Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά που είναι η ρύθμιση για να στέλνεις sms με 160 χαρακτήρες; Δεν τη βρίσκω. Edited by yiannis_12

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για το πρώτο δεν μπορώ να σου πω κάτι, όμως, όσον αφορά το μήνυμα περί αργής φόρτισης, πολύ πιθανόν να παρουσίασε κάποιο πρόβλημα το καλώδιο και να μη περνούν τα κατάλληλα mAh. Δοκίμασε με κάποιον άλλον φορτιστή, ή ακόμη καλύτερα αν ξεκουμπώνει το καλώδιο του φορτιστή σου με άλλο καλώδιο με τον ίδιο φορτιστή.

ναι το σκέφτηκα και έβαλα και το φορτιστή του ταμπλετ που είναι 2500mah και έλεγε τα ίδια αργη φόρτιση.

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδιά που είναι η ρύθμιση για να στέλνεις sms με 160 χαρακτήρες; Δεν τη βρίσκω.

ρυθμίσεις-πρόσθετα-υπηρεσίες δικτύου-συνολο χαρακτηρων sms--> βαλε πληρες

Edited by sony76

Άλλες ρυθμίσεις έχουν τα 10 για τους 160 χαρακτήρες; Εγώ νόμιζα το μειωμένο δίνει 160 χαρακτήρες μόνο!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Άλλες ρυθμίσεις έχουν τα 10 για τους 160 χαρακτήρες; Εγώ νόμιζα το μειωμένο δίνει 160 χαρακτήρες μόνο!

ελπίζω να μην κάνω λάθος άλλα αποτι ξέρω μειωμένο είναι 140 και πλήρες 160.

Το αντίστροφο. Μειωμένο πρέπει να βάλει.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

140 δεν υπάρχουν. Ή 70 θα είναι ή 160! ;)

ναι το σκέφτηκα και έβαλα και το φορτιστή του ταμπλετ που είναι 2500mah και έλεγε τα ίδια αργη φόρτιση.

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκίμασε το μαμά φορτιστή με άλλο καλώδιο αν κάνει τα ίδια πάρε μια καινούργια οδοντόβουρτσα και καθαρησε την θύρα της συσκευής με προσοχή ευθηνή δικια σου

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Να κι ένα όμορφο restart πριν από λίγο, χωρίς να κάνω τίποτα στη συσκευή. Lumia 640ds, με την .318, με 2 κάρτες sim μέσα, συνδεδεμένο σε WiFi.....
Huawei Nova 5T

Να κι ένα όμορφο restart πριν από λίγο, χωρίς να κάνω τίποτα στη συσκευή. Με την .318, με 2 κάρτες sim μέσα, συνδεδεμένο σε WiFi.....

Μητσοτάκη.

Εσένα στα χρωστάνε τα 10άρια επειδή τα έκραζες :P

Xiaomi 12 Pro

Μητσοτάκη.

Εσένα στα χρωστάνε τα 10άρια επειδή τα έκραζες :P

:blink: :blink: Μη γράφεις τέτοια ονόματα και μπαίνω από καινούρια συσκευή! :lol: :lol:

Και ακόμα τα κράζω σε κάποια θέματα... :shifty:

Huawei Nova 5T

Παιδιά από αυτονομία πως τα πάνε τα 10άρια με την τελευταία έκδοση; Βελτιώθηκε καθόλου;

TCL 40 NXTPAPER

Να κι ένα όμορφο restart πριν από λίγο, χωρίς να κάνω τίποτα στη συσκευή. Lumia 640ds, με την .318, με 2 κάρτες sim μέσα, συνδεδεμένο σε WiFi.....

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, με το 550 είχα το πολύ μέχρι τώρα 2 restart (3 μήνες) και με το 640 XL τουλάχιστον 5 (Ούτε μήνα δεν το έχω).

Sent from mTalk Κώστας!!

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, με το 550 είχα το πολύ μέχρι τώρα 2 restart (3 μήνες) και με το 640 XL τουλάχιστον 5 (Ούτε μήνα δεν το έχω).

Sent from mTalk Κώστας!!

εγώ πάλι το μήνα ,δίμηνο δεν θυμάμαι πόσο το έχω,είχα 1 restart μόνο.:D

Xiaomi 12 Pro

Sent from mTalk Κώστας!!

Είναι που δεν έχει καμία διαφορά η ύπαρξη του firmware, με την έλλειψή του. Δεν το γράφω, για να στην πω.

εγώ πάλι το μήνα ,δίμηνο δεν θυμάμαι πόσο το έχω,είχα 1 restart μόνο.:D

Μα και στο δικό μου, το μοναδικό restart από τότε που το αγόρασα είναι (περίπου 1 χρόνο).

Huawei Nova 5T

Εγώ δεν είχα κανένα στους 5 μήνες που το έχω,640ds.Τώρα έχω τα 10ρια τα επίσημα.
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Είναι που δεν έχει καμία διαφορά η ύπαρξη του firmware, με την έλλειψή του. Δεν το γράφω, για να στην πω.

Όπως βλέπεις μάλλον δεν επιβεβαιώνεσαι. Οι υπόλοιποι δεν έχουν θέμα.

Μάλλον.......

Μάλλον.......

Για την ελλειψη ηχογραφησης κλησεων στο 640 μηπως φταιει το firmware?

Μην αγχώνεσαι δεν σε παρεξηγώ, εξάλλου τα έχουμε πει πολλές φορές εμείς σε διάφορα νήματα. Πάντως τι να σου πω δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, το 640XL είναι πολύ ανώτερο σε όλα σε σχέση με το 550, κι όμως φαίνεται να ζορίζεται πιο πολύ έως τώρα.

Sent from mTalk Κώστας!!

Για την ελλειψη ηχογραφησης κλησεων στο 640 μηπως φταιει το firmware?

Και στο ότι τα 950,550,650 δεν έχουν double tap to wake up φταίει το firmware? Απλά η ms κάπου τα ......

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μην αγχώνεσαι δεν σε παρεξηγώ, εξάλλου τα έχουμε πει πολλές φορές εμείς σε διάφορα νήματα. Πάντως τι να σου πω δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, το 640XL είναι πολύ ανώτερο σε όλα σε σχέση με το 550, κι όμως φαίνεται να ζορίζεται πιο πολύ έως τώρα.

Sent from mTalk Κώστας!!

Να φανταστώ πως έκανε τα γνωστά βήματα (hard reset). Σε 640 φίλου μου κάτι δεν έκατσε καλά και είχε αρκετά θέματα. 4-5 hard reset δεν έλυσαν το πρόβλημα. Γύρισε στα 8ρια και ξαναπερασε τα 10ρια. Άλλο τηλέφωνο. Απροβλημάτιστο και σβέλτο.

Και στο ότι τα 950,550,650 δεν έχουν double tap to wake up φταίει το firmware? Απλά η ms κάπου τα ......

Ναι αλλά το 640 δεν έχασε το double tap με τα 10! Άρα μήπως είναι θέμα hardware αυτο; ;)

Να φανταστώ πως έκανε τα γνωστά βήματα (hard reset). Σε 640 φίλου μου κάτι δεν έκατσε καλά και είχε αρκετά θέματα. 4-5 hard reset δεν έλυσαν το πρόβλημα. Γύρισε στα 8ρια και ξαναπερασε τα 10ρια. Άλλο τηλέφωνο. Απροβλημάτιστο και σβέλτο.

Δυο hard reset έκανα για να είμαι σίγουρος, εντάξει όχι ότι με απασχόλει και πολύ.... Απλά το είπα προς ενημέρωση σας.

Sent from mTalk Κώστας!!

Δυο hard reset έκανα για να είμαι σίγουρος, εντάξει όχι ότι με απασχόλει και πολύ.... Απλά το είπα προς ενημέρωση σας.

Sent from mTalk Κώστας!!

Όπως ανέφερα, στη περίπτωση του φίλου μου, Τα hard reset δεν ήταν λύση. Με την επιστροφή σε wp8 και καπάκι πράμα τα 10ρια εκ νέου άλλαξε θεαματικά το σκηνικό/κινητο.....:)

Όπως ανέφερα, στη περίπτωση του φίλου μου, Τα hard reset δεν ήταν λύση. Με την επιστροφή σε wp8 και καπάκι πράμα τα 10ρια εκ νέου άλλαξε θεαματικά το σκηνικό/κινητο.....:)

Έχεις απόλυτο δίκιο, απλά δεν θέλω να γυρίσω ξανά πίσω.... Οπότε θα μείνω ως έχει μέχρι να στρώσει το πράγμα.

Sent from mTalk Κώστας!!

έχω ένα πρόβλημα,όταν αδειάζει μπαταρία και φτάνει προς 35-40% αρχίζει και κολλάει κάπως το κινητό και κάνω soft reset όμως όταν ανοίγει ξανά το κινητό η μπαταρία είναι 15%! λέω εντάξει το βάζω για φόρτιση και μου βγάζει μήνυμα ότι έχω αργό φορτιστή! (συσκευή Lumia 735 με εργοστάσιακο φορτιστής)

Ένα από τα προβλήματα που έχω κι εγώ μαζί με κάποια ακόμα

Μάλλον.......

Ίσως βαρέθηκαν να γράφουν. :p

Sent from mTalk Κώστας!!

Θα μας τρελάνει η Microsoft.....

Ναι, αλλά αυτό δεν είναι δουλειά, σε κάθε update. Official είμαστε, όχι tp...

Huawei Nova 5T