manoslar Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 με το τελευταιο update εχω ενα προβλημα στην καμερα του 930, κυριως νυχτερινες ληψεις , μου βγαζει καποιες καθετες γραμμουλες οι οποιες μενουν κ στην φωτογραφια. εχει κ κανενας αλλος το προβλημα κ αν ναι τι μπορουμε να κανουμε !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 παιδια το 950εχω. εκανα στησιμο απο την αρχη, και στο φεισμπουκ, δεν εχω κανενα μα κανενα θεμα. απορω πως λετε οτι αργει. εμενα παει σφαιρα. πολυ πιο γρηγορο απο την προηγουμενη εφαρμογη της μαικροσοφτ. το μονο προβλημα που εχω (και ειχα παντα και στο 1020) ειναι η μπαταρια. φορτισμενο φουλ, σε καταστασηαεροπλανου, σε 6 ωρες εχασε 9% (ναι εχω την οθονη γρηγορης ματιας ενεργη συνεχεια, αλλα τις ωρες αυτες ημουν και σε νυχτερινη λειτουργια...). παααρα πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 να κάνω μια χαζή ερώτηση γιατί μπερδεύτηκα λίγο...το soft reset είναι το ίδιο με το να βγάλεις την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Περίπου ναι Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 με το τελευταιο update εχω ενα προβλημα στην καμερα του 930, κυριως νυχτερινες ληψεις , μου βγαζει καποιες καθετες γραμμουλες οι οποιες μενουν κ στην φωτογραφια. εχει κ κανενας αλλος το προβλημα κ αν ναι τι μπορουμε να κανουμε !!! Δοκίμασες να κάνεις soft reset? εγώ κάνω πλέον πάντα μετά από κάθε update. Στο 550 απλά κρατάς πατημένο το power button για 10'' Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Στην anniversary έχετε παρατηρήσει κάποιο θέμα στην ένταση του ξυπνητηριού . Ότι ενώ είναι full σε ένταση εφαρμογών δεν πολυακουγεται?? Sent from mTalk Αν το αφήσεις την ώρα που χτυπάει δυναμώνει. Και ειναι μια χαρά αυτό για να μη σε ξυπνάει σα θαλαμοφυλακας... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Έχει εδώ κ μερικές μέρες, από τότε που τ έπαιξε ο messenger δηλαδή, ίσως όμως ειναι κ τυχαίο, που δεν λαμβανω ειδοποιήσεις σε Viber WhatsApp Facebook. Δηλαδή ενώ έρχονται τ μηνύματα δεν ειδοποιούμαι. Τ βλέπω μόνο όταν μπαίνω στην εφαρμογή. Για messenger δεν μιλάω καν. Ούτε ανοίγει. Τις ειδοποιήσεις από τις ρυθμίσεις τις έχω όλες ενεργες. Και τ soft reset πάνε σύννεφο. Έχετε καμία ιδέα; Πήγαινε στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων. Εκεί κάτι έγινε και άλλαξαν οι ρυθμίσεις. Ρυθμίσεις-> σύστημα-> ειδοποιήσεις + ενέργειες Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 παιδια το 950εχω. εκανα στησιμο απο την αρχη, και στο φεισμπουκ, δεν εχω κανενα μα κανενα θεμα. απορω πως λετε οτι αργει. εμενα παει σφαιρα. πολυ πιο γρηγορο απο την προηγουμενη εφαρμογη της μαικροσοφτ. το μονο προβλημα που εχω (και ειχα παντα και στο 1020) ειναι η μπαταρια. φορτισμενο φουλ, σε καταστασηαεροπλανου, σε 6 ωρες εχασε 9% (ναι εχω την οθονη γρηγορης ματιας ενεργη συνεχεια, αλλα τις ωρες αυτες ημουν και σε νυχτερινη λειτουργια...). παααρα πολυ... Ναι γιατι αλλη ισχυ εχει το δικο σου και αλλη το δικο μου lumia 640 Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Είχατε δίκιο για το ξυπνητήρι! Πιστεύεται ότι θα γίνει κάτι με της εφαρμογές? Και όταν λέω κάτι εννοώ σοβαρές εφαρμογές τραπεζών, εταιριών αλλα και movie apps όπως το popcorn, social Snapchat κτλ. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Έχω ξενερώσει πολύ σήμερα γιατί είχα ξεχάσει εδώ και 2-3 μέρες να ενημερώσω το groove music,Xbox,word,excel,power point,ξύπνητηρι κτλ. Και λέω άντε να τα κάνω,όμως μετά βλέπω κάπως το κινητό να σέρνεται και κοιτάω την μνήμη…που βλέπω πλέον 1gb ελεύθερη!!! Εντάξει τα νεύρα μου ούτε στο android δεν το έπαθα αυτό! Πως τα καταφέρανε αλλά έχουν γονατίσει τα κινητά με 8gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Έχω ξενερώσει πολύ σήμερα γιατί είχα ξεχάσει εδώ και 2-3 μέρες να ενημερώσω το groove music,Xbox,word,excel,power point,ξύπνητηρι κτλ. Και λέω άντε να τα κάνω,όμως μετά βλέπω κάπως το κινητό να σέρνεται και κοιτάω την μνήμη…που βλέπω πλέον 1gb ελεύθερη!!! Εντάξει τα νεύρα μου ούτε στο android δεν το έπαθα αυτό! Πως τα καταφέρανε αλλά έχουν γονατίσει τα κινητά με 8gb. Τι έχεις βάλει στην κύρια μνήμη και είναι τόσο τίγκα? Τσέκαρε μήπως μπορείς να μεταφέρεις στην SD κάρτα. Πχ Ειδήσεις, Αθλητικά , Viber , κτλ μεταφέρονται στην SD κάρτα και λειτουργούν χωρίς πρόβλημα. Εγώ έχω 1,2 GB apps στην κύρια μνήμη και 2,5 GB apps στην SD κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Τι έχεις βάλει στην κύρια μνήμη και είναι τόσο τίγκα? Τσέκαρε μήπως μπορείς να μεταφέρεις στην SD κάρτα. Πχ Ειδήσεις, Αθλητικά , Viber , κτλ μεταφέρονται στην SD κάρτα και λειτουργούν χωρίς πρόβλημα. Εγώ έχω 1,2 GB apps στην κύρια μνήμη και 2,5 GB apps στην SD κάρτα. Ότι μπορούσα το έχω μεταφέρει στην sd. Μόνο το Facebook το αφησα στην εσωτερική γιατί δεν δουλεύει καθόλου καλά στη sd. Πολλά κολλήματα και αργεί πολύ να ανοίξει. Τα υπόλοιπα που έχω είναι apps του Windows που κακός δεν μπορούμε να σβήσουνε ότι δεν θέλουμε(εγώ προσωπικά δεν θέλω μέσα το Xbox,msn weather,πορτοφόλι,groove music,ταινίες και τηλεόραση) και άλλα δικά μου που δεν μπορώ να τα βάλω στην sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 ρε παιδιά σε σας μπορούν να σας στέλνουν άλλοι φωτογραφία μέσω nfc; γιατί σε μένα δεν γίνεται δοκίμασα από αρκετές συσκευές αλλά τους λέει ότι ο παραλήπτης δεν μπορεί να δεχτεί τόσο μεγάλο αρχείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 (edited) Έχω ξενερώσει πολύ σήμερα γιατί είχα ξεχάσει εδώ και 2-3 μέρες να ενημερώσω το groove music,Xbox,word,excel,power point,ξύπνητηρι κτλ. Και λέω άντε να τα κάνω,όμως μετά βλέπω κάπως το κινητό να σέρνεται και κοιτάω την μνήμη…που βλέπω πλέον 1gb ελεύθερη!!! Εντάξει τα νεύρα μου ούτε στο android δεν το έπαθα αυτό! Πως τα καταφέρανε αλλά έχουν γονατίσει τα κινητά με 8gb. Αναλογα τις ανάγκες που εχει καποιος παιρνει και την καταληλη συσκευή. Υπαρχουν και με 16-32 giga. Αφου χρειαζεσαι τοσες πολλες εφαρμογες πολύ απλα δεν σου κανει η συσκευή που εχεις. Edited August 27, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Update στο ελληνικό ράδιο εφαρμογή με fix στην ένταση απο το ηχειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Αναλογα τις ανάγκες που εχει καποιος παιρνει και την καταληλη συσκευή. Υπαρχουν και με 16-32 giga. Αφου χρειαζεσαι τοσες πολλες εφαρμογες πολύ απλα δεν σου κανει η συσκευή που εχεις. σε πληροφορώ πως όταν πήρα το κινητό είχα της ίδιες ανάγκες που έχω και τώρα. της ίδιες εφαρμογές είχα και τότε με Windows 8,1 που έχω και τώρα με Windows 10 περα που αντικατέστησα της 3 γνωστές εφαρμογές ,Facebook,messenger,Instagram και τα υπόλοιπα είναι ίδια αλλά ο εσωτερικός χωρος μηδενιστικέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 (edited) σε πληροφορώ πως όταν πήρα το κινητό είχα της ίδιες ανάγκες που έχω και τώρα. της ίδιες εφαρμογές είχα και τότε με Windows 8,1 που έχω και τώρα με Windows 10 περα που αντικατέστησα της 3 γνωστές εφαρμογές ,Facebook,messenger,Instagram και τα υπόλοιπα είναι ίδια αλλά ο εσωτερικός χωρος μηδενιστικέ. Καθαρισε την σαβουρα που εχει μαζεψει το τηλ. Οι τρεις εφαρμογες που αναφέρεις πανω από 600 μβ δεν πιανουν (και οι δυο από αυτές πανε και στην καρτα) Edited August 27, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Παιδια βοηθεια, πήρα στη γυναίκα hands free και έχει ξενερώσει τη ζωή της που όλα ακούγονται μόνο απ τα ακουστικα, δυο μέρες τώρα έχει χάσει όλες τις κλήσεις γιατί δεν ακούγονται... δυστυχώς και με bluetooth ακουστικά το ίδιο κάνει. δηλαδή ένας που οδηγάει, θα πρέπει να έχει το ακουστικό στο αυτί, για να ακούσει αν τον καλεί κάποιος. μεγαλύτερη βλακεία, δε νομίζω ότι μπορούσαν να κάνουν. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 δυστυχώς και με bluetooth ακουστικά το ίδιο κάνει. δηλαδή ένας που οδηγεί, θα πρέπει να έχει το ακουστικό στο αυτί, για να ακούσει αν τον καλεί κάποιος. μεγαλύτερη βλακεία, δε νομίζω ότι μπορούσαν να κάνουν. Σε εμένα πάντως δεν το κάνει αυτό, χτυπάει κανονικά και στο τηλέφωνο ο ήχος...... Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 ρε παιδιά σε σας μπορούν να σας στέλνουν άλλοι φωτογραφία μέσω nfc; γιατί σε μένα δεν γίνεται δοκίμασα από αρκετές συσκευές αλλά τους λέει ότι ο παραλήπτης δεν μπορεί να δεχτεί τόσο μεγάλο αρχείο Το NFC ήταν το πιο άχρηστο πράγμα που είχε το 930. Προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω πολλές φορές μέχρι που το παράτησα. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 ρε παιδιά σε σας μπορούν να σας στέλνουν άλλοι φωτογραφία μέσω nfc; γιατί σε μένα δεν γίνεται δοκίμασα από αρκετές συσκευές αλλά τους λέει ότι ο παραλήπτης δεν μπορεί να δεχτεί τόσο μεγάλο αρχείο Ναι, το έχω κάνει. Έχεις ανοιχτό ΚΑΙ το Bluetooth και στους δυο συσκευές; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Μήπως δεν έχεις χώρο στην συσκεύη σου...?Τι αρχείο προσπαθείς να στείλεις? Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Το NFC ήταν το πιο άχρηστο πράγμα που είχε το 930. Προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω πολλές φορές μέχρι που το παράτησα. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το nfc δεν είναι για να στέλνεις φωτογραφίες και να ανταλλάζεις δεδομένα, είναι για να κάνεις πληρωμές με το κινητό αντί της κάρτας και να στέλνεις εντολές στο κινητό μέσω nfc stickers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Το nfc δεν είναι για να στέλνεις φωτογραφίες και να ανταλλάζεις δεδομένα, είναι για να κάνεις πληρωμές με το κινητό αντί της κάρτας και να στέλνεις εντολές στο κινητό μέσω nfc stickers. Είναι ΚΑΙ για την ανταλλαγή φωτογραφιών κλπ και μάλιστα αρκετά γρήγορα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Το nfc είναι προτοτυπό για ζεύξη συσκευών...Η μεταφορά αρχείων γίνεται με bluetooth Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts