Jump to content

kostasdour

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostasdour

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

kostasdour's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Μόλις ανακοινώθηκαν. Windows 10 s και Office apps στο store.
  2. https://www.onmsft.com/news/microsoft-may-2nd-event-a-live-blog Live κάλυψη του σημερινού event για όποιον ενδιαφέρεται.
  3. Δε νομίζω ότι ξεκίνησε ακόμα. Βγήκαν leaks ενός Surface laptop όχι το κατι τρομερό. Περιμένουμε.
  4. Ευχαριστούμε πολύ faasf. Και σαν καινούριο μέλος να σου πω και εγώ ποσό τρομερές οι αναλύσεις σου και κόσμημα για το forum.
  5. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι τελειώνει πλήρως με το hardware τον Ιούνη. Τώρα όσον αφορά το λογισμικό καλυτερα να περιμένουμε. Κάνεις δεν ξέρει αν θα ξαναενωθει με το branch του PC και αν το Redstone 3 θα φέρει και στα κινητά full Windows. Πάντως αν γίνει αυτό εμάς μας συμφέρει γιατί τα κινητά μας αφήνουν uwp εφαρμογές, που μπορεί να έρθουν με την άφιξη των full Windows. Το αν θα το σκοτώσει η MS το λειτουργικό για κινητά πλήρως δεν έχει σχέση με τις πληροφορίες που υπάρχουν σε αυτά τα τελευταία άρθρα. Πάντως ακόμη και να το σκοτώσει θα δινει security updates για 2 χρόνια, άσχετα αν ακόμη και οι όσες λίγες εφαρμογές έχουν μείνει ακόμη θα μας αφήσουν και αυτές.
  6. Ε δεν είναι και εύκολο να κάνει και τις αλλαγές που έκανε στο pc. Σκέψου ότι καμία από τις υπάρχουσες συσκευές δεν υποστηρίζει inking. Πέρα από αυτό έγιναν πόσες αναβαθμίσεις στην απόδοση.
  7. Ούτε εμενα το άνοιγε. Googleαρε το η μπες στο mspoweruser. Πάντως είναι ένα ακόμα clickbait άρθρο που δε λέει κάτι που δεν ξέραμε. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης, δεν ξέρω πόσοι τον γνωρίζετε, ο Zac Bowden του Windows central το γύρισε σε Android. Γενικά σα να το παρατάμε όλοι το λειτουργικό, πριν έρθει καν το Build.
  8. Σίγουρα θα ήταν το κατι άλλο. Άλλα το βίντεο αυτό παίζει αρκετές μέρες στα Windows sites και στην ουσία είναι άπλα η έμπνευση ενός fan για το πως θα ήθελε να είναι τα Windows 10 mobile.
  9. Εγώ ψήφισα το δεύτερο αν και το καλύτερο θα ήταν να συνυπήρχαν πρώτο και δεύτερο. Καλά χρυσά τα full Windows σε ARM άλλα θα απευθύνονται μόνο σε high end συσκευές με επεξεργαστή από 835 minimum. Θα έπρεπε να συνεχίσει την παραγωγή Lumia με Windows 10 mobile για mid range και low end συσκευές. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανέβηκε σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο που ήταν 1,2 αν θυμάμαι καλά.
×
×
  • Create New...