Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την τελευταία φορά που είχα τα 8.1,υπήρχε η δυνατότητα στο πλακίδιο των φωτογραφιών μπροστά να εμφανίζονται μόνο ο φάκελος των αγαπημένων.Τώρα υπάρχει επιλογή μόνο για μία φωτογραφία ή τυχαία τις πιο πρόσφατες;

Έχει για τις πρόσφατες, αγαπημένα και μόνο μια.

TCL 40 NXTPAPER

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πως τελείωσαν τα ΘΑ όταν ακόμα είμαστε στο ΘΑ έρθει το ένα,ΘΑ έρθει το άλλο;

Είναι πολύ καλα τα 10,αλλά κάποια πράγματα δε πιστεύω ότι δεν λείπουν σε κανέναν.

Πάντα ΘΑ έρχονται καινούρια πράγματα. Σε όλα τα λειτουργικά. Και στα pc ΘΑ έρθουν νέα πράγματα. Αυτό που λέω ειναι ότι τώρα δεν λείπει κάτι το ιδιαίτερο. Πες μου 3 σημαντικές ελλείψεις για σένα για να καταλάβω τι περιμένεις.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει για τις πρόσφατες, αγαπημένα και μόνο μια.

Σωστός. Δεν άλλαξε κάτι σε αυτό. Κι εγώ τις αγαπημένες έχω να φαίνονται.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πάντα ΘΑ έρχονται καινούρια πράγματα. Σε όλα τα λειτουργικά. Και στα pc ΘΑ έρθουν νέα πράγματα. Αυτό που λέω ειναι ότι τώρα δεν λείπει κάτι το ιδιαίτερο. Πες μου 3 σημαντικές ελλείψεις για σένα για να καταλάβω τι περιμένεις.

Στο όλο θέμα το πρόβλημα το έχει δημιουργήσει η ίδια η MS. Όταν η ίδια η εταιρεία από χθες διαφημίζει όχι τι θα φέρει αύριο αλλά την επόμενη εβδομάδα, ο κόσμος πέφτει στο τρυπάκι και είναι όλη την ώρα στην αναμονή. Πριν καν λανσαριστούν τα δεκάρια η MS ανακοίνωνε το μεγάλο Redstone update για το 2017. Τώρα πριν καν πάρει ο κόσμος το Universary κάθονται και λένε για τα δύο μεγάλα update του 2017. Νομίζω ότι αυτό που κάνει είναι παράδειγμα marketing προς αποφυγή. Αντί να πει στον κόσμο "αυτό είναι, είναι το καλύτερο, είναι συγκλονιστικό, είναι φανταστικό" του λέει "πάρε αυτό, αλλά που να δεις τι σου έχω για του χρόνου". Λες και υπάρχει κάτι το οποίο λείπει αυτή τη στιγμή από το λειτουργικό σαν λειτουργικό (και όχι ως εφαρμογές).

Μην μπαίνετε ρε παιδιά και εσείς στο τρυπάκι αυτό. Μια χαρά ολοκληρωμένο λειτουργικό είναι τα δεκάρια, και ότι καινούριο μπαίνει θα είναι ευπρόσδεκτο, αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι το συγκλονιστικό το οποίο του λείπει.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Πρεπει να φτιαξουμε πρωτα αλμπουμ με τα αγαπημενα;

Έχει έτοιμο. Άπλα όταν ανοίγεις την φωτογραφία πατάς την καρδιά για να την χαρακτηρίσεις ως αγαπημένη.

TCL 40 NXTPAPER

Συγγνώμη που σας κουράζω αλλά όταν ανοίγω την φωτογραφία δεν εμφανίζεται καρδιά.Θυμάμαι ότι εμφανιζόταν στα 8.1.

Συγγνώμη που σας κουράζω αλλά όταν ανοίγω την φωτογραφία δεν εμφανίζεται καρδιά.Θυμάμαι ότι εμφανιζόταν στα 8.1.

Άνοιξε την φωτογραφία και πατα πάνω. Θα σου εμφανίσει κάτω τα εικονίδια για διαγραφή, επεξεργασία, κοινοποίηση και την καρδιά.

TCL 40 NXTPAPER

Εγώ έγραψα πριν λίγο ότι τα 10 είναι μια χαρά.

Ναι όντως είναι,αλλα ένα ξερό λειτουργικό,χωρίς ποικιλία σε εφαρμογές η χωρίς μερικές γνωστές,που μερικές μπορεί να μην μου λείπουν δεν φτουράει.

Γιατί εμενα μπορεί να με καλύπτει μεν,αλλά δε βλέπω να ξεκολλάει από το 1%.

Και αυτό το 1% δεν τραβάει devs,όπως και να το κάνουμε.

Xiaomi 12 Pro

wp_ss_20160806_0002.png

wp_ss_20160806_0003.png

Eιτε αποβλακωθηκα τοσα χρονια με android,ειτε φταιει ο σκυλος και δεν μπαινει στα αγαπημενα!

Που ειναι η καρδια;

Αν ανοίξεις τις φωτογραφίες απο τους φακέλους θα σου βγάλει την καρδιά κάτω! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Τα λένε κάποιοι και τους καταλαβαίνω γιατί δεν έχουν κάποια επαφή. Αλλα κι εσύ? Για πες μου για να καταλάβω, τι σου λείπει από τα 10ρια. Προσωπικά δεν περιμένω ΘΑ γιατί είναι άψογα εδώ και ΤΩΡΑ.-

Τα ΘΑ τελείωσαν.

Ναι κι εγώ. Που "τρώω" κι άλλο restart (θυμάσαι πιστεύω τα 7.8....), με 10άρια που μου ζεσταίνουν τη συσκευή*, από τη στιγμή που με τα 8.1 ήταν "πάγος"**. Με τα 8.1 που, αν επιστρέψω, η ίδια η Microsoft "κόβει" δικές της υπηρεσίες (Skype), λες και αναφέρεται στην 4.1.2, του Android. Αλλά, έχει μεγάλο ποσοστό, οπότε "την παίρνει" να χάσει ένα τμήμα αυτού... Not...

Και στην τελική, πού ξέρω ότι με τα 10.1 (π.χ.) ή με το Redstone 2 (το μεγάλο update του '17) βγάλει ξανά ανακοίνωση ότι κάνει restart και ότι οι τότε υπάρχουσες δε θα το πάρουν; Και ότι θα πρέπει όλοι να αναβαθμίσουν, αλλιώς θα κόψει και πάλι την υποστήριξη για τις δικές της υπηρεσίες, στην ακριβώς προηγούμενη έκδοση του λειτουργικού της;

Για να κλείσω. Θα μου λείπει το ραδιόφωνο! Το native radio. Όχι οι μισές 3rd party δουλειές. Που, τώρα που γράφω, ακούω από τη συσκευή μου (με Android), συνδεδεμένος με wifi και είναι κρύα, στην κυριολεξία. Και δε χρειάστηκαν 300€, για να τα έχω αυτά.

Off-topic/On-topic: Οι συσκευές 2gb/16gb δεν υφίστανται. Επειδή νομίζει η Microsoft ότι είναι premium oem;

*Με το Anniversary Update χάνεται το native app του ραδιοφώνου. Για να επιστρέψει σε φυσιολογικές θερμοκρασίες λειτουργίας, θα πρέπει να αχρηστέψω ένα εξάρτημα της συσκευής μου, για την πιθανότητα να "κρυώσει" το κινητό μου. Ή να βάλω ένα app, με προσβάσεις που δε χρειάζονται.

**Μόνο απλή χρήση δεν κάνω στις συσκευές μου. Κατάχρηση ίσως.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Παιδες μερικοί θα μας τρελάνετε. Πραγματικά το 950 με επίσημα μονο το έχω από το Δεκέμβρη για βασικό τηλεφωνο και hard reset δεν εχω κάνει ούτε ένα. Χρήση βαριά λειτουργία απροβλημάτιστη και αν έχω ενα παραπονο απο τα 10 ειναι οτι άργησαν να βγουν και τα υπόλοιπα λειτουργικά έχουν προλάβει το μεριδιο της αγοράς εντελώς άδικα.

Πολλή η γκρίνια και ειλικρινά όποιος δε θελει μπορεί να αποχωρήσει ήσυχα..

Απο το τηλεφωνο μου διαχειρίζομαι τα πάντα στην εταιρεία μου remotely ,με VPN,rdp,TeamViewer,vnc, παίζω με τα πάντα δε μου λείπουν οι εφαρμογές οκ δεν εχω ακομα pokemon go.. Ολα απροβληματιστα σε ένα περιβάλλον λειτουργικού που απλα λατρεύω. Περιμενω την επετειακή παντα υπομονετικά και επίσημα.

Μονο εγω κι ο μοντογια δλδ δεν έχουμε παράπονα; μήπως τα παίρνουμε απο την ms και δε το ξέρουμε; και φυσικά κι εμείς θέλουμε βελτιώσεις.

Δε θα ξεχάσω το επιχείρημα κολλητού μου φίλου να μου λέει εγω θελω εφαρμογή για domino pizza ρε φίλε εχεις; οχι ρε φίλε μπορεί να μην έχω αλλα στα @@ μου βασικά. Σε 3 λεπτά ειχα ανακαλύψει οτι υπάρχει κανονικά η εφαρμογή για windows και γελάγαμε μέσα στο καφέ

- There is no place like 127.0.0.1 -

Όχι, δεν έχουμε όλοι το 950, όμως επίσης δεν έχουμε όλοι προβλήματα. Ο αριθμός αυτών που έχουν μετριέται στα δάχτυλα του ενός χεριού, άντε να βγάλουμε και το δεύτερο από τη τσέπη. Όλοι οι υπόλοιποι απλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ή δεν φέρνουμε τη καταστροφή αν αργήσει το update μία ή δυο εβδομάδες. Ή δεν αλλάζουμε κινητό επειδή αφαιρέθηκε το ραδιόφωνο. Ούτε φυσικά περιμένουμε σήμερα να πάει 00:01 και να βγούμε πάλι να κράξουμε στη περίπτωση δε κατεβαίνει η Redstone... Το μόνο που καταφέρνετε με αυτή τη γκρίνια είναι να γίνεστε κουραστικοί χωρίς φυσικά να προσφέρετε τίποτα στο topic.

Εγώ έγραψα πριν λίγο ότι τα 10 είναι μια χαρά.

Ναι όντως είναι,αλλα ένα ξερό λειτουργικό,χωρίς ποικιλία σε εφαρμογές η χωρίς μερικές γνωστές,που μερικές μπορεί να μην μου λείπουν δεν φτουράει.

Γιατί εμενα μπορεί να με καλύπτει μεν,αλλά δε βλέπω να ξεκολλάει από το 1%.

Και αυτό το 1% δεν τραβάει devs,όπως και να το κάνουμε.

Πως τελείωσαν τα ΘΑ όταν ακόμα είμαστε στο ΘΑ έρθει το ένα,ΘΑ έρθει το άλλο;

Είναι πολύ καλα τα 10,αλλά κάποια πράγματα δε πιστεύω ότι δεν λείπουν σε κανέναν.

Βλέπεις πως κι εσύ αναφέρεσαι στα ΘΑ. Λογικό αφού αυτό λέει η κοινή γνώμη κι εμείς πέφτουμε στο λούκι.

Οι devs δεν θα έρθουν για το 1% αλλα για το 90% των pc. Τα ποσοστά των windows mobile είναι στο κατώτερο επίπεδο κι εμείς πήραμε ολοκαίνουριες και εφάμιλλων των άλλων λειτουργικών εφαρμογές (fb, messenger, Viber, F1 κλπ). Λες να ασχολήθηκαν με το 1%????

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι κι εγώ. Που "τρώω" κι άλλο restart (θυμάσαι πιστεύω τα 7.8....), με 10άρια που μου ζεσταίνουν τη συσκευή*, από τη στιγμή που με τα 8.1 ήταν "πάγος"**. Με τα 8.1 που, αν επιστρέψω, η ίδια η Microsoft "κόβει" δικές της υπηρεσίες (Skype), λες και αναφέρεται στην 4.1.2, του Android. Αλλά, έχει μεγάλο ποσοστό, οπότε "την παίρνει" να χάσει ένα τμήμα αυτού... Not...

Και στην τελική, πού ξέρω ότι με τα 10.1 (π.χ.) ή με το Redstone 2 (το μεγάλο update του '17) βγάλει ξανά ανακοίνωση ότι κάνει restart και ότι οι τότε υπάρχουσες δε θα το πάρουν; Και ότι θα πρέπει όλοι να αναβαθμίσουν, αλλιώς θα κόψει και πάλι την υποστήριξη για τις δικές της υπηρεσίες, στην ακριβώς προηγούμενη έκδοση του λειτουργικού της;

Για να κλείσω. Θα μου λείπει το ραδιόφωνο! Το native radio. Όχι οι μισές 3rd party δουλειές. Που, τώρα που γράφω, ακούω από τη συσκευή μου (με Android), συνδεδεμένος με wifi και είναι κρύα, στην κυριολεξία. Και δε χρειάστηκαν 300€, για να τα έχω αυτά.

Off-topic/On-topic: Οι συσκευές 2gb/16gb δεν υφίστανται. Επειδή νομίζει η Microsoft ότι είναι premium oem;

*Με το Anniversary Update χάνεται το native app του ραδιοφώνου. Για να επιστρέψει σε φυσιολογικές θερμοκρασίες λειτουργίας, θα πρέπει να αχρηστέψω ένα εξάρτημα της συσκευής μου, για την πιθανότητα να "κρυώσει" το κινητό μου. Ή να βάλω ένα app, με προσβάσεις που δε χρειάζονται.

Βασικά δεν απάντησες για τα ΘΑ που λες ότι περιμένεις αλλα μου παραθέτεις προβλήματα που ΙΣΩΣ ΘΑ έχεις. Και ξαναρωτάω: Γιατί δεν μένεις εκεί που βρήκες την υγεια σου???

Για τα προβληματα σου θα πω πως αφενός ανήκεις στη συντριπτική μειοψηφία (πχ φίλοι με 640, 830, 930 εντελώς απροβλημάτιστοι) αφετέρου πολλά θέματα που είχες λύθηκαν πολύ εύκολα (ειδοποιήσεις, fb κλπ).

Επίσης ούτε στα Wm χρειάζεται να ξοδέψεις 300€ (259€ το 950) και είναι γνωστό ότι η ms αφήνει πλέον χώρο στους άλλους κατασκευαστές. Θελω να μου πεις εντυπώσεις από το android κινητό σου μετά από ένα χρόνο χρήσης......

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν έχουν όλοι το 950.

Με 200€ παίρνεις πλέον μεταχειρισμένο σε κατάσταση καινούριου και θα κρατάς στα χέρια σου συσκευή των 700€

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Όχι, δεν έχουμε όλοι το 950, όμως επίσης δεν έχουμε όλοι προβλήματα. Ο αριθμός αυτών που έχουν μετριέται στα δάχτυλα του ενός χεριού, άντε να βγάλουμε και το δεύτερο από τη τσέπη. Όλοι οι υπόλοιποι απλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ή δεν φέρνουμε τη καταστροφή αν αργήσει το update μία ή δυο εβδομάδες. Ή δεν αλλάζουμε κινητό επειδή αφαιρέθηκε το ραδιόφωνο. Ούτε φυσικά περιμένουμε σήμερα να πάει 00:01 και να βγούμε πάλι να κράξουμε στη περίπτωση δε κατεβαίνει η Redstone... Το μόνο που καταφέρνετε με αυτή τη γκρίνια είναι να γίνεστε κουραστικοί χωρίς φυσικά να προσφέρετε τίποτα στο topic.

Πολύ σωστά τα λες!

Για όλα φταίει η Microsoft και κανένας άλλος!!! :lol:

Έχω το 640DS 15 μήνες περίπου και λειτουργεί όπως την πρώτη μέρα! Ακόμα και με τα 10 που πέρασα εδώ και 10 μέρες το κινητό λειτουργεί μια χαρά και δεν έχω πρόβλημα θερμότητας και ας το δουλευω συνέχεια με μουσική, ράδιο, εφαρμογές, βίντεο κτλ. Άψογο σε όλα του και πατάω ΑΝΕΤΑ ακριβότερα android. Επίσης από εφαρμογές βλέπω οτι κάτι γίνεται με τα 10. Αυτό που μου λείπει είναι το cyta4u και η εφαρμογή cyta mobile. Ενημερώθηκα από την CYTA οτι ετοιμάζονται και σύντομα θα βγουν και στα 10! Πλέον δεν θα μου λείπει τίποτα από εφαρμογές. Είμαι καλυμμένος 100%. Θεωρώ οτι τα windows mobile βρίσκονται στο καλύτερο τους στάδιο άσχετα αν το ποσοστό έπεσε στο 1%.

TCL 40 NXTPAPER

Ούτε κι εγώ έχω θέμα. Φαντάσου είμαι και με ινσαιντερ. Και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Είμαι με Lumia 735 με κατώτερα specs από το 950 και δεν έχει κάνει ούτε ένα κιχ. Πολύς ντόρος για το τίποτα.

Ούτε κι εγώ έχω θέμα. Φαντάσου είμαι και με ινσαιντερ. Και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Είμαι με Lumia 735 με κατώτερα specs από το 950 και δεν έχει κάνει ούτε ένα κιχ. Πολύς ντόρος για το τίποτα.

Γιατί δεν βάζεις τη κανονική;

Γιατί δεν βάζεις τη κανονική;

Ήθελα να δοκιμάσω την anniversary νωρίτερα. Και το ωραίο είναι πολύ πιο σταθερή και ρολάρει καλύτερα από την .494

Στο mobile κομμάτι των 10ριών μπορεί κανείς να σταματήσει τα μεγάλα βλ. πχ anniversary updates και να συνεχίσει

με αυτά του ίδιου branch 10586.xxx? Για τους Η/Υ υπάρχει το defer upgrades. Στο κινητό δεν έχω δει κάτι.

Μπορείς απλά να μην πατήσεις εγκατάσταση της αναβάθμισης... Μέχρι εκεί όμως...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Μπορείς απλά να μην πατήσεις εγκατάσταση της αναβάθμισης... Μέχρι εκεί όμως...

Οπότε δε γίνεται κάτι αφού π.χ τώρα κοντά θα "δει" το anniversary update και τίποτα άλλο.

Άρα μένει κανείς με την τελευταία build .494 της 10586.

Βασικά δεν απάντησες για τα ΘΑ που λες ότι περιμένεις αλλα μου παραθέτεις προβλήματα που ΙΣΩΣ ΘΑ έχεις. Και ξαναρωτάω: Γιατί δεν μένεις εκεί που βρήκες την υγεια σου???

Για τα προβληματα σου θα πω πως αφενός ανήκεις στη συντριπτική μειοψηφία (πχ φίλοι με 640, 830, 930 εντελώς απροβλημάτιστοι) αφετέρου πολλά θέματα που είχες λύθηκαν πολύ εύκολα (ειδοποιήσεις, fb κλπ).

Επίσης ούτε στα Wm χρειάζεται να ξοδέψεις 300€ (259€ το 950) και είναι γνωστό ότι η ms αφήνει πλέον χώρο στους άλλους κατασκευαστές. Θελω να μου πεις εντυπώσεις από το android κινητό σου μετά από ένα χρόνο χρήσης......

Κι εσύ δεν είχες κάτι να απαντήσεις σε όλα αυτά που σου έγραψα...

Τα "θα" που περιμένω, λοιπόν... Να λειτουργεί άψογα η συσκευή μου, όπως την πρώτη μέρα. Κάτι που δε θα γίνει, αφού, με το Anniversary Update, αφαιρείται το ραδιόφωνο. Και όσο gadgetάκιας και να είμαι, το χρησιμοποιώ και δε θα με πείσει κανείς και καμία Microsoft ότι δεν το χρειάζομαι.

Μου γράφεις γιατί δε μένω εκεί που έχω βρει την υγειά μου. Εννοείται ότι θα μείνω. Αλλά, γιατί αυτή η ερώτηση; Δε σας αρέσει να γράφουμε τα αρνητικά, για τα wm; Μόνο θετικά posts "δέχεστε";

Το χαρτί της "συντριπτικής μειοψηφίας" πρέπει να σταματήσετε να το "παίζετε". Επειδή είμαι στη μειοψηφία, αυτό δεν διορθώνει τα προβλήματά μου ή τα κάνει να μην υπάρχουν για εσάς.

Νομίζεις λύθηκαν. Τις ειδοποιήσεις πρέπει να τις έχω να εμφανίζονται ΚΑΙ στη lockscreen (οπότε, bye-bye ιδιωτικότητα....), αλλιώς δεν εμφανίζονται καθόλου. Άρα, κάτι λάθος, από πλευράς Microsoft. Hard reset και clean install έχω κάνει.

Το fb beta, ακόμα και στη συσκευή, ανεβάζει θερμοκρασία. Όχι ο φούρνος που ήταν πριν, αλλά ανεβάζει αισθητά

Μου λες για 260€. Ναι, μάλιστα. Στα 160€ έχει η Microsoft να μου προσφέρει 2gb/16gb, με τεράστια μπαταρία και απροβλημάτιστη λειτουργία (κυριολεκτικά, τώρα, όχι με μελλοντικό update);

Δεν την "εμπιστεύομαι" τη Microsoft για να της δώσω 260€+.-

Μετά από 1 χρόνο, αν θέλεις θύμισέ το μου. Εννοείται ότι θα το έχω. Όπως είχα και έχω το 640....

Με 200€ παίρνεις πλέον μεταχειρισμένο σε κατάσταση καινούριου και θα κρατάς στα χέρια σου συσκευή των 700€

200€ για μεταχειρισμένη συσκευή; :worry:

Πολύ σωστά τα λες!

Για όλα φταίει η Microsoft και κανένας άλλος!!! :lol:

Το software ποιος το φτιάχνει και μέχρι τώρα το hardware ποιος το παραγγέλνει;

Η αισιοδοξία σου είναι πολύ ύποπτη εδώ και καιρό evris....

Έχω το 640DS 15 μήνες περίπου και λειτουργεί όπως την πρώτη μέρα! Ακόμα και με τα 10 που πέρασα εδώ και 10 μέρες το κινητό λειτουργεί μια χαρά και δεν έχω πρόβλημα θερμότητας και ας το δουλευω συνέχεια με μουσική, ράδιο, εφαρμογές, βίντεο κτλ. Άψογο σε όλα του και πατάω ΑΝΕΤΑ ακριβότερα android. Επίσης από εφαρμογές βλέπω οτι κάτι γίνεται με τα 10. Αυτό που μου λείπει είναι το cyta4u και η εφαρμογή cyta mobile. Ενημερώθηκα από την CYTA οτι ετοιμάζονται και σύντομα θα βγουν και στα 10! Πλέον δεν θα μου λείπει τίποτα από εφαρμογές. Είμαι καλυμμένος 100%. Θεωρώ οτι τα windows mobile βρίσκονται στο καλύτερο τους στάδιο άσχετα αν το ποσοστό έπεσε στο 1%.

Τι να πω. Μόνο να ανοίξω wifi και να κάνει οποιοδήποτε συγχρονισμό, σε λίγα δευτερόλεπτα, έχει ανεβάσει θερμοκρασία.

Στο καλύτερό τους στάδιο σε σχέση με τα προηγούμενα wp (και όχι σε όλους τους τομείς). Όχι σε σχέση με τον ανταγωνισμό...

Huawei Nova 5T