Dekaohtoura Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Εμένα προς το παρόν δεν την βλέπει. Σε Release είμαι, υποτίθεται πως περιλαμβάνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Η .321 κατέβηκε πάρα πολύ αργά. Βέβαια έχουν βγει και τα updates για όλα τα λειτουργικά που οι servers της MS έχουν κλατάρει. Τώρα στα γρανάζια και fingers crossed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 την έχω περάσει εδώ και αρκετή ώρα. Άργησε πάρα πολύ,ενώ η εγκατάσταση έγινε γρήγορα. Κλασσικά πρέπει να έχεις 1gb+ ελεύθερο χώρο στην εσωτερική μνήμη. Διαφορά,καμία στο μάτι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 την έχω περάσει εδώ και αρκετή ώρα. Άργησε πάρα πολύ,ενώ η εγκατάσταση έγινε γρήγορα. Κλασσικά πρέπει να έχεις 1gb+ ελεύθερο χώρο στην εσωτερική μνήμη. Διαφορά,καμία στο μάτι. Μα αν διάβασες το changelog που πόσταρα λίγο πριν, δεν θα δεις κάποια διαφορά στο μάτι. Περιμένω να δω για το battery drain με το wifi που διόρθωσαν, αν και προσωπικά δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Μα αν διάβασες το changelog που πόσταρα λίγο πριν, δεν θα δεις κάποια διαφορά στο μάτι. Περιμένω να δω για το battery drain με το wifi που διόρθωσαν, αν και προσωπικά δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Είπα πως δεν το διάβασα; Με την μπαταρία,ούτε εγώ έχω θέμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Στην πριβιου .221 η μπαταρία κρατάει αρκετά καλά. Βγήκα από πριβιου και την περνάω τώρα την .321 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Εμένα προς το παρόν δεν την βλέπει. Σε Release είμαι, υποτίθεται πως περιλαμβάνεται. Same here. Κι εγώ σε release preview L950 δε τη βρίσκει. Μάλλον πρώτα για γενικό πληθυσμό (της συζύγου το 830 non insider την πήρε) και μετά εμείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Στην release δεν εβλεπε ενημερωση. Βγηκα και κατεβασα την ενημερωση . Αμα δωσει κατι ποιο προχωρημενο στη relase ξαναμπαινω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Same here. Κι εγώ σε release preview L950 δε τη βρίσκει. Μάλλον πρώτα για γενικό πληθυσμό (της συζύγου το 830 non insider την πήρε) και μετά εμείς... Έχω παρατηρήσει κι άλλες φορές, ότι όσο και να κάνω χειροκίνητο έλεγχο, τελικά θα την δει και θα την κατεβάσει γύρω στις 5 το πρωί. Ίσα-ίσα για να το βάλω να κάνει την αναβάθμιση στο δρόμο για τη δουλειά, να μου φάει μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Έχω παρατηρήσει κι άλλες φορές, ότι όσο και να κάνω χειροκίνητο έλεγχο, τελικά θα την δει και θα την κατεβάσει γύρω στις 5 το πρωί. Ίσα-ίσα για να το βάλω να κάνει την αναβάθμιση στο δρόμο για τη δουλειά, να μου φάει μπαταρία. Μήπως το επέλεξες από τις ρυθμίσεις να κατεβαίνει τότε; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Κάποιος που πέρασε τη νέα αναβάθμιση, μπορεί να δει και να μας πει. Διορθώθηκε το τραγικό σφάλμα που όταν συνδέουμε ακουστικά, δε κτυπάει το τηλέφωνο όταν μας καλούν; Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Κάποιος που πέρασε τη νέα αναβάθμιση, μπορεί να δει και να μας πει. Διορθώθηκε το τραγικό σφάλμα που όταν συνδέουμε ακουστικά, δε κτυπάει το τηλέφωνο όταν μας καλούν; Δεν είχα τέτοιο σφάλμα ποτέ. Απλά, όταν βάζεις τα ακουστικά αλλάζει το προφίλ και ισχύει αυτό που είχες ρυθμίσει τελευταία φορά με τα ακουστικά. Με λίγα λόγια, βάλε τα ακουστικά και μετά πάτησε το πλήκτρο της αυξομείωσης έντασης (στο πλάι). Βάλε πχ στο 20 και κάλεσε το κινητό σου να μας πεις αν χτυπάει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Πάντως με Bluetooth συνδεδεμένος χτυπάει το κινητό στη κλήση! Δεν πέρασα την .321 ακόμα!;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Κάποιος που πέρασε τη νέα αναβάθμιση, μπορεί να δει και να μας πει. Διορθώθηκε το τραγικό σφάλμα που όταν συνδέουμε ακουστικά, δε κτυπάει το τηλέφωνο όταν μας καλούν; Αυτο που μιλας με καποιον και θελεις να βαλεις τα ακουστικα ρε παιδι μου..αλλα μετα δεν σε ακουει ο αλλος τι κουλο ειναι αυτο? Και πρεπει να τα ξαναβγαλεις και να μιλησεις χωρις αυτα..μονο σε 640 γινεται ή και σε αλλα? Απο ποια αναβαθμιση προεκυψε αυτο..?(νομιζω απο την 189 και μετα) και με την 321 δεν το φτιαξανε να ενημερωσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Έσκασε κι η αναβάθμιση για τους σε release preview... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Δεν είχα τέτοιο σφάλμα ποτέ. Απλά, όταν βάζεις τα ακουστικά αλλάζει το προφίλ και ισχύει αυτό που είχες ρυθμίσει τελευταία φορά με τα ακουστικά. Με λίγα λόγια, βάλε τα ακουστικά και μετά πάτησε το πλήκτρο της αυξομείωσης έντασης (στο πλάι). Βάλε πχ στο 20 και κάλεσε το κινητό σου να μας πεις αν χτυπάει. παρότι το έκανα στο παρελθόν, το ξανά έκανα πάλι, τώρα. όταν έχω συνδεδεμένα ακουστικά είτε με καλώδιο είτε με bluetooth, με κατεβάζει την ένταση από το 30 στο 13! ακόμη κι αν ανεβάσω πάλι την ένταση στο 30, ο ήχος κλήσης ακούγεται μόνο στα ακουστικά. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Αυτο που μιλας με καποιον και θελεις να βαλεις τα ακουστικα ρε παιδι μου..αλλα μετα δεν σε ακουει ο αλλος τι κουλο ειναι αυτο? Και πρεπει να τα ξαναβγαλεις και να μιλησεις χωρις αυτα..μονο σε 640 γινεται ή και σε αλλα? Απο ποια αναβαθμιση προεκυψε αυτο..?(νομιζω απο την 189 και μετα) και με την 321 δεν το φτιαξανε να ενημερωσω.. Το δοκίμασα και δεν έχω τέτοιο θέμα. Μιλάω με τη συσκευή και κουμπώνω το ακουστικό (ενσύρματο). Συνεχίζω την συνομιλία χωρίς πρόβλημα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Αυτο που μιλας με καποιον και θελεις να βαλεις τα ακουστικα ρε παιδι μου..αλλα μετα δεν σε ακουει ο αλλος τι κουλο ειναι αυτο? Και πρεπει να τα ξαναβγαλεις και να μιλησεις χωρις αυτα..μονο σε 640 γινεται ή και σε αλλα? Απο ποια αναβαθμιση προεκυψε αυτο..?(νομιζω απο την 189 και μετα) και με την 321 δεν το φτιαξανε να ενημερωσω.. Αυτό το πρόβλημα το έχω κι εγώ εδώ και καιρό. Σαν προσωρινή λύση μπορείς να ανοίγεις την ανοιχτή ακρόαση και τα την ξανακλείνεις και δουλεύουν, δεν χρειάζεται να βγάλεις τα ακουστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 κατεβαζω την 321 δεν νομιζω να ειναι κατι τρομερο ΑΛΛΑ αν δεν διορθωσει το προβλημα με τα μεγαλα γραμματα που μου το εφερε το προηγουμενο update για μενα δεν εχει καμια αξια τοτε η αναβαθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Τι ακουστικά χρησιμοποιείτε και έχετε αυτά τα προβλήματα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Τι ακουστικά χρησιμοποιείτε και έχετε αυτά τα προβλήματα? Δεν εχει να κανει με τα ακουστικα..διοτι γενικα λειτουργουν κανονικα, μονο με αυτο τον τροπο που αναφερθηκε πριν συμβαινει αυτο στα 640( αν και εχω δοκιμασει και με 2 handsfree, τα κλασσικα γνησια του lumia 820 και καποια urban revo) κανενα απο αυτα τα δυο δεν το εκανε ΠΟΤΕ, μετα την 189 πρεπει να ξεκινησε.. Συμπερασμα η τρομερη προσοχη που λεγανε οτι θα δωσουν στα 640 με τα 10ρια..ρε βρεγμενη σανιδα που θελουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Σε 640 έχω και εγώ το θέμα με τα ακουστικά Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται παράλογο που έχουν την ελπίδα να πουλήσουν το hp x3 με 700$ και το acer jade primo με 500$ με το ίδιο οικοσύστημα και το ίδιο store με το Lumia 950 που είναι αρκετά σούπερ συσκευή που έχει φτάσει στα 250€ και δεν τσουλάει στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται παράλογο που έχουν την ελπίδα να πουλήσουν το hp x3 με 700$ και το acer jade primo με 500$ με το ίδιο οικοσύστημα και το ίδιο store με το Lumia 950 που είναι αρκετά σούπερ συσκευή που έχει φτάσει στα 250€ και δεν τσουλάει στην αγορά. Γι αυτο σταματάνε τα Lumia. Γιατί η Ms μπορει να τα σκοτώνει ενώ οι άλλοι όχι. Γιατί εσύ κι εγώ θα κοιτάξουμε πρώτα Lumia και μετά hp. Κι όσο συμβαίνει αυτο, κανένας άλλος δεν θα κυκλοφορήσει συσκευή με wm, οπότε αν υποθέσουμε πως είναι κι αυτο ένας λόγος που δεν τσουλανε τα πράγματα δεν θα υπάρξει ζήτηση κι έτσι το store θα μείνει ως εχει. Το πηγα μακριά αλλα έτσι πιστεύω πως σκέφτονται εκεί στην ms. Όχι πως θα πετύχει και καλά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 η μπαταρία κρατάει αρκετά καλά στην.321 Δεν τρώει στην αναμονή σχεδόν καθόλου. Μόνο 5% σε 13 ώρες! Σε σερφινγκ περίπου 8% την ώρα. Νομίζω λίγο καλύτερα από την .221 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts