ampalos95 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Κάνε soft reset πάλι βγάζοντας την μπαταρία. Μην το σπάσεις το κινητό μισός μήνας έμεινε και από φήμες που άκουσα η MS θα επικεντρωθεί στα κινητά,λίγο υπομονή και εάν δεν τότε να το σπάσεις. Έχω κάνει soft reset πατώντας ταυτόχρονα volume down και power button. Το έχω κλείσει και έβγαλα κάνα 2 λεπτό την μπαταρία μπας και αλλάξει κάτι. Αν εννοείς κάτι άλλο πες μου. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Sent from mTalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 (edited) Όχι αυτό έλεγα. Απλά σε εμένα (640) λειτουργούν κανονικά,μια φορά είχε φάει σκάλωμα το live image και έκανα soft reset και έστρωσε. Αν τα έχεις να αποθηκεύονται στην SD άλλαξε το και βάλτο στο τηλέφωνο. Όταν έκανες hard reset το έστησες από την αρχή το τηλέφωνο η έβαλες κάποιο back up; Είναι καλυτέρα να το στήσεις από την αρχή. Edited July 12, 2016 by tasose Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Όχι αυτό έλεγα. Απλά σε εμένα (640) λειτουργούν κανονικά,μια φορά είχε φάει σκάλωμα το live image και έκανα soft reset και έστρωσε. Αν τα έχεις να αποθηκεύονται στην SD άλλαξε το και βάλτο στο τηλέφωνο. Όταν έκανες hard reset το έστησες από την αρχή το τηλέφωνο η έβαλες κάποιο back up; Είναι καλυτέρα να το στήσεις από την αρχή. Απ την αρχή στήσιμο πάντα και στις 3 φορες. Ο λόγος που έκανα hard reset την πρώτη φορά είναι γιατί είχα βάλει από back up και λέω ας κάνω μια καθαρή εγκατάσταση απ την αρχή Και τότε δούλευαν όλα ρολόι εκτος απ την συλλογή που είχε κάτι θέματα και γι αυτό έκανα επαναφορά. Και τελικά έμπλεξα κι άλλο Sent from mTalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Α και επίσης αποφασισαν να μην δουλευουν και τα live images Τι να πω πια δηλαδη Sent from mTalk Εξακρίβωσε ότι επιτρέπεται να τρέχουν στο παρασκήνιο οι εφαρμογές "φωτογραφίες" και "κάμερα" Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Ευτυχώς δεν έχω χρειαστεί να κάνω hard reset ακόμα,και τώρα εδώ που έχουμε φτάσει θα κάνω μάλλον όταν θα έρθει η Redstone. Όταν ανοίγεις την κάμερα δεξιά στις επιλογές πάτα το βελάκι προς τα κάτω να γράψει pro και μετά βγάλε φωτογραφία,μια φορά δούλεψε έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Εξακρίβωσε ότι επιτρέπεται να τρέχουν στο παρασκήνιο οι εφαρμογές "φωτογραφίες" και "κάμερα" Όλα είναι σωστά Απλα τραβάει κομπλεξιλικια Δεν πειράζει δεν με ενοχλεί πολύ αυτό όσο το να μην μπορώ να κάμω ηχογράφηση με την μαμά εφαρμογή Εντελώς παράλογο Sent from mTalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 It is happening... Microsoft is rolling out build 10586.494 for PC and Mobile Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 ενημέρωση. Να έχετε χώρο καθώς εμένα μου είπε να ελευθερώσω λίγο...:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Αναβάθμιση στα σκαριά.494 κατεβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Απλή αναβάθμιση είναι πάντως, χωρίς προσθήκες. Με αφορμή αυτό, νομίζω ότι η MS θα πρέπει να κάνει κάτι με το θέμα των αναβαθμίσεων στον τρόπο εγκατάστασής τους. Προσωπικά έχει αρχίσει να με κουράζει λίγο το θέμα του να υπάρχουν ενημερώσεις που βάζουν σε αχρηστία για περίπου ένα μισάωρο το τηλέφωνο ανά 2-3 εβδομάδες. Δεν μπορεί να γίνεται αυτή η δουλειά για απλά bux fixes. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 494 επίσημη και πάλι μονο bugs fixed; Μάλλον στην Redstone θα τα δώσουν όλα με τη μια! Θέλω να πιστεύω... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Μα είναι γνωστό αυτό παιδιά... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Απλή αναβάθμιση είναι πάντως, χωρίς προσθήκες. Με αφορμή αυτό, νομίζω ότι η MS θα πρέπει να κάνει κάτι με το θέμα των αναβαθμίσεων στον τρόπο εγκατάστασής τους. Προσωπικά έχει αρχίσει να με κουράζει λίγο το θέμα του να υπάρχουν ενημερώσεις που βάζουν σε αχρηστία για περίπου ένα μισάωρο το τηλέφωνο ανά 2-3 εβδομάδες. Δεν μπορεί να γίνεται αυτή η δουλειά για απλά bux fixes. Microsoft χωρίς updates δε γίνεται αδερφε :D Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Κάποιες φορές βοηθάνε τα fixed πχ από .318 σε .420 διορθώθηκαν πολλά πράγματα όπως και η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Κάποιες φορές βοηθάνε τα fixed πχ από .318 σε .420 διορθώθηκαν πολλά πράγματα όπως και η μπαταρία. Ισχύει. Πάντως βγάζει update,παραπονιέστε.Δεν βγάζει,παλι τα ίδια.:wacko: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Η εγγραφη φωνης δουλευει? Σε μενα με το 640 δεν δουλευει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Ισχύει. Πάντως βγάζει update,παραπονιέστε.Δεν βγάζει,παλι τα ίδια.:wacko: Πολλά. +++++++++. Πάντως είναι μεγάλη ενημέρωση, είναι 682.11ΜΒ. Πάνε όλα τα data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Πολλά. +++++++++. Πάντως είναι μεγάλη ενημέρωση, είναι 682.11ΜΒ. Πάνε όλα τα data. Ποοια data,εδώ όπως πάμε,δεν θα έχουμε χώρο να κάνουμε την επόμενη ενημέρωση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Ποοια data,εδώ όπως πάμε,δεν θα έχουμε χώρο να κάνουμε την επόμενη ενημέρωση. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα μας αναγκάζουν να πάμε σε ναυαρχίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα μας αναγκάζουν να πάμε σε ναυαρχίδες. εντάξει,από ότι είδα,μπορείς να κάνεις χρήση της sd. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα μας αναγκάζουν να πάμε σε ναυαρχίδες. Αυτό, έτσι κι αλλιώς γίνεται.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Όσον αφορά τα μηνύματα skype υπάρχει δυνατότητα να μην εμφανίζονται στην sim 2? Δεν βρίσκω κάτι στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Η εγγραφη φωνης δουλευει? Σε μενα με το 640 δεν δουλευει . Σε εμένα όχι με την εργοστασιακή εφαρμογή Με άλλες ναι. Ελπίζω με το update το τελευταίο να φτιάξει. Sent from mTalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Σε εμένα αρνείται να κάνει την ενημέρωση. Μου γράφει ότι η σύνδεση βρίσκεται σε περιαγωγή και να δοκιμάσω αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Σε εμένα αρνείται να κάνει την ενημέρωση. Μου γράφει ότι η σύνδεση βρίσκεται σε περιαγωγή και να δοκιμάσω αργότερα. Είχε κολλήσει λίγο και εμένα στο κατέβασμα (μάλλον κατεβάζουν πολλοί μαζί) έκλεισα το κινητό το ξανάνοιξα και κατέβηκε αρκετά γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts