stewe Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Tο instagram σε iOS και android αλλαξε σε εμας;;; Επισης εκεινο το ερμο το Facebook και το twitter που εχουν μεινει στο 2012 ξερει κανεις αν εχοτν σκοπο να τα βελτιωσουν?? Το instagram θα ανανεωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Το Facebook είναι μια χαρά εφαρμογή και δεν έχει καμία σχέση με αυτή του 2012. Επίσης, όπου να' ναι θα βγει η επίσημη εφαρμογή από το Facebook η οποία θα είναι στην ουσία αυτή του iOS. Το twitter, αν έχεις windows 10, είναι universal πλέον εφαρμογή η οποία κυκλοφόρησε πριν 1-2 μήνες περίπου και η οποία επίσης παίρνει updates αρκετά συχνά. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Μια χαρα δεν το λες το Facebook (και το messenger) οταν σε android τρεχει σφαιρα εχει ολες τις επιλογες (φωτο προφιλ emotion buttons φωτο ή βιντεο απευθειας απο την εφαρμογη κλπ κλπ κλπ).Ο messenger .χωρις κληση βιντεοκληση εικονες συνομιλητη φουσκα κλπ κλπ. Τελοσπαντων οποιος ειχε android απογοητευεται απο το Facebook των windows. Αποψη μου (και πολλων αλλων στο store). Ας ελπισουμε να στρωσει......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Το μια χαρά εφαρμογή είναι σχετικότατο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ήρθε το 950, μονόκαρτο, φόρτισε και τώρα στήνεται... Κατεβαίνει η .318 δηλαδή και βλέπουμε. Περισσότερα από αύριο, λόγω δουλειάς. Υποκειμενικά πάντως, το τηλέφωνο είναι εξαιρετικό σε αίσθηση-εμφάνιση. Μια στάλα πιο "στιβαρό" θα το ήθελα πάντως. Με υγεία να το χαρείς. Τέλεια επιλογή. ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια χαρα δεν το λες το Facebook (και το messenger) οταν σε android τρεχει σφαιρα εχει ολες τις επιλογες (φωτο προφιλ emotion buttons φωτο ή βιντεο απευθειας απο την εφαρμογη κλπ κλπ κλπ).Ο messenger .χωρις κληση βιντεοκληση εικονες συνομιλητη φουσκα κλπ κλπ. Τελοσπαντων οποιος ειχε android απογοητευεται απο το Facebook των windows. Αποψη μου (και πολλων αλλων στο store). Ας ελπισουμε να στρωσει......... Δεν έχεις άδικο Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Μια χαρα δεν το λες το Facebook (και το messenger) οταν σε android τρεχει σφαιρα εχει ολες τις επιλογες (φωτο προφιλ emotion buttons φωτο ή βιντεο απευθειας απο την εφαρμογη κλπ κλπ κλπ).Ο messenger .χωρις κληση βιντεοκληση εικονες συνομιλητη φουσκα κλπ κλπ. Τελοσπαντων οποιος ειχε android απογοητευεται απο το Facebook των windows. Αποψη μου (και πολλων αλλων στο store). Ας ελπισουμε να στρωσει......... συμφωνώ με χίλια!!! το δικό μας Facebook/Messenger είναι πολύ πίσω σε όλα! ακόμα μετά από τόσο καιρό δεν έχουμε την επιλογή να στείλεις μήνυμα inbox σε ομάδα! μετά τι να πω δεν έχουν βάλει καν όλα αυτά τα καινούρια που είσαι στο like και πολλά ακόμα που είναι στο iOS/android που λες ότι το Facebook του windows έχει μείνει παγιδευμένο στο παρελθόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Μπορεί να μην είναι αυτό το πρόβλημα σου,αλλά προχθές το βράδυ ούτε τη λήψη με άφησε να κάνω που δεν είχα πάνω από 40%μπαταρία,το έβαλα στην πρίζα και μετά το 40% ξεκίνησε. 51% και πάλι τα ίδια :/ αρχίζω και πιστεύω ότι θέλει reset (πάλι) Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 συμφωνώ με χίλια!!! το δικό μας Facebook/Messenger είναι πολύ πίσω σε όλα! ακόμα μετά από τόσο καιρό δεν έχουμε την επιλογή να στείλεις μήνυμα inbox σε ομάδα! μετά τι να πω δεν έχουν βάλει καν όλα αυτά τα καινούρια που είσαι στο like και πολλά ακόμα που είναι στο iOS/android που λες ότι το Facebook του windows έχει μείνει παγιδευμένο στο παρελθόν... Η Facebook Inc. ετοιμάζει εφαρμογές του Facebook & Facebook Messenger ειδικά για τα Windows 10 Mobile . Leaked φωτογραφίες διέρρευσαν στην ιστοσελίδα MSPoweruser . Είναι ουσιαστικά iOS port (Project IslandWood) όπως το Instagram για τα Windows 10 Mobile. Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 51% και πάλι τα ίδια :/ αρχίζω και πιστεύω ότι θέλει reset (πάλι) Όπως είπε και ο niotheros πιο πάνω κάνε πρώτα soft reset που δεν χάνεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 όπως έγραψα και στο θέμα του κινητού,μετά την τελευταία ενημέρωση,η μπαταρία που υποτίθεται ότι βελτιώθηκε,έχει διαλυθεί σε μένα. το φόρτισα και μόλις πήγε 100%σε 20λεπτά-μισή ώρα,χωρίς να το αγγίξω έχασε 3% Με βλέπω για Hard reset νυχτιάτικα(και καλά). Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Σημαντική λεπτομέρεια να έχει και καλά λουκάνικα για συνοδευτικό...... Φτιάξε ρε ms ένα σωστό πληκτρολόγιο. Να γράφω μπυραρία και να καταλαβαίνει ότι εννοώ την μπαταρία.....:lol: :lol: :lol: Μιας και το ανέφερα, έχουμε από τα καλύτερα πληκτρολόγια.....;) Μια και ειμαστε χαλαροι. Αναζητησα μπυραριες και μου εβγαλε καμια κατοστη στην ουασινκτον. Το πληκτρολόγιο είναι φοβερό, και η σύνδεση των χαρτών με την Cortana είναι επίσης φοβερή. Έχω βάλει ότι πάω στην δουλειά στις 10 το πρωί, και μισή ώρα πριν μου πετάει ειδοποίηση σχετικά με την διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσω πόση ώρα θα κάνω και πόση κίνηση έχει στον δρόμο. όπως έγραψα και στο θέμα του κινητού,μετά την τελευταία ενημέρωση,η μπαταρία που υποτίθεται ότι βελτιώθηκε,έχει διαλυθεί σε μένα. το φόρτισα και μόλις πήγε 100%σε 20λεπτά-μισή ώρα,χωρίς να το αγγίξω έχασε 3% Με βλέπω για Hard reset νυχτιάτικα(και καλά). Και εμένα έχει πέσει απίστευτα η μπαταρία. Συνέβη από όταν έβαλα ξανά το Windows Insider, οπότε ίσως να φταιεί αυτό. Θα του κάνω ένα hard reset το σ/κ ούτως ή άλλως οπότε θα δώ από βδομάδα τι γίνεται. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Πάντως γενικά βγαίνουν μικροπροβλήματα είτε με τη μπαταρία, είτε με την εφαρμογή της μουσικής (προσωπικά 2-3 φορές καθημερινά θα κάνω επανεκκίνηση επειδή δεν θα την ανοίγει), είτε με τα δεδομένα (σ εμένα δουλεύουν όποτε γουστάρουν) που πραγματικά καταντάει σιχαμένο... Ίσως πρέπει να μένουμε στην επίσημη για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και με υπομονή να περιμένουμε το Redstone update Υ.Γ πρέπει να φτιάξουμε ένα pol για το πόσες φορές το μήνα κάνουμε hard reset στη συσκευή μας :p Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Το έχω ξαναγράψει. Φταίει η επαλήθευση λογαριασμού με 2 βήματα. Ή απενεργοποίησέ τη ή μπες στο site και πάρε έξτρα κωδικόδυστυχως στην π[εριπτωση μου δεν ειναι αυτο μολις τσεκαρα και δεν ειναι ενεργοποιημενη η επαληθευση λογαριασμου σε 2 βηματα. γιατι οταν μπαινω μεσα εκει μου λεει να ξεκινησω τη διαδικασια(να της κανω σεταπ. οποτε...) βεβαια εχω βαλει alias ενα αλλο ιμειλ... δεν ξερω...μπερδευτηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Και εμένα έχει πέσει απίστευτα η μπαταρία. Συνέβη από όταν έβαλα ξανά το Windows Insider, οπότε ίσως να φταιεί αυτό. Θα του κάνω ένα hard reset το σ/κ ούτως ή άλλως οπότε θα δώ από βδομάδα τι γίνεται. Άγγελε στο 640XL δεν έχω βάλει ποτέ τα insider... Μόνο με τα επίσημα είμαι,από την πρώτη μέρα που το πήρα.(3 βδομάδες). Η 318 που φτιάχνει την κατανάλωση,σε εμένα το πέθανε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Άγγελε στο 640XL δεν έχω βάλει ποτέ τα insider... Μόνο με τα επίσημα είμαι,από την πρώτη μέρα που το πήρα.(3 βδομάδες). Η 318 που φτιάχνει την κατανάλωση,σε εμένα το πέθανε. Πλέον με την 318 τρώει ελάχιστη μπαταρία στην αναμονή και είναι σαν τα 8αρια. Οι προηγούμενες τρώγαν 1% την ώρα με το wifi κλειστό και 2,5% την ώρα με το wifi ανοιχτό. Δεν μπορούσα να καταλάβω στις προηγούμενες τι έφταιγε. Είχα ανοίξει και το device portal και τσέκαρα σε real time την χρήση cpu δουλεύοντας διάφορες εφαρμογές αλλά δεν είχα εντοπίσει κάτι ασυνήθιστο. Λυνόταν κάπως αν έκλεινα το double tap to wake και έβαζα και κάποιες εφαρμογές στο background που δεν χρειαζόμουν στο off αλλά και πάλι η κατανάλωση δεν πήγαινε σε επίπεδα 8. Μάλλον κάποιο background process δεν συγχρόνιζε σωστά και δούλευε υπερωρίες στα καλά καθούμενα, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Πλέον με την 318 τρώει ελάχιστη μπαταρία στην αναμονή και είναι σαν τα 8αρια. Οι προηγούμενες τρώγαν 1% την ώρα με το wifi κλειστό και 2,5% την ώρα με το wifi ανοιχτό. Δεν μπορούσα να καταλάβω στις προηγούμενες τι έφταιγε. Είχα ανοίξει και το device portal και τσέκαρα σε real time την χρήση cpu δουλεύοντας διάφορες εφαρμογές αλλά δεν είχα εντοπίσει κάτι ασυνήθιστο. Λυνόταν κάπως αν έκλεινα το double tap to wake και έβαζα και κάποιες εφαρμογές στο background που δεν χρειαζόμουν στο off αλλά και πάλι η κατανάλωση δεν πήγαινε σε επίπεδα 8. Μάλλον κάποιο background process δεν συγχρόνιζε σωστά και δούλευε υπερωρίες στα καλά καθούμενα, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. εμένα εχθές το βράδυ πάντως έφαγε 20% σε αναμονή. μόνο το ξυπνητήρι "έτρεχε"από πίσω,όπως και κάθε μέρα δηλαδή. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Πλέον με την 318 τρώει ελάχιστη μπαταρία στην αναμονή και είναι σαν τα 8αρια. Οι προηγούμενες τρώγαν 1% την ώρα με το wifi κλειστό και 2,5% την ώρα με το wifi ανοιχτό. Δεν μπορούσα να καταλάβω στις προηγούμενες τι έφταιγε. Είχα ανοίξει και το device portal και τσέκαρα σε real time την χρήση cpu δουλεύοντας διάφορες εφαρμογές αλλά δεν είχα εντοπίσει κάτι ασυνήθιστο. Λυνόταν κάπως αν έκλεινα το double tap to wake και έβαζα και κάποιες εφαρμογές στο background που δεν χρειαζόμουν στο off αλλά και πάλι η κατανάλωση δεν πήγαινε σε επίπεδα 8. Μάλλον κάποιο background process δεν συγχρόνιζε σωστά και δούλευε υπερωρίες στα καλά καθούμενα, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Και σε 1520 το ίδιο. Η κατανάλωση πολύ βελτιωμένη. Αρκετά πιο κοντά στα 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 εμένα εχθές το βράδυ πάντως έφαγε 20% σε αναμονή. μόνο το ξυπνητήρι "έτρεχε"από πίσω,όπως και κάθε μέρα δηλαδή. Κάτι θα τους έχει ξεφύγει πάλι και συνεχίζει και δημιουργεί το θέμα σε λιγότερους χρήστες. Ελπίζω να βάλουν λίγο περισσότερο βάρος στο mobile να το φτάσουν σε επίπεδα του pc. Χθες πέρασα τα δεκάρια σε ένα παλιό διπύρηνο σελερον λαπτοπάκι που είχε ubuntu από την μάνα του. Πιο απροβλημάτιστη εγκατάσταση και μεταμόρφωση προς το καλύτερο της συμπεριφοράς του hardware δεν έχω ξαναπετύχει. Δυστυχώς στα τηλέφωνα ακόμα αυτή η εμπειρία χρήσης δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Κάτι θα τους έχει ξεφύγει πάλι και συνεχίζει και δημιουργεί το θέμα σε λιγότερους χρήστες. Ελπίζω να βάλουν λίγο περισσότερο βάρος στο mobile να το φτάσουν σε επίπεδα του pc. Χθες πέρασα τα δεκάρια σε ένα παλιό διπύρηνο σελερον λαπτοπάκι που είχε ubuntu από την μάνα του. Πιο απροβλημάτιστη εγκατάσταση και μεταμόρφωση προς το καλύτερο της συμπεριφοράς του hardware δεν έχω ξαναπετύχει. Δυστυχώς στα τηλέφωνα ακόμα αυτή η εμπειρία χρήσης δεν υπάρχει. έχουν αρχίσει και μου λείπουν οι insider εκδόσεις.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 εμένα εχθές το βράδυ πάντως έφαγε 20% σε αναμονή. μόνο το ξυπνητήρι "έτρεχε"από πίσω,όπως και κάθε μέρα δηλαδή. Εμένα στην αναμονή πάει καλά το πολύ 1%-2% τρώει. Αλλά άμα ανοίξω data ή WiFi μέσα σε κάνα 10λεπτο τρώει 20%-30% μπαταρία. Τραγικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Εμένα στην αναμονή πάει καλά το πολύ 1%-2% τρώει. Αλλά άμα ανοίξω data ή WiFi μέσα σε κάνα 10λεπτο τρώει 20%-30% μπαταρία. Τραγικό. Τελικά αυτή η ενημέρωση μας έχει κάνει άνω κάτω. Σε άλλον πάει καλά.Σε άλλον τρώει στην αναμονή και σε άλλον το σκοτώνει στο μισάωρο. Αυτή είναι ενημέρωση παίδες,όχι αστεία...:lol::mad::( Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 (edited) εμένα εχθές το βράδυ πάντως έφαγε 20% σε αναμονή. μόνο το ξυπνητήρι "έτρεχε"από πίσω,όπως και κάθε μέρα δηλαδή. Χτες, από 95%, με Quiet Hours ενεργοποιημένο (πρώτη φορά για δοκιμή), wifi - data - location - bluetooth ως συνήθως ενεργοποιημένα μου έφαγε ένα 25% χαλαρά σε ένα 6ωρο. Ξύπνησα το πρωί και έπαθα σοκ. Μετά, με λίγο internet το πρωί για 10 λεπτά, και από το σπίτι έως το πανεπιστήμιο έφτασα να έχω 54%. Δράμα η κατάσταση. Και στην μπαταρία μου δείχνει αρκετή χρήση μεν από εφαρμογές, αλλά δεν μπορώ να πώ ότι δεν την κάνω κιόλας. Πχ. Viber στο 25%, αλλά είναι λογικό αφού μιλάω αρκετά. Edited May 13, 2016 by AgelosMo Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Χτες, από 95%, με Quiet Hours ενεργοποιημένο (πρώτη φορά για δοκιμή), wifi - data - location - bluetooth ως συνήθως ενεργοποιημένα μου έφαγε ένα 25% χαλαρά σε ένα 6ωρο. Ξύπνησα το πρωί και έπαθα σοκ. Μετά, με λίγο internet το πρωί για 10 λεπτά, και από το σπίτι έως το πανεπιστήμιο έφτασα να έχω 54%. Δράμα η κατάσταση. Και στην μπαταρία μου δείχνει αρκετή χρήση μεν από εφαρμογές, αλλά δεν μπορώ να πώ ότι δεν την κάνω κιόλας. Πχ. Viber στο 25%, αλλά είναι λογικό αφού μιλάω αρκετά. Αν μιλάς πάει και έρχεται,εγώ σου λέω έφαγε 20%και εγώ κοιμόμουν.:wacko: Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω,τι στράβωσε με την ενημέρωση. Τώρα το στήνω από την αρχή(αφού φορτίσει)οπότε πάλι η μπαταρία θα κλάψει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Χτες, από 95%, με Quiet Hours ενεργοποιημένο (πρώτη φορά για δοκιμή), wifi - data - location - bluetooth ως συνήθως ενεργοποιημένα μου έφαγε ένα 25% χαλαρά σε ένα 6ωρο. Ξύπνησα το πρωί και έπαθα σοκ. Μετά, με λίγο internet το πρωί για 10 λεπτά, και από το σπίτι έως το πανεπιστήμιο έφτασα να έχω 54%. Δράμα η κατάσταση. Και στην μπαταρία μου δείχνει αρκετή χρήση μεν από εφαρμογές, αλλά δεν μπορώ να πώ ότι δεν την κάνω κιόλας. Πχ. Viber στο 25%, αλλά είναι λογικό αφού μιλάω αρκετά. Εμένα τη μεγαλύτερη κατανάλωση την έχει η οθόνη και μετά οι εφαρμογές. Π.χ. οθόνη 60%. Είχες περάσει την .242; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 :!: :!: :!: :!: Καλημέρα. Για εκτενείς συζητήσεις σχετικά με την συμπεριφορά της μπαταρίας σας θα σας παρακαλούσα να απευθύνεστε στα αντίστοιχα θέματα ανάλογα με την συσκευή που διαθέτετε: Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας από τις συσκευές Microsoft Lumia Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας από τις συσκευές Nokia Lumia Η κάθε συσκευή μπορεί να συμπεριφέρεται διαφορετικά σε μία ενδεχόμενη αναβάθμιση οπότε να προτιμάτε να χρησιμοποιείται τα ειδικά θέματα που υπάρχουν για την εκάστοτε περίπτωση. Ευχαριστώ πολύ :) :!: :!: :!: :!: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 51% και πάλι τα ίδια :/ αρχίζω και πιστεύω ότι θέλει reset (πάλι) Χώρο MB ελεύθερα έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts