Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πλέον συμφωνώ και εγώ γιατί προσωπικά περίμενα διαφορετική εξέλιξη στο store. Κακα τα ψέματα αλλά δεν μπορείς να αξιοποιήσεις σωστά ένα smartphone αν δεν έχεις εφαρμογές. Αυτό με χάλασε και με έβαλε στο τρυπάκι να μαζέψω λεφτά για κάτι άλλο.

Θα συμφωνησω μαζι σου για ότι αφορα το store και κυριως εφαρμογές που είναι αυτονοητες σε άλλα λειτουργικά mobile και μη και εδω να μην υπάρχουν ή αν υπάρχουν να ειναι "μισές" ή κακογραμμένες. Θα διαφωνήσω κάθετα και οριζόντια για την εμπειρία χρήσης του λειτουργικού. Δεν υπάρχει ευκολότερο και πιο ευκολο λειτουργικό για να μάθεις και να δουλεύεις γρήγορα χωρίς να ψάχνεις σε άσχετα μενού οπως σε άλλα.

Lazy :shifty:

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα συμφωνησω μαζι σου για ότι αφορα το store και κυριως εφαρμογές που είναι αυτονοητες σε άλλα λειτουργικά mobile και μη και εδω να μην υπάρχουν ή αν υπάρχουν να ειναι "μισές" ή κακογραμμένες. Θα διαφωνήσω κάθετα και οριζόντια για την εμπειρία χρήσης του λειτουργικού. Δεν υπάρχει ευκολότερο και πιο ευκολο λειτουργικό για να μάθεις και να δουλεύεις γρήγορα χωρίς να ψάχνεις σε άσχετα μενού οπως σε άλλα.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό το σχόλιο.

Xiaomi 12 Pro

+950 από μένα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν ξέρω αν κατάλαβες λάθος η το λες γενικά γιατί εγώ δεν αναφέρομαι στο λειτουργικό ότι είναι κακό,δύσχρηστο η δύσκολο,όχι μια χαρά είναι αλλά αυτό που είπα ότι δεν μπορείς να το αξιοποιήσεις σωστά αναφέρομαι στο κομμάτι store/εφαρμογές γιατί δεν υπάρχει ποικιλία και ποσότητα που θέλει ο καθένας ξεχωριστά.

Φαντάσου το win10 με το store του android.....

...Φαντάσου το win10 με το store του android.....

Δύσκολα θα υπήρχε άλλο λειτουργικό δίπλα στα WP.

Sent from my Lumia 930 using mTalk

Δύσκολα θα υπήρχε άλλο λειτουργικό δίπλα στα WP.

Sent from my Lumia 930 using mTalk

εκει ηθελα να καταλήξω

Στον υπολογιστή με locale Ελλάδα, στο Groove Music μετά το σημερινό update μου εμφάνισε το Groove Store. Όταν πατάω πάνω σε ένα τραγούδι με πάει στο Store και δεν υπάρχουν τραγούδια ούτε επιλογή αγοράς Music Pass. Στο κινητό επίσης το Groove Music δεν συνδέεται στο account μου διότι λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή μου. Μήπως ξεκίνησε το λανσάρισμα της υπηρεσίας και στην Ελλάδα; Έχει διαβάσει κανείς τίποτα σχετικό;
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Καλημέρα. Υπάρχει κάποια λύση για το θέμα που εξαφανίστηκαν οι φωτογραφίες των επαφών; γνωρίζουμε γιατί έγινε;

Sent from mTalk

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Δεν ξέρω αν κατάλαβες λάθος η το λες γενικά γιατί εγώ δεν αναφέρομαι στο λειτουργικό ότι είναι κακό,δύσχρηστο η δύσκολο,όχι μια χαρά είναι αλλά αυτό που είπα ότι δεν μπορείς να το αξιοποιήσεις σωστά αναφέρομαι στο κομμάτι store/εφαρμογές γιατί δεν υπάρχει ποικιλία και ποσότητα που θέλει ο καθένας ξεχωριστά.

Φαντάσου το win10 με το store του android.....

Σορρυ που δεν το διευκρίνησα καλυτερα το κομάτι για το λειτουργικό πήγαινε στο φίλο παραπάνω που έγραψε γενικά πολύ χάλια εμπειρία και δεν αναφερόμουν προσωπικά σένα. Όπως είδες συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο κομμάτι store/εφαρμογες.

Lazy :shifty:

Σορρυ που δεν το διευκρίνησα καλυτερα το κομάτι για το λειτουργικό πήγαινε στο φίλο παραπάνω που έγραψε γενικά πολύ χάλια εμπειρία και δεν αναφερόμουν προσωπικά σένα. Όπως είδες συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο κομμάτι store/εφαρμογες.

Παιδιά σε όποιον δεν μπορεί, αλλάζει, ΚΙΝΗΤΟ και λειτουργικό, έχω συνιθισα, και δεν μπορώ να γυρίσω πίσω..

Sent from mTalk

android or ios or wm......who cares.....???

Παιδιά σε όποιον δεν μπορεί, αλλάζει, ΚΙΝΗΤΟ και λειτουργικό, έχω συνιθισα, και δεν μπορώ να γυρίσω πίσω..

Sent from mTalk

Σωστά. Κι εγώ το ίδιο. Ίσως χτυπήσω και κανένα Surface Phone, αρκετά αργότερα βέβαια! ;)

Είναι απλό το λειτουργικό και το μαθαίνεις εύκολα σχετικά!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Καλημέρα. Υπάρχει κάποια λύση για το θέμα που εξαφανίστηκαν οι φωτογραφίες των επαφών; γνωρίζουμε γιατί έγινε;

Sent from mTalk

Ακριβώς δεν ξέρω τι έγινε αλλά νομίζω πως έχει να κάνει με την ανανέωση του outlook και έτσι χάθηκαν οι φωτογραφίες. Η μόνη λύση να βάλεις ξανά φωτογραφίες στης επαφές από την αρχή.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σωστά. Κι εγώ το ίδιο. Ίσως χτυπήσω και κανένα Surface Phone, αρκετά αργότερα βέβαια! ;)

Είναι απλό το λειτουργικό και το μαθαίνεις εύκολα σχετικά!

Βρε αγόρι κράτα μικρό καλάθι γιατί από μια φήμη και ένα teaser δεν είναι τίποτα σοβαρό και σίγουρο γιατί η ms μπορεί να πετάει και φήμες να δει αντιδράσεις από τον κόσμο να ξέρει αν προχωράει η σταματάει εντελώς. Το μάρκετινγκ είναι πολύ ύπουλο πράγμα.

Για τις φωτογραφίες που λέτε εμένα μου λύθηκε το πρόβλημα με το παρακάτω τρόπο. Πήγα στα settings στην εφαρμογή των επαφών και γράφει το email που συγχρονίζονται εκεί μέσα. Άμα πατήσεις παρατεταμένα το email κάνει συγχρονισμό. Αλλά έπρεπε να το είχατε κάνει και πριν για να υπάρχουν και οι φώτο στο mail online.

Sent from mTalk

Για τις φωτογραφίες που λέτε εμένα μου λύθηκε το πρόβλημα με το παρακάτω τρόπο. Πήγα στα settings στην εφαρμογή των επαφών και γράφει το email που συγχρονίζονται εκεί μέσα. Άμα πατήσεις παρατεταμένα το email κάνει συγχρονισμό. Αλλά έπρεπε να το είχατε κάνει και πριν για να υπάρχουν και οι φώτο στο mail online.

σ εμένα από εχθές, επέστρεψαν μόνες τους οι φωτογραφίες των επαφών μου.

Edited by kakos
Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Δεν έκανες τίποτα; καλό νέο. Για να δούμε....

Sent from mTalk

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Επειδή δεν έχω καταλάβει τον λόγο που απέκλεισε την αναπαραγωγή ράδιο από το μεγάφωνο η Μικρομαλακή,υπάρχει περίπτωση να δώσει και πάλι την άδεια σε εφαρμογές στο μέλλον να το κάνουν? :mad::chair:

Επειδή δεν έχω καταλάβει τον λόγο που απέκλεισε την αναπαραγωγή ράδιο από το μεγάφωνο η Μικρομαλακή,υπάρχει περίπτωση να δώσει και πάλι την άδεια σε εφαρμογές στο μέλλον να το κάνουν? :mad::chair:

Έχει φτιάξει ένα παλικάρι ένα καλό ραδιόφωνο. Δες εδώ---> Ράδιο

Έχει φτιάξει ένα παλικάρι ένα καλό ραδιόφωνο. Δες εδώ---> Ράδιο

Αδερφέ,εννοώ να παίζει χωρίς την πατέντα με το jack. :thanks:

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους.