Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τον edge μπορείς να τον τεστάρεις σε κάποιο πραγματικά βαρύ site όπως την desktop έκδοση του capital.gr . Η διαφορά είναι ότι το capital.gr έχει web developer που ξέρει την δουλειά του και το phonearena έχει κάποιο developer που φτιάχνει πρώτα μια αντισυμβατική σελίδα που δεν δουλεύει και μετά πατσάρει από πάνω λύσεις για να την κάνει συμβατή με τον browser. Στον chrome την τέσταρε και διόρθωσε ότι έπρεπε να διορθώσει για να ψιλοανοίγει αποδεκτά, στον edge δεν την τέσταρε και άφησε τον καρνάβαλο που έφτιαξε ως έχει. Αν καταφέρνει μια σελίδα και κάνει μηχανήματα με i5 να κολλάνε μάλλον κάτι άλλο φταίει και όχι ο browser.

Για τα παιχνίδια δεν γνωρίζω το θέμα. Η λίγη εμπειρία που έχω σκαλίζοντας το win2d στα 10ρια που είναι το API για να έχεις πρόσβαση σε directx είναι ότι χειριζόταν με ευκολία τα 60FPS σε μια εφαρμογή που είχα φτιάξει στο visual studio. Ενδεχομένως κάποια games είναι ports και κάποια πράγματα δεν τα κάνουν με τον γρηγορότερο διαθέσιμο τρόπο.

Βασικα μιλαω για τον EGDE MOBILE..και φυσικα συμφωνω μαζι σου πως η δουλεια που εχει γινει στο εκαστοτε site παιζει τον κυριο ρολο ΑΛΛΑ μολις μπηκα και δοκιμασα και το capital.gr ειτε σε mobile ειτε σε desctop..me lumia 640 και 820..με την 218 και τα δυο..χαλια εμπειρια...αργουν να φορτωσουν οι εικονες και πατας 4 φορες μεχρι να ξυπνησει και να ξεκινησει να φορτωνει καποιο αρθρο...ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ το capital.gr..ποιος να φταιει αραγε?

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βασικα μιλαω για τον EGDE MOBILE..και φυσικα συμφωνω μαζι σου πως η δουλεια που εχει γινει στο εκαστοτε site παιζει τον κυριο ρολο ΑΛΛΑ μολις μπηκα και δοκιμασα και το capital.gr ειτε σε mobile ειτε σε desctop..me lumia 640 και 820..με την 218 και τα δυο..χαλια εμπειρια...αργουν να φορτωσουν οι εικονες και πατας 4 φορες μεχρι να ξυπνησει και να ξεκινησει να φορτωνει καποιο αρθρο...ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ το capital.gr..ποιος να φταιει αραγε?

Εγώ πάντως που δοκίμασα στο Capital.gr με Edge και Shiye, ο Edge είναι δυο φορές πιο γρήγορος στο άνοιγμα του συγκεκριμένου Site.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Απαράδεκτη η Microsoft. Μάλιστα. Έβγαλε λειτουργικό που είναι beta. Μάλιστα.

Πάτε λίγο στο thread του G4, μπείτε στο θέμα του bootloop και μετά ξαναγράψτε εδώ. Επίσημη οδηγία της LG (επειδή αυτά μόνο στα windows "συμβαίνουν") : μετά την αναβάθμιση σε Android 6.0, κάντε hard reset, και μετά ΙΣΩΣ να μην εμφανιστεί το πρόβλημα, που κολλάει το κινητό στο αρχικό logo, λύνεται μόνο πάλι με hard reset, και χάνεις τα πάντα, ότι έχεις μέσα. Αν αυτό δεν είναι beta, τότε τα Windows που δεν έχουν ούτε κατά διάνοια τέτοια θέματα, τι είναι;

Επίσης, η τελευταία ενημέρωση είναι .218, και όχι η .128! Ναι ο edge θέλει δουλειά ακόμα, και είναι το πιο μελανό σημείο, ΑΛΛΑ ποιος είπε ότι επειδή εκείνοι οι επεξεργαστές μπορούν σηκώσουν τα API και τα πρωτόκολλα που εισήγαγε στα Win10M η Microsoft; Μεγάλο φάουλ που είπαν πως θα τα αναβαθμίσουν όλα, αλλά αφού δεν γινόταν και κόλλαγαν τι θα έκαναν; θα τα δίνανε με πετσοκομμένα features; Όπως στα 7.8; Που ακόμα είδα δύο - τρείς παραπίσω να μιλάνε για αυτό; Δηλαδή, αποφασίστε τι θέλετε. Να δουλεύει σωστά η συσκευή ή να έχετε την τελευταία διαθέσιμη έκδοση και να φωνάζετε για προβλήματα; Και ξαναλέω, τι να πούνε τα (λίγα, αλλά υπαρκτά, 30% σε Poll του xda σχετικά με τον αριθμό των χρηστών που το έχουν αντιμετωπίσει) παιδιά που πήρανε το G4 (ναυαρχίδα, συσκευή της χρονιάς από τους αναγνώστες του myphone και best value for money) και εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα με την αναβάθμιση σε Android 6.0;

Όσον αφορά το store, θα συμφωνήσω πως αργεί να φορτώσει τις εφαρμογές για την κάθε ενημέρωση, όπως επίσης και υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ώρα της κάθε αναβάθμισης. Άλλη μέρα παίρνει ο ένας, άλλη ο άλλος. Ωστόσο, αφού βλέπετε τα προβλήματα στο store, δεν τονίζει κανείς ότι είναι μακράν το πιο βολικό να ψάχνεις εφαρμογές από τα άλλα δύο λειτουργικά, συνεχώς εμπλουτίζεται με UWP εφαρμογές μόνο. Και να μην ξεχάσω: είναι το ναδικό που ότι έχω στο κινητό μου, το έχω και στον υπολογιστή και μπορώ να δουλεύω και από εκεί (και το XBOX όσοι έχουν). Δηλαδή, αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι έχουν θέματα με τις συσκευές, αλλά μην πάμε στο άλλο άκρο. Κάντε πρώτα μια δυο κινήσεις και μετά, αν δεν φτιάξει ναι να το κράξουμε όλοι μαζί. Όταν όμως δεν κάνετε ούτε ένα hard reset, το πρώτο πράγμα που κάνουν όλα τα service για να δουν αν έφτιαξε, τότε τι ψάχνεται να βρείτε; Η μονη συσκευή που δεν χρειάζεται hard reset είναι το iPhone, κυρίως λόγω του ότι δεν κρατάει πολλά δεδομένα στην μνήμη, αφού κλείνει όλες τις εφαρμογές κατευθείαν (multitasking μηδέν, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων από εφαρμογές).

Αυτό για το Android = lag, και ότι τελείωσε ο μύθος είναι απλά ασχολίαστο.

Φιλε μου δεν μαλωνουμε εδω...Το προηγουμενο ηταν το πρωτο μου σχολιο εδω μεσα.

Καταρχας ομως ποιος μιλησε για 128??218 εχω γραψει 2 φορες..Εχω wp εδω και 3 χρονια..ξερω ολες τις παραξενιες τους απο τοτε..δοκιμαζοντας οτι υπηρχε αυτο το διαστημα..αρα για το αν χρειαζεται να κανω hard reset και το ποτε ασε με να το ξερω..δεν θα μιλουσα χωρις να εχω δοκιμασει οτι μου επιτρεπεται...

Βασικα αυτο με το g4 που λες ειναι ασχετο εντελως με το θεμα και δεν εχει καμια σχεση με αυτα που κουβεντιαζουμε...

ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΩΣ Ο S4 KRAIT ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 10 ΑΡΙΑ...συγκρινω 820 ,925 με 640 και εχω δει τις διαφορες...σε πολλα ακομα ποιο γρηγορα ατα 820-925 απο 640...μα ειναι δυνατον να μου βαζει τον 212 στο 650 που δεν σηκωνει πανω απο hd video και να λεει πως ο s4 των 820-920 κλπ δεν σηκωνει τα 10ρια?Που οτι full hd video του βαλεις τα παει αερας?Απλα τα παρατησε γιατι δεν ειχε πορους και χρονου..ΑΔΙΑΣΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ...

Αρα αυτο με τους επεξεργαστες και τα πρωτοκολλα που λες ειναι ΑΤΟΠΟ..ΑΣ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ..τι με νοιαζει εμενα?

Τελειωνοντας...εχουν μελλον τα 10 αρια ΑΛΛΑ οχι με αυτον τον τροπο ρε παιδια..πολυ ερασιτεχνικη αντιμετωπιση για μια εταιρια τεοιου μεγεθους...

----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ πάντως που δοκίμασα στο Capital.gr με Edge και Shiye, ο Edge είναι δυο φορές πιο γρήγορος στο άνοιγμα του συγκεκριμένου Site.

Ποιος μιλησε για τον shiye?Δοκιμασε το σε μια low-mid android συσκευη και θα καταλαβεις διαφορες...στυλ moto g 3 gen κλπ

Μολις ξαναμπηκα να δω(lumia 640-820 me edge)...πολυ κακη εμπειρια και στο capital.gr...Στο mobile θελει παρα πολυ ωρα ωστε να με αφησει να επιλεξω επανω δεξια για να γυρισω στην desktop...και αργοτερα παλι αργει ωστε να δεχτει μια επιλογη μου σε καποιο αρθρο...θελει 5 φορες πατημα...εσυ δεν τα βλεπεις αυτα?

Edited by panos9553

Φιλε μου δεν μαλωνουμε εδω...Το προηγουμενο ηταν το πρωτο μου σχολιο εδω μεσα.

Καταρχας ομως ποιος μιλησε για 128??218 εχω γραψει 2 φορες..Εχω wp εδω και 3 χρονια..ξερω ολες τις παραξενιες τους απο τοτε..δοκιμαζοντας οτι υπηρχε αυτο το διαστημα..αρα για το αν χρειαζεται να κανω hard reset και το ποτε ασε με να το ξερω..δεν θα μιλουσα χωρις να εχω δοκιμασει οτι μου επιτρεπεται...

Βασικα αυτο με το g4 που λες ειναι ασχετο εντελως με το θεμα και δεν εχει καμια σχεση με αυτα που κουβεντιαζουμε...

ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΩΣ Ο S4 KRAIT ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 10 ΑΡΙΑ...συγκρινω 820 ,925 με 640 και εχω δει τις διαφορες...σε πολλα ακομα ποιο γρηγορα ατα 820-925 απο 640...μα ειναι δυνατον να μου βαζει τον 212 στο 650 που δεν σηκωνει πανω απο hd video και να λεει πως ο s4 των 820-920 κλπ δεν σηκωνει τα 10ρια?Που οτι full hd video του βαλεις τα παει αερας?Απλα τα παρατησε γιατι δεν ειχε πορους και χρονου..ΑΔΙΑΣΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ...

Αρα αυτο με τους επεξεργαστες και τα πρωτοκολλα που λες ειναι ΑΤΟΠΟ..ΑΣ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ..τι με νοιαζει εμενα?

Τελειωνοντας...εχουν μελλον τα 10 αρια ΑΛΛΑ οχι με αυτον τον τροπο ρε παιδια..πολυ ερασιτεχνικη αντιμετωπιση για μια εταιρια τεοιου μεγεθους...

----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποιος μιλησε για τον shiye?Δοκιμασε το σε μια low-mid android συσκευη και θα καταλαβεις διαφορες...στυλ moto g 3 gen κλπ

Μολις ξαναμπηκα να δω(lumia 640-820 me edge)...πολυ κακη εμπειρια και στο capital.gr...Στο mobile θελει παρα πολυ ωρα ωστε να με αφησει να επιλεξω επανω δεξια για να γυρισω στην desktop...και αργοτερα παλι αργει ωστε να δεχτει μια επιλογη μου σε καποιο αρθρο...θελει 5 φορες πατημα...εσυ δεν τα βλεπεις αυτα?

Προφανώς και δεν μαλώνουμε, αλλά να με συγχωρείς, και με όλο το σεβασμό στην άποψη σου, το ύφος σου μόνο τέτοιο δεν είναι. Είμαστε εδώ να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, για την ακρίβεια. ΑΛΛΑ, όταν γράφεις πως δοκίμασες τα πάντα, στη δική σου συσκευή υπάρχει κάποιο πρόβλημα αφού όλοι οι άλλοι δεν έχουν τέτοιο θέμα (δεν γράφω ότι δεν κάνεις κάτι καλά, το ξέρεις εσύ καλύτερα). Πως να το κάνουμε; Να βγάλει ειδικό λογισμικό για το δικό σου; Επίσης, να βάλεις καλύτερους επεξεργαστές,. Χμμ, σε συσκευές τριετίας (σου γράφω για τις πιο παλιές, για τις καινούργιες μαζί σου συμφωνώ, και ειδικά για το 650), να τις πάρει πίσω για αναβάθμιση, να τους περάσει άλλο hardware και να τα ξαναδώσει να δουλεύουν κομπλέ. Και από τη στιγμή που τα API δεν παίζουν ρόλο, ούτε τα permisions, ούτε τα περιφερειακά του κάθε SoC (τι τεχνολογίες και πρωτόκολλα υποστηρίζει και τι όχι) τότε τι συζητάμε (αφού είναι άτοπο)? Πάω και εγώ να πάρω το G4 (που μπορεί να το πάρω όντως) και αν μου κάτσει η στραβή εντάξει δεν έγινε και κάτι. Ας χάσω και 5 GB φωτογραφίες που είχα μέσα αφού εντάξει.. Δεν είναι και Windοws, που είναι ερασιτέχνες και σε προφυλάσσουν από τέτοια πράγματα..!

A! Επίσης, για τους επεξεργαστές, το ότι σηκώνει FullHD βίντεο δεν λέει τίποτα. Τι σημαίνει αυτό? Όταν θα γίνεται τοστιέρα με κίνδυνο να καεί όταν εγώ θα του τρέχουν τα mail, το FB, και το Instagram από πίσω (απλές λειτουργίες που κάνει κάποιος); Τι θα γίνει τότε; Μάλλον δε σε νοιάζει, να το βρούν οι άλλοι. Και όσο για τους Browsers, με το G4 του αδερφού μου (808 SoC) έκανα σύγκριση τον Chrome με τον Edge. Μάντεψε ποιος φόρτωσε ποιο γρήγορα το Sport24.gr! Άλλη σύγκριση, το iPhone 6 Plus με το δικό μου. Πάλι μάντεψε ποιος φόρτωσε τη σελίδα ποιο γρήγορα. Και έχω το Lumia 930 (SoC 801)!

Υγ. Να τα εκατοστίσεις τα post. ;)

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Ρε παιδιά αφήστε το vs κατά μέρος.

Με έχει καλύψει πλήρως ο Αγγελος και δεν θα προσθέσω κάτι άλλο,πέρα από το απλό γεγονός πως σε κάποιους αρέσουν τα WP και σε κάποιους όχι.

Σε εσάς όμως που δεν αρέσουν,μη μας γράφετε συνέχεια τι κακό πάθαμε που επιλέξαμε ms.

Μπορούμε να κρίνουμε και μόνοι μας.

