Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι... όταν θα πατάω το κουμπί το volume στη κλίμακα ringer and notifications το μόνο ανενεργό θέλω να είναι ο ήχος κλήσης..γινεται?

Ναι, αυτό σου είπε ο φίλος.

Μηδενισε από εκεί τότε ήχους και πάτησε το πληκτρο της δόνησης να ενεργοποιηθεί.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στους web σταθμούς παίζει στο μεγάφωνο

Για το απλό ραδιόφωνο ρωτώ,αν επανέλθει κάποια στιγμή η λειτουργία μεγαφώνου. :rolleyes:

Για το απλό ραδιόφωνο ρωτώ,αν επανέλθει κάποια στιγμή η λειτουργία μεγαφώνου. :rolleyes:

Αυτό που ρωτάς προφανώς μόνο η Microsoft το ξέρει.

Και ω το θαύμα!!! σε W10 με την εφαρμογή radio FM Phone, σε lumia 640ds, αν μπουν τ΄ακουστικά, ανοίξεις τη εφαρμογή, βγάλεις τ΄ακουστικά, κλείσεις την εφαρμογή και μετά την ξανανοίξεις... παίζει απο το μεγάφωνο!!! μόνο που πιάνει σταθμούς με δυνατό σήμα. Αν μετά βάλεις τα ακουστικά χωρις να τα κουμπώσεις τότε τους πιάνει κανονικά.

Ισως είναι ιδιαιτερότητα του δικού μου 640 αλλά μπορει να γίνεται και σε άλλα.

Και ω το θαύμα!!! σε W10 με την εφαρμογή radio FM Phone, σε lumia 640ds, αν μπουν τ΄ακουστικά, ανοίξεις τη εφαρμογή, βγάλεις τ΄ακουστικά, κλείσεις την εφαρμογή και μετά την ξανανοίξεις... παίζει απο το μεγάφωνο!!! μόνο που πιάνει σταθμούς με δυνατό σήμα. Αν μετά βάλεις τα ακουστικά χωρις να τα κουμπώσεις τότε τους πιάνει κανονικά.

Πιανει τοους δυνατους σταθμους γιατι το καλωδιο λειτουργει σαν κεραια και αν το βγαλεις δεν πιανει τους αδυνατους...

Καπου ειχε παρει το ματι μου ενα tweet οτι τα 10αρια δεν εχουν σχετικο api για το ραδιοφωνο, και πως η MS δεν εχει προθεση να φτιαξει νεο.

Οι υπαρχουσες εφαρμογες ραδιοφωνου πατανε σε api των wp8

Διόρθωση. Κλείσεις το ραδιόφωνο και το ξανανοίξεις (απο το σύμβολο Q) και όχι την εφαρμογή.

Είναι η γνωστή πατέντα,αυτή. :superman:

Παιδιά έχω πρόβλημα με τον συγχρονισμό των αγαπημένων και της λίστας ανάγνωσης του κινητού με το pc. Ενώ την πρώτη φορά έγινε ο συγχρονισμός, πλέον δεν περνάει καμία αλλαγή από το ένα στο άλλο.

Έχω τσεκάρει όλες τις επιλογές στις ρυθμίσεις, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Έχει κάνεις το οτιδήποτε κατά νου;

Sent from mTalk

Σε συνέντευξή του στο γαλλικό περιοδικό Le Point ο αντιπρόεδρος της Microsoft και νέος Πρόεδρος της Microsoft Γαλλίας Vahé Torossian τονίζει ότι η εταιρεία βγαίνει από την καταναλωτική αγορά των smartphones και εστιάζει μόνο στις επιχειρήσεις, γιατί δεν μπορεί να ανατγωνσιτεί το android και το ios. Επισημαίνει δε ότι η Microsoft θα επιστρέψει στην αγορά των smartphones σε ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ όταν η σημερινή μορφή των smartphones θα πάψει να υφίσταται και θα δημιουργηθεί κάτι νέο. Τονίζει ωστόσο ότι θα συνεχιστεί η υποστήριξη του λειτουργικού! Επιπλέον το άρθρο αναφέρει ότι σβήνει η προοπτική ενός surface phone. Παραθέτω το σημερινό γαλλικό δημοσίευμα που ήδη κάνει τον γύρο των τεχνολογικών ιστοσελίδων της Γαλλίας και έχει γεμίσει απογοήτευση τους Γάλλους οπαδούς του w10m.

http://www.lepoint.fr/chroniqueurs-du-point/guerric-poncet/microsoft-renonce-aux-smartphones-grand-public-pour-quelques-annees-28-09-2016-2071926_506.php#xtor=RSS-221

:p

Άλλο λένε αλλού,μην πιστεύεις τα πάντα.
Ξέρω τι λένε αλλού. Αυτός όμως είναι αντιπρόεδρος της Microsoft παγκοσμίως και είναι και η πρώτη του συνέντευξη ως νέος Πρόεδρος της Microsoft Γαλλίας και λέει αυτά! Γιατί να τα πει; Παραθέτω κομμάτι από το δημοσίευμα στα γαλλικά: « Le ticket d'entrée sur le marché des smartphones grand public est aujourd'hui trop élevé », poursuit-il, et « nous faisons le pari d'un saut technologique dans quelques années, avec un changement de paradigme ». En clair : Microsoft ne souhaite pas s'acharner sur un marché saturé par Google (Android) et Apple (iPhone). Le géant de Redmond préfère attendre « quelques années » pour essayer d'être parmi les premiers arrivants sur le marché qui se créera lorsque les smartphones actuels seront relégués au musée. « Durant le temps de cette transition, nous ne restons pas sur le marché des smartphones grand public », nous précise encore Vahé Torossian. Edited by dalailama1

Σε συνέντευξή του στο γαλλικό περιοδικό Le Point ο αντιπρόεδρος της Microsoft και νέος Πρόεδρος της Microsoft Γαλλίας Vahé Torossian τονίζει ότι η εταιρεία βγαίνει από την καταναλωτική αγορά των smartphones και εστιάζει μόνο στις επιχειρήσεις, γιατί δεν μπορεί να ανατγωνσιτεί το android και το ios. Επισημαίνει δε ότι η Microsoft θα επιστρέψει στην αγορά των smartphones σε ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ όταν η σημερινή μορφή των smartphones θα πάψει να υφίσταται και θα δημιουργηθεί κάτι νέο. Τονίζει ωστόσο ότι θα συνεχιστεί η υποστήριξη του λειτουργικού! Επιπλέον το άρθρο αναφέρει ότι σβήνει η προοπτική ενός surface phone. Παραθέτω το σημερινό γαλλικό δημοσίευμα που ήδη κάνει τον γύρο των τεχνολογικών ιστοσελίδων της Γαλλίας και έχει γεμίσει απογοήτευση τους Γάλλους οπαδούς του w10m.

http://www.lepoint.fr/chroniqueurs-du-point/guerric-poncet/microsoft-renonce-aux-smartphones-grand-public-pour-quelques-annees-28-09-2016-2071926_506.php#xtor=RSS-221

Αυτό είναι πολύ σοβαρό και έρχεται σε αντίθεση με παλαιότερες δηλώσεις ότι η ms θα επικεντρωθεί στο mobile το 2017.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το μοναδικο καινουργιο που λεει το αρθρο ειναι πως ενα ακομα στελεχος της μαικροσοφτ επιβεβαιώνει την συνεχιση αναπτυξης του λειτουργικου. Το οτι τα λουμια σταματανε εχει ανακοινωθει απο τους ρεπορτερ του windowscentral απο τον φεβρουαριο. Ειχαν γραψει απο τοτε οτι το 650 ειναι το τελευταιο λουμια που βγαινει. Βεβαια η διαβεβαιωση του στελεχους για την συνεχιση υποστηριξης του λειτουργικου δεν ειναι κεραυνος εν αιθρια. Οποιος χρησιμοποιει το visual studio ή βλεπει τις προσθηκες στο desktop πχ προγραμμα connect κτλ ειναι εμφανες οτι δουλευουν ταυτοχρονα και για το mobile κομματι. Για το surface θα μαθουμε αν και οταν μονο την ημερα παρουσιασης. Το συγκεκριμενο τμημα δεν ανακοινωνει εκ των προτέρων πολλα πραγματα πανω στο τι θα παρουσιασει.

παιδιά στα μέρη μου λένε πως καπνό χωρίς φωτιά δεν βγαίνει…αρα μάλλον είναι γεγονός πως τα Windows Phone κάπου σύντομα κατεβάζουν ρολά όπως πριν λίγο καιρό υπήρχαν φήμες ότι σταματαει και η blackberry και πολλοί λέγαν μπα…δεν νομίζω! Και όμως από σήμερα τέλος!

Αυτό είναι πολύ σοβαρό και έρχεται σε αντίθεση με παλαιότερες δηλώσεις ότι η ms θα επικεντρωθεί στο mobile το 2017.

Αυτό ξέρω και εγώ και σε άλλες δηλώσεις (σημερινή και αυτή) είναι ότι αρχίζει σοβαρή υποστήριξη με την Redstone 2.

Για μένα, έστω και έτσι, περισσότερο με ικανοποιεί το ότι θα συνεχίσει την υποστήριξη του Windows mobile. Αν βγάλουν Windows smartphones και άλλες εταιρίες, τότε θα είναι σχετικά μικρό το κακό, σε σχέση με το να εγκαταλείψει εντελώς το λειτουργικό της για τα smartphones. Είδη περιμένουμε το HP Elite X3, να δούμε όμως και την τιμολογιακή πολιτική του.

Ελπίζω να μην αναγκαστώ να γυρίσω πάλι στο android τώρα που βολεύτηκα με τα Windows 10 γενικά.

Αν κατεβαζαν ρολα θα το ηξερε τουλαχιστον η ομαδα που αναπτυσει το λειτουργικο. Αυτα τα slides ειναι απο την χθεσινη παρουσιαση που καναν για τις προσθηκες στην redstone 2.

https://www.neowin.net/news/microsoft-reveals-the-windows-10-mobile-features-that-are-coming-in-redstone-2

Αυτό που λέει και είναι ολοκαίνουργιο και δεν έχει ξανακουστεί είναι ότι η εταιρεία θα επιστρέψει σε ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ στην αγορά όταν τα smartphones θα αλλάξουν μορφή!

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν κατεβαζαν ρολα θα το ηξερε τουλαχιστον η ομαδα που αναπτυσει το λειτουργικο. Αυτα τα slides ειναι απο την χθεσινη παρουσιαση που καναν για τις προσθηκες στην redstone 2.

https://www.neowin.net/news/microsoft-reveals-the-windows-10-mobile-features-that-are-coming-in-redstone-2

Προφανώς και ο Αντιπρόεδρος της Microsoft έχει μαύρα μεσάνυχτα και δεν ξέρει τι λέει δηλαδή;

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ πάντως ξέρω ότι πρώτον το συγκεκριμένο περιοδικό θεωρείται σοβαρό και έγκυρο. Δεύτερον οι δηλώσεις τους ανατρέπουν δεδομένα και δημιουργούν νέα. Επίσης θεωρώ ότι είναι πολύ σοβαρή εξέλιξη εκτός κι αν βγει και πει ότι μου παραποίησαν τις δηλώσεις.

εγώ πιστεύω πως ότι και να λέμε, δεν έχει κάποια αξία.

ποιος κατασκευαστής θα θέλει να βγάλει συσκευές με ένα λειτουργικό που σταματάει να εξελίσσεται;

ότι αλλαγή και να υπάρξει από εδώ και πέρα, θα είναι για να λυθούν προβλήματα που υπάρχουν και όχι νέες δυνατότητες.

και ποιος προγραμματιστής θα ασχοληθεί να βγάλει εφαρμογή γιαυτό το λειτουργικό;

και ποιος χρήστης θα θέλει από εδώ και πέρα να αγοράσει winphone;

πρόκειται προφανώς για τίτλους τέλους και η ms προσπαθεί να φύγει, με όσο γίνεται το κεφάλι λιγότερο χαμηλά.

Edited by kakos
Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Λεει κατι διαφορετικο απο την ομαδα αναπτυξης δηλαδη; Επιβεβαιωνει οτι το λειτουργικο θα συνεχισει να αναπτυσεται και να διατιθεται. Το χρονια που αναφερει κολαει στο οτι δεν μπορουνε να αποσπασουν μεγαλα ποσοστα στο καταναλωτικο κομματι γι αυτο σταματανε και την διαθεση της λουμια σειρας. Το software που βγαινει ως uwp θα συνεχισει να ειναι συμβατο με arm επεξεργαστες.

Λεει κατι διαφορετικο απο την ομαδα αναπτυξης δηλαδη; Επιβεβαιωνει οτι το λειτουργικο θα συνεχισει να αναπτυσεται και να διατιθεται. Το χρονια που αναφερει κολαει στο οτι δεν μπορουνε να αποσπασουν μεγαλα ποσοστα στο καταναλωτικο κομματι γι αυτο σταματανε και την διαθεση της λουμια σειρας. Το software που βγαινει ως uwp θα συνεχισει να ειναι συμβατο με arm επεξεργαστες.

Επί της ουσίας σου λέει ότι όσο τα smartphones λειτουργούν ως ενδιάμεσοι εφαρμογών και όσο οι χρήστες τους θέλουν τις νέες εφαρμογές που βγαίνουν εμείς δεν θα μπούμε στην αγορά, βάζοντας τέλος στις προσδοκίες ενός surface phone όπως λέει και το άρθρο.

Edited by dalailama1

Το μελλον θα δειξει. Παντως πιστευω οτι το windows division και ο Myerson ξερει πολυ περισσότερα για το μελλον των windows απο εναν απο τους δεκαδες αντιπροεδρους περιφερειακων διευθυνσεων της microsoft. Οποτε για να υποστηριζει οτι θα δωσουν βαρος και στο mobile το 2017 δεν εχω λογο να μην τον πιστευω.

https://news.microsoft.com/microsoft-senior-leaders/#sm.0001hkkjhk13xpevtuykvnxxexh25