Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ξυπνητήρι δε χαμήλωσε απλα πάει μαζι με τον ήχο κλησης και επειδή το χαμηλωνετε όταν κοιμάστε χαμηλώνει κι αυτό... Πρέπει να το διαχωρισουνε...

Λάθος κάνεις. Και στο φουλ που το έβαλα,το ξυπνητήρι κάνει τα δικά του! :rolleyes:

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λάθος κάνεις. Και στο φουλ που το έβαλα,το ξυπνητήρι κάνει τα δικά του! :rolleyes:

Το ξυπνητήρι δουλεύει όπως και να'χει.Εγώ τα βάζω όλα στο αθόρυβο το βράδυ και το πρωί το ξυπνητήρι χτυπάει κανονικά.

Και έτσι πρέπει να δουλεύει.

Sent from mTalk

Όταν είναι κλειστή η συσκευή λειτουργεί το ξυπνητήρι;

Όχι αλλα γιατι να την κλεισεις την συσκευή?

Όχι αλλα γιατι να την κλεισεις την συσκευή?

Απλα είπα να το δοκιμάσω. Δεν χτύπησε και ρώτησα νομίζοντας οτι είναι πρόβλημα της συσκευής ή του λειτουργικού!

Εχω 1,5 χρόνο τη συσκευή και μόλις προχθές το δοκίμασα.

Πάντως περίεργο μου φαίνεται. Όλες οι προηγούμενες συσκευές που είχα λειτουργούσε το ξυπνητήρι με κλειστό το τηλέφωνο! Μονο αυτη δεν λειτουργεί και μονο αυτη δεν ειναι δυνατόν να τη φορτίσεις κλειστή!

Μάλλον θέμα λειτουργικού ειναι αυτό για όλες τις συσκευές με windows.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Απλα είπα να το δοκιμάσω. Δεν χτύπησε και ρώτησα νομίζοντας οτι είναι πρόβλημα της συσκευής ή του λειτουργικού!

Εχω 1,5 χρόνο τη συσκευή και μόλις προχθές το δοκίμασα.

Πάντως περίεργο μου φαίνεται. Όλες οι προηγούμενες συσκευές που είχα λειτουργούσε το ξυπνητήρι με κλειστό το τηλέφωνο! Μονο αυτη δεν λειτουργεί και μονο αυτη δεν ειναι δυνατόν να τη φορτίσεις κλειστή!

Μάλλον θέμα λειτουργικού ειναι αυτό για όλες τις συσκευές με windows.

Κατι τετοιο πρεπει να είναι αλλα το συγκεκριμενο δεν το θεωρω σημαντικο.

Υπαρχουν αλλα θεματα όπως για παράδειγμα η απουσια ηχογραφισης κλησεων.

Ηχογραφιση και ξυπνητηρι με κλειστη τη συσκευή τα ειχα εδώ και 20 χρονια (νοκια 6110)

Κατι τετοιο πρεπει να είναι αλλα το συγκεκριμενο δεν το θεωρω σημαντικο.

Υπαρχουν αλλα θεματα όπως για παράδειγμα η απουσια ηχογραφισης κλησεων.

Ηχογραφιση και ξυπνητηρι με κλειστη τη συσκευή τα ειχα εδώ και 20 χρονια (νοκια 6110)

Σ' αυτό συμφωνώ κι εγώ.

Ρε παιδια απο την πρωτη μερα εδω και 4 μηνες μου κανει το εξης: Οταν με καλουν παταω απαντηση και 1 στις 5 φορες ενω απαντω δεν ακουω ηχο και στους αλλους που με καλουν ενω σταματαει να καλει δεν ακουνε........το εχει κανει σε αλλον;

Sent from mTalk

Ρε παιδια απο την πρωτη μερα εδω και 4 μηνες μου κανει το εξης: Οταν με καλουν παταω απαντηση και 1 στις 5 φορες ενω απαντω δεν ακουω ηχο και στους αλλους που με καλουν ενω σταματαει να καλει δεν ακουνε........το εχει κανει σε αλλον;

Sent from mTalk

μήπως είναι συσκευής; αν έκανες hard reset και ακόμα δεν..... να το πας στο γιατρό.

Λοιπόν έχετε δίκιο παιδια και συγνώμη για τη παραπληροφορηση όσων αφορά το ξυπνητήρι. Ο ήχος πριν ήταν στάνταρτ δυνατός χωρίς να ρυθμίζεται. Πλέον ούτε τωρα ρυθμίζεται από πουθενά αλλα ξεκινάει σιγα και δυναμώνει. Πιστεύω ειναι και το πιο σωστό. Δε μπορείς να το χαμηλώσεις κατά λάθος και να μη ξυπνήσεις αλλα ούτε και σου σπάει τα νεύρα ο αποτομα δυνατός ήχος το πρωι. Well done λοιπόν!

Μετά από λίγες μέρες με την anniversary έχω εντοπίσει κάποια bugs.

Ο διακόπτης του Bluetooth μερικές φορες αργεί να ανταποκριθεί. Δεν έχω σιγουρευτεί ποτε ακριβώς το κάνει αλλα πριν δεν είχε τέτοια θέματα.

Επίσης μερικές φορες δε λειτουργεί σωστά το ζουμ στις φωτογραφιες. Δε μιλάω για τράβηγμα φωτογραφιας με ζουμ. Εννοώ όταν τσεκάρεις τις τραβηγμένες φωτός και ζουμαρεις να τις δεις στη λεπτομέρεια τους. Πολλές φορες δεν ειναι ακριβές το touch και φεύγει η φωτο εκτος πλαισιου και μαυρίζει η οθόνη. Αναγκαστικά πας πίσω και ξαναμπαίνεις.

Αυτά προς το παρόν.

- There is no place like 127.0.0.1 -

ξυπνητήρι με κλειστή συσκευή πάει χρόνια που έχει καταργηθεί..απο smartphone μονο symbian το ειχανν,android,ios και wp μονο με ανοιχτή συσκευή
KTLK

Επειδή με τρώει λίγο το χέρι μου...

Κάνω 2 hard resets, 1 πριν κι 1 μετά το update, χωρίς επαναφορά backup;

P.S.: Κοιτούσα χτες τα 3rd party apps, για το ραδιόφωνο.. Τραγική κατάσταση.....

Huawei Nova 5T

παιδιά για τσέκαρετε λίγο της κάμερες γιατί γενικά ακούω πως έχει πέσει πολύ απόδοση σε πολλά μοντέλα μετά το anniversary update.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επειδή με τρώει λίγο το χέρι μου...

Κάνω 2 hard resets, 1 πριν κι 1 μετά το update, χωρίς επαναφορά backup;

τι εννοεις με το πριν και μετά? μια φορά κάνε μετά φυσικά!

παιδιά για τσέκαρετε λίγο της κάμερες γιατί γενικά ακούω πως έχει πέσει πολύ απόδοση σε πολλά μοντέλα μετά το anniversary update.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τι εννοεις με το πριν και μετά? μια φορά κάνε μετά φυσικά!

Να, γράφεις κάτι τέτοιο για τις κάμερες και με σταματάς! :lol:

Χάνουμε που χάνουμε το ραδιόφωνο, μη χαλάσουν και τις κάμερες...

Huawei Nova 5T

Να, γράφεις κάτι τέτοιο για τις κάμερες και με σταματάς! :lol:

Χάνουμε που χάνουμε το ραδιόφωνο, μη χαλάσουν και τις κάμερες...

αρκετοί έχουν αναφέρει μετά το update πρόβλημα στο autofocus(αργή εστίαση και θολούρα) και αλλοίωση στα χρώματα.

Δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που αναφέρουν κάποιοι με την κάμερα κλπ...το τηλ ανταποκρίνεται σχεδόν υποδειγματικά πλέον παντού. Ακόμα και οι χάρτες δουλεύουν μια χαρά...τους δοκίμασα εκτεταμένα στις καλοκαιρινές διακοπές.

Δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που αναφέρουν κάποιοι με την κάμερα κλπ...το τηλ ανταποκρίνεται σχεδόν υποδειγματικά πλέον παντού. Ακόμα και οι χάρτες δουλεύουν μια χαρά...τους δοκίμασα εκτεταμένα στις καλοκαιρινές διακοπές.

τα προβλήματα που αναφέρουν εμφανίστηκαν μετά το anniversary update που έγινε πριν 3 μέρες. έτσι και εγώ δεν έχω κανένα θέμα αλλά δεν πήρα ακόμα την αναβάθμιση.

τα προβλήματα που αναφέρουν εμφανίστηκαν μετά το anniversary update που έγινε πριν 3 μέρες. έτσι και εγώ δεν έχω κανένα θέμα αλλά δεν πήρα ακόμα την αναβάθμιση.

Τελευταία φορά που είδα για την Anniversary γύρω στις 12:15 σήμερα, δεν έχει έρθει ούτε σε μένα!

Μάλλον στις branded Cosmote θα αργήσουν κι άλλο! :(

Όχι παιδια το ξυπνιτηρι πριν την redstone χτυπησουσε και μετά δυνάμωνε ο ήχος.. ΜΕΤΑ την redstone χτυπαει πολυ αδυναμα και παραμενει ετσι ισα που ακούγεται....για τη γραμματοσειρά ευχαριστώ θα το δοκιμασω

Τελευταία φορά που είδα για την Anniversary γύρω στις 12:15 σήμερα, δεν έχει έρθει ούτε σε μένα!

Μάλλον στις branded Cosmote θα αργήσουν κι άλλο! :(

σε σένα από βδομάδα και αν...!

εγώ φοβάμαι να μην περιμένω όπως την προηγούμενη φορα που μου ήρθαν τα Win10 4 μήνες μετά από τους υπόλοιπους! την έχω πατήσει πολύ που είναι πολωνέζικο το κινητό μου. αποτι κατάλαβα γενικά η orange είναι πολύ αστα να πάνε παντού!

Μα για μετά την anniversary λέω και γω..

Το ξυπνητήρι και σε εμένα μετα το update ξαναλέω ξεκινά πολύ πολυ σιγά αλλά αργά μεν αλλά σταθερά δε δυναμώνει σε κανονικά επίπεδα.Το χρησιμοποιώ πολυ συχνά και στην αρχή είχα τρομάξει και εγώ αλλά τελικά αν το αφήσεις δυναμώνει κανονικά η ένταση. Τέλος πάντων ελπίζω να βρεθεί λύση για τα παιδιά που έχουν πρόβλημα.Επίσης και με την κάμερα δεν έχω κάποιο θέμα...θα το ξανατσεκαρω και θα αναφερω αν βρω κάποια δυσλειτουργία...

Edited by rafalef1

Μα για μετά την anniversary λέω και γω..

Το ξυπνητήρι και σε εμένα μετα το update ξαναλέω ξεκινά πολύ πολυ σιγά αλλά αργά μεν αλλά σταθερά δε δυναμώνει σε κανονικά επίπεδα.Το χρησιμοποιώ πολυ συχνά και στην αρχή είχα τρομάξει και εγώ αλλά τελικά αν το αφήσεις δυναμώνει κανονικά η ένταση. Τέλος πάντων ελπίζω να βρεθεί λύση για τα παιδιά που έχουν πρόβλημα.Επίσης και με την κάμερα δεν έχω κάποιο θέμα...θα το ξανατσεκαρω και θα αναφερω αν βρω κάποια δυσλειτουργία...

Έχεις δίκιο, ακριβώς έτσι δουλεύει και σε εμένα. Θέλει τουλάχιστον τέσσερις φορές να χτυπήσει για να αρχίσει να δυναμώνει......

Sent from mTalk Κώστας!!

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Εν αναμονή της Anniversary στο 640, τα πέρασα σ'ένα 930 κανονικά με το roll out και οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής:

1) Αυτό που έχω σιχαθεί 4 χρόνια σαν χρήστης Windows Phone είναι α) να ψάχνω για εφαρμογές β) να βρίσκω χάλια ποιοτικά και γ) να πρέπει να πληρώσω για κάτι που θεωρείται δωρεάν στα άλλα OS. Όλα αυτά τα βρήκα μπροστά μου με την αφαίρεση του FM Radio. Μπράβο, MSFT, τα κατάφερες πάλι! Λόγω Insider, έχω δοκιμάσει αρκετές εφαρμογές από αυτές που έχουν ήδη αναφερθεί και καμία δεν μπορεί να κάνει το απλό πράγμα του ραδιοφώνου με την ευκολία και την απλότητα του stock. Βρεθήκαμε να δοκιμάζουμε εφαρμογές για ένα απλό πράγμα. Και δεν θέλω να σκέφτομαι πόσο θα πληρώναμε για μία εφαρμογή που θα ενσωμάτωνε επιπλέον χαρακτηριστικά όπως ηχογράφηση και δυνατότητα εύρεσης ενός τραγουδιού μέσα από την εφαρμογή όπως έχει συνδέσει η Sony το Radio app με το TrackID.

2) Όπως είπαν και οι άλλοι, λίγο το ξυπνητήρι σα να κάνει νερά, αλλά δεν είμαι και απολύτως σίγουρος.

3) Η μπαταρία δεν μου φαίνεται το ίδιο καλή με την .545. Μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με την τελευταία και ήταν τόσο καλή που πρώτη φορά έβλεπα τη συσκευή μου με εφαρμογές να μην χάνει ούτε 1% σε διάστημα 8 ωρών σε πτήση, χωρίς WiFi/συγχρονισμούς κτλ. Τώρα με την Anniversary μου έχασε 1% στην ίδια κατάσταση σε 20 λεπτά μόλις. :/

4) Έχω το εξής glitch : Αν βάλω μία κάρτα SIM, επιλέξω ως δίκτυο το 2G και βάλω μία άλλη, αυτομάτως με γυρνάει σε 4G. Σα να χάνει τις ρυθμίσεις. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τις μισές φορές ανοίγει μόνο του τα δεδομένα (μετά από τοποθέτηση άλλης SIM) και σήμερα το πρωί μου έφαγε 1€ έτσι η VF μετά από 5 χρόνια που ήμουν καθαρός από τέτοιες χρεώσεις.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης