Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Ελλάδα μπαίνει στη συζήτηση επειδή?

Η στρατηγική της (όποιας) MS σχετικά με το mobile λειτουργικό, πώς ακριβώς μπορεί ποτέ να συνδεθεί με την Ελλάδα για να βγάλουμε ο παραμικρό συμπέρασμα?

Εσυ και εγω που μενουμε? Θα μιλουσαμε σε αυτο το θεμα αυτη την στιγμη αν η Ελλαδα δεν συμπεριλαμβανόταν στις χωρες που η MS πουλησε lumia? Θα μιλαμε για την αγορα της Κινας ή της Ινδιας?

Αν και να στο πω και διαφορετικα..ΚΑΝΕΝΑΣ oem απο αυτους που ειπες δεν εχει βγαλει καμια σοβαρη συσκευη εκει εξω ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ αυτη την στιγμη και ουτε προκειται να πετυχει και καμια απο δαυτες...η μονη αξιολογη ειναι το hp αλλα δεν θα πουλησει ουτε αυτη για αλλους λογους, μονο αν πεσει η τιμη του κατακορυφα ισως πουλησει καμια 100,000 συσκευες ετσι για να κανει και λιγο σεφτε η εταιρεια οπως καταλαβαινεις.

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

έχεις δίκιο,αλλά αυτό είναι κυρίως θέμα συσκευής,που έχει μικρό αποθηκευτικό χώρο.

Το ίδιο θα είχαμε και εμείς αν είχαμε 4gb μόνο.

Συμφωνώ ότι είναι κυριως θέμα συσκευής, δεν θα έπρεπε όμως το λειτουργικό να κάνει ένα καθαρισμό ή να κρατάει μια απόσταση ασφαλείας (android είσαι αφού);

Γιατί όταν φούλαρε τελείως η μνήμη (και γεμίζει γρήγορα είναι η αλήθεια) δεν μπορούσα να κάνω ούτε απεγκατάσταση εφαρμογών ούτε να σβήσω αρχεία για να το σώσω, μου έβγαζε σφάλμα. Εφαρμογές δεν είχε βάλει ο κακόμοιρος :lol: μόνο στον chrome έμπαινε. Δεν έχει και πολύ επαφή και δεν είχε προνοήσει ούτε ήξερε τι παίζει.

Στο δικό μου Lumia 520 αν δεν το γεμίσω με εφαρμογές, ο αποθ. χώρος δεν αλλάζει σχεδόν καθόλου σε όποια χρήση και να του κάνω. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό :lol:

https://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Acer-Liquid-Jade-Primo-Bundle--Unlocked/productID.2124016000 , ενδεικτικά.

Ξαναρωτάω: Τί σχέση έχει η Ελλάδα στη συζήτηση για το αν η MS θα εγκαταλείψει το λειτουργικό ή αν έχουμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο?

Και για να μην μου αγχώνεστε οσοι περιμενατε κατι με το σημερινο event ή οσοι ελπιζετε σε καποια βελτιωση του mobile. Η MS φροντισε για εσας να μην κανει ΟΥΤΕ μια αναφορα στο Mobile, ΟΥΤΕ καν σε καποιο βιντεο της δεν εμφανίστηκε ουτε ενα Lumia...για σας το κανε βρε..να μην μου εχετε αγωνια.. Μα τι εταιρεια με ευαισθησίες ειναι αυτη..φτου της..

Το είδες το event ή όχι; Σε 2 βίντεο πρώτη μούρη τα τηλέφωνα.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οταν ολα αυτα που ανεφερες οταν με το καλο ερθουν Ελλαδα να μου τα ξαναπεις..γιατι δεν το βλεπω να ερχεται κανενα μα κανενα..ειδικα η lenovo την εκανε με ελαφρα...και ολες οι αλλες που δεν εχουμε ακουστα (λογικο ειναι αφου δεν τις ξερει ουτε η μαμα τους) ειναι αερας κοπανιστος..να χαμε να λεγαμε..

Ξαναλεω οταν εχεις καποιο χειροπιαστο ΝΕΟ windows 10 στην Ελλαδα και οχι μονο λογια και slides απο εδω και απο εκει, εδω ειμαστε να τα κουβεντιασουμε, μεχρι τοτε ομως μην λες οτι δεν εχουν βαση αυτα που λεω..[/quote

Αφού πουλήθηκε η πρώτη παρτίδα που ήρθε θα ξαναφέρουν https://www.bestprice.gr/item/2154789028/hp-elite-x3.html

:p

Το είδες το event ή όχι; Σε 2 βίντεο πρώτη μούρη τα τηλέφωνα.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οταν ολα αυτα που ανεφερες οταν με το καλο ερθουν Ελλαδα να μου τα ξαναπεις..γιατι δεν το βλεπω να ερχεται κανενα μα κανενα..ειδικα η lenovo την εκανε με ελαφρα...και ολες οι αλλες που δεν εχουμε ακουστα (λογικο ειναι αφου δεν τις ξερει ουτε η μαμα τους) ειναι αερας κοπανιστος..να χαμε να λεγαμε..

Ξαναλεω οταν εχεις καποιο χειροπιαστο ΝΕΟ windows 10 στην Ελλαδα και οχι μονο λογια και slides απο εδω και απο εκει, εδω ειμαστε να τα κουβεντιασουμε, μεχρι τοτε ομως μην λες οτι δεν εχουν βαση αυτα που λεω..[/quote

Αφού πουλήθηκε η πρώτη παρτίδα που ήρθε θα ξαναφέρουν https://www.bestprice.gr/item/2154789028/hp-elite-x3.html

Φυσικα και την ειδα αλλα Οκ τωρα διορθωθηκαν ολα μου εμφανιστηκε η πλατη του 950 για 1 δευτερο. Επισης ποια πρωτη παρτιδα πουληθηκε? Αφου δεν εχει γινει διαθεσιμο ακομα ουτε στο best price ουτε στο skroytz τι ειναι αυτα που μου λες?

@panos9553 Κάποια σχόλια από το Reddit:

Windows 10 Mobile devices were in numerous graphics and videos on the stage.

Yeah the Windows Mobile visibility from what i read was actually an improvement from last event, which appeared to avoid implying its existence.

They showed the 3D scanning feature using a Windows phone.

Well at least they used WM device on stage instead of iPhone which is an improvement. But if they manage to make 3D models as supported content format as pictures or videos on Windows, that's big.

Did you actually expect them talking about Windows Mobile? It was clear from the start they're not going to talk about it. They're either going to hold an event for Mobile or do a press release.

Great event overall !! It's a good thing they didn't announce any Mobile news now. Let the new Studio stuff sink in and they can use THAT Surface brand, THAT quality that Surface represents to release a Surface Phone in 2017 along with a MUCH STABLE Windows 10 Mobile OS. The brand name will help.

Μάλλον λοιπόν άλλο event είδες!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@Panos 9553 Είχαν έρθει Πάνο τηλέφωνα με τιμή αν θυμάμαι καλά 800 ευρώ και πουλήθηκαν.

Edited by dalailama1

Η MS πλεον θα παρουσιάζει hardware μονο innovative και αυτο φάνηκε σήμερα. Το brand surface εχει ανεβάσει πολυ ψηλά τον πήχη και όταν ειναι έτοιμη να κάνει τη διαφορα στο mobile κομμάτι θα το παρουσιασει. Αν νομίζετε ότι θα σέρνεται πίσω απο τη Google και την Apple ,γελιέστε.

Φυσικά δε θα παρατήσει το mobile αφού πλεον το λειτουργικό εξελίσσεται παράλληλα και οι εφαρμογές για desktop εύκολα μεταπιδουν στο mobile.

Άρα το surface phone θα έρθει μονο όταν θα μπορεί να κάνει το Μπαμ που έκαναν τα αλλα surface. Και θα το κάνει.

Εν τω μεταξύ τα Windows 10 πανε πλεον σε αλλο επίπεδο. Το οικοσυστημα της Microsoft δε θα εχει αντίπαλο. Ειναι πολυ μπροστά.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Η MS πλεον θα παρουσιάζει hardware μονο innovative και αυτο φάνηκε σήμερα. Το brand surface εχει ανεβάσει πολυ ψηλά τον πήχη και όταν ειναι έτοιμη να κάνει τη διαφορα στο mobile κομμάτι θα το παρουσιασει. Αν νομίζετε ότι θα σέρνεται πίσω απο τη Google και την Apple ,γελιέστε.

Φυσικά δε θα παρατήσει το mobile αφού πλεον το λειτουργικό εξελίσσεται παράλληλα και οι εφαρμογές για desktop εύκολα μεταπιδουν στο mobile.

Άρα το surface phone θα έρθει μονο όταν θα μπορεί να κάνει το Μπαμ που έκαναν τα αλλα surface. Και θα το κάνει.

Εν τω μεταξύ τα Windows 10 πανε πλεον σε αλλο επίπεδο. Το οικοσυστημα της Microsoft δε θα εχει αντίπαλο. Ειναι πολυ μπροστά.

Έτσι ακριβώς. Όταν είναι έτοιμη και παρουσιάσει το surface phone ο αντίκτυπος θα είναι παρόμοιος με αυτόν που αφήνουν μέχρι σήμερα όλες οι παρουσιάσεις της σειράς surface! Για πρώτη φορά μετά από χρόνια μετά τη χθεσινή παρουσίαση σε όλα τα τεχνολογικά φόρουμ επικρατεί η άποψη ότι η Microsoft έχει ξεφύγει από τις άλλες εταιρείες και πρωτοπορεί.

@panos9553 Κάποια σχόλια από το Reddit:

Windows 10 Mobile devices were in numerous graphics and videos on the stage.

Yeah the Windows Mobile visibility from what i read was actually an improvement from last event, which appeared to avoid implying its existence.

They showed the 3D scanning feature using a Windows phone.

Well at least they used WM device on stage instead of iPhone which is an improvement. But if they manage to make 3D models as supported content format as pictures or videos on Windows, that's big.

Did you actually expect them talking about Windows Mobile? It was clear from the start they're not going to talk about it. They're either going to hold an event for Mobile or do a press release.

Great event overall !! It's a good thing they didn't announce any Mobile news now. Let the new Studio stuff sink in and they can use THAT Surface brand, THAT quality that Surface represents to release a Surface Phone in 2017 along with a MUCH STABLE Windows 10 Mobile OS. The brand name will help.

Μάλλον λοιπόν άλλο event είδες!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@Panos 9553 Είχαν έρθει Πάνο τηλέφωνα με τιμή αν θυμάμαι καλά 800 ευρώ και πουλήθηκαν.

Δεν ηρθαν ακομα στην Ελλαδα τα hp elite x3, στο best price αναφερει ξεκαθαρα ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ να κυκλοφορησει συντομα, ενω στο skroytz δεν υπαρχει καν, απο που το ακουσες και το νομιζεις αυτο?

Ωραιο ολα αυτα που λες..αλλα η ms ΘΑ παρουσιαζει harware, OTAN ειναι ετοιμη ΘΑ το παρουσιασει, δε ΘΑ παρατησει το mobile, το surface phone ΘΑ ερθει, και ΘΑ το κανει, δε ΘΑ εχει αντιπαλο..με τοσα ΘΑ σου φτιαχνω εγω οτι θες.

Edited by alex_gate_7

Δεν ηρθαν ακομα στην Ελλαδα τα hp elite x3, στο best price αναφερει ξεκαθαρα ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ να κυκλοφορησει συντομα, ενω στο skroytz δεν υπαρχει καν, απο που το ακουσες και το νομιζεις αυτο?

Με κατατρόπωσε η απαντηση σου, με αφησες αφωνο.

Ωραιο ολα αυτα που λες..αλλα η ms ΘΑ παρουσιαζει harware, οταν ειναι ετοιμη ΘΑ το παρουσιασει, δε ΘΑ παρατησει το mobile, το surface phone ΘΑ ερθει, και ΘΑ το κανει, δε ΘΑ εχει αντιπαλο..με τοσα ΘΑ σου φτιαχνω εγω οτι θες.

Ρε Πάνο σου λέω ότι πριν από ένα περίπου ένα μήνα υπήρχαν στο bestprice πουλήθηκαν γι αυτό τώρα λέει διαθέσιμο σύντομα. Δύσκολο είναι να το καταλάβεις;

Επίσης επειδή είπες ότι στο event έδειξαν μόνο την πλάτη ενός windows κινητού δες εδώ http://www.windowscentral.com/miss-windows-10-october-event-watch-whole-show-right-here στο 0.18.00 στο 0.58.55 και στο 1.00.47 ενώ μιλάει ο Myerson στο videowall πίσω του που παίζουν όλες οι συσκευές τηλέφωνα, λαπτοπς, ταμπλέτες.

Εσύ απάντησες το εξής όταν αφού είπες ότι δεν έδειξαν ούτε σε βίντεο τα τηλέφωνα σε ρώτησα αν είδες το event: "Φυσικα και την ειδα αλλα Οκ τωρα διορθωθηκαν ολα μου εμφανιστηκε η πλατη του 950 για 1 δευτερο." Οπότε καταλαβαίνουμε ότι ούτε το elite x3 να βγάζει 3d είδες ούτε τα βίντεο που έπαιξαν, εκτός αν το κάνεις επί τούτου.

Ρε Πάνο σου λέω ότι πριν από ένα περίπου ένα μήνα υπήρχαν στο bestprice πουλήθηκαν γι αυτό τώρα λέει διαθέσιμο σύντομα. Δύσκολο είναι να το καταλάβεις;

Επίσης επειδή είπες ότι στο event έδειξαν μόνο την πλάτη ενός windows κινητού δες εδώ http://www.windowscentral.com/miss-windows-10-october-event-watch-whole-show-right-here στο 0.18.00 στο 0.58.55 και στο 1.00.47 ενώ μιλάει ο Myerson στο videowall πίσω του που παίζουν όλες οι συσκευές τηλέφωνα, λαπτοπς, ταμπλέτες.

Εσύ απάντησες το εξής όταν αφού είπες ότι δεν έδειξαν ούτε σε βίντεο τα τηλέφωνα σε ρώτησα αν είδες το event: "Φυσικα και την ειδα αλλα Οκ τωρα διορθωθηκαν ολα μου εμφανιστηκε η πλατη του 950 για 1 δευτερο." Οπότε καταλαβαίνουμε ότι ούτε το elite x3 να βγάζει 3d είδες ούτε τα βίντεο που έπαιξαν, εκτός αν το κάνεις επί τούτου.

ΔΕΝ εχουν ερθει ακομα Ελλαδα λεμε, και δεν γραφει διαθεσιμο συντομα αλλα γραφει Το προϊόν αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, διοτι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα ποσο πιο απλο? Και στο skroutz ουτε καν υπαρχει, εστω οτι αναμενεται...φαντασου δηλαδη. Επισης διαβασε παλι τι ειπα πιο πριν, ειπα οτι δεν εδειξαν κανενα Lumia, ασχετα αν φανηκε για 1 δευτερο 950. Επισης μην κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος, ο σκοπος μου ειναι να τονισω το ποσο γραμμενο ΕΝΤΕΛΩΣ εχει το Mobile που δεν εκανε εστω μια μικρη αναφορα σε αυτο, λες και εχει κομπλεξ με τα 10 Mobile ενα πραγμα.

Edited by panos9553

ΔΕΝ εχουν ερθει ακομα Ελλαδα λεμε, και δεν γραφει διαθεσιμο συντομα αλλα γραφει Το προϊόν αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, διοτι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα ποσο πιο απλο? Και στο skroutz ουτε καν υπαρχει, εστω οτι αναμενεται...φαντασου δηλαδη. Επισης διαβασε παλι τι ειπα πιο πριν, ειπα οτι δεν εδειξαν κανενα Lumia, ασχετα αν φανηκε για 1 δευτερο 950. Επισης μην κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος, ο σκοπος μου ειναι να τονισω το ποσο γραμμενο ΕΝΤΕΛΩΣ εχει το Mobile που δεν εκανε εστω μια μικρη αναφορα σε αυτο, λες και εχει κομπλεξ με τα 10 Mobile ενα πραγμα.

Λοιπόν, τα ποσοστά είναι γνωστά και σχεδόν μηδενικά άρα δεν έχει να πει και πολλά ή μάλλον τίποτα. Τουλάχιστον για όσους μας αρέσουν και τα απολαμβάνουμε ακόμη, δεν τα παράτησε όπως έκανε πχ η ΒΒ οπότε όσοι τα γουστάρουμε θα τα απολαύσουμε για λίγο τουλάχιστον ακόμη.

Όσο για τα Lumia που δεν εμφανιστήκαν, σου έγραψα αρκετά πιο πριν ότι Lumia τέλος αλλά εμφανίστηκε το τερατάκι της HP αλλά δεν το διάβασες. Αλλά πρέπει κάτι να βρεις και βρήκες αυτό λες και το Elite x3 δεν είναι συσκευή με windows mobile.......

Ας τελειώνει όμως κάπου εδώ η κουβέντα γιατί άρχισε πραγματικά να κουράζει. Επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια. Πόσο ακόμη?????

Edited by montoya_42

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

...

Ας τελειώνει όμως κάπου εδώ η κουβέντα γιατί άρχισε πραγματικά να κουράζει. Επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια. Πόσο ακόμη?????

Νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων αμήν.

Απορώ γιατί προσπαθείς να αποδείξεις κάτι, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τρολάρισμα του νήματος.

Νομίζω πρέπει να ανοίξει thread για όσους δεν αρέσουν τα Windows Phone γιατί δεν γίνεται να προσπαθούμε να δούμε κάνα νέο και να μπερδευόμαστε βλέποντας τα ίδια και τα ίδια.

Δεν μπορούμε πλέον να ενημερωθούμε για τίποτα....

Nα είχαμε και κάτι να ενημερωθούμε καλά θα ήταν.όχι βέβαια ότι και η καθημερινή γκρίνια βοηθάει κάπου.

Μεσα στα λίγα οντόπικ σχόλια που διάβασα,έβγαλα το συμπέρασμα(μπορεί να είναι και λάθος)ότι η ms στοχεύει κυρίως σε επαγγελματίες.

Εμάς,ας πούμε "απλοί χρήστες" μας έχει από δεύτερη μοίρα έως και γραμμένους.

Xiaomi 12 Pro

Nα είχαμε και κάτι να ενημερωθούμε καλά θα ήταν.όχι βέβαια ότι και η καθημερινή γκρίνια βοηθάει κάπου.

Μεσα στα λίγα οντόπικ σχόλια που διάβασα,έβγαλα το συμπέρασμα(μπορεί να είναι και λάθος)ότι η ms στοχεύει κυρίως σε επαγγελματίες.

Εμάς,ας πούμε "απλοί χρήστες" μας έχει από δεύτερη μοίρα έως και γραμμένους.

Εγώ πιστεύω πως το πλάνο της είναι να εφαρμόσει το (πετυχημένο πλέον) μοντέλο των ταμπλετ.

Θα δούμε

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων αμήν.

Απορώ γιατί προσπαθείς να αποδείξεις κάτι, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τρολάρισμα του νήματος.

Νομίζω πρέπει να ανοίξει thread για όσους δεν αρέσουν τα Windows Phone γιατί δεν γίνεται να προσπαθούμε να δούμε κάνα νέο και να μπερδευόμαστε βλέποντας τα ίδια και τα ίδια.

Δεν μπορούμε πλέον να ενημερωθούμε για τίποτα....

Πράγματι.

Το κόβω.-

Τελικά θα μου πείτε τι μπορώ να κάνω με τον edge και τα μεγάλα γράμματα; Ειδικά εδώ στο myphone δεν μπορώ με τίποτα να γράψω σε κάποιο θέμα που παρακολουθώ. Ή θα πρέπει να το γυρίσω σε έκδοση για κινητά, ή να στραφώ σε άλλον browser. Μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία τι εννοώ. Έχω τη γραμματοσειρά στον edge στο μικρό, ενώ δοκίμασα να μικρύνω και το μέγεθος κειμένου μέσα από το μενού των ρυθμίσεων της οθόνης αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Όπως βλέπετε, δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου το πλαίσιο που μπορώ να γράψω.

http://s5.postimg.org/8biwz84iv/wp_ss_20161026_0001.png

Εγώ πιστεύω πως το πλάνο της είναι να εφαρμόσει το (πετυχημένο πλέον) μοντέλο των ταμπλετ.

Θα δούμε

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στα τάμπλετ το κόλπο πιάνει.

Βολεύει και το μέγεθος.

Στα κινητά πάντα ήταν αμφίβολο,τώρα δείχνει σκούρο το πράγμα.

Μακάρι τι να πω,εδώ θα είμαστε να τα λέμε.:p

Xiaomi 12 Pro

Τελικά θα μου πείτε τι μπορώ να κάνω με τον edge και τα μεγάλα γράμματα; Ειδικά εδώ στο myphone δεν μπορώ με τίποτα να γράψω σε κάποιο θέμα που παρακολουθώ. Ή θα πρέπει να το γυρίσω σε έκδοση για κινητά, ή να στραφώ σε άλλον browser. Μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία τι εννοώ. Έχω τη γραμματοσειρά στον edge στο μικρό, ενώ δοκίμασα να μικρύνω και το μέγεθος κειμένου μέσα από το μενού των ρυθμίσεων της οθόνης αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Όπως βλέπετε, δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου το πλαίσιο που μπορώ να γράψω.

http://s5.postimg.org/8biwz84iv/wp_ss_20161026_0001.png

Στο 640χλ δεν έχω πρόβλημα ούτε στο desktop ούτε στο mobile .

Ποιο κινητό έχεις;

Στα τάμπλετ το κόλπο πιάνει.

Βολεύει και το μέγεθος.

Στα κινητά πάντα ήταν αμφίβολο,τώρα δείχνει σκούρο το πράγμα.

Μακάρι τι να πω,εδώ θα είμαστε να τα λέμε.:p

Εννοώ μια συσκευή τουμπανο της ms (με τιμή στον θεό και όλες οι υπόλοιπες οικονομικές κατηγορίες στους λοιπούς κατασκευαστές.

Στο 640χλ δεν έχω πρόβλημα ούτε στο desktop ούτε στο mobile .

Ποιο κινητό έχεις;

Το 640XL LTE έχω. Μάλιστα σε ένα άλλο forum που προσπάθησα να γράψω πάλι δεν μου άνοιγε καθόλου το πληκτρολόγιο για να γράψω. Τα θέματα εδώ μπορώ να τα διαβάσω κανονικά, με αρκετά μεγάλα τα γράμματα και κάποια να πέφτουν πάνω σε άλλα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να γράψω.

Το 640XL LTE έχω. Μάλιστα σε ένα άλλο forum που προσπάθησα να γράψω πάλι δεν μου άνοιγε καθόλου το πληκτρολόγιο για να γράψω. Τα θέματα εδώ μπορώ να τα διαβάσω κανονικά, με αρκετά μεγάλα τα γράμματα και κάποια να πέφτουν πάνω σε άλλα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να γράψω.

Πήγαινε

Διευκόλυνση πρόσβασης>περισσότερες επιλογές

Το ίδιο είναι είτε στην desktop είτε στην mobile έκδοση;

Το δοκίμασα μόλις τώρα. Γύρισα από τις ρυθμίσεις του edge σε έκδοση για κινητά, αλλά στο myphone μου το έδειχνε το ίδιο όπως και πριν που το είχα σε desktop έκδοση. Πήγα όμως στο τέλος της σελίδας και πάτησα, με λίγη δυσκολία γιατί πέφτουν τα γράμματα πάνω σε άλλα, προσαρμοσμένη έκδοση για κινητά τηλέφωνα αφής και έτσι μου γύρισε όλη τη σελίδα του myphone σε mobile έκδοση. Δεν το είχα κάνει πριν, αν και δεν με βολεύει γενικά η mobile έκδοση, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι ο μόνος τρόπος για να μπορώ να γράφω εδώ.

Να επισημάνω πως αυτό μου το έκανε μετά την επετειακή ενημέρωση. Μέχρι πριν ο edge πέταγε. Είχε και την αναδίπλωση κειμένου, κάνοντας δηλαδή διπλό tab μεγέθυνε το κείμενο για να διαβάζεται καλύτερα. Και τώρα μου το κάνει αυτό σε άλλα sites, αλλά στο myphone υπάρχει γενικά μεγάλο ανακάτεμα των γραμμάτων.

Δεν ξέρω εάν το έχετε προσέξει αλλά και στον edge για υπολογιστές, το myphone φαίνεται πιο μικρό σε σχέση με άλλον browser και όταν μπαίνω από edge μεγεθύνω τη σελίδα.

Edited by giachtas

Κλασική περίπτωση μισοάδειου ή μισογεμάτου ποτηριού. Εγώ να σου πω περίμενα να πει πως εγκαταλείπουμε το mobile για 2-3 χρονια και βλέπουμε. Βλέπεις το είχε προαναγγείλει και ο πρόεδρος ms Γαλλίας. Οπότε το ότι δεν ειπώθηκε και τέτοιο είναι θετικό. Ενημερώσεις παίρνουμε, σε πάρα πολύ καλό σημείο είναι το λειτουργικό (τουλάχιστον για εμάς με τα 950/xl και 930) οπότε οποιος είναι ικανοποιημένος και βολεύεται, συνεχίζει.

Τίποτα. Ούτε για κατι καινούριο ούτε για κλείσιμο μαγαζιού.

Να γραψω και εγω την δικη μου οπτικη πανω στο θεμα οσο πιο ψυχραιμα και αντικειμενικα μπορω.

@Montoya... Δεν υπαρχει κανενα κλεισιμο μαγαζιου ...

Το mobile κομματι ειναι σημαντικο μερος της στρατηγικης Windows Everywhere και δεν νομιζω στο αμεσο μελλον να αλλαξει κατι. Τα πηγαινε ελα του τελευταιου χρονου οσον αφορα τα τηλεφωνα ειναι οντως τραγικο. Προφανως και υπαρχει διαφωνια στα ανωτατα κλιμακια για το πως θα αντιμετωπιστει το θεμα. Το αγαρμπο σκοτωμα των Lumia και οτι ειχε σχεση με ΝΟΚΙΑ δειχνει οτι θελουν να πανε σε τελειως αλλη λογικη και στα τηλεφωνα. Να φυγουν πο την μια ακρη με τα πολλα και με μικρες διαφορες μεταξυ τους τηλεφωνα και να παμε στην αλλη ακρη με 2-3 συσκευες ακολουθοντας την γενικη στρατηγικη .

Αυτην την στιγμη σε ολους τους τομεις που δραστηριοποιειται η MS η στρατηγικη ειναι η εξης:

Φτιαχνουμε ενα reference design που δειχνει τον δρομο και μετα αφηνουμε χωρο στους ΟΕΜ (αλλα surface) να συνεχισουν αυτοι με δικα τους προιοντα.

Στην εταιρια θελουν να επαναλαβουν την επιτυχια του surface και στα τηλεφωνα. Η αναθεση στον Panos του σχεδιασμου των νεων τηλεφωνων ειναι ενα γεγονος που δεν αμφισβητειται.

Το που ακριβως βρισκεται αυτη η διαδιακασια αυτο δεν ειναι ξεκαθαρο. Καποιοι λενε οτι ειναι πολυ ετοιμο.

Και επειδη το ποτε θα δοθει ειναι πια στην αρμοδιοτητα του Panos αυτο μπορει να ερθει πολυ ξαφνικα, οπως και με τα Surface και το Surface Book που κανεις δεν ηξερε απολυτως τιποτα λιγο πριν παρουσιαστουν.

Το σιγουρο ειναι οτι αυτες οι παλινωδιες του τελευταιου χρονου εχουν κανει μεγαλη ζημια στην βιωσιμοτητα του λειτουργικου απο πλευρας User Base. Τα ποσοστα ακομη και σε αγορες που ειχαν διψηφιο ποσοστο μειωθηκαν παρα πολυ.

Ισως το Surface Phone να αλλαξει τα πραγματα αλλα ισως και να μην μπορει να γυρισει η κατασταση.

Οσοι παντως ειναι στο λειτουργικο και τους αρεσει ας συνεχισουν. Οσοι παλι δεν την παλευουν καλυτερα να πανε σε αλλο λειτουργικο, γιατι οπως εχω ξαναγραψει καλυτερο ειναι αυτο που κανω την δουλεια μου και μου αρεσει.

Edited by colossus_r

Να γραψω και εγω την δικη μου οπτικη πανω στο θεμα οσο πιο ψυχραιμα και αντικειμενικα μπορω.

@Montoya... Δεν υπαρχει κανενα κλεισιμο μαγαζιου ...

Το mobile κομματι ειναι σημαντικο μερος της στρατηγικης Windows Everywhere και δεν νομιζω στο αμεσο μελλον να αλλαξει κατι. Τα πηγαινε ελα του τελευταιου χρονου οσον αφορα τα τηλεφωνα ειναι οντως τραγικο. Προφανως και υπαρχει διαφωνια στα ανωτατα κλιμακια για το πως θα αντιμετωπιστει το θεμα. Το αγαρμπο σκοτωμα των Lumia και οτι ειχε σχεση με ΝΟΚΙΑ δειχνει οτι θελουν να πανε σε τελειως αλλη λογικη και στα τηλεφωνα. Να φυγουν πο την μια ακρη με τα πολλα και με μικρες διαφορες μεταξυ τους τηλεφωνα και να παμε στην αλλη ακρη με 2-3 συσκευες ακολουθοντας την γενικη

Αυτην την στιγμη σε ολους τους τομεις που δραστηριοποιειται η MS η στρατηγικη ειναι η εξης:

Φτιαχνουμε ενα reference design που δειχνει τον δρομο και μετα αφηνουμε χωρο στους ΟΕΜ (αλλα surface) να συνεχισουν αυτοι με δικα τους προιοντα.

Στην εταιρια θελουν να επαναλαβουν την επιτυχια του surface και στα τηλεφωνα. Η αναθεση στον Panos του σχεδιασμου των νεων τηλεφωνων ειναι ενα γεγονος που δεν αμφισβητειται.

Το που ακριβως βρισκεται αυτη η διαδιακασια αυτο δεν ειναι ξεκαθαρο. Καποιοι λενε οτι ειναι πολυ ετοιμο.

Και επειδη το ποτε θα δοθει ειναι πια στην αρμοδιοτητα του Panos αυτο μπορει να ερθει πολυ ξαφνικα, οπως και με τα Surface και το Surface Book που κανεις δεν ηξερε απολυτως τιποτα λιγο πριν παρουσιαστουν.

Το σιγουρο ειναι οτι αυτες οι παλινωδιες του τελευταιου χρονου εχουν κανει μεγαλη ζημια στην βιωσιμοτητα του λειτουργικου απο πλευρας User Base. Τα ποσοστα ακομη και σε αγορες που ειχαν διψηφιο ποσοστο μειωθηκαν παρα πολυ.

Ισως το Surface Phone να αλλαξει τα πραγματα αλλα ισως και να μην μπορει να γυρισει η κατασταση.

Οσοι παντως ειναι στο λειτουργικο και τους αρεσει ας συνεχισουν. Οσοι παλι δεν την παλευουν καλυτερα να πανε σε αλλο λειτουργικο, γιατι οπως εχω ξαναγραψει καλυτερο ειναι αυτο που κανω την δουλεια μου και μου αρεσει.

Να, αυτό περιμένω από σένα. Να βάζεις τα πράγματα στη θέση του.......

Κατά τα άλλα, αυτό λέω κι εγω μετά την ειδηση περί θανάτου Lumia. Ότι πάνε σε μοντέλο ταμπλετ. Surface πανάκριβο τουμπανο και όλα τα αλλα οι άλλοι.