panos9553 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 (edited) https://mspoweruser.com/microsoft-says-windows-phone-retrenchment-end-june/ From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Lumia 950XL Μαλιστα...να τα μας παλι... Μιας και φτασαμε πλεον σε αυτο το σημειο..Θελω να δω τι λενε αυτη την στιγμη, Αυτοι που μας Παραμυθιαζαν με τις λανθασμενες τους προβλεψεις και διακαιολογουσαν την MS σε αδικαιολογητες κινησεις.. *Οταν εβγαζαν τα wm 10- Lumia 950 με ενα λειτουργικο pre alpha γεματο Bugs λεγανε υπομονη θα το στρωσουν αμεσως...Και το δαμε το αμεσως... *Οταν παρατουσαν συσκευες στα 8.1 ενω η MS υποσχεθηκε οτι θα τις αναβαθμιζαν, οι ιδιοι Παλι λεγανε οτι φταινε τα χαρακτηριστικα τους και δεν τα σηκωναν - Μεγα Ψεμα!! Οταν Αυτη την στιγμη το παμπαλαιο lumia 820 με την 15063.251 ανοιγει πιο γρηγορα καποιες εφαρμογες απο το 640 με την ιδια εκδοση..Και το εχω ονομασει σαν 950 ετσι? Και επεμενα απο περσι πως μια χαρα την σηκωναν τουλαχιστον τα 820-920-1020 απλα δεν ασχολουνται βρε παιδι μου..Αλλα παλι ελεγαν τα διακ τους.. *Που ειναι αυτοι που ελεγαν οτι η Universal Πλατφορμα θα κανει παπαδες και θα φερει τα πανω κατω? *Που ειναι αυτοι που οταν ελεγα απο περσι οτι η MS τα παραταει και δεν βγαζει συσκευες Που ελεγαν οτι και καλα κανει χωρο για τριτους κατασκευαστες???Και τους ειδαμε... *Που ειναι αυτοι που οταν ελεγα οτι η MS δεν δινει την σωστη σημασια στο λειτουργικο και οτι επειδη εχει αφησει πλεον πολυ λιγα ατομα για να ασχολουνται με αυτο? Και αυτοι απαντουσαν πως με τοσο μικρο ποσοστο ειναι απιστευτη η υποστηριξη που παρεχουν...Και την ειδαμε και αυτη οπως ολα τα αλλα..* *Που ενω τους ελεγα πως για τις εφαρμογες δεν φταινε οι devs αλλα η μη εμπιστοσυνη απο την πλευρα της MS ωστε να <<ρισκαρουν>> πορους στην πλατφορμα.. Αυτοι ομως παλι κατηγορουσαν τους devs για να δικαιολογησουν Το μεγαλο σχεδιο της MS..Το δαμε και αυτο.. *Που ειναι αυτοι που οταν τονιζα τις παραπανω <<παραξενιες>> με ειρωνευονταν και μιλουσαν με μπιχτουλες? Καποιοι πηγαν και σε android τοτε και εγραφαν πως τα αρνητικα σχολια εδω μεσα τους Ωθησαν να παρατησουν το Αγαπημενο τους λειτουργικο...Απιστευτα πραγματα... Τουλαχιστον βγειτε και παραδεχτειτε ποσο εξω πεσατε..δεν ειναι κακο.. Και τονιζω..δεν αναφερομαι σε αυτους που σεβονταν τον συνομιλητη τους.. Edited April 28, 2017 by panos9553 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Παντως μου αρεσει που μερικοι εγραφαν που παει η microsoft με 400αρι επεξεργαστη και 1giga ram και τωρα παραδέχονται ότι πανε σφαιρα και τηλεφωνα του 12(820) Με λενε ριζο και όπως θελω τα γυριζω ετσι το κανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Παντως μου αρεσει που μερικοι εγραφαν που παει η microsoft με 400αρι επεξεργαστη και 1giga ram και τωρα παραδέχονται ότι πανε σφαιρα και τηλεφωνα του 12(820) Με λενε ριζο και όπως θελω τα γυριζω ετσι το κανουν. Ειδες καπου να γραφω την λεξη σφαιρα? Απλα τονισα πως το 820 αν και παλιοτερο και χωρις επισημο λειτουργικο καποιες εφαρμογες τις ανοιγει πιο γρηγοτα απο το 640..?? Εσυ δεν ελεγες ( και καποιοι αλλοι) οτι δεν σηκωνε τα 10 ρια και καλα εκανε η MS και τα παρατησε? Μηπως θες βιντεακι για να το πιστεψεις αυτο που ειπα πριν ή απλα θα το περασεις ετσι αυτο? Για να μην πολυλογούμε ομως..Μιας και η MS τα εχει γραμμενα τα Wm10 και πουλαει androids τωρα...Αντε καλα androids MS editions να χουμε!! Ms στα καλυτερα της!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 https://mspoweruser.com/microsoft-says-windows-phone-retrenchment-end-june/ From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Lumia 950XL Δεν μου ανοίγει το λινκ!!!! :( Το κατέβασαν κιόλας; :confused: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdour Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Δεν μου ανοίγει το λινκ!!!! :( Το κατέβασαν κιόλας; :confused: Ούτε εμενα το άνοιγε. Googleαρε το η μπες στο mspoweruser. Πάντως είναι ένα ακόμα clickbait άρθρο που δε λέει κάτι που δεν ξέραμε. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης, δεν ξέρω πόσοι τον γνωρίζετε, ο Zac Bowden του Windows central το γύρισε σε Android. Γενικά σα να το παρατάμε όλοι το λειτουργικό, πριν έρθει καν το Build. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Ούτε εμενα το άνοιγε. Googleαρε το η μπες στο mspoweruser. Πάντως είναι ένα ακόμα clickbait άρθρο που δε λέει κάτι που δεν ξέραμε. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης, δεν ξέρω πόσοι τον γνωρίζετε, ο Zac Bowden του Windows central το γύρισε σε Android. Γενικά σα να το παρατάμε όλοι το λειτουργικό, πριν έρθει καν το Build. Στο καλό και να μας γράφει ο Bowden. Για όσο καιρό θα υπάρχουν ενημερώσεις ασφαλείας και γενικότερα υποστήριξη , δεν υπάρχει κανένας λόγος να την κάνω από το συγκεκριμένο λειτουργικό. Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Εγώ έχω να γράψω έναν καλό λόγο. Χθες εγκατέστησα μια σάπια εφαρμογή (money manager) και πήρα την έκδοση επί πληρωμή. Μετά όμως είδα ότι η εφαρμογή δεν δούλευε και πρακτικά μου ήταν άχρηστη!! Επικοινώνησα με την υποστήριξη του store, ΑΜΕΣΑ με instant messages μίλησα με ένα παιδί στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ, που μετά από λίγο μου έκανε δεκτό το αίτημα για να μου επιστραφούν τα χρηματα, κάτι που έγινε άμεσα! Σε αυτό λέμε Μπράβο! Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Το link είναι αυτό. https://mspoweruser.com/microsoft-says-windows-phone-retrenchment-end-june/ Το υπογράφει ένας Surur και υπάρχει και μια αναφορά σε ενα tweet του Paul Thurrott. Ειδωμεν αν και προσωπικά θα την "κάνω" σύντομα καθως δε βλεπω καμιά ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Μαλιστα...να τα μας παλι... Μιας και φτασαμε πλεον σε αυτο το σημειο..Θελω να δω τι λενε αυτη την στιγμη, Αυτοι που μας Παραμυθιαζαν με τις λανθασμενες τους προβλεψεις και διακαιολογουσαν την MS σε αδικαιολογητες κινησεις.. *Οταν εβγαζαν τα wm 10- Lumia 950 με ενα λειτουργικο pre alpha γεματο Bugs λεγανε υπομονη θα το στρωσουν αμεσως...Και το δαμε το αμεσως... Γνωρίζοντας ότι πρόκειται για λειτουργικό καινούριο και με το επιπλέον πλεονέκτημα της σύνδεσης με τα Windows10, ήμουν σίγουρος ότι τα προβλήματα θα διορθώνονταν κάποια στιγμή. Σου έχω ξαναγράψει την άποψή μου για το θέμα της υπομονής και εννοείται από την άλλη, δεν μπορείς να ζητάς από ένα χρήστη να κάνει υπομονή αν δε λειτουργεί το ξυπνητήρι, έστω και για μία μέρα. *Οταν παρατουσαν συσκευες στα 8.1 ενω η MS υποσχεθηκε οτι θα τις αναβαθμιζαν, οι ιδιοι Παλι λεγανε οτι φταινε τα χαρακτηριστικα τους και δεν τα σηκωναν - Μεγα Ψεμα!! Οταν Αυτη την στιγμη το παμπαλαιο lumia 820 με την 15063.251 ανοιγει πιο γρηγορα καποιες εφαρμογες απο το 640 με την ιδια εκδοση..Και το εχω ονομασει σαν 950 ετσι? Και επεμενα απο περσι πως μια χαρα την σηκωναν τουλαχιστον τα 820-920-1020 απλα δεν ασχολουνται βρε παιδι μου..Αλλα παλι ελεγαν τα διακ τους.. Πάνο είτε είναι ψέμα, είτε δεν είναι, από τη στιγμή που και οι καινούριες συσκευές -550,650,950- δεν ήταν έτοιμες για τα 10αρια, πώς θα ήταν έτοιμες οι παλαιότερες συσκευές; Το ότι φταίνε τα χαρακτηριστικά δε σημαίνει απαραίτητα ότι ο επεξεργαστής είναι αδύναμος, αλλά μπορεί να σημαίνει και αδυναμία υποστήριξης σε drivers. Αν επέτρεπε δηλαδή την αναβάθμιση σε αυτές τις συσκευές, αυτό που θα κέρδιζε θα ήταν επιπλέον κράξιμο και από τους χρήστες αυτών των συσκευών. Θυμήσου μόνο τα πολλά προβλήματα που αναφέρονταν από πολλούς χρήστες στο 640. *Που ειναι αυτοι που ελεγαν οτι η Universal Πλατφορμα θα κανει παπαδες και θα φερει τα πανω κατω?.. Επειδή εξακολουθώ και είμαι ένθερμος υποστηρικτής της πλατφόρμας -ακόμη περισσότερο-, από τη στιγμή που έχει μπει και το Xbox και έχουν πραγματοποιηθεί μεγαλύτερες προσθήκες, το ότι δεν κατάφερε να σώσει τα WM δε σημαίνει ότι είναι άχρηστη. Απεναντίας. To api είναι φοβερό, και η σύγκριση γίνεται τόσο με το android όσο και με το ios. Ακόμη και να εγκαταλειφθεί παντελώς, το ίδιο θα πιστεύω. Αν και δεν έχω πει ότι θα κάνει παπάδες, ίσα ίσα τόνιζα ότι είναι δύσκολο για διάφορους λόγους να κερδίσει σύντομα, την εμπιστοσύνη των δημιουργών. *Που ειναι αυτοι που οταν ελεγα οτι η MS δεν δινει την σωστη σημασια στο λειτουργικο και οτι επειδη εχει αφησει πλεον πολυ λιγα ατομα για να ασχολουνται με αυτο? Και αυτοι απαντουσαν πως με τοσο μικρο ποσοστο ειναι απιστευτη η υποστηριξη που παρεχουν...Και την ειδαμε και αυτη οπως ολα τα αλλα..* Εκ το αποτελέσματος διαφωνώ. Έχω ξαναγράψει την άποψή μου ότι το λειτουργικό είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Όπως λες ακόμη και στο 820 φαίνεται να πηγαίνει καλά. Άρα αυτοί (δεν ξέρω πόσοι είναι και στην τελική δεν παίζει και ρόλο αν είναι πολλοί ή λίγοι) που έχουν ασχοληθεί με το λειτουργικό έχουν κάνει καλή δουλειά(κατά τη γνώμη μου). *Που ενω τους ελεγα πως για τις εφαρμογες δεν φταινε οι devs αλλα η μη εμπιστοσυνη απο την πλευρα της MS ωστε να <<ρισκαρουν>> πορους στην πλατφορμα.. Αυτοι ομως παλι κατηγορούσαν τους devs για να δικαιολογησουν Το μεγαλο σχεδιο της MS..Το δαμε και αυτο.. Φταίνε και οι δύο. Αν και ούτε και στην περίπτωση αυτή παίζει ρόλο ποιος φταίει. Εδώ, το χορό το σέρνει η αποδοχή του κοινού. Οπότε ήταν εξ' αρχής δύσκολο. Έχει γραφεί πολλές φορές από πολλούς, ότι έχει κάνει πατάτες η MS, δεν έχει προσφέρει συμβατότητα, δεν έδειξε την απαραίτητη αφοσίωση, δεν ήταν προτεραιότητα της το λειτουργικό, δεν το διαφήμισε, κ.τ.λ. Ενίοτε υπήρξε και -άδικη- δυσφήμιση. Ακόμη και με αυτά, ανήκω στους λίγους που θα τους λείψει το λειτουργικό -κυρίως η εξέλιξή του-. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Για να καταλάβω η ms πάει για ακόμα ένα restart με Windows ARM συσκευές πλέον; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Faasf Ειλικρινα ποσο χαιρομαι οταν βλεπω απαντηση σου..και να ξερεις πως αν και μπορει να βλεπουμε διαφορετικα καποια πραγματα στο τι τι εφταιξε, ποιος εφταιξε ή τι καλυτερο θα μπορουσε να γινει κλπ...πραγματικα ομως συμφωνουμε σε Πολλα Πολλα περισσοτερα. Το λειτουργικο στην Σημερινη μορφη ειναι παρα πολυ καλο, ειναι αυτο που επρεπε να ειναι εδω και ενα χρονο, απλα η τρομερα μεγαλη καθυστερηση στο να διορθωθουν πολλα Bugs (λογω ελλειψης προσωπικου - ενδιαφεροντος) Αλλα κυριως η Απαθεια της MS απο τα μεγάλα κεφαλια(Δηλ. απαραδεκτο marketing και προωθηση) συντέλεσαν στο να παραγκονιστει εντελως πλεον.. Δεν χρειαζεται να ξαναγραφω λεπτομερειες γιατι και πως σε δικη μας συζητηση γιατι τα εχουμε ξαναπει...αλλα μονο που βλεπεις το Windows central τι αρνητισμο εχει απεναντι στην MS, Αρθρα που την κραζουν ψιλοκανονικα και πλεον αρθρα το πως θα μετακομισεις ανωδυνα απο wp σε android τα Λεει Ολα ετσι? Απιστευτες αλλαγες...καποιους λογους θα εχουν σωστα?? Η ουσια του προηγουμενου μηνυματος μου ομως δεν ειναι να μιλησω αρνητικα για το λειτουργικο...Ουτε καν.. Παντα μου αρεσε η φιλοσοφια του, το universal μερος ειχε τρομερες δυνατοτητες ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ξεμειναν απο σωστη υποστηριξη, πολλες λαθος κινησεις ειπαμε... Και φυσικα θα μου λειψει και εμενα το λειτουργικο διοτι πλεον μονο σαν δευτερη συσκευη θα μπορω να το χρησιμοποιω μεχρι να σταματησει να λειτουργει η συσκευη.. Απλα ηθελα να τονισω πως πριν πουμε μεγαλες κουβεντες και πριν <στιγματισουμε > καποιον για το οτι λεει τα αρνητικα μια πλατφορμας καλο ειναι να προσεχουμε πως το διαχειριζομαστε..(Προφανως και δεν μιλαω για εσενα..ξερουν οι ιδιοι σε ποιους απευθυνομαι) και τελικα εκ του αποτελεσματος τωρα σφυρανε αδιαφορα... Οταν ανεφερα την ζημια και οτι στραβο που γινοταν στα wm 10 δεν σας αρεσε και με λεγατε γκρινιαρη και Troll και οτι δεν ηξερα τι ελεγα...Πηγαιντε τωρα παρτε androids MS Edition απο το επισημο site της Microsoft και τα ξαναλεμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 (edited) Για να καταλάβω η ms πάει για ακόμα ένα restart με Windows ARM συσκευές πλέον; Ναι, όπως έχει ανακοινωθεί, αλλά μάλλον δε θα υπάρχει συσκευή στην κατηγορία smartphones. Μετά τη redstone3 θα έχουμε νεότερα. Δηλαδή σε ένα εξάμηνο. Και μένα με προβληματίζουν αυτά που διαβάζω αριστερά και δεξιά. Βλέπε παρακάτω. Δεν χρειαζεται να ξαναγραφω λεπτομερειες γιατι και πως σε δικη μας συζητηση γιατι τα εχουμε ξαναπει...αλλα μονο που βλεπεις το Windows central τι αρνητισμο εχει απεναντι στην MS, Αρθρα που την κραζουν ψιλοκανονικα και πλεον αρθρα το πως θα μετακομισεις ανωδυνα απο wp σε android τα Λεει Ολα ετσι? Απιστευτες αλλαγες...καποιους λογους θα εχουν σωστα?? Σωστά. Είναι έτσι. Edited April 28, 2017 by faasf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Για να καταλάβω η ms πάει για ακόμα ένα restart με Windows ARM συσκευές πλέον; Ναι, κάτι τέτοιο αχνοφαίνεται... :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 (edited) Ναι, κάτι τέτοιο αχνοφαίνεται... :lol: Όχι ότι δεν το περιμέναμε δηλαδή. Αν γίνει κάτι τέτοιο οι εφαρμογές που θα χρησιμοποιουν οι συσκευές Windows ARM δεν θα είναι συμβατες με τα κινητά Windows 10 που έχουμε τώρα ; Οπότε δεν θα γίνει όπως πριν που τα Windows 8.1 δεν μπορούν να τρέξουν εφαρμογές των Windows 10. Τώρα θα υπάρχει στασιμότητα σε αναβαθμίσεις του λειτουργικού που κρατάμε στα χέρια μας αλλά θα υπάρχει συνέχεια στις εφαρμογές και το store. Σωστά; Edited April 28, 2017 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Respect στον faasf και ας σβηστεί το ποστ μαζί με ολόκληρο το λειτουργικό. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Όχι ότι δεν το περιμέναμε δηλαδή. Αν γίνει κάτι τέτοιο οι εφαρμογές που θα χρησιμοποιουν οι συσκευές Windows ARM δεν θα είναι συμβατες με τα κινητά Windows 10 που έχουμε τώρα ; Οπότε δεν θα γίνει όπως πριν που τα Windows 8.1 δεν μπορούν να τρέξουν εφαρμογές των Windows 10. Τώρα θα υπάρχει στασιμότητα σε αναβαθμίσεις του λειτουργικού που κρατάμε στα χέρια μας αλλά θα υπάρχει συνέχεια στις εφαρμογές και το store. Σωστά; Να σου πω πώς το "βλέπω". Τα windows on arm έχουν κατώτερο περιορισμό, στο είδος των chipsets που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αυτό είναι το sd835. Εξ' ορισμού, είναι high-end, οπότε τα νέα windows θα έχουν πολύ περισσότερες απαιτήσεις, που οι υπάρχουσες συσκευές δε θα μπορούν να καλύψουν. Με μια μικρή επιφύλαξη για το 950. Οπότε, και αναβαθμίσεις os να μην πάρουμε, αλλά τα apps να αναβαθμίζονται και για "εμάς", φαντάζομαι θα βαραίνουν όσο περνάει ο καιρός, επομένως μόνο καλό δε θα κάνουν στις συσκευές μας. Δηλαδή, η συμβατότητα θα υπάρχει, αλλά θα είναι "βαριά"... Respect στον faasf και ας σβηστεί το ποστ μαζί με ολόκληρο το λειτουργικό. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Όντως, respect στον faasf (δεν ειρωνεύομαι). Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 @mr_47 μέχρι να βαραίνουν κι αυτές οι εφαρμογές, θα έχεις αλλάξει και τηλέφωνο! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Όχι ότι δεν το περιμέναμε δηλαδή. Το περιμέναμε. Αλλά το ιδανικό θα ήταν να το διατηρούσε τουλάχιστον για 1-2 χρόνια ακόμη, έτσι ώστε να μπορούσαν να συνυπάρχουν και οικονομικές συσκευές. Όχι ότι δεν το περιμέναμε δηλαδή. Αν γίνει κάτι τέτοιο οι εφαρμογές που θα χρησιμοποιουν οι συσκευές Windows ARM δεν θα είναι συμβατες με τα κινητά Windows 10 που έχουμε τώρα ; Οπότε δεν θα γίνει όπως πριν που τα Windows 8.1 δεν μπορούν να τρέξουν εφαρμογές των Windows 10. Τώρα θα υπάρχει στασιμότητα σε αναβαθμίσεις του λειτουργικού που κρατάμε στα χέρια μας αλλά θα υπάρχει συνέχεια στις εφαρμογές και το store. Σωστά; Έστω ότι σταματάει η υποστήριξη αύριο. Πέρα από τα specs, αν οι uwp store εφαρμογές έχουν μεταγλωττιστεί με ελάχιστο api, μεγαλύτερο από το Creators δε θα είναι συμβατές. Συνήθως οι εφαρμογές κρατάνε υποστήριξη προς τα πίσω, ιδιαίτερα τις αμέσως προηγούμενες, αλλά δεν ξέρω αν θα τηρηθεί στη redstone3, καθώς φαίνεται ότι θα προστεθούν αρκετά χαρακτηριστικά. Άρα για τον επόμενο χρόνο σίγουρα θα υπάρχει υποστήριξη (για την κάθε συσκευή, αν τα τεχνικά της χαρακτηριστικά «καλύπτονται» από τις ελάχιστες απαιτήσεις της εκάστοτε εφαρμογής). Χρειάζεται και κάποιος χρόνος για την προτίμηση/χρησιμοποίηση του νέου api από τους devs. Όσον αφορά τους επεξεργαστές η διαφορά -εκτός από την ταχύτητα- είναι στο virtualization του 835. Και να θέλανε να δώσουν υποστήριξη στους τωρινούς είναι αδύνατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Το καινούριο το update δεν έχει γίνει διαθέσιμο κάνω έλεγχο και δεν βρίσκει κάτι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Το καινούριο το update δεν έχει γίνει διαθέσιμο κάνω έλεγχο και δεν βρίσκει κάτι?? Δεν έχει δοθεί σε όλες τις περιοχές ακόμα. Δίνεται σταδιακά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Όσον αφορά τους επεξεργαστές η διαφορά -εκτός από την ταχύτητα- είναι στο virtualization του 835. Και να θέλανε να δώσουν υποστήριξη στους τωρινούς είναι αδύνατο. Δηλαδή τέρμα όλες οι υπάρχουσες Windows 10 συσκευές. Ακόμα και τα 950, HP, Alcatel κλπ. Από Snapdragon 835 και πάνω μόνο. Ποια συσκευή Windows θα έρθει με αυτόν τον επεξεργαστή πέρα από το Surface Phone, που κι αυτό ακόμα στις φήμες ειναι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Δηλαδή τέρμα όλες οι υπάρχουσες Windows 10 συσκευές. Ακόμα και τα 950, HP, Alcatel κλπ. Από Snapdragon 835 και πάνω μόνο. Ποια συσκευή Windows θα έρθει με αυτόν τον επεξεργαστή πέρα από το Surface Phone, που κι αυτό ακόμα στις φήμες ειναι; Μα δεν στο λεμε εδω και καιρο αυτο?? Τελος τα wm10 με τις υπαρχουσες συσκευες..Ουσιαστκα εχει τελειωσει η εξελιξη του λειτουργικου διοτι και πισω σε εκδοσεις εχει μεινει και δεν εχει παρει Ουτε ενα νεο χαρακτηριστικο εδω και καιρο και μονο Bugs διορθωνουν. Ηθελα να ηξερα γιατι το λενε creators update και στο mobile αφου δεν εφερε σχεδον τιποτα σε σχεση με το ctreators των pc...τραγικο.. Επισης που να ξερουμε ποια συσκευη θα ερθει με τον 835 και Αν θα ερθει αφου Ολα ειναι φημες ?? Μεσα στο 2017 μην περιμενεις Τιποτα απολυτως..ισως και το 2018 Παλι να μην δεις τιποτα..δεν αρκει μια τουμπανη συσκευη αλλα χρειαζεται πολλα περισσοτερα και δεν ξερω αν η σημερινη MS με τον Nadella κατα ποσο ειναι διατεθειμένη να ρισκαρει παλι..απλα για ενα μεγαλο διαστημα θα βγαζει τις εφαρμογες της στο android - ios ... Εχει παραδώσει την μαχη στο Mobile απο περσι αλλα δεν θες να το καταλαβεις με τιποτα βρε συ...χεχε..Τι αλλο να σου πω ο ερμος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Μα δεν στο λεμε εδω και καιρο αυτο?? Τελος τα wm10 με τις υπαρχουσες συσκευες..Ουσιαστκα εχει τελειωσει η εξελιξη του λειτουργικου διοτι και πισω σε εκδοσεις εχει μεινει και δεν εχει παρει Ουτε ενα νεο χαρακτηριστικο εδω και καιρο και μονο Bugs διορθωνουν. Ηθελα να ηξερα γιατι το λενε creators update και στο mobile αφου δεν εφερε σχεδον τιποτα σε σχεση με το ctreators των pc...τραγικο.. Επισης που να ξερουμε ποια συσκευη θα ερθει με τον 835 και Αν θα ερθει αφου Ολα ειναι φημες ?? Μεσα στο 2017 μην περιμενεις Τιποτα απολυτως..ισως και το 2018 Παλι να μην δεις τιποτα..δεν αρκει μια τουμπανη συσκευη αλλα χρειαζεται πολλα περισσοτερα και δεν ξερω αν η σημερινη MS με τον Nadella κατα ποσο ειναι διατεθειμένη να ρισκαρει παλι..απλα για ενα μεγαλο διαστημα θα βγαζει τις εφαρμογες της στο android - ios ... Εχει παραδώσει την μαχη στο Mobile απο περσι αλλα δεν θες να το καταλαβεις με τιποτα βρε συ...χεχε..Τι αλλο να σου πω ο ερμος? Τίποτα. Θα κάνει restart στο mobile πάλι μέχρι να της βγεί! Απλά δεν θα το παρατήσει ποτέ! Αν ήθελε όντως να το παρατήσει, θα το είχε κάνει εδώ και καιρό. ;) Κι εφόσον δεν ήρθαν οι κατασκευαστές που περίμενε με Windows 10, την βλέπω να το γυρνάει σε στυλ τύπου Apple! Αυτη είναι η γνώμη μου! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Τίποτα. Θα κάνει restart στο mobile πάλι μέχρι να της βγεί! Απλά δεν θα το παρατήσει ποτέ! Αν ήθελε όντως να το παρατήσει, θα το είχε κάνει εδώ και καιρό. ;) Κι εφόσον δεν ήρθαν οι κατασκευαστές που περίμενε με Windows 10, την βλέπω να το γυρνάει σε στυλ τύπου Apple! Αυτη είναι η γνώμη μου! Απο εκει που μου λεγες οτι με Τιποτα δεν θα <<καψει >> τα wm10 οπως τα wp7 και wp8..τωρα λες οτι θα κανει παλι restart ..Χμμ.. Κατι ειναι και αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Απο εκει που μου λεγες οτι με Τιποτα δεν θα <<καψει >> τα wm10 οπως τα wp7 και wp8..τωρα λες οτι θα κανει παλι restart ..Χμμ.. Κατι ειναι και αυτο... Που είπα ότι δεν θα "κάψει"; Χμμμ... και το mobile ακόμα πεθαίνει!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts