stewe Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Όχι. Δεν είναι λογικό. Όχι για συσκευές που αγοράζονται επίσημα στην Ελλάδα, με επίσημες τιμές Ελλάδας. Και η Asus μέχρι πριν λίγο καιρό τα έστελνε στην Τσεχία. Και η Philips μου έχει στείλει συσκευή για επισκευή στην Ολλανδία. Μακάρι να ήταν η MS η μόνη η οποία στέλνει συσκευές στο εξωτερικό. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Και η Asus μέχρι πριν λίγο καιρό τα έστελνε στην Τσεχία. Και η Philips μου έχει στείλει συσκευή για επισκευή στην Ολλανδία. Μακάρι να ήταν η MS η μόνη η οποία στέλνει συσκευές στο εξωτερικό. Αυτό φταίνε και οι αγοραστές, μια μικρή έρευνα αγοράς δεν είναι κακή, αλλά και οι εταιρείες. Χρειάζονται άλλες κινήσεις, αλλά αμφιβάλλω αν τις έχει σκεφτεί ποτέ ο κόσμος, ειδικά έξω από το myphone (αλλά και τα άλλα forums). Πού θέλω να καταλήξω. Αφού πωλούνται επίσημα οι συσκευές της, που συνεπάγεται φπα και τους άλλους φόρους, χρέωση των καταστηματαρχών, προμηθευτών κλπ., με την "premium" τιμή, που είναι αποτέλεσμα όλων των προηγούμενων, απαιτώ (όχι μόνο από τη Microsoft, από όλους όσοι πωλούν επίσημα τα προϊόντα στην Ελλάδα), αντπροσωπεία στην Ελλάδα. Γιατί πλέον το smartphone είναι και εργαλείο δουλειάς και κάθε μέρα χωρίς αυτό, είναι χαμένο "μεροκάματο". Αλλιώς, τιμές Κίνας. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Από τη στιγμή που έχει χαμηλό market share στην Ελλάδα είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην έχει service εδώ και απορώ πως δε το καταλαβαίνετε. Είχε μια χαρά. Πλέον όχι. Είναι σαφές. Συμβαίνει παντού. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Από τη στιγμή που έχει χαμηλό market share στην Ελλάδα είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην έχει service εδώ και απορώ πως δε το καταλαβαίνετε. Είχε μια χαρά. Πλέον όχι. Είναι σαφές. Συμβαίνει παντού. Πραγματικά, θα μου επιστρέψεις να διαφωνήσω τελείως με το post σου. Αν δε θέλει να έχει service στην Ελλάδα, να μη φέρνει και επίσημα τις συσκευές της. Να τις παίρνουμε παραεισαγωγή. Μόνο έτσι δέχομαι να μην έχω service. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Πραγματικά, θα μου επιστρέψεις να διαφωνήσω τελείως με το post σου. Αν δε θέλει να έχει service στην Ελλάδα, να μη φέρνει και επίσημα τις συσκευές της. Να τις παίρνουμε παραεισαγωγή. Μόνο έτσι δέχομαι να μην έχω service. Έχεις δίκιο σε αυτό. Αν και είμαι σίγουρος πως το 80-90% πουλήθηκε από σκρουτζομαγαζα με παραεισαγωγης συσκευές. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Έχεις δίκιο σε αυτό. Αν και είμαι σίγουρος πως το 80-90% πουλήθηκε από σκρουτζομαγαζα με παραεισαγωγης συσκευές. δεν έχει να λέει αυτό κάτι,από την στιγμή που πωλείται σε όλες τις αλυσίδες επίσημα. Βέβαια το ίδιο κάνει και με τα xbox τόσα χρόνια η ms. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 δεν έχει να λέει αυτό κάτι,από την στιγμή που πωλείται σε όλες τις αλυσίδες επίσημα. Βέβαια το ίδιο κάνει και με τα xbox τόσα χρόνια η ms. Δεν είπα ότι έχει να κάνει. Είπα ότι συμφωνώ. Και καμια συσκευή να μη πουλήθηκε από επίσημο εισαγωγέα, έπρεπε μα υπάρχει υποστήριξη. Το επόμενο το έγραψα για να πω ποια είναι η πραγματικότητα κατά την γνώμη μου. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Ρε γα…μου όσο και να προσπαθώ να καταλάβω την MS κάθε 3 λίγο κάτι κάνει και με ξενερώνει.την μια υποσχέθηκε εφαρμογές από IOS την άλλη αγοράζεις κινητό με ραδιόφωνο στο αφαιρεί (δεν ξανάγινε πουθενά αυτό) τώρα πρέπει να κανείς το σταυρό σου μη σου πάθει κάτι το κινητό και είσαι εβδομάδες χωρίς κινητό(προσωπικά δεν κρατάω δεύτερο καλό κινητό,έχω στο συρτάρι μόνο ένα Nokia 3330 να θυμάσαι τα νιάτα...μου). έχει τίποτα θετικό η ms εδώ και 1,5 χρόνο και δεν το βλέπω εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Παντως οι συσκευες; που πουλανε οι αλυσιδες εχουν service την arvado. Πριν δυο εβδομάδες ετυχα μπροστα σε μια αγορα του 550 και ο υπολογιστης που περναει τα στοιχεια η πωλητρια το εγραφε. Τωρα αν αλλαξε κατι δεν το γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Αυτό φταίνε και οι αγοραστές, μια μικρή έρευνα αγοράς δεν είναι κακή, αλλά και οι εταιρείες. Χρειάζονται άλλες κινήσεις, αλλά αμφιβάλλω αν τις έχει σκεφτεί ποτέ ο κόσμος, ειδικά έξω από το myphone (αλλά και τα άλλα forums). Πού θέλω να καταλήξω. Αφού πωλούνται επίσημα οι συσκευές της, που συνεπάγεται φπα και τους άλλους φόρους, χρέωση των καταστηματαρχών, προμηθευτών κλπ., με την "premium" τιμή, που είναι αποτέλεσμα όλων των προηγούμενων, απαιτώ (όχι μόνο από τη Microsoft, από όλους όσοι πωλούν επίσημα τα προϊόντα στην Ελλάδα), αντπροσωπεία στην Ελλάδα. Γιατί πλέον το smartphone είναι και εργαλείο δουλειάς και κάθε μέρα χωρίς αυτό, είναι χαμένο "μεροκάματο". Αλλιώς, τιμές Κίνας. Ναι, ρε φίλε. Ναι. Έχεις απόλυτο δίκιο! Το σκεπτικό σου είναι άριστο. Βέβαια κι εγώ πιστεύω αυτό που είπε ο Montoya ότι οι περισσότερες πωλήθηκαν και πωλούνται από τα ιντερνετικά μαγαζιά. ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε γα…μου όσο και να προσπαθώ να καταλάβω την MS κάθε 3 λίγο κάτι κάνει και με ξενερώνει.την μια υποσχέθηκε εφαρμογές από IOS την άλλη αγοράζεις κινητό με ραδιόφωνο στο αφαιρεί (δεν ξανάγινε πουθενά αυτό) τώρα πρέπει να κανείς το σταυρό σου μη σου πάθει κάτι το κινητό και είσαι εβδομάδες χωρίς κινητό(προσωπικά δεν κρατάω δεύτερο καλό κινητό,έχω στο συρτάρι μόνο ένα Nokia 3330 να θυμάσαι τα νιάτα...μου). έχει τίποτα θετικό η ms εδώ και 1,5 χρόνο και δεν το βλέπω εγώ; Την άριστη λειτουργία της σειράς 950 και τις προσδοκίες μας που ελπίζουμε να μη μετατραπούν σε "χαμένες ψευδαισθήσεις":rolleyes: Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Ναι, ρε φίλε. Ναι. Έχεις απόλυτο δίκιο! Το σκεπτικό σου είναι άριστο. Βέβαια κι εγώ πιστεύω αυτό που είπε ο Montoya ότι οι περισσότερες πωλήθηκαν και πωλούνται από τα ιντερνετικά μαγαζιά. Για πες μου.... Τι κάνεις και δε σβήνονται τα ειρωνικά posts σου..... :rolleyes: Τέλος, λογικό δεν το βλέπεις να πωλούνται περισσότερες συσκευές στο skroutz, από τα καταστήματα λιανικής; Ειδικά όταν είναι υπερτιμημένη.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni_77 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Όπως έγραψα και πριν από λίγο στο νήμα του 950XL, πήρα τηλέφωνο εδώ στην Πάτρα που είμαι στο κατάστημα της Nokia care που βρίσκεται δίπλα από το πλαίσιο, για όσους ξέρουν και μου είπαν πως από τις αρχές του 2016, δεν υπάρχει πλέον πουθενά στην Ελλάδα επίσημη αντιπροσωπία για συσκευές Lumia/Nokia και πως σε περίπτωση προβλήματος πάνε εξωτερικό. Μετά από αυτή την «κρυάδα» που πήρα, σκέφτομαι ακόμη και την ακύρωση της παραγγελίας του 950XL που έκανα. Αν το ηξερα και εγω αυτο πιθανως δεν θα αγοραζα το 550 αλλα θα εδινα λιγα χρηματα παραπανω και θα επαιρνα καποιο φθηνο android κινητο. Απο την αλλη δικο μου το λαθος γιατι οπως ανα φερθηκε επρεπε να κανω πρωτα μια ερευνα για να δω τι παιζει με το σερβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Εδώ και καίρό στέλνονται στην Ουγγαρία οι επισκευές. Μη τρελαίνεστε. 2 βδομάδες είναι λογικό διάστημα. Αρκεί να γίνεται η δουλειά.. γενικά για κάποιον που είναι η κυρία συσκευή του είναι πολλές η μέρες αλλά δεν είναι αυτό το θέμα γιατί και από ελλάδα σπάνια το παίρνεις σε 2-3 μέρες εμένα μου έτυχε κάτι στο lenovo και κάνανε 20 μέρες να μου το επιστρέψουν από την cpi που είναι το επίσημο service τους ούτε κίνα να το έστελνα . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Την άριστη λειτουργία της σειράς 950 και τις προσδοκίες μας που ελπίζουμε να μη μετατραπούν σε "χαμένες ψευδαισθήσεις":rolleyes: καλά τα λες....όμως δεν έχουμε όλοι 950. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 καλά τα λες....όμως δεν έχουμε όλοι 950. Ναι αλλα ο καθένας γράφει γι' αυτό που βιώνει ο ίδιος. Δεν περιμένω από σένα να γράψεις "α, τι τέλεια που είναι όλα" αφού η εμπειρία χρήσης που έχεις δεν είναι απροβλημάτιστη. Άλλα μη περιμένεις και από μένα να πω "αμάν, αγανάκτηση αυτά τα προβλήματα που ΔΕΝ έχω".... Όταν έβαλα 10ρια στο 1020 πράγματι πήγε περίπατο η απόλαυση. Έτσι πήγα παρακάτω. Πήρα το 950. Θα μπορούσα να πάρω και android ναυαρχίδα, έτσι για την αλλαγή, μιας και έπαιξε έντονα αυτή η λύση. Ήθελα όμως να δω τα 10ρια. Θέλω να πω πως αφού η εμπειρία χρήσης είναι χάλια τότε πρέπει να πας παρακάτω (αν βέβαια σου το επιτρέπουν τα οικονομικά). Ή παίρνεις ένα 950 για να δεις τα 10ρια στην καλύτερη συσκευή (αν και εφτασαν/φτάνουν νέες συσκευές) ή παίρνεις ένα android (ανάλογα με την τσέπη σου) και προχωράς. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 καλά, γιατί τρελαίνεστε έτσι δε καταλαβαίνω. 1) το πιθανότερο είναι ότι δε θα χαλάσει το τηλέφωνο σας. 2) αν χαλάσει! δε λέω πως δεν είναι άσχημο να περιμένεις δυο εβδομάδες, όμως θα γίνει και θα το πάρεις, δε θα το πετάξεις. 3) εμένα (Θεσσαλονίκη) όταν μου χάλασε το HTC (κινητό), ο εκτυπωτής (laser επαγγελματικός), και το laptop (lenovo) περίμενα με τα πάνε έλα Αθήνα από δυο εβδομάδες ως ένα μήνα. 4) θεωρώ πως έχουμε (δικαιολογημένα) τα θέματα μας με την msft, όμως νομίζω πως ψαχνόμαστε κιόλας για να τα χώσουμε με την πρώτη ευκαιρία. και απ ότι κατάλαβα δεν είναι και σίγουρο πως ισχυει, για αγορές που έγιναν από επίσημη εισαγωγή. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Για πες μου.... Τι κάνεις και δε σβήνονται τα ειρωνικά posts σου..... :rolleyes: Τέλος, λογικό δεν το βλέπεις να πωλούνται περισσότερες συσκευές στο skroutz, από τα καταστήματα λιανικής; Ειδικά όταν είναι υπερτιμημένη.... Συγγνώμη αλλά δεν ήταν ειρωνικό το post μου. Συμφωνώ απολύτως με αυτό που είπες. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Έχω εντυπωσιαστεί με την αλλαγή συμπεριφοράς της μπαταρίας μετά τα τελευταία updates. Το κινητό μου φορτίστηκε στο 100% τη Τρίτη το μεσημέρι και αυτή Πέμπτη πρωί τη στιγμή είναι στο 17% που ξαναμπάινει στο φορτιστή δηλαδή περίπου 48 ώρες αυτονομία αν το αφήσω. Με κανονική χρήση, συγχρονισμό 2 emails, μόνιμα σε wifi και 4G μέρα νύχτα, τηλέφωνα με bluetooth, λίγο browsing, whatsapp, λίγο viber, λιγο fb, λίγο twitter και το band να τρέχει στο background. Βασικά η ωριμότητα του λειτουργικού φαίνεται να απογειώνει πλέον την αυτονομία της συσκευής και κυρίως τα drains που μηδενίστηκαν πραγματικά... Δε ξέρω τη δική σας γνώμη. Όχι τόσο για την αυτονομία που είναι αναλόγως τη χρήση, αλλά κυρίως για την ομαλότητα τη κατανάλωση. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Η μπαταρία στην τελευταία επίσημη έκδοση κρατάει σε αναμονή και λίγο σερφινγκ 11 μέρες! Σε 640χλ με .321 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Σε εμένα στο 735 κρατάει δυο μέρες και λίγο με αρκετή χρήση και δεδομένα πάντα ανοιχτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Η μπαταρία στην τελευταία επίσημη έκδοση κρατάει σε αναμονή και λίγο σερφινγκ 11 μέρες! Σε 640χλ με .321 Πλάκα κάνεις???? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Μου φαίνεται είμαστε για το 640 xl... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Πλάκα κάνεις???? Προφανώς,δύο άντε 3 μέρες και πολύ λέω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Προφανώς,δύο άντε 3 μέρες και πολύ λέω. Μάλλον μιλάει για πολύ απλή χρήση Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Μάλλον μιλάει για πολύ απλή χρήση αν το αφήσω και εγώ στο γραφειο και δε το πειράζω,ναι θα τις βγαλει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts