st1313 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 (edited) Υπαρχει συσκευή android που μετα από εναμιση χρονο λειτουργιας να παρει την τελευταια αναβαθμηση. Υπαρχει συσκευή android που μετα από εναμιση χρονο να λειτουργει απροβλημάτιστα ? Μιλαω για φθηνες συσκευες 535 και 640 που οσο πανε γινονται και καλυτερες. Για ραδιοφωνο υπαρχουν εφαρμογες. Οποιου νομιζει ότι ανεβαζει θερμοκρασια στο service γρηγορα . επεσε σε ελλατωματικο κομματι. Edited August 7, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Υπαρχει συσκευή android που μετα από εναμιση χρονο λειτουργιας να παρει την τελευταια αναβαθμηση. Υπαρχει συσκευή android που μετα από εναμιση χρονο να λειτουργει απροβλημάτιστα ? Μιλαω για φθηνες συσκευες 535 και 640 που οσο πανε γινονται και καλυτερες. Ας μην μπαίνουμε σε ανούσιες συγκρίσεις. Εδώ είμαστε να λέμε τι κάνουν οι δικές συσκευές. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Μην το κάνετε VS παιδιά... Υπάρχουν άλλες ενότητες για αυτό... mr_47 Πέρα από την πλάκα δεν είσαι καινούργιος εδώ... Γκρινιάζεις περίπου ένα χρόνο αν θυμάμαι καλά... Και καλά κάνεις εφόσον δεν σε ικανοποιεί το λειτουργικό... Αλλά σαν φυσιολογικός άνθρωπος δίνεις το Windows Phone σου και πας σε μια άλλη εταιρία... Αν ποτέ φτάσει να ικανοποιήσει τα στανταρς σου ξαναπαιρνεις WP... Αν οι υπόλοιποι είναι καλυμμένοι σε ένα μεγάλο ποσοστό σημαίνει απλά ότι έχετε διαφορετικές ανάγκες... Αυτό... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Κι εσύ δεν είχες κάτι να απαντήσεις σε όλα αυτά που σου έγραψα... Τα "θα" που περιμένω, λοιπόν... Να λειτουργεί άψογα η συσκευή μου, όπως την πρώτη μέρα. Κάτι που δε θα γίνει, αφού, με το Anniversary Update, αφαιρείται το ραδιόφωνο. Και όσο gadgetάκιας και να είμαι, το χρησιμοποιώ και δε θα με πείσει κανείς και καμία Microsoft ότι δεν το χρειάζομαι. Μου γράφεις γιατί δε μένω εκεί που έχω βρει την υγειά μου. Εννοείται ότι θα μείνω. Αλλά, γιατί αυτή η ερώτηση; Δε σας αρέσει να γράφουμε τα αρνητικά, για τα wm; Μόνο θετικά posts "δέχεστε"; Το χαρτί της "συντριπτικής μειοψηφίας" πρέπει να σταματήσετε να το "παίζετε". Επειδή είμαι στη μειοψηφία, αυτό δεν διορθώνει τα προβλήματά μου ή τα κάνει να μην υπάρχουν για εσάς. Νομίζεις λύθηκαν. Τις ειδοποιήσεις πρέπει να τις έχω να εμφανίζονται ΚΑΙ στη lockscreen (οπότε, bye-bye ιδιωτικότητα....), αλλιώς δεν εμφανίζονται καθόλου. Άρα, κάτι λάθος, από πλευράς Microsoft. Hard reset και clean install έχω κάνει. Το fb beta, ακόμα και στη συσκευή, ανεβάζει θερμοκρασία. Όχι ο φούρνος που ήταν πριν, αλλά ανεβάζει αισθητά Μου λες για 260€. Ναι, μάλιστα. Στα 160€ έχει η Microsoft να μου προσφέρει 2gb/16gb, με τεράστια μπαταρία και απροβλημάτιστη λειτουργία (κυριολεκτικά, τώρα, όχι με μελλοντικό update); Δεν την "εμπιστεύομαι" τη Microsoft για να της δώσω 260€+.- Μετά από 1 χρόνο, αν θέλεις θύμισέ το μου. Εννοείται ότι θα το έχω. Όπως είχα και έχω το 640.... 200€ για μεταχειρισμένη συσκευή; :worry: Το software ποιος το φτιάχνει και μέχρι τώρα το hardware ποιος το παραγγέλνει; Η αισιοδοξία σου είναι πολύ ύποπτη εδώ και καιρό evris.... Τι να πω. Μόνο να ανοίξω wifi και να κάνει οποιοδήποτε συγχρονισμό, σε λίγα δευτερόλεπτα, έχει ανεβάσει θερμοκρασία. Στο καλύτερό τους στάδιο σε σχέση με τα προηγούμενα wp (και όχι σε όλους τους τομείς). Όχι σε σχέση με τον ανταγωνισμό... Προσωπικά όταν ακούω κάτι "θέλετε να ακούτε..." κλπ αμέσως ξενερώνω με τον συνομιλητή μου. Διάβασε τα ποστ μου όταν η ms δεν έδωσε τα 10ρια σε όλους και θα καταλάβεις. Κατά τα άλλα τι να σου πω. Αναφέρεις προβλήματα που άλλοι δεν έχουν. Τι να απαντήσω? Καλή συνέχεια με τις συσκευές που σε καλύπτουν. Εμείς θα συνεχίσουμε να λέμε μόνο τα θετικά..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Τι θα λέγατε για μια ισορροπία; Να σταματήσουμε να τρωγόμαστε σαν τις κότες,αλλά να βλέπουμε και τα στραβά. Λέω εγώ τώρα... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Μην το κάνετε VS παιδιά... Υπάρχουν άλλες ενότητες για αυτό... mr_47 Πέρα από την πλάκα δεν είσαι καινούργιος εδώ... Γκρινιάζεις περίπου ένα χρόνο αν θυμάμαι καλά... Και καλά κάνεις εφόσον δεν σε ικανοποιεί το λειτουργικό... Αλλά σαν φυσιολογικός άνθρωπος δίνεις το Windows Phone σου και πας σε μια άλλη εταιρία... Αν ποτέ φτάσει να ικανοποιήσει τα στανταρς σου ξαναπαιρνεις WP... Αν οι υπόλοιποι είναι καλυμμένοι σε ένα μεγάλο ποσοστό σημαίνει απλά ότι έχετε διαφορετικές ανάγκες... Αυτό... Πάντα με λίγα λόγια πιάνεις όλο το νόημα....;) Υ.Γ.Σε γλύφω επειδή είσαι mond.....:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ας μην μπαίνουμε σε ανούσιες συγκρίσεις. Εδώ είμαστε να λέμε τι κάνουν οι δικές συσκευές. Συμφωνώ αλλα στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα της αφαιρεσης του FM radio (που σαφώς είμαστε κατά της απόφασης αυτής) μοιραία θα αναφέρεις ότι ναυαρχίδες πολλαπλάσιας αξίας των άλλων λειτουργικών δεν έχουν. Και σαφώς γίνεται η δουλειά με τρίτες εφαρμογές οι οποίες σίγουρα θα αυξηθούν με το κενό που δημιουργήθηκε. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 κοίτα,εγώ ναυαρχίδα,έχω πάρει μία φορά και το μετάνιωσα. το Samsung s3 είχε ραδιόφωνο αλλά έμπαζε σε όλα τα άλλα.:lol: Οπότε πάλι άκυρη η σύγκριση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Τι θα λέγατε για μια ισορροπία; Να σταματήσουμε να τρωγόμαστε σαν τις κότες,αλλά να βλέπουμε και τα στραβά. Λέω εγώ τώρα... Να, με κάτι τέτοια είσαι πολύ ψηλά στην εκτίμησή μου (μη το παίρνεις και πάνω σου....χαχαχα). Να σου θυμίσω κι εσένα το κράξιμο που ρίξαμε στη μη αναβάθμιση όλων σε 10. Στα σοβαρά είμαστε εκεί. Αλλα όταν ο άλλος έχει πρόβλημα με το fb, του λέμε 10 άτομα τι να κάνει κι αυτός συνεχίζει την γκρίνια, ε κάπου χάνεται το μέτρο..... Αυτά από μενα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Να, με κάτι τέτοια είσαι πολύ ψηλά στην εκτίμησή μου (μη το παίρνεις και πάνω σου....χαχαχα). Να σου θυμίσω κι εσένα το κράξιμο που ρίξαμε στη μη αναβάθμιση όλων σε 10. Στα σοβαρά είμαστε εκεί. Αλλα όταν ο άλλος έχει πρόβλημα με το fb, του λέμε 10 άτομα τι να κάνει κι αυτός συνεχίζει την γκρίνια, ε κάπου χάνεται το μέτρο..... Αυτά από μενα Μα είμαι πολύ καλός.:lol::lol::lol: Κοίτα και εγώ του τα έχω πει,ότι δεν είναι φυσιολογικό να έχει τέτοια θέματα. Εγώ πχ έγω και το 640ds και το 640XLds και δεν έχω τέτοια θέματα. Αλλά όταν κάτι με στραβώνει,θέλω να το λέω. Τώρα για το ραδιόφωνο,μένει να δούμε αν κάποιος dev,φτιάξει μια ποιοτική εφαρμογή,καθώς εγώ το θέλω σχεδόν καθημερινά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Πριν λίγες μέρες είχα αναρτήσει το προβλημα συγχρονισμού επαφών google στα 10. Λοιπόν το λάθος ήταν δικό μου..έμπαινα κατευθείαν από το outlook να κάνω λογαριασμο και για κάποιο λόγο μου έβγαζε το μηνυμα που ανέβασα και την φωτο,μπαίνοντας από τις ρυθμισεις->ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ->λογαριασμοί όλα έγινα κανονικά και συγχρονισε τα πάντα..συγγνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanzibar Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Έκανα μια τεράστια εξυπνάδα και έσβησα όλες τις επαφές μου από το outlook στο msn mail και από το τηλέφωνο. Βραβείο βλακείας 2016 and more κράχτε ελευθερα... Ξαναπερνάω σα το κοπούκι μανιουάλ και με fb επαφές, έχω τρελά θέματα λόγω εκνευρισμού (Ερντοάν), μήπως σας είναι εύκολο να με βοηθήσετε τον ανάπηρο βήμα βήμα, γιατί και στις νέες επαφές που βάζω μου βγαίνουν διαφορετικές από πριν με το μενού του για επεξεργασία, εκτός αν παίχτηκε κανά update και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Π.χ με ρωτάει αν θέλω να κάνω προσθήκη σε επαφή + facebook ενώ παλιά το έκανε αυτόματα... Περίπτωση να υπάρχουν πουθενά οι επαφές χλωμό ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Έκανα μια τεράστια εξυπνάδα και έσβησα όλες τις επαφές μου από το outlook στο msn mail και από το τηλέφωνο. Βραβείο βλακείας 2016 and more κράχτε ελευθερα... Ξαναπερνάω σα το κοπούκι μανιουάλ και με fb επαφές, έχω τρελά θέματα λόγω εκνευρισμού (Ερντοάν), μήπως σας είναι εύκολο να με βοηθήσετε τον ανάπηρο βήμα βήμα, γιατί και στις νέες επαφές που βάζω μου βγαίνουν διαφορετικές από πριν με το μενού του για επεξεργασία, εκτός αν παίχτηκε κανά update και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Π.χ με ρωτάει αν θέλω να κάνω προσθήκη σε επαφή + facebook ενώ παλιά το έκανε αυτόματα... Περίπτωση να υπάρχουν πουθενά οι επαφές χλωμό ε? Δες τι Backup σου εχει πάρει στο onedrive τελευταία μήπως και με μια επαναφορά από hard reset τα ξαναφέρεις όλα. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Παιδιά, ό,τι και να λέμε τα Windows 10 δεν είναι τέλεια. Έχει διαφορά αν κάποιος δεν χρησιμοποιεί κάτι ή κατά πόσο χρήσιμη θεωρεί μια δυνατότητα κι άλλο αν υπάρχει γενικά. Πχ από τη στιγμή που δεν υπάρχει USB OTG και background downloading, δεν είναι τέλειο. Όταν δοθεί ενημέρωση που θα υπάρξουν και τα 2, τότε θα μπαίνει στο σωστό δρόμο. Εκτός, όμως, από αυτά, έχω να σημειώσω τα εξής. UWP/Project Islawood = Όλοι πιστεύουν ότι με την ύπαρξη αυτών των εργαλείων θα αναστηθούν τα Windows 10 Mobile. Στην πραγματικότητα, είναι καθαρά θέμα marketing το όλο πράγμα. Πολλοί επικροτούν την Facebook Inc ( η οποία δεσμεύτηκε από μόνο της κατά την παρουσίαση των 950/950XL) για την παροχή των εφαρμογών της στα Windows 10 και λένε ότι μπήκαν τα θεμέλια για το UWP τη στιγμή που το μόνο που έκανε ήταν να δώσει το Messenger στο PC. Το Insta είναι άφαντο και το Facebook app όχι μόνο υπάρχει από τα 8.1 , αλλά θεωρούνταν ως "wow" app που θα απολαύσει κανείς από τη μετάβαση από 8 σε 8.1. Οπότε, ναι... Επίσης, το UWP δεν εγγυάται ότι ένα app/game θα δοθεί σε όλες τις πλατφόρμες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το παιχνίδι "Alto's Adventures". Υπήρξαν φήμες από το Φλεβάρη από τις γνωστές ιστοσελίδες ότι θα έρθει ως UWP και τον προηγούμενο μήνα έκανε την εμφάνισή του και έγραφαν οι ίδιες ιστοσελίδες ότι "ήρθε στην πλατφόρμα των Windows 10". Μπαίνοντας όμως και στο άρθρο και τη σελίδα του παιχνιδιού στο MSFT Store βλέπει κανείς ότι ήρθε μόνο στα PC. Κι έγινε Universal. Στο PC. Universal. :X Οι devs δεν πολυενδιαφέρονται και αυτό βγαίνει προς τα έξω = Εκτός από την αδιαφορία των dev για τις εφαρμογές που δίνουν στην πλατφόρμα των Windows (πχ αν υπήρχαν οι εφαρμογές της Facebook έτσι σε Android/iOS ή οποιαδήποτε άλλης εταιρείας, ή θα την είχαν κράξει όσο δεν παίρνει και θα τα είχε φτιάξει σε 2 μέρες ή θα είχε κλείσει. Στα Windows Phone, είναι μια "καλή εφαρμογή" και "ευχαριστούμε την εταιρεία που την έδωσε"), συνεχίζουν να υπάρχουν dev που δεν σκέφτονται καν την πλατφόρμα αυτή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Niantic με το Pokemon GO. Σίγουρα κάποιοι θα κράξετε όπως συμβαίνει σχεδόν παντού, είναι όμως, από τα πιο ανταπτυσσόμενα παιχνίδια και η Apple ήδη ανακοινώνει ότι παίρνει χρήματα μόνο από αυτό το παιχνίδι, ενώ η MSFT σε μια άλλη αδιάφορη ανακοίνωση "υπευθύνων" μέσω των γνωστών ιστοσελίδων βγαίνει και λέει "Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία για να φέρουμε το παιχνίδι στα Windows" (σα να υπάρχει κάποιος που κάθε φορά που βγαίνει κάτι νέο, δίνει την ίδια ανακοίνωση αλλάζοντας το όνομα του app/game. :p ). Αυτά από εμένα. Ο χρόνος θα δείξει τι θα κάνει η MSFT αν έχει μείνει κανείς έως τότε . :lol: :) *drops mic* Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Μιλάμε θα τρελαθούμε εντελώς. :lol: Από εχθές δεν μπορούσα να στείλω sms να πάρω το 1 GB της COSMOTE. Δοκίμασα τα πάντα...δεν έστελνε με τίποτα,εννοείται έχω 20€ στην κάρτα κανονικά το κέντρο sms! Πως λέτε ότι έστρωσε???? Μα φυσικά,με soft reset! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Μιλάμε θα τρελαθούμε εντελώς. :lol: Από εχθές δεν μπορούσα να στείλω sms να πάρω το 1 GB της COSMOTE. Δοκίμασα τα πάντα...δεν έστελνε με τίποτα,εννοείται έχω 20€ στην κάρτα κανονικά το κέντρο sms! Πως λέτε ότι έστρωσε???? Μα φυσικά,με soft reset! :rolleyes: Εσείς θα μας τρελάνετε τελείως. Θες να μας πεις ότι σε android δεν έχει συμβεί ποτέ;;;; Δυστυχώς USB OTG το δώσανε μόνο στις ναυαρχίδες που λέει ο φίλος παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Καλησπέρα παιδια, εχει η γυναικα μου ενα 640 στο οποιο εκανε αναβαθμιση σε windows 10. Σφαιρα το κινητο ολα κομπλε. Εχει ομως αλλη μια αναβαθμιση απο εκδοση .107 σε .494 στην οποια οταν παταμε εγκατασταση τωρα απλα δε κανει τιποτα ή πηγαινε στη μενου εγκαταστασης και επιστρεφει καπακι στο μενου ενημερωση τηλεφωνοπυ... κανουμε κατι λαθος ; Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Εσείς θα μας τρελάνετε τελείως. Θες να μας πεις ότι σε android δεν έχει συμβεί ποτέ;;;; Δυστυχώς USB OTG το δώσανε μόνο στις ναυαρχίδες που λέει ο φίλος παραπάνω. Ποιοι είναι οι "εσείς"...:lol::rolleyes: Το USB OTG,που κολλάει? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Ποιοι είναι οι "εσείς"...:lol::rolleyes: Το USB OTG,που κολλάει? :blink: Όλοι που γκρινιάζετε και γεμίζετε το νήμα με ανούσια ζητήματα. Όσο για το USB OTG αν διαβάσεις καλά τι γράφω θα καταλάβεις που κολλάει. Πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει το off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Παιδιά, ό,τι και να λέμε τα Windows 10 δεν είναι τέλεια. Έχει διαφορά αν κάποιος δεν χρησιμοποιεί κάτι ή κατά πόσο χρήσιμη θεωρεί μια δυνατότητα κι άλλο αν υπάρχει γενικά. Πχ από τη στιγμή που δεν υπάρχει USB OTG και background downloading, δεν είναι τέλειο. Όταν δοθεί ενημέρωση που θα υπάρξουν και τα 2, τότε θα μπαίνει στο σωστό δρόμο. Εκτός, όμως, από αυτά, έχω να σημειώσω τα εξής. UWP/Project Islawood = Όλοι πιστεύουν ότι με την ύπαρξη αυτών των εργαλείων θα αναστηθούν τα Windows 10 Mobile. Στην πραγματικότητα, είναι καθαρά θέμα marketing το όλο πράγμα. Πολλοί επικροτούν την Facebook Inc ( η οποία δεσμεύτηκε από μόνο της κατά την παρουσίαση των 950/950XL) για την παροχή των εφαρμογών της στα Windows 10 και λένε ότι μπήκαν τα θεμέλια για το UWP τη στιγμή που το μόνο που έκανε ήταν να δώσει το Messenger στο PC. Το Insta είναι άφαντο και το Facebook app όχι μόνο υπάρχει από τα 8.1 , αλλά θεωρούνταν ως "wow" app που θα απολαύσει κανείς από τη μετάβαση από 8 σε 8.1. Οπότε, ναι... Επίσης, το UWP δεν εγγυάται ότι ένα app/game θα δοθεί σε όλες τις πλατφόρμες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το παιχνίδι "Alto's Adventures". Υπήρξαν φήμες από το Φλεβάρη από τις γνωστές ιστοσελίδες ότι θα έρθει ως UWP και τον προηγούμενο μήνα έκανε την εμφάνισή του και έγραφαν οι ίδιες ιστοσελίδες ότι "ήρθε στην πλατφόρμα των Windows 10". Μπαίνοντας όμως και στο άρθρο και τη σελίδα του παιχνιδιού στο MSFT Store βλέπει κανείς ότι ήρθε μόνο στα PC. Κι έγινε Universal. Στο PC. Universal. :X Οι devs δεν πολυενδιαφέρονται και αυτό βγαίνει προς τα έξω = Εκτός από την αδιαφορία των dev για τις εφαρμογές που δίνουν στην πλατφόρμα των Windows (πχ αν υπήρχαν οι εφαρμογές της Facebook έτσι σε Android/iOS ή οποιαδήποτε άλλης εταιρείας, ή θα την είχαν κράξει όσο δεν παίρνει και θα τα είχε φτιάξει σε 2 μέρες ή θα είχε κλείσει. Στα Windows Phone, είναι μια "καλή εφαρμογή" και "ευχαριστούμε την εταιρεία που την έδωσε"), συνεχίζουν να υπάρχουν dev που δεν σκέφτονται καν την πλατφόρμα αυτή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Niantic με το Pokemon GO. Σίγουρα κάποιοι θα κράξετε όπως συμβαίνει σχεδόν παντού, είναι όμως, από τα πιο ανταπτυσσόμενα παιχνίδια και η Apple ήδη ανακοινώνει ότι παίρνει χρήματα μόνο από αυτό το παιχνίδι, ενώ η MSFT σε μια άλλη αδιάφορη ανακοίνωση "υπευθύνων" μέσω των γνωστών ιστοσελίδων βγαίνει και λέει "Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία για να φέρουμε το παιχνίδι στα Windows" (σα να υπάρχει κάποιος που κάθε φορά που βγαίνει κάτι νέο, δίνει την ίδια ανακοίνωση αλλάζοντας το όνομα του app/game. :p ). Αυτά από εμένα. Ο χρόνος θα δείξει τι θα κάνει η MSFT αν έχει μείνει κανείς έως τότε . :lol: :) *drops mic* Βασικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ. Όλα έχουν τα υπέρ και τα κατά. Εγώ πχ νοιώθω μεγάλη ασφάλεια με τα Wm. Θέλεις εξαιτίας του ποσοστού ή εξαιτίας του κλειστού του χαρακτήρα. Πάντως είναι το ασφαλέστερο (τουλάχιστον αυτη τη στιγμή). Ως επαγγελματίας αυτό θα το υπολογίσω σε αντίθεση τα ποκεμον κλπ βλακειες (για μένα). Έτσι λοιπόν ο καθένας παίρνει αυτό που θέλει. Όμως το μπιρι μπίτι που κυριαρχεί εδώ, κουράζει αντί να συμβάλει κάπου. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μα είμαι πολύ καλός.:lol::lol::lol: Κοίτα και εγώ του τα έχω πει,ότι δεν είναι φυσιολογικό να έχει τέτοια θέματα. Εγώ πχ έγω και το 640ds και το 640XLds και δεν έχω τέτοια θέματα. Αλλά όταν κάτι με στραβώνει,θέλω να το λέω. Τώρα για το ραδιόφωνο,μένει να δούμε αν κάποιος dev,φτιάξει μια ποιοτική εφαρμογή,καθώς εγώ το θέλω σχεδόν καθημερινά. Όσες φορές ανέφερες δυσλειτουργίες, σου την "έπεσε" κάποιος. Όμως η επαναλαμβανόμενη γκρίνια είναι κάτι άλλο από την αναφορά προβλημάτων. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Παιδιά, ό,τι και να λέμε τα Windows 10 δεν είναι τέλεια. Έχει διαφορά αν κάποιος δεν χρησιμοποιεί κάτι ή κατά πόσο χρήσιμη θεωρεί μια δυνατότητα κι άλλο αν υπάρχει γενικά. Πχ από τη στιγμή που δεν υπάρχει USB OTG και background downloading, δεν είναι τέλειο. Όταν δοθεί ενημέρωση που θα υπάρξουν και τα 2, τότε θα μπαίνει στο σωστό δρόμο. Εκτός, όμως, από αυτά, έχω να σημειώσω τα εξής. UWP/Project Islawood = Όλοι πιστεύουν ότι με την ύπαρξη αυτών των εργαλείων θα αναστηθούν τα Windows 10 Mobile. Στην πραγματικότητα, είναι καθαρά θέμα marketing το όλο πράγμα. Πολλοί επικροτούν την Facebook Inc ( η οποία δεσμεύτηκε από μόνο της κατά την παρουσίαση των 950/950XL) για την παροχή των εφαρμογών της στα Windows 10 και λένε ότι μπήκαν τα θεμέλια για το UWP τη στιγμή που το μόνο που έκανε ήταν να δώσει το Messenger στο PC. Το Insta είναι άφαντο και το Facebook app όχι μόνο υπάρχει από τα 8.1 , αλλά θεωρούνταν ως "wow" app που θα απολαύσει κανείς από τη μετάβαση από 8 σε 8.1. Οπότε, ναι... Επίσης, το UWP δεν εγγυάται ότι ένα app/game θα δοθεί σε όλες τις πλατφόρμες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το παιχνίδι "Alto's Adventures". Υπήρξαν φήμες από το Φλεβάρη από τις γνωστές ιστοσελίδες ότι θα έρθει ως UWP και τον προηγούμενο μήνα έκανε την εμφάνισή του και έγραφαν οι ίδιες ιστοσελίδες ότι "ήρθε στην πλατφόρμα των Windows 10". Μπαίνοντας όμως και στο άρθρο και τη σελίδα του παιχνιδιού στο MSFT Store βλέπει κανείς ότι ήρθε μόνο στα PC. Κι έγινε Universal. Στο PC. Universal. :X Οι devs δεν πολυενδιαφέρονται και αυτό βγαίνει προς τα έξω = Εκτός από την αδιαφορία των dev για τις εφαρμογές που δίνουν στην πλατφόρμα των Windows (πχ αν υπήρχαν οι εφαρμογές της Facebook έτσι σε Android/iOS ή οποιαδήποτε άλλης εταιρείας, ή θα την είχαν κράξει όσο δεν παίρνει και θα τα είχε φτιάξει σε 2 μέρες ή θα είχε κλείσει. Στα Windows Phone, είναι μια "καλή εφαρμογή" και "ευχαριστούμε την εταιρεία που την έδωσε"), συνεχίζουν να υπάρχουν dev που δεν σκέφτονται καν την πλατφόρμα αυτή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Niantic με το Pokemon GO. Σίγουρα κάποιοι θα κράξετε όπως συμβαίνει σχεδόν παντού, είναι όμως, από τα πιο ανταπτυσσόμενα παιχνίδια και η Apple ήδη ανακοινώνει ότι παίρνει χρήματα μόνο από αυτό το παιχνίδι, ενώ η MSFT σε μια άλλη αδιάφορη ανακοίνωση "υπευθύνων" μέσω των γνωστών ιστοσελίδων βγαίνει και λέει "Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία για να φέρουμε το παιχνίδι στα Windows" (σα να υπάρχει κάποιος που κάθε φορά που βγαίνει κάτι νέο, δίνει την ίδια ανακοίνωση αλλάζοντας το όνομα του app/game. :p ). Αυτά από εμένα. Ο χρόνος θα δείξει τι θα κάνει η MSFT αν έχει μείνει κανείς έως τότε . :lol: :) *drops mic* Συγνώμη φίλε μου και έτσι για να χαλαρώσουμε φυσικά...αλλά με αβαταρ iPhone και να λες για OTG ....τζιζ :P (υπαρχει βεβαια στα μεγαλα μοντελα Lumia) όπως υπαρχει και το continuum κλπ και όσο για background download...μια χαρα κατεβαζει το torrex pro. Είναι πολλά πράγματα που τα windows mobile είναι πιο μπροστα από το IOS.Συμφωνω πως για την πλειοψηφια δεν αρκει αυτό μια και το ios εχει το καλυτερο store από όλα και με διαφορα. Αλλα υπάρχουμε και εμεις οι λιγοι που δεν μας πολυαπασχολει αν ερθει το ποκεμον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 (edited) Όλοι που γκρινιάζετε και γεμίζετε το νήμα με ανούσια ζητήματα. Όσο για το USB OTG αν διαβάσεις καλά τι γράφω θα καταλάβεις που κολλάει. Πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει το off topic. Θέλουμε να γίνει καλύτερο το λειτουργικό και μέχρι τότε θα λέμε την γνώμη μας! :chair: Δεν είναι off-topic,το ότι έχουμε κάνει από καμιά διακοσαριά soft resets ο καθένας. Κάποτε να τελειώνει το θέμα με τα soft resets. Όταν θα πάρω το επόμενο Windows Phone μου - γιατί θα ξαναπάρω σίγουρα - ,θέλω να είναι σούπερ! Edited August 7, 2016 by vasileios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Παντως αυτο με τα soft resets ειναι φαινόμενο σε όλες τις πλατφόρμες και εξαφανίζεται οταν έχει ήδη βγει η επόμενη έκδοση του λειτουργικού. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 9/8 αύριο και περιμένουμε με ανυπομονησία τη νέα ανακοίνωση της ms για το πότε θα αρχίσει η αναβάθμιση στο λειτουργικό! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 (edited) Θέλουμε να γίνει καλύτερο το λειτουργικό και μέχρι τότε θα λέμε την γνώμη μας! :chair: Δεν είναι off-topic,το ότι έχουμε κάνει από καμιά διακοσαριά soft resets ο καθένας. Κάποτε να τελειώνει το θέμα με τα soft resets. Όταν θα πάρω το επόμενο Windows Phone μου - γιατί θα ξαναπάρω σίγουρα - ,θέλω να είναι σούπερ! Η μόνιμη γκρίνια στο φόρουμ δεν θα κάνει καλύτερο το λειτουργικό. Αυτό το κάνεις στο feedback που μας παρέχει η Microsoft. Γι αυτό το λόγο έχει το κέντρο σχολίων. Εγώ δεν έχω κάνει ούτε διακοσαριά ούτε καν καμιά δεκαριά soft ή hard resets. Αν δεν μπορείς να στήσεις το τηλ σωστά δεν φταίει σ' αυτό η Microsoft. Edited August 8, 2016 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Η μόνιμη γκρίνια στο φόρουμ δεν θα κάνει καλύτερο το λειτουργικό. Αυτό το κάνεις στο feedback που μας παρέχει η Microsoft. Γι αυτό το λόγο έχει το κέντρο . Τα είπες όλα. Γιατί κάποιοι νομίζουν πως με την ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ κλάψα εδώ κι εκεί θα βοηθήσουν να διορθωθουν τα οποια προβλήματα. ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 9/8 αύριο και περιμένουμε με ανυπομονησία τη νέα ανακοίνωση της ms για το πότε θα αρχίσει η αναβάθμιση στο λειτουργικό! :lol: :lol: :lol: :lol: Καλό.....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts