tasose Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Καλησπέρα, Δοκίμασα την εφαρμογή χάρτες, αλλα νομίζω ότι είναι χειρότερη από την here.. Δεν πιάνει δορυφόρο χωρίς δίκτυο ίντερνετ. Απαράδεκτο, εκτος αν κάνω κάτι λάθος.... Τι να πω, έχω απογοητευτεί !!!!! Κατά την πλοηγηση κολλάει, χάνει την σύνδεση με δορυφόρο. Sent from mTalk Κάτι δεν πάει καλά με το τηλέφωνο σου,δεν χρειάζεται ίντερνετ για να πιάσει δορυφόρο,πιάνει γρήγορα και δεν έχει κολλήσει σε όσες διαδρομές έχω κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portomarko Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Η συζυγάτα μου έχει ένα 650 , εδώ και μερικές ημέρες μου λέει ότι έχασε μερικές επαφές, τελικά σήμερα έχει μείνει με μόλις 12 επαφές. Χωρίς φυσικά να έχει επεξεργαστεί επαφές μέσω OneDrive. Υπάρχουν οι επαφές κάπου σαν back up; καμιά συμβουλή θα έχω κρεββατομουρμούρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Η συζυγάτα μου έχει ένα 650 , εδώ και μερικές ημέρες μου λέει ότι έχασε μερικές επαφές, τελικά σήμερα έχει μείνει με μόλις 12 επαφές. Χωρίς φυσικά να έχει επεξεργαστεί επαφές μέσω OneDrive. Υπάρχουν οι επαφές κάπου σαν back up; καμιά συμβουλή θα έχω κρεββατομουρμούρα Όσες επαφές είναι συγχρονισμένες με τον λογαριασμό σου φαίνονται και ονλαιν στο https://people.live.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Η συζυγάτα μου έχει ένα 650 , εδώ και μερικές ημέρες μου λέει ότι έχασε μερικές επαφές, τελικά σήμερα έχει μείνει με μόλις 12 επαφές. Χωρίς φυσικά να έχει επεξεργαστεί επαφές μέσω OneDrive. Υπάρχουν οι επαφές κάπου σαν back up; καμιά συμβουλή θα έχω κρεββατομουρμούρα Έχω την εντύπωση πως είναι προσωρινή αυτή η απώλεια. Είχαν πολλοί προβλήματα με τις outlook επαφές τον τελευταίο καιρό, όπως και εγώ, είχαν εξαφανιστεί όλοι οι αριθμοί από τις 400 περίπου επαφές. Έκανε κάποιες αλλαγές η microsoft στους servers της και δημιουργήθηκαν πολλά προσωρινά θέματα. Αν μπεις από υπολογιστή στο outlook σου, θα δεις και εμφανισιακά αλλαγή του. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Κάτι δεν πάει καλά με το τηλέφωνο σου,δεν χρειάζεται ίντερνετ για να πιάσει δορυφόρο,πιάνει γρήγορα και δεν έχει κολλήσει σε όσες διαδρομές έχω κάνει. Επειδή το ίδιο τηλεφωνο είχα πριν πολλές εκδόσεις και δούλευε καλά, ρώτησα μήπως κάτι έγινε με κάποιο update της εφαρμογής ή του τηλεφώνου. Μήπως φταίει η συννεφιά; Sent from mTalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Επειδή το ίδιο τηλεφωνο είχα πριν πολλές εκδόσεις και δούλευε καλά, ρώτησα μήπως κάτι έγινε με κάποιο update της εφαρμογής ή του τηλεφώνου. Μήπως φταίει η συννεφιά; Sent from mTalk Το δοκίμασα τώρα με συννεφιά στην Θεσσαλονίκη και έπιασε αμέσως,αλλά καμία φορά η συννεφιά (σε άλλη συσκευή που είχα) παίζει ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portomarko Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Έχω την εντύπωση πως είναι προσωρινή αυτή η απώλεια. Είχαν πολλοί προβλήματα με τις outlook επαφές τον τελευταίο καιρό, όπως και εγώ, είχαν εξαφανιστεί όλοι οι αριθμοί από τις 400 περίπου επαφές. Έκανε κάποιες αλλαγές η microsoft στους servers της και δημιουργήθηκαν πολλά προσωρινά θέματα. Αν μπεις από υπολογιστή στο outlook σου, θα δεις και εμφανισιακά αλλαγή του. Δηλαδή η Παναγιά να βάλει το χέρι της !!! :-o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 ..6 μερες μεινανε για τις ανακοινωσεις ...χαχαχα Τι ανακοινώσεις; Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Τι ανακοινώσεις; Για το αν θα υπάρξει Surface Phone. Ωστόσο ανακοίνωσαν έσοδα 3μηνου... Απογοήτευση για τμήμα mobile με πτώση εσόδων άνω του 70% http://www.winbeta.org/news/microsofts-q1-2017-earnings-highlight-another-quarter-of-declining-windows-phone-revenue-down-72-percent Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Για το αν θα υπάρξει Surface Phone. Ωστόσο ανακοίνωσαν έσοδα 3μηνου... Απογοήτευση για τμήμα mobile με πτώση εσόδων άνω του 70% http://www.winbeta.org/news/microsofts-q1-2017-earnings-highlight-another-quarter-of-declining-windows-phone-revenue-down-72-percent Sent from mTalk Όσο μεγαλώνει η απογοήτευση του κόσμου για τα wm10 τόσο θα μεγαλώνει και η πτώση εσόδων. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Για το αν θα υπάρξει Surface Phone. Ωστόσο ανακοίνωσαν έσοδα 3μηνου... Απογοήτευση για τμήμα mobile με πτώση εσόδων άνω του 70% http://www.winbeta.org/news/microsofts-q1-2017-earnings-highlight-another-quarter-of-declining-windows-phone-revenue-down-72-percent Sent from mTalk Δεν νομίζω πως θα ανακοινώσουν κάποιο serface phone. Την άνοιξη του 2017 ακούγεται ότι ίσως ανακοινώσουν κάτι σχετικό Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ant23 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Λογική είναι η πτώση στα κινητά, αφού δεν έβγαλαν καινούριες συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Είδα στο αμερικάνικο store το HP Elite X3 στα 799 δολάρια. Με αυτή την κατάσταση στη microsoft δεν νομίζω πως αξίζει τον κόπο να δώσεις αυτά τα λεφτά. Τι λέτε; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Αν δεν χρειαζεσαι τα παρακατω - IP67 certified - dust and water resistant - Water resistant up to 1 meter and 30 minutes - MIL-STD 810G - grade salt, fog, humidity, transport shock and thermal shock resistant - magnetic connector (για συνδεση με ιατρικές συσκευές κτλ) και ειδικα την λειτουργια hp workspace, τοτε το lumia 950 ειναι παρα πολυ πιο συμφερουσα αγορα. Για εταιρειες-οργανισμους που θα το παρουν σε τιμες χονδρικής μαζι με υπηρεσίες απο την hp και υποστηριξη το elite ειναι καλυτερη επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Είδα στο αμερικάνικο store το HP Elite X3 στα 799 δολάρια. Με αυτή την κατάσταση στη microsoft δεν νομίζω πως αξίζει τον κόπο να δώσεις αυτά τα λεφτά. Τι λέτε; Στο eBay βρίσκεις και με 400$.. Μιλώντας για μεταχειρο πάντα... Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Έκανα μετάβαση από το 640 στο 650 και θα πάρει το 640 η γυναίκα μου. Πως διαγράφω τον δικό μου λογαριασμό Microsoft από το κινητό; Πέρασα τον λογαριασμό της γυναίκας αλλά δε βρισκω πώς να διαγράψω τον δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Αυτό που έχω παρατηρήσει πάντως είναι ότι η λειτουργία του τηλεφώνου, τουλάχιστον στη σειρά 950 και 950 xl, όλο και βελτιώνεται. Σήμερα έτσι όπως λειτουργεί το δικό μου 950xl (το fb αισθητή βελτίωση, το viber θερίζει, το Instagram στα ίδια επίπεδα με τα άλλα λειτουργικά.....)μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν ζηλεύω κανένα iPhone και κανένα android τηλέφωνο και βεβαίως δεν το λέω για να το πω αφού έχω τη δυνατότητα να το συγκρίνω με συσκευές που βρίσκονται στο σπίτι (s7edge του γιου και iPhone 7 της γυναίκας μου). ΥΓ και το 640xl που έχω ως δεύτερο μια χαρά τα πάει και για τα χρήματα που κοστίζει ....κλέβεις εκκλησία! Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Έκανα μετάβαση από το 640 στο 650 και θα πάρει το 640 η γυναίκα μου. Πως διαγράφω τον δικό μου λογαριασμό Microsoft από το κινητό; Πέρασα τον λογαριασμό της γυναίκας αλλά δε βρισκω πώς να διαγράψω τον δικό μου. Μόνο με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων διαγράφεται ο λογαριασμός σου..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Αυτό που έχω παρατηρήσει πάντως είναι ότι η λειτουργία του τηλεφώνου, τουλάχιστον στη σειρά 950 και 950 xl, όλο και βελτιώνεται. Σήμερα έτσι όπως λειτουργεί το δικό μου 950xl (το fb αισθητή βελτίωση, το viber θερίζει, το Instagram στα ίδια επίπεδα με τα άλλα λειτουργικά.....)μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν ζηλεύω κανένα iPhone και κανένα android τηλέφωνο και βεβαίως δεν το λέω για να το πω αφού έχω τη δυνατότητα να το συγκρίνω με συσκευές που βρίσκονται στο σπίτι (s7edge του γιου και iPhone 7 της γυναίκας μου). ΥΓ και το 640xl που έχω ως δεύτερο μια χαρά τα πάει και για τα χρήματα που κοστίζει ....κλέβεις εκκλησία! +950.... Αυτά λέω κι εγώ και δεν με πιστεύουν...... Το τελευταίο update του Viber το απογείωσε πραγματικά!!!! Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Γεια σας, μπορώ να πω και εγώ, πως έχω την αίσθηση πως υπάρχει μία βελτίωση γενικά με το λειτουργικό, αλλά το κομμάτι των εφαρμογών δεν βελτιώνεται όσο θα έπρεπε, ή έστω να φτάσει σε επίπεδο τα άλλα δύο λειτουργικά. Δεν θέλω να ξεκινήσω κάποιο vs, αλλά θα αναφέρω κάποιες ενδεικτικές εφαρμογές. Η εφαρμογή του F2G π.χ. σε android όπου έχω και προσωπική εμπειρία, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις περισσότερα πράγματα, όπως την online ανανέωση χρόνου ομιλίας. Επίσης οι εφαρμογές των τραπεζών είναι πιο λειτουργικές στο android. Αυτές και κάποιες σημαντικές ελλείψεις εφαρμογών στα windows mobile, λειτουργούν ανασταλτικά. Σήμερα είπα να τεστάρω το σύστημα πλοήγησης των χαρτών του 640XL LTE που έχω. Δεν χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου την πλοήγηση γενικά γιατί δεν ταξιδεύω. Σήμερα όμως Κυριακή και με πολύ ωραία ημέρα εδώ στην Πάτρα, είπα να πάω με την οικογένεια μία μικρή εκδρομή σε κάποια κοντινά χωριά στην Αχαΐα. Η πλοήγηση ήταν άψογη, με μεγάλη ακρίβεια και η φωνητικές εντολές τέλειες. Στην επιστροφή μάλιστα που του έγραψα τη διεύθυνση του σπιτιού μου, σε κάποια σημεία παρέκκλινα επίτηδες και ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης ήταν άμεσος. Όταν πήγαινα είχα ανοιχτά τα δεδομένα και στην επιστροφή τα είχα κλείσει για να δω μήπως υπάρχει διαφορά, αλλά καμία. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 +950.... Αυτά λέω κι εγώ και δεν με πιστεύουν...... Το τελευταίο update του Viber το απογείωσε πραγματικά!!!! Εγώ συνεχίζω πάντως να έχω σοβαρό πρόβλημα με τα εμφανιζόμενα μηνύματα στη notification bar. Πολλές φορές παραλείπει μηνύματα και η συνεννόηση είναι αδύνατη, οπότε αναγκάζομαι να μπαίνω πάντα στην εφαρμογή για να είμαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Εγώ συνεχίζω πάντως να έχω σοβαρό πρόβλημα με τα εμφανιζόμενα μηνύματα στη notification bar. Πολλές φορές παραλείπει μηνύματα και η συνεννόηση είναι αδύνατη, οπότε αναγκάζομαι να μπαίνω πάντα στην εφαρμογή για να είμαι σίγουρος. Υπαρχει μια ρυθμιση σχετικα με το ποσα μυνηματα θα φαινονται. Η προεπιλογή είναι 3. Μπορεις να ρυθμισεις να φαινονται μεχρι 20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Για 2 μηνύματα μιλάω, όχι περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Για 2 μηνύματα μιλάω, όχι περισσότερα. Ξεκαθαρισε το λιγο να δουμε τι φταιει. Εχασες 2 μηνυματα? Από ποια εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Για 2 μηνύματα μιλάω, όχι περισσότερα. Κάνε μια επανεγκατάσταση και πες μας. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts