, θα δοκιμάσω να τα σβήσω όλα από επαφές και να βάλω το gmail να κατεβάσει εξ νέου τότε. thanks :) Κάτι ακόμα, το ξυπνητήρι είναι πολύ χαμηλό, πως μπορώ να το ανεβάσω φουλ; Διάβασα κάπου ότι δεν είναι χαμηλό και απλά ανεβάζει σταδιακά ένταση, ισχύει; (Είχα βάλει και το παλιό να χτυπήσει σήμερα για σίγουρα και δεν το άκουσα καθόλου το Lumia). Το ξυπνητήρι στο 535 που το έχω δοκιμάσει η ένταση ανεβαίνει σταδιακά μετά από κάθε κουδούνισμα. Στο 930 δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα αλλά πιστεύω σε όλα με τον ίδιο τρόπο θα συμπεριφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Κατάλαβα, θα δοκιμάσω να τα σβήσω όλα από επαφές και να βάλω το gmail να κατεβάσει εξ νέου τότε. thanks :) Κάτι ακόμα, το ξυπνητήρι είναι πολύ χαμηλό, πως μπορώ να το ανεβάσω φουλ; Διάβασα κάπου ότι δεν είναι χαμηλό και απλά ανεβάζει σταδιακά ένταση, ισχύει; (Είχα βάλει και το παλιό να χτυπήσει σήμερα για σίγουρα και δεν το άκουσα καθόλου το Lumia). Όσον αφορά το ξυπνητήρι, σε εμένα δουλεύει έτσι ακριβώς.... Ανεβάζει σταδιακά την ένταση. Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitro912gr Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 ok σας ευχαριστώ, θα δοκιμάσω το απόγευμα που θα γυρίσω από την δουλειά και το άλλο με τις επαφές να δω τι παίζει. :) Παράθεση MS βγάλε νέο lumia! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Δεν ξέρω αλλά αμφιβάλλω αν του χρόνου θα πάρει κανείς το Redstone2 με συσκευές 8gb. Ήδη έχουν γονατίσει γιατί βλέπω έμενα μόνο με το windows μέσα και αναγκαστικά 4-5 εφαρμογές έχω τώρα 1,35gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 εμενα ρε παιδια 3,5 gb εχω περιπου..τοσα ειχα με τα 8 τοσο στην αρχη με τα 10 τοσο εχω και τωρα με τη redstone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Δεν ξέρω αλλά αμφιβάλλω αν του χρόνου θα πάρει κανείς το Redstone2 με συσκευές 8gb. Ήδη έχουν γονατίσει γιατί βλέπω έμενα μόνο με το windows μέσα και αναγκαστικά 4-5 εφαρμογές έχω τώρα 1,35gb Σε lumia 640 απο τα 7.28gb που ειναι διαθέσιμα. 3.21 σύστημα 2.52 εφαρμογές- παιχνίδια Χάρτες στην SD Απο λίγα mb στις υπόλοιπες κατηγορίες. Εχω ελεύθερο ακριβώς 1.47 gb Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 (edited) Δεν ξέρω αλλά αμφιβάλλω αν του χρόνου θα πάρει κανείς το Redstone2 με συσκευές 8gb. Ήδη έχουν γονατίσει γιατί βλέπω έμενα μόνο με το windows μέσα και αναγκαστικά 4-5 εφαρμογές έχω τώρα 1,35gb Εγώ δεν ξέρω αν θα είναι και η ram στα 1GB ακόμα αρκετή για την RS2! :worry: Το ξυπνητήρι στο 535 που το έχω δοκιμάσει η ένταση ανεβαίνει σταδιακά μετά από κάθε κουδούνισμα. Στο 930 δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα αλλά πιστεύω σε όλα με τον ίδιο τρόπο θα συμπεριφέρεται. Έτσι κάνει και σε μένα με 830. Ανεβαίνει σταδιακά! Εγώ το ακούω πάντως. :) Edited August 25, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 ναι καλα αμα η redstone 2 ειναι σαν την 1 δηλαδη οχι κατι το τομερο σιγα την ραμ που θα θελει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Κατάλαβα, θα δοκιμάσω να τα σβήσω όλα από επαφές και να βάλω το gmail να κατεβάσει εξ νέου τότε. thanks :) Κάτι ακόμα, το ξυπνητήρι είναι πολύ χαμηλό, πως μπορώ να το ανεβάσω φουλ; Διάβασα κάπου ότι δεν είναι χαμηλό και απλά ανεβάζει σταδιακά ένταση, ισχύει; (Είχα βάλει και το παλιό να χτυπήσει σήμερα για σίγουρα και δεν το άκουσα καθόλου το Lumia). φίλε μου είμαι περίεργος για κάτι. ρωτάς ¨Κάτι ακόμα, το ξυπνητήρι είναι πολύ χαμηλό, πως μπορώ να το ανεβάσω φουλ; Διάβασα κάπου ότι δεν είναι χαμηλό και απλά ανεβάζει σταδιακά ένταση, ισχύει;¨ δεν ειναι πιο εύκολο να το δοκιμάσεις ? να σου λυθεί η απορία? περισσότερο χρόνο θα σου πάρει να ποσταρεις ,και αν σου απαντήσει κάποιος. Πρέπει ντε και καλά να γράψεις κάτι ,έτσι για να γράψεις? Μπαινουμε για να ενημερωθούμε και καταλήγουμε να διαβάζουμε ερωτήματα της πλάκας, που πρέπει να τα προσπερασουμε όλα μήπως και πέσουμε πάνω σε κάτι ενδιαφέρον. και για μα μην έχεις απορίες στο ερωτημά σου ΝΑΙ ΙΣΧΥΕΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Σε lumia 640 απο τα 7.28gb που ειναι διαθέσιμα. 3.21 σύστημα 2.52 εφαρμογές- παιχνίδια Χάρτες στην SD Απο λίγα mb στις υπόλοιπες κατηγορίες. Εχω ελεύθερο ακριβώς 1.47 gb Καθόλου καλό αυτό! Όταν ήμουν με το win 8,1 χαλαρά είχα 3,5 gb. Τώρα με προβληματίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 @sony76 ξέρουμε για ποια μνήμη μιλούσες. Απλα εγώ έθεσα και το θέμα της ram αν θα φτάνει για την RS2 έως τότε το 1GB! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Δεν πιστευω οτι θα εχεις θεμα με την ραμ. Στην redstone 1 κανει καλυτερη χρηση ραμ απο την threshold και πιθανον να το βελτιωσουν και αλλο στην redstone 2. Αποθηκευτικο χωρο εχω ελευθερο 3 gb οποτε και εκει δεν βλεπω να δημιουργειται ιδιαιτερη δυσκολια να παρει το update. Το πολυ να χρειαστει να μεταφερετε προσωρινα καποια εφαρμογη στην sd καρτα οσοι εχετε βαλει πολλες στην εσωτερικη μνημη και εχετε πεσει κατω απο 1,5 - 2 gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Κατ εμε για 1gb ram μια χαρα ρολάρει η συσκευη. Απλα αυτο ισχυει μονο οταν κανεις εναλλαγη σε καλογραμμενες εφαρμογες. Θα τυχει δηλαδη να ξαναφορτωσει μια εφαρμογη απ την αρχη απλα αν ειναι καλογραμμενη ανοιγει τσακ μπαμ και δεν διαπιστωνεται θεμα. Εμενα αυτο που με ξενερωνει ειναι στις εφαρμογες της Facebook Incl οι οποιες ανοιγουν σαν χελωνα και σε ξαναφερνουν στην αρχικη και οχι στην τελευταια σου κατασταση. Κατα τ αλλα μια χαρα διαχειριση μνημης θεωρω οτι εχουμε στα 10 εμεις με 1 γβ ραμ. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Το facebook δυστηχως δεν εφτιαξε τις εφαρμογες του να τρεχουν απευθειας σε windows και χρησιμοποιουν τις δικες τους βιβλιοθηκες osmeta. Ειναι περιπου σαν να τρεχει σε emulator. Γι αυτο ειναι τοσο σαβουρα σε ταχυτητα και μεγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Δεν πιστευω οτι θα εχεις θεμα με την ραμ. Στην redstone 1 κανει καλυτερη χρηση ραμ απο την threshold και πιθανον να το βελτιωσουν και αλλο στην redstone 2. Αποθηκευτικο χωρο εχω ελευθερο 3 gb οποτε και εκει δεν βλεπω να δημιουργειται ιδιαιτερη δυσκολια να παρει το update. Το πολυ να χρειαστει να μεταφερετε προσωρινα καποια εφαρμογη στην sd καρτα οσοι εχετε βαλει πολλες στην εσωτερικη μνημη και εχετε πεσει κατω απο 1,5 - 2 gb. αν είναι εφικτό βέβαια! γιατί εγώ στην εσωτερική έχω αυστηρά μόνο ότι δεν μεταφέρεται στην sd εκτός του Facebook που την έβαλα εγώ στης εσωτερική γιατί δεν τσουλάει καλά στην sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Το facebook δυστηχως δεν εφτιαξε τις εφαρμογες του να τρεχουν απευθειας σε windows και χρησιμοποιουν τις δικες τους βιβλιοθηκες osmeta. Ειναι περιπου σαν να τρεχει σε emulator. Γι αυτο ειναι τοσο σαβουρα σε ταχυτητα και μεγεθος. Πάντως και στο ios η εφαρμογή δεν ανοίγει γρήγορα. Σαφώς γρηγορότερα σε σχέση με αυτή των Windows αλλά με καθυστέρηση Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Αποθηκευτικο χωρο εχω ελευθερο 3 gb οποτε και εκει δεν βλεπω να δημιουργειται ιδιαιτερη δυσκολια να παρει το update. Το πολυ να χρειαστει να μεταφερετε προσωρινα καποια εφαρμογη στην sd καρτα οσοι εχετε βαλει πολλες στην εσωτερικη μνημη και εχετε πεσει κατω απο 1,5 - 2 gb. Από τα 7,28 GB της μνήμης του 640 LTE τα στοιχεία του συστήματος είναι 3,36 και οι εφαρμογές του συστήματος που δε μπορείς να διαγράψεις ούτε να μετακινήσεις στην εξωτερική κάρτα είναι άλλα 0,65 GB ακόμα. Άρα σύνολο δεσμευμένης μνήμης 4GB και μας μένουν 3,30 σχεδόν. Για να έχεις ελεύθερα τα 3GB, λογικά έχεις ελάχιστες εφαρμογές εγκατεστημένες ή τουλάχιστον δεν έχεις εγκατεστημένες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας που λαμβάνουν και μεγάλο χώρο αλλά και δε μπορείς να τις εγκαταστήσεις στην εξωτερική SD. Messenger, Viber, WhatsApp, Facebook, Skype να βάλει κάποιος είναι αμέσως αμέσως άλλο 1GB χώρου. Προσωπικά είμαι κοντά στο 1,7GΒ ελεύθερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 3 gb μου δείχνει δεσμευμένο χώρο στο σύστημα. Από εφαρμογές, εκτός τις γνωστές της μάικροσοφτ (καιρος , νεα , skype κτλ) που έρχονται μαζί με την συσκευή έχω youtunes για μετατροπή video σε mp3 windowscentral και mspoweruser wifi analyzer viber twitter translator total distance (αυτή είναι καλή να βρίσκεις αποστάσεις σε χάρτες) tag editor sygic gps navigator subway surfers sofascore shazam ScanWritr Pro (για σκανάρισμα εγγράφων) Runastic Pro Radio FM phone QR Scanner RS (πολύ καλή για qr codes) PicsArt NotePad next Newsflow (πολύ καλό για RSS να βλέπεις ναυτεμπορική και τέτοια) Netflix myF2G myTube My Stocks Portfolio mTalk Messenger Instagram Fresh Paint Extractor for ZIP and Rar Dropbox Deezer Music (πολύ καλό αντίστοιχο του Spotify) das Image (για 500px και αλλα σαιτ φωτογραφιας) Cut the Rope Cast (πολύ καλό για να ακούς podcasts) Badland Alpha mobile banking και 3 ακομα δικες μου εφαρμογές που τις χρειάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 ok σας ευχαριστώ, θα δοκιμάσω το απόγευμα που θα γυρίσω από την δουλειά και το άλλο με τις επαφές να δω τι παίζει. :) Κατά τη γνώμη μου σχετικά με τις επαφές, μην πας σε άμεση διαγραφή πρώτα. Διέγραψε πρώτα τον Gmail λογαριασμό σου και μετά κάνε διαγραφή και στις επαφές που έχεις περάσει με Bluetooth. Τις επαφές με Bluetooth τις έχεις αποθηκεύσει στη συσκευή; Ρωτάω γιατί εάν είναι αποθηκευμένες σε κάποιον λογαριασμό π.χ. outlook, τότε υπάρχει κίνδυνος με την διαγραφή να διαγραφούνε γενικά και από τον λογαριασμό σου. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Το 3.21 αρχεια συστηματος είναι πολύ, γινεται και λιγοτερο . Οσο για το αν θα παρουν την redstone 2 τα τηλ με 8 giga χωρο αποθηκευσης αφήστε να το δουμε. Μη ν ξεχνατε ότι τα τελευταια από αυτά (640) θα εχουν πανω από δυο χρονια στην αγορα από την ημερομηνια κυκλοφοριας τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Είναι όμως και το 550 με 8αρη αποθηκευτικό χώρο που κυκλοφόρησε το χειμώνα. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξουν τόσο γρήγορα τις μίνιμουμ προδιαγραφές του λειτουργικού. Δεν βλέπω και κάποιο τεχνικό λόγο, μερικά API παραπάνω θα έχει η redstone 2 σε σχέση με την redstone 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Είναι όμως και το 550 με 8αρη αποθηκευτικό χώρο που κυκλοφόρησε το χειμώνα. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξουν τόσο γρήγορα τις μίνιμουμ προδιαγραφές του λειτουργικού. Δεν βλέπω και κάποιο τεχνικό λόγο, μερικά API παραπάνω θα έχει η redstone 2 σε σχέση με την redstone 1. Σωστο αυτό που λες αλλα ξερεις πολλα τηλεφωνα των 78 ευρω που να δουλευουν τοσο καλα και να εχουν αυτή την υποστηριξη όχι για 2 αλλα για 1.5 χρονο σου λεω εγω και δεν είναι σιγουρο ότι θα εχουν πρόβλημα με την επομενη αναβαθμιση. υποθέτουμε ότι θα εχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimaros Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Σωστο αυτό που λες αλλα ξερεις πολλα τηλεφωνα των 78 ευρω που να δουλευουν τοσο καλα και να εχουν αυτή την υποστηριξη όχι για 2 αλλα για 1.5 χρονο σου λεω εγω και δεν είναι σιγουρο ότι θα εχουν πρόβλημα με την επομενη αναβαθμιση. υποθέτουμε ότι θα εχουν. και να έχουν , πολύ απλά θα πάρουμε κάτι άλλο καλύτερο και δυνατότερο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts