Guest27 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Μιλαω για το MOTO G(3rd gen) το 8αρι..ειμαι ξεκαθαρος..το οποιο για κανα 4 μηνες επαιζε στα 116 με 123 ευρω και καποια στιγμη επαιξε και στο 100ρικο για λιγο τον προηγουμενο μηνα..οπου μετα βγηκαν τα νεα μοντελα και αυτο πηρε την ανιουσα..μπες στο ιστορικο του στο skroytz και δες το μονος σου.. Τωρα υπαρχουν στα 107 το νεο moto e 3rd gen αξιολογατο και στα 122 moto g4 play dual(16gb rom,2gb ram, 2800mah μπαταρια ) το οποιο ειναι και καλυτερη επιλογη απο ολα τα Lumia της κατηγοριας με διαφορα. Για τότε που αναφέρεις, συμφωνώ. Νόμιζα αναφερόσουν σε χρονικό διάστημα πάνω από ένα χρόνο γιατί τότε έλεγαν οι συμφορουμίτες, όπως κι εγώ. Πάντως το 640 είναι καλύτερο, ως συσκευή, από το τα moto e (1ης είτε 2ης γενιάς). Και τις 3 συσκεύες τις γνωρίζω καλά λόγω του ότι κάτοχοι είναι η γυναίκα μου και ο κουνιάδος μου. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάνυτως είμαι περίεργος: Νέες συσκεύες δεν έχω δει με wp κι είναι να απορεί κανείς τι θα γίνει με την έλευση του νέου έτους, που οι συσκεύες lumia θα σταματήσουν. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 γιατί έχει την πολυτέλεια να έχεις και κάτι παραπάνω ? Τι ακριβως εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Και εγω το εχω δουλεψει και βλεπω διαφορετικα πραγματα από τα δικα σου. Βγαζεις μια πικρα ένα παραπονο να το πω σε όλα τα post (μαλλον το κρατας ακομα που δε σου εδωσε αναβαθμιση στο 820). Εγω ποτε δεν τα εβαλα με το android αυτό που λεω είναι ότι είναι πολύ καλο και το windows. Φιλικα παντα. Φίλε st1313, ο Panos έχει απόλυτο δίκιο σε όλα. Πλέον θεωρώ το android ανώτερο, γιατί τα wm έχουν τελείως στάσιμα. Τα έχουμε πει πολλές φορές. Όποιος θέλει να κάνει ένα αντικειμενικό συγκριτικό wp-android, σε θέματα λειτουργικού (κάμερες-οθόνες ειναι άλλο θέμα), δεν υπάρχει περίπτωση να μη δει την ανωτερότητα του λειτουργικού, είτε σε θέμα hardware, αλλά κυρίως στον τρόπο λειτουργίας ακόμα και ΙΔΙΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ. Εδώ ρε παιδιά οι ίδιες οι native εφαρμογές της MS ειναι καλύτερες στο Android (κλάμα).! Τι λέμε τώρα, να χρυσωσουμε το χάπι; Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Για τότε που αναφέρεις, συμφωνώ. Νόμιζα αναφερόσουν σε χρονικό διάστημα πάνω από ένα χρόνο γιατί τότε έλεγαν οι συμφορουμίτες, όπως κι εγώ. Πάντως το 640 είναι καλύτερο, ως συσκευή, από το τα moto e (1ης είτε 2ης γενιάς). Και τις 3 συσκεύες τις γνωρίζω καλά λόγω του ότι κάτοχοι είναι η γυναίκα μου και ο κουνιάδος μου. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάνυτως είμαι περίεργος: Νέες συσκεύες δεν έχω δει με wp κι είναι να απορεί κανείς τι θα γίνει με την έλευση του νέου έτους, που οι συσκεύες lumia θα σταματήσουν. :confused: Απο το moto 3gen ομως δεν ειναι καλυτερο..χανει σχεδον σε ολα..αυτη ηταν και η κουβεντα μας, android κινητο απο ελλαδα στα ιδια χρηματα και να ειναι καλυτερο..γιατι αν μιλουσαμε και για xiaomi,meizu κλπ σε αυτη την κατηγορια τιμης δεν υπαρχει καν συγκριση. Δεν θα βγει κανενα wm συκευη απο την ms μεχρι να βγει καποιο surface phone..Τελος τα wm οπως τα ξεραμε..ηξεραν και οι ιδιοι στην MS πως δεν ηταν σε θεση αυτο το λειτουργικο στην beta μορφη που το εδωσαν να αντιμετωπισει τον ανταγωνισμο και για αυτο ειναι νωχελικοί μεχρι αηδιας ολο αυτο το διαστημα. Απο το 2018 το βλεπω να εχουμε ξανα καποια νεα συκευη διοτι το λειτουργικο θελει δουλεια ακομα και ιδιως το store.. αν σεβονται τον εαυτο τους σαν η μεγαλυτερη εταιρεια software ας στρωσουν τον πωπο τους, να προσλαβουν περισσοτερα ατομα και να τα δωσουν ολα..δεν σηκωνει αλλα ημιμετρα η αγορα απο την πλευρα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Αν έπαιρνα smartphones, από wp7, μπορώ να γράφω τα παράπονά μου; :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Αν έπαιρνα smartphones, από wp7, μπορώ να γράφω τα παράπονά μου; :p Σε ένα συγκριτικό thread ίσως....... Πάλι @@@@ το κάνατε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Λιγότερο??? Μου έφτιαξες την μέρα.. . . Η μεγαλύτερη απώλεια που εχω στο android είναι η ασφάλεια. Τεράστιο πλεονέκτημα των Windows. Είτε λόγο ποσοστού είτε κλειστού λειτουργικού είτε οτιδήποτε, απολάμβανα την ασφάλεια. Συνέβη κάτι; Για πες. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Πάντως είναι αλήθεια. Τα πλακίδια μια δουλεύουν μια όχι. Συγκεκριμένα για Facebook, Viber, messenger πολλές φορές κολαει δείχνοντας κάτι που το έχω ήδη δει και δείχνει ότι υπάρχουν ακόμα μηνύματα που δεν έχουν διαβαστεί. Sent from mTalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Σε ένα συγκριτικό thread ίσως....... Πάλι @@@@ το κάνατε. Μόνο που δεν το κάναμε @@@@ εμείς. Η Microsoft. Για άλλη μια φορά. Πάντως είναι αλήθεια. Τα πλακίδια μια δουλεύουν μια όχι. Συγκεκριμένα για Facebook, Viber, messenger πολλές φορές κολαει δείχνοντας κάτι που το έχω ήδη δει και δείχνει ότι υπάρχουν ακόμα μηνύματα που δεν έχουν διαβαστεί. Sent from mTalk Πες μου ότι αυτά συμβαίνουν και στο 950... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Για το Viber Mr ναι ισχύει..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Ναι ισχύει. Sent from mTalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Αυτά είναι από τα θέματα που γράφουμε, που έπρεπε ήδη να έχει λύσει η Microsoft και να μην επανεμφανίζονται... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Τα live tiles από την στιγμή που σε άλλες εφαρμογές δουλεύουν και σε άλλες όχι, δεν είναι πρόβλημα της MS αλλά του εκάστοτε developer. Τώρα εάν θεωρεί κάποιος ότι θα πρέπει η MS να πιάνει από το χεράκι τον καθένα για να του λέει ότι η εφαρμογή του δεν ανανεώνει σωστά τα tiles, είναι άλλο θέμα. Ευθύνη όμως του λειτουργικού δεν είναι. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Τα live tiles από την στιγμή που σε άλλες εφαρμογές δουλεύουν και σε άλλες όχι, δεν είναι πρόβλημα της MS αλλά του εκάστοτε developer. Τώρα εάν θεωρεί κάποιος ότι θα πρέπει η MS να πιάνει από το χεράκι τον καθένα για να του λέει ότι η εφαρμογή του δεν ανανεώνει σωστά τα tiles, είναι άλλο θέμα. Ευθύνη όμως του λειτουργικού δεν είναι. Οι περισσότερες εφαρμογές που έχουν πρόβλημα με τα live tiles είναι της Microsoft πάντως... π.χ. καιρός, mail and calendar, ειδήσεις, αθλητισμός. Ή μάλλον είχαν γιατί τον τελευταίο καιρό δείχνουν να δουλεύουν σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Τα live tiles από την στιγμή που σε άλλες εφαρμογές δουλεύουν και σε άλλες όχι, δεν είναι πρόβλημα της MS αλλά του εκάστοτε developer. Τώρα εάν θεωρεί κάποιος ότι θα πρέπει η MS να πιάνει από το χεράκι τον καθένα για να του λέει ότι η εφαρμογή του δεν ανανεώνει σωστά τα tiles, είναι άλλο θέμα. Ευθύνη όμως του λειτουργικού δεν είναι. για τα Live tiles των native εφαρμογών που δουλεύουν χειρότερα από τις 3rd party εφαρμογές τι έχουμε να πούμε; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 για τα Live tiles των native εφαρμογών που δουλεύουν χειρότερα από τις 3rd party εφαρμογές τι έχουμε να πούμε; Κανενα πρόβλημα με τα πλακιδια αν στησεις το τηλεφωνο όπως πρεπει. Ειχα πρόβλημα με το πλακιδιο του ημερολογιου στο 640 και σε ένα 535 και μετα από επαναφορά με ένα συγκεκριμενο τροπο το πρόβλημα λυθηκε. Τωρα γιατι πρεπει να δοκιμάζουμε διαφορα για να δουλεψουν αυτό είναι άλλο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Αυτό το ψέμα με το όπως πρέπει για πόσο καιρό θα συνεχίσουμε να το λέμε; Είπαμε να παινέψουμε το σπίτι μας,αλλά όχι κ έτσι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Κανενα πρόβλημα με τα πλακιδια αν στησεις το τηλεφωνο όπως πρεπει. Ειχα πρόβλημα με το πλακιδιο του ημερολογιου στο 640 και σε ένα 535 και μετα από επαναφορά με ένα συγκεκριμενο τροπο το πρόβλημα λυθηκε. Τωρα γιατι πρεπει να δοκιμάζουμε διαφορα για να δουλεψουν αυτό είναι άλλο θεμα. Εσύ πιστεύεις οτι όλοι εδώ μέσα έχουμε σετάρει το κινητό με λάθος τρόπο; Πίστεψε με το έχουμε κάνει με ΟΛΟΥΣ τους τρόπους και τα προβλήματα παραμένουν. Τώρα πως εσύ δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα αυτό μόνο εσύ το ξέρεις. :ninja: Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Εσύ πιστεύεις οτι όλοι εδώ μέσα έχουμε σετάρει το κινητό με λάθος τρόπο; Πίστεψε με το έχουμε κάνει με ΟΛΟΥΣ τους τρόπους και τα προβλήματα παραμένουν. Τώρα πως εσύ δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα αυτό μόνο εσύ το ξέρεις. :ninja: εύκολα. δεν έχει mesenger,facebook,viber λίγο. Δηλαδή δεν έχει τίποτα που να "ζορίζει" το κινητό. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Αυτό το ψέμα με το όπως πρέπει για πόσο καιρό θα συνεχίσουμε να το λέμε; Είπαμε να παινέψουμε το σπίτι μας,αλλά όχι κ έτσι. Γιατι αυτό το επιθετικο υφος? Γραφω πως δουλευει το δικο μου τηλεφωνο και δουλευει αψογα. Εχω γραψει και τι εκανα για να δουλεψουν τα πλακακια αλλα όπως βλεπω δεν σε ενδιαφερει. Ακου εκει να πενεψουμε το σπιτι μας δεν μιλας σε κανα παιδακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Εσύ το ήρες έτσι. Καμία επίθεση δεν κάνω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Εσύ πιστεύεις οτι όλοι εδώ μέσα έχουμε σετάρει το κινητό με λάθος τρόπο; Πίστεψε με το έχουμε κάνει με ΟΛΟΥΣ τους τρόπους και τα προβλήματα παραμένουν. Τώρα πως εσύ δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα αυτό μόνο εσύ το ξέρεις. :ninja: Εγω να δεις ποσες φορες το εχω σεταρει . Με τον τροπο όμως που το εκανα την τελευταια φορα δεν το ειχα κανει ποτε. ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εσύ το ήρες έτσι. Καμία επίθεση δεν κάνω. ΟΚ. κανενα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Εγω να δεις ποσες φορες το εχω σεταρει . Με τον τροπο όμως που το εκανα την τελευταια φορα δεν το ειχα κανει ποτε. Για να μην πέφτουμε στις ίδιες λούπες,κάθε φορά που λέει κάποιος ότι έχει πρόβλημα,γράφεις ότι εσύ με τον τρόπο που το έστησες,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η γράψε τον τρόπο σου,γιατί και εμείς έχουμε τρελαθεί στο στήσιμο και προκοπή δεν είδαμε,ή γράψε μας τι χρήση κάνεις. Για να ξέρουμε και τι λέμε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 εύκολα. δεν έχει mesenger,facebook,viber λίγο. Δηλαδή δεν έχει τίποτα που να "ζορίζει" το κινητό. Αυτό είναι αληθεια. τις εφαρμογες του facebook δεν τις δουλευω. viber κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι τα live tiles έχουν τέτοιο delay που μόνο live δεν είναι. Γενικά μεγάλη απογοήτευση τα WP. Παρόλο που θα μπορούσαν να φυσάνε. Έχουν γενικά νοοτροπία βαρύ δημοσίου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts