Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βλέπω ότι κάθε μέρα κάτι φεύγει! την μια η Microsoft βγάζει το ραδιόφωνο την άλλη για μια εφαρμογή που έρχεται φεύγουν άλλες 5! τελικά η επανάσταση της Microsoft έχει γίνει γονοκτονία και φεύγουν όλοι προς android.

άστα να πάνε από το κακό στο χειρότερο έχω αρχίσει και μαζεύω λεφτά για s7 γιατί η κατάσταση με την microsoft δεν παλεύεται.

Edited by alex_gate_7

spacer.png

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

άστα να πάνε από το κακό στο χειρότερο έχω αρχίσει και μαζεύω λεφτά για s7 γιατί η κατάσταση με την microsoft δεν παλεύεται.

πραγματικά αν πριν 3-4 μήνες είχα ελπίδα για κάτι καλύτερο ιδικά σε ότι αφορά της εφαρμογές τώρα να πω την αλήθεια και βλέποντας και τα ποσοστά της Microsoft δεν το βλέπω να περπατάει. τουλάχιστον όχι στο άμεσο μέλλον γιατί αλυσίδα πάει αυτό. όσο λιγότερα windows κινητά υπάρχουν τόσο δεν θα ασχοληθούν να φτιάξουν εφαρμογές.

Edited by alex_gate_7

Και μ αρέσει που όταν λέει κάποιος αντικειμενικά ότι η MSFT δεν δείχνει όρεξη για το λειτουργικό της , πολλοί λένε ότι κάθεται στην άκρη για να κάνει το μεγάλο comeback. Δυστυχώς, όλο κάτι νέο θα παιχτεί με τη mobile πλατφόρμα, συμπεριφέρονται σαν να είναι βαρίδι και επειδή είναι κολλημένοι στην ιδέα του "ενιαίου" λειτουργικού, προσπαθούν να κάνουν ο,τι μπορούν και τα κάνουν μαντάρα.

Sent from my Lumia :p

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Το ποσοστό ειναι πρόβλημα το ενιαίο λειτουργικό βοηθά να έρθουν εφαρμογές όπως το Viber το καινούργιο κλπ

Ακόμα και να αποτύχει το windows 10 mobile η Microsoft θα προσπαθήσει αλλιώς εγω με τα συνεχόμενα update βλέπω πολύ καλή δουλειά

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

ας ειμαστε αντικειμενικοι γιατί σε 4 μήνες ήρθαν μόνο 2 εφαρμογές (viber-instagram) και έχουν φύγει χιλιάδες μην πω εκατομύρια χρήστες! δεν είναι καν βήματα χελώνα αυτά και να είμαστε σοβαροί τώρα γιατί όποιος παρατάει τα windows για android δεν γυρνάνε ξανά ευκολα.

άρα η ανάκαμψη(επανασταση) που είναι; όταν θα φτάσουν σε ένα εξάμηνο στο 000,1% τότε θα κάνουν μαγικά και όλος ο κόσμος θα πετάξουν τα κινητά που έχουν να πάρουν windows;;;

Edited by sony76

ας ειμαστε αντικειμενικοι γιατί σε 4 μήνες ήρθαν μόνο 2 εφαρμογές (viber-instagram) και έχουν φύγει χιλιάδες μην πω εκατομύρια χρήστες! δεν είναι καν βήματα χελώνα αυτά και να είμαστε σοβαροί τώρα γιατί όποιος παρατάει τα windows για android δεν γυρνάνε ξανά ευκολα.

άρα η ανάκαμψη(επανασταση) που είναι; όταν θα φτάσουν σε ένα εξάμηνο στο 000,1% τότε θα κάνουν μαγικά και όλος ο κόσμος θα πετάξουν τα κινητά που έχουν να πάρουν windows;;;

Δεν έχεις άδικο αλλά.....

Εφαρμογές έρχονται (νεο facebook, ΟΑΣΑ κλπ) και θα συνεχίσουν να έρχονται. Ο λόγος? Απλός: pc+tablet και μαζί με αυτά επωφελούνται και τα mobile. Οπότε όσο κι αν πέσει το ποσοστό του mobile, το κατάστημα θα βελτιώνεται. Η ms έχει ένα ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ όπλο, το surface. Όμως δεν θέλει να το "κάψει". Θέλει να βελτιωθεί η κατάσταση και μετά να το ρίξει στην αγορά. Τα lumia τα έχει από καιρό "ξεγραμμένα". Είδες καμία προώθηση των 950, 550 και 650? Κι όταν λέω "ξεγραμμένα" στην πραγματικότητα είναι ολοζώντανα. Συχνά updates και κοινό store με τα pc.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Τα υπόλοιπα που έχετε γράψει είναι υποκειμενικά και δεν συμφωνώ αλλά δεν σκοπεύω να απαντήσω. Ωστόσο, μιλάς για επανάσταση. Γιατί δεν μου λες τι επανάσταση έχει προκαλέσει το Continuum και τι αντίστοιχο υπάρχει στις άλλες πλατφόρμες? Τι έχει προκαλέσει η Cortana και τι αντίστοιχο έχουν οι άλλες πλατφόρμες (εάν την έχεις χρησιμοποοιήσει που αμφιβάλλω αλλιώς δεν νομίζω ότι θα άλλαζες σε Android από αυτό και μόνο). Η μήπως, η επανάσταση για σένα υπάρχει μόνο από τις πωλήσεις, και ότι αγοράζει ο κόσμος είναι επαναστατικό? Σορρυ, αλλά δεν συμφωνώ καθόλου προσωπικά. Το iOS έχει μείνει πολύ πίσω, το Android ψάχνει τρόπους να ελαφρύνει και με τα Doze δεν σώζεται (Battery Saver εδώ και χρόνια στα WIndows). Εάν δεν ήταν οι συνεργασίες δεν θα ήταν εκεί που είναι. Εξάλλου το βλέπουμε ποιος φέρνει επανάσταση. Έβαλε η MS εφαρμογές στο iOS, έτρεξε και η Google. Έβγαλε η MS εφαρμογές Universal έτρεξε και η Google να τις δώσει στα Chromebook. Έβγαλε η MS live images, έτρεξε η Apple να τα βάλει στο IPhone (μόνο στο τελευταίο). Δεν με ενδιαφέρει πόσο θα φτάσουν, αφού η MS δεν θα τα παρατήσει, για αυτό να είσαι σίγουρος.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Πάει και η εφαρμογή για το paypal

http://mspoweruser.com/paypal-killing-windows-phone-app/

Ευτυχώς τη σκότωσαν. Αφού είναι αρχαιολογία με εργαλεία των 8. Επίσης λένε ότι σκοτώνουν την "current version".

Προφανώς θα βγάλουν UWP για 10.

Ευτυχώς τη σκότωσαν. Αφού είναι αρχαιολογία με εργαλεία των 8. Επίσης λένε ότι σκοτώνουν την "current version".

Προφανώς θα βγάλουν UWP για 10.

Και εγώ πιστεύω πως θα γίνει. Επίσης, "σκότωσαν" την εφαρμογή τους και σε bb και σε Amazon. Λογικά πάει για Universal η εφαρμογή.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Η εφαρμογή ΟΑΣΑ δεν δουλεύει ούτε για πλάκα . Αντί να την δοκιμάσουν την έβγαλαν κατευθείαν για να γινουμε εμεις οι δοκιμαστες τους.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα υπόλοιπα που έχετε γράψει είναι υποκειμενικά και δεν συμφωνώ αλλά δεν σκοπεύω να απαντήσω. Ωστόσο, μιλάς για επανάσταση. Γιατί δεν μου λες τι επανάσταση έχει προκαλέσει το Continuum και τι αντίστοιχο υπάρχει στις άλλες πλατφόρμες? Τι έχει προκαλέσει η Cortana και τι αντίστοιχο έχουν οι άλλες πλατφόρμες (εάν την έχεις χρησιμοποοιήσει που αμφιβάλλω αλλιώς δεν νομίζω ότι θα άλλαζες σε Android από αυτό και μόνο). Η μήπως, η επανάσταση για σένα υπάρχει μόνο από τις πωλήσεις, και ότι αγοράζει ο κόσμος είναι επαναστατικό? Σορρυ, αλλά δεν συμφωνώ καθόλου προσωπικά. Το iOS έχει μείνει πολύ πίσω, το Android ψάχνει τρόπους να ελαφρύνει και με τα Doze δεν σώζεται (Battery Saver εδώ και χρόνια στα WIndows). Εάν δεν ήταν οι συνεργασίες δεν θα ήταν εκεί που είναι. Εξάλλου το βλέπουμε ποιος φέρνει επανάσταση. Έβαλε η MS εφαρμογές στο iOS, έτρεξε και η Google. Έβγαλε η MS εφαρμογές Universal έτρεξε και η Google να τις δώσει στα Chromebook. Έβγαλε η MS live images, έτρεξε η Apple να τα βάλει στο IPhone (μόνο στο τελευταίο). Δεν με ενδιαφέρει πόσο θα φτάσουν, αφού η MS δεν θα τα παρατήσει, για αυτό να είσαι σίγουρος.

καταρχήν δεν κάνω προσωπικη αντιπαραθεση. ότι λέω είναι προσωπική γνώμη που έχω δικαίωμα να την πω γιατί πληρώσα αρκετά χρήματα για μία συσκευή και ενα πολύ υποσχόμενο λειτουργικό. προσωπικά το continuum και η Cortana είναι μια τρύπα στο νερό μπροστά στα υπόλοιπα προβλήματα. όσο διάφωνης τόσο θα πω ότι την ίδια γνώμη της έχουν εκατομμύρια χρήστες που έχουν παρατήσει τα windows phone. στον μέσο χρήστη δεν του λέει κάτι το continuum αλλά ενα store που το περιμένουμε να γεμίσει εδώ και χρόνια και δεν λέει να δούμε άσπρη μέρα. με λίγα λόγια εγώ λέω τα πιστεύω μου και δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω μέτωπα για διαφωνίες άλλα δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος και έχουν πιάσει τόπο τα 300€ που πλήρωσα.

γιαυτο θα ρωτήσω μα τόσο άδικα παρατάνε εκατομμύρια κόσμο το windows phone; τόσο άδικο έχουν οι developers όταν δεν ασχολούνται με το windows γιατί στα iOS/android έχουμε 50-60 εκατομμύρια downloads και στο windows μόλις 25 χιλιάδες. συγνώμη αλλά έτσι το βλέπω εγώ δεν είμαι heters αλλά ούτε μέτοχος στη microsoft!

θελω να ρωτησω κατι, οποιος γνωριζει ας απαντησει.

Γινεται να αποθηκευονται οι επαφες μου στην καρτα sd και να μην τις εχει η microsoft?

καταρχήν δεν κάνω προσωπικη αντιπαραθεση. ότι λέω είναι προσωπική γνώμη που έχω δικαίωμα να την πω γιατί πληρώσα αρκετά χρήματα για μία συσκευή και ενα πολύ υποσχόμενο λειτουργικό. προσωπικά το continuum και η Cortana είναι μια τρύπα στο νερό μπροστά στα υπόλοιπα προβλήματα. όσο διάφωνης τόσο θα πω ότι την ίδια γνώμη της έχουν εκατομμύρια χρήστες που έχουν παρατήσει τα windows phone. στον μέσο χρήστη δεν του λέει κάτι το continuum αλλά ενα store που το περιμένουμε να γεμίσει εδώ και χρόνια και δεν λέει να δούμε άσπρη μέρα. με λίγα λόγια εγώ λέω τα πιστεύω μου και δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω μέτωπα για διαφωνίες άλλα δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος και έχουν πιάσει τόπο τα 300€ που πλήρωσα.

γιαυτο θα ρωτήσω μα τόσο άδικα παρατάνε εκατομμύρια κόσμο το windows phone; τόσο άδικο έχουν οι developers όταν δεν ασχολούνται με το windows γιατί στα iOS/android έχουμε 50-60 εκατομμύρια downloads και στο windows μόλις 25 χιλιάδες. συγνώμη αλλά έτσι το βλέπω εγώ δεν είμαι heters αλλά ούτε μέτοχος στη microsoft!

Και εγώ πλήρωσα 300, και έχω την Cortana να με ειδοποιεί για τα πάντα. Πότε έχει κίνηση ο δρόμος όταν γυρνάω σπίτι αυτόματα χωρίς να κάνω κάτι, πότε έχω κάτι να κάνω όταν φύγω από τη δουλειά, πότε έχω προθεσμίες, πότε έχω υποχρεώσει και ταξίδια. Χωρίς να κάνω κάτι. Είμαι υπερευχαριστημένος. Μπορείτε να περιμένετε τις εφαρμογές και στο μεταξύ να μη ξέρετε να χρησιμοποιείτε ότι σας προσφέρουν απλόχερα. Παράτησα το G4 γιατί δε μου προσέφερε με όλες τις εφαρμογές του Play Store, ότι η Cortana. Συν την ποιότητα που έχει το 930 (και γενικά τα WInPh) που δεν την βρίσκεις. Ακόμα και τα 950, 650 είναι ποιοτικότατο και απροβλημάτιστα. Στο G4 με το bootloop πάλευα με τα hard reset, και το S7 έχέι πρόβλημα με τις κάμερες. Επίσης, Continuum δεν έχω, αλλά σε μια παρουσίαση στη σχολή μου πολύ εύκολα κατέβασα μια εφαρμογή στο Win10 και στο κινητό, ΑΠΟΛΥΤΑ προσαρμοσμένη στην οθόνη, γιατί βλέπεις οι "πάρα πολλές" εφαρμογές του Android και του iOS φαινόταν σαν να κόλλησα sticker στην οθόνη.

Υγ. Ούτε εγώ είμαι μέτοχος, αλλά απολαμβάνω τη συσκευή και την έχω ψάξει λίγο για να κάνω τη ζωή μου εύκολη. Δεν πρόκεται να περιμένω τον κάθε developer να βγάλει εφαρμογή..

Edited by AgelosMo

Αν τα windows phone ηταν καλυτερα και πιο εύχρηστα σε θέματα εφαρμογών θα φαινόταν και στην αγορά. Αφού δεν πουλάνε παρότι έχουν πολύ καλες τιμες γιατί δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις του μέσου χρήστη smartphone δεν συμφέρει τους developers και τις εταιριες (τράπεζες, sites, εταιριες κλπ) να αναπτύξουν εφαρμογές για λίγα σε σχέση με τους άλλους downloads.......είναι πολύ απλό..............ο κόσμος έχει κριτήριο και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν τα μυαλα microsoft τόσο καλύτερα. Edited by matsilas

Για τον ΟΑΣΑ που αναφέρθηκε, την έχω περάσει σε αρκετές συσκευεσ Windows και δεν βλέπω να δουλεύει το στίγμα των λεωφορείων.

Το θέμα για τις εφαρμογές είναι να έρθουν οντωσ universal κι όχι όπως το ινστα που είναι απευθείας port από το iOS και δεν έχει την ίδια απόδοση από μια native. Πχ δοκίμασα την προηγούμενη έκδοση σε 930/640 και στα δύο υπήρχε η καθυστέρηση (φόρτωση του template της εφαρμογής αλλά όχι timeliness)που υπήρχε στα iPhone 4s/5. Χίλιες φορές native εφαρμογές πάρα port

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Ψιλοαπογοητευμενος και εγω απο τα τελευταια νεα της MSFT ειπα να δωσω μια ευκαιρια στο Android. Μια φιλη μου λοιπον μου δανεισε ενα HTC A9 με το τελυταιο 6.0.1 Android. Παραλληλα εχω και ενα 950 που χρησιμοπιω καθημερινα

Ξεκινησα λοιπον απο χτες να σεταρω το κινητο. Εβαλα αρχικα το gmail μου και ξεκινησε τα updates των εφαρμογων και εβαλα και μερικες εφαρμογες που χρησιμοπιιω και στα W10M.

Μετα ηρθε η ωρα να σεταρω το Yahoo mail και το εταιρικο μου mail (microsoft exchange) Καθως και το MSFT mail μου οπου εχω ολες τις επαφες μου.

Καπου εκει λοιπον ξεκινησε η απογοητευση:

- δεν υπαρχει εγγενη υποστηριξη ουτε για yahoo mail ουτε για windowslive.com mail που εχω εγω στον λογαριασμο μου MSFT (ενω εδειχνε οτι μπορουσε να υποστηριξει outlook.com, live. com και κατι αλλα της MSFT). Αναγκαστικα λοιπον να κατεβασω την εγαρμογη της Yahoo για το Mail και το Outlook app για τον windowslive.com λογαριασμο μου. Μονο ετσι καταφερα να περασω αυτους τους 2 λογαριασμους μου. Και θα μου πειτε οτι ψιλολογικο σε Android λειτουργικο να μην εχει υποστηριξη για windowslive.com αλλα το yahoo mail θα περιμενα να ειναι εκει.

- περασα τον εταιρκο μου λογαριασμο χρησιμοποιωντας και τηις οδηγιες που παρεχει η εταιρεια μου. Εκει τα πραγματα κυλησαν πιο καλα. Υπαρχει πλεον υποστηριξη για λογαριασμους exchange και ολα εγιναν χωρις προβλημα. Ανοιγω μετα την εφαρμογη επαφες της HTC (η μαμισια εφαμρογη επαφες της Google δεν μπορουσε να κατεβει γιατι δεν υποσρτηριζεται απο το Α9......). Εχωντας επιλεγμενω να δειχνει ολους τους λογαριασμους στις επαφες προσπαθω να βρω μια εταιρκη επαφη, που δεν την ειχα αποθηκευμενη σε κανενα λογαριασμο μου. Περιμενα λοιπον να μην βρει κατι αλλα να μου δωσει την επιλογη να ψαξει online στον exchange λογαριασμο μου. Δυστηχως ομως δεν ειχε τετοα επιλογη και πιστεψτε με δεν ηταν θεμα ρυθμισης αφου τα ειχα ψαξει ολα. Στην συνεχεια περναω τον εταιρικο μου λογαριασμο και στο Outlook mail app, οπου ειχα ηδη βαλει τον windowslive.com λογαριασμο μου. Εκει ως δια μαγειας μπορουσε η εφαρμογη να ψαξει καποια επαφη και κατευθειαν στον exchange server χωρις θεματα. Το γεγονος ομως οτι θα πρεπει να χρησιμοποιησω αλλη εφαρμογη για να βρω μια επαφη ειναι προβληματικο. Ισως να μην ειναι ετσι σε ολα τα android αλλα φαινεται οτι ειναι σε αρκετα (ρωτησα και αλλους συναδελφους)

- Ξεκιναω να χρησιμοποιω το gmail με τον εταιρικο μου λογαριασμο. Γραφω ενα Mail και προσθετω παραληπτες. Καποια στιγμη θελω να επιβεβαιωσω αν ενας παραληπτης ειναι αυτος που εχω στο μυαλο μου ή καποιος αλλος. Συνηθισμενος λοιπον απο τα W10M παταω πανω στο ονομα του για να μου βγαλει τις λεπτομερειες της επαφης. Αμ δεε....Παταω ξανα. Τιποτα. Απλα αβγαζε ενα μικρο γαλαζιο παραλληλογραμο με την ιδια διευθυνση Mail οπως αυτη που ειχα βαλει στο ιδιο το mail. Μεταφερομαι επιτοπου στο Outlook app να κανω τα ιδια πραγατα, αλλα δυστηχως και εκει η ιδια συμεριφορα.....Για εμενα πολυ εκνευριστικο οταν πολυ συχνα χρειαζομαι αυτη την λειτουργια. Στα W10M μπορω να πατησω σε οποιο ονομα θελω ειτε βρισκομαι σε εγγραφη email ειτε σε δημιουργια συμβαντος ημερολογιου και να δω ολες τις λεπτομερειες της επαφης. Επιπλεον το gmail μπορει εμφανισιακα να εχει χρωμα και στυλ αλλα λειτουργικα δεν ειδα να εχει κατι αξιοσημειωτο. Ισα ισα που δεν ειδα να εχει επιλογες μορφοποισησης ή να βαλω bullets κτλ. Γενικα μου αφησε μια φτωχη αισθηση....

- Κατι αλλο που δεν το περιμενα ειναι οτι το Android δεν εχει εγγενη υποστηριξη για αυτο το μικρο σηματακι με τον αριθμο σε καθε εικονιδιο εφαρμογης π.χ. τον αριθμο των νεων αδιαβαστων email, κλησεων, μηνυματων κτλ οπως εχω στα tiles ή εχει το iOS. Δυστηχως αυτο ειναι πολυ εκνευριστικο γιατι πρεπει παντα να εχεις το νου σου να δεις την περιοχη ειδοποιησεων. Τοσο δυσκολο ηταν να το βαλουν;;; Μονο για το Yahoo mail app υπηρχε συντομευση για την αρχικη οθονη που δειχνει και τον αριθμο των νεων αδιαβαστων mails. Σημαντικη ελλειψη. Μπορει να αντισταθμιστει καπως με τα widgets αλλα θα πρεπει να γεμισεις οκη την οθονη.....

- Παμε στην οθονη κλειδωματος. Ενταξει η ελλειψη glance screen ειναι ενα σοκ να πω την αληθεια. Μεγαλη ευκολια με μια ματια να βλεπεις ωρα-ημερομηνια-επομενο meeting-ειδοποιησεις. Τεσπα, αυτο ειναι κατι που ξερω οτι δεν το υποστηριζει το Android. Η μαμισια λοιπον οθονη κλειδωματος ειναι καλη. Σου εμφανιζει τις ειδοποιησεις σου, εχεις και τις συντομευσεις για 4 εφαρμογες, βλεπεις και ωρα και καιρο, δεν βλεπεις ομως το επομενο γεγονος στο ημερολογιο κατι το οποιο επισης μου ειναι πολυ χρησιμο. Αποφασιζω λοιπον αν δοκιμασω το Next Lock Screen της MSFT. Πολυ καλο, με μονιμα διαθεσιμο το επομενο συμβαν του ημερολογιου. Πολυ παραμετροποιηση για ποιες εφαρμογες μπορει κανεις να ανοιγει κατευθειαν, μπαρα συντομευσεων παραμετροποιησιμη και αυτη με φακο, wifi κτλ. Το κακο ομως ειναι οτι η Next Lock Screen παει και καθεται πανω απο την μαμισια που δεν μπορεις να απενεργοποιησεις. Οποτε καποιες φορες ισως χρειαστει να προσπελασεις 2 οθονες κλειδωματος για να μπεις μεσα στο μενου.

- Εγαρμογες MSFT Στο Android. Πολυ καλογραμμενες. Εβαλα τς Ειδησεις, Οικονομια, Αθλητικα, Office, OneNote. Εκανα login σε μια απο αυτες και το πηρε σε ολες με καποιο τροπο, ισως να ειχα κανει πρν Login και σε μια γενικη εφαρμογη της MSFT. Πολυ γρηγορες στην χρηση τους.

Εγραψα ολα τα παραπανω απλα για να μοιραστω την εμπειρια μου με το Android αυτο το πρωτο 24ωρο. Αυτα τα αρνητικα με χαλανε ειναι η αληθεια. Θεωρω τα W10M πιο πληρες λειτουργκο για business χρηση. Φυσικα με τα ελλατωματα του και αυτο. Με λιγα λογια η εμεπιρια χρησης για τις δικες μου αναγκες ειναι σαφως πιο καλη και πληρες στα W10M. Σιγουρα εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης το λειτουργικο της MSFT. Σιγουρα η ελλειψη εφαρμογων στο store και η μη σωστη λειτουργια καποιων αλλων ειναι προβλημα. Νομιζω ομως οτι αν το στηριξει το λειρουτγικο και διορθωσει τα κακως κειμενα θα καταφερει κατι καλο.

Και μην ξεχναμε οτι κανενα λειτουργικο δεν ειναι τελειο. Οτι εξυπηρετει τον καθενα, αυτο ειναι και το πιο καλο.

Ερώτηση για το store: Πολλές εφαρμογές εμφανίζουν το ονομα τους και την περιγραφή τους σε περίεργη γλώσσα, αλλες κινεζικα άλλες ισπανικά. Πχ ο ucbrowser βγαινει στα κινεζικα.Συμβαίνει και σε σας; πρέπει να αλλάξω κάτι;

Ερώτηση για το store: Πολλές εφαρμογές εμφανίζουν το ονομα τους και την περιγραφή τους σε περίεργη γλώσσα, αλλες κινεζικα άλλες ισπανικά. Πχ ο ucbrowser βγαινει στα κινεζικα.Συμβαίνει και σε σας; πρέπει να αλλάξω κάτι;

δεν ξέρω αν εννοείς κινέζικα μια παράξενή γλώσσα η όντως ειναι κινέζικα αλλά ναι στο store του 10 πολλές εφαρμογές μου εμφανίζονται με αραβική γραφή.

[url=https://flic.kr/p/HzhAJr][img=https://c6.staticflickr.com/8/7403/27287310485_b80962e9e3_n.jpg][/url][url=https://flic.kr/p/HzhAJr]wp_ss_20160527_0001 (2)[/url] by [url=https://www.flickr.com/photos/118667152@N02/]M.g gab[/url], on Flickr

Edited by sony76

δεν ξέρω αν εννοείς κινέζικα μια παράξενή γλώσσα η όντως ειναι κινέζικα αλλά ναι στο store του 10 πολλές εφαρμογές μου εμφανίζονται με αραβική γραφή.

[url=https://flic.kr/p/HzhAJr][img=https://c6.staticflickr.com/8/7403/27287310485_b80962e9e3_n.jpg][/url][url=https://flic.kr/p/HzhAJr]wp_ss_20160527_0001 (2)[/url] by [url=https://www.flickr.com/photos/118667152@N02/]M.g gab[/url], on Flickr

Ναι αυτό εννοώ. Άφου συμβαίνει και σε αλλους δεν είναι δικό μου θέμα....ευχαριστω

Μας δουλεύει τελείως μου φαίνεται η Microsoft...

Απέφευγα να κάνω το update στην .318. Στις επιλογές είχα βάλει να μην κατεβαίνουν αυτόματα. Και τώρα εμφανίστηκε μήνυμα, ότι απαιτείται restart, για να εγκατασταθεί ή ενημέρωση......

Μη μου πείτε γιατί δε θέλω να κάνω το update. Δε δίνει κάτι σημαντικό, δε δίνει (πάλι) το firmware και αφαιρεί και το ραδιόφωνο (οι ημίμετρες 3rd party εφαρμογές δε με καλύπτουν).

Huawei Nova 5T

Μας δουλεύει τελείως μου φαίνεται η Microsoft...

Απέφευγα να κάνω το update στην .318. Στις επιλογές είχα βάλει να μην κατεβαίνουν αυτόματα. Και τώρα εμφανίστηκε μήνυμα, ότι απαιτείται restart, για να εγκατασταθεί ή ενημέρωση......

Μη μου πείτε γιατί δε θέλω να κάνω το update. Δε δίνει κάτι σημαντικό, δε δίνει (πάλι) το firmware και αφαιρεί και το ραδιόφωνο (οι ημίμετρες 3rd party εφαρμογές δε με καλύπτουν).

Ποιος ακριβώς είπε ότι αφαιρείται το ραδιόφωνο με την αναβάθμιση στην .318?

Ποιος ακριβώς είπε ότι αφαιρείται το ραδιόφωνο με την αναβάθμιση στην .318?

Με αυτή δε γίνεται η αφαίρεση; Διαβάζω και το θέμα της Technical Preview. Ίσως εκεί το είδα..

Huawei Nova 5T

Με αυτή δε γίνεται η αφαίρεση; Διαβάζω και το θέμα της Technical Preview. Ίσως εκεί το είδα..

Δεν αφαιρείται το ραδιόφωνο..... Κάνε την αναβάθμιση θα δεις να καλυτερεύει και η μπαταρία.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Στην προτελευταία technical βγαίνει ναι. Δηλαδή, θα βγεί το καλοκαίρι με την έκδοση της Annivversary. Ορίστε και ένας λόγος να την αργήσει η MS. Θα κρατήσετε το ραδιόφωνο παραπάνω, για να μη λέτε ότι πάντα καθυστερεί..! :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν αφαιρείται το ραδιόφωνο..... Κάνε την αναβάθμιση θα δεις να καλυτερεύει και η μπαταρία.

Κι άλλο; Ευτυχώς, δεν είχα θέμα με τη μπαταρία. Lumia 640 ds.

Στην προτελευταία technical βγαίνει ναι. Δηλαδή, θα βγεί το καλοκαίρι με την έκδοση της Annivversary. Ορίστε και ένας λόγος να την αργήσει η MS. Θα κρατήσετε το ραδιόφωνο παραπάνω, για να μη λέτε ότι πάντα καθυστερεί..! :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλό! χαχαχαχα :lol:

Huawei Nova 5T