Xiaomi 12 Pro

Προφανώς και δεν μαλώνουμε, αλλά να με συγχωρείς, και με όλο το σεβασμό στην άποψη σου, το ύφος σου μόνο τέτοιο δεν είναι. Είμαστε εδώ να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, για την ακρίβεια. ΑΛΛΑ, όταν γράφεις πως δοκίμασες τα πάντα, στη δική σου συσκευή υπάρχει κάποιο πρόβλημα αφού όλοι οι άλλοι δεν έχουν τέτοιο θέμα (δεν γράφω ότι δεν κάνεις κάτι καλά, το ξέρεις εσύ καλύτερα). Πως να το κάνουμε; Να βγάλει ειδικό λογισμικό για το δικό σου; Επίσης, να βάλεις καλύτερους επεξεργαστές,. Χμμ, σε συσκευές τριετίας (σου γράφω για τις πιο παλιές, για τις καινούργιες μαζί σου συμφωνώ, και ειδικά για το 650), να τις πάρει πίσω για αναβάθμιση, να τους περάσει άλλο hardware και να τα ξαναδώσει να δουλεύουν κομπλέ. Και από τη στιγμή που τα API δεν παίζουν ρόλο, ούτε τα permisions, ούτε τα περιφερειακά του κάθε SoC (τι τεχνολογίες και πρωτόκολλα υποστηρίζει και τι όχι) τότε τι συζητάμε (αφού είναι άτοπο)? Πάω και εγώ να πάρω το G4 (που μπορεί να το πάρω όντως) και αν μου κάτσει η στραβή εντάξει δεν έγινε και κάτι. Ας χάσω και 5 GB φωτογραφίες που είχα μέσα αφού εντάξει.. Δεν είναι και Windοws, που είναι ερασιτέχνες και σε προφυλάσσουν από τέτοια πράγματα..!

A! Επίσης, για τους επεξεργαστές, το ότι σηκώνει FullHD βίντεο δεν λέει τίποτα. Τι σημαίνει αυτό? Όταν θα γίνεται τοστιέρα με κίνδυνο να καεί όταν εγώ θα του τρέχουν τα mail, το FB, και το Instagram από πίσω (απλές λειτουργίες που κάνει κάποιος); Τι θα γίνει τότε; Μάλλον δε σε νοιάζει, να το βρούν οι άλλοι. Και όσο για τους Browsers, με το G4 του αδερφού μου (808 SoC) έκανα σύγκριση τον Chrome με τον Edge. Μάντεψε ποιος φόρτωσε ποιο γρήγορα το Sport24.gr! Άλλη σύγκριση, το iPhone 6 Plus με το δικό μου. Πάλι μάντεψε ποιος φόρτωσε τη σελίδα ποιο γρήγορα. Και έχω το Lumia 930 (SoC 801)!

Υγ. Να τα εκατοστίσεις τα post. ;)

Εχεις δικιο πως το υφος μου ειναι καπως <<Εντονο>> και ζητω συγγνωμη αν σε ενοχλησε...αλλα τονιζω πως θελω να φανουν καποια κουλα που ΠΡΕΠΕΙ να αναφερθουν..

Ξαναλεω πως το chipaki των 820 και 920 ειναι ποιο δυνατα απο τον 212 ας πουμε του 650..ειδικα στα γραφικα..απλα δεν τους βγηκε ο χρονος και το παρατησαν...Τρεξε το antutu 6 σε wm 10 σε 820-640-925...και θα καταλαβεις...Γιατι συνεχιζεις να τους δικαιολογεις δεν καταλαβαινω..δεν ηξεραν απο περσι τετοια εποχη αν τα σηκωναν ή οχι?

Οσο για το 640 δεν εχει καποιο θεμα το κινητο..πεντακαθαρη 218 και ειμαι ευχαριστημενος ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΩ οτι προβλημα βλεπω...ειναι κακο να λεμε τις αληθειες?

Επισης για δοκιμασε το phonearena και το capital.gr και πες μου...

Βασικα το 930 δεν εχει τον 801 αλλα τον σκετο 800αρη στα 2,26..τον πρωτο που βγηκε...

Τα windows 10 θα δουλέψουν αργά η γρήγορα γιατί το mobile είναι το μέλλον και δεν θα σηκώσει τα χέρια η microsoft και δεύτερον από σπόντα τον κανονικών windows 10 με τους άπειρους χρήστες θα έρθουν και στα mobile UWP εφαρμογές

Τρίτων είναι οι εταιρία με τις περισσότερες κενοτομιες

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Τα windows 10 θα δουλέψουν αργά η γρήγορα γιατί το mobile είναι το μέλλον και δεν θα σηκώσει τα χέρια και δεύτερον από σπόντα τον κανονικών windows 10 με τους άπειρους χρήστες θα έρθουν και στα mobile UWP εφαρμογές

Μαζι σου και εγω..για αυτο τους δινω την ευκαιρια τα τελευταια χρονια...γιατι ξεχωριζει σε καποια πραγματα απο τα υπολοιπα λειτουργικα...απλα ειναι ΚΑΚΟ να λεμε τα ασχημα που συμβαινουν και βλεπουμε?Πως θα γινει καλυτερο το λειτουργικο αν δεν το απαιτησουμε και αν δεν υποδειξουμε τα αρνητικα του?

Εχεις δικιο πως το υφος μου ειναι καπως <<Εντονο>> και ζητω συγγνωμη αν σε ενοχλησε...αλλα τονιζω πως θελω να φανουν καποια κουλα που ΠΡΕΠΕΙ να αναφερθουν..

Ξαναλεω πως το chipaki των 820 και 920 ειναι ποιο δυνατα απο τον 212 ας πουμε του 650..ειδικα στα γραφικα..απλα δεν τους βγηκε ο χρονος και το παρατησαν...Τρεξε το antutu 6 σε wm 10 σε 820-640-925...και θα καταλαβεις...Γιατι συνεχιζεις να τους δικαιολογεις δεν καταλαβαινω..δεν ηξεραν απο περσι τετοια εποχη αν τα σηκωναν ή οχι?

Οσο για το 640 δεν εχει καποιο θεμα το κινητο..πεντακαθαρη 218 και ειμαι ευχαριστημενος ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΩ οτι προβλημα βλεπω...ειναι κακο να λεμε τις αληθειες?

Επισης για δοκιμασε το phonearena και το capital.gr και πες μου...

Βασικα το 930 δεν εχει τον 801 αλλα τον σκετο 800αρη στα 2,26..τον πρωτο που βγηκε...

Αγαπητέ φίλε, ανέφερες ως παράδειγμα ένα site (phone arena) που έχει θέμα στο σχεδιασμό του ότι κολάει το σύμπαν και άρα δεν λειτουργεί σωστά ο browser και σου έδωσα ένα παράδειγμα με βαρύ site με διαφημίσεις, ροή ειδήσεων και live σκρολάρισμα τιμών που στην desktop έκδοση του θα το ανοίξει το ταπεινό snapdragon 200 με adreno 302 σε μερικά δευτερόλεπτα, είναι responsive και με ένα κλικ σε πάει στις σελίδες του (αν φυσικά το αφήσεις να φορτώσει τα μερικά δευτερόλεπτα που χρειάζεται). Τώρα αν το θέμα είναι ότι ένας επόμενης γενιάς επεξεργαστής (s410 με adreno 306) θα το ανοίξει 4 δευτερόλεπτα γρηγορότερα εγώ το βλέπω λογικό. Και το πιθανότερο είναι η διαφορά να μειώνεται από εδώ και πέρα αντί να αυξάνεται γιατί η παλιότερη πλατφόρμα όσο μπορούσε να γίνει optimize έγινε.

Για τα παλιότερα κινητά αυτό που γνωρίζω από τις ανακοινώσεις των υπευθύνων του προγράμματος είναι ότι δεν σήκωναν τα δεκάρια. Δυστυχώς δεν έχω κάποιο στα χέρια μου για να τεστάρω να σου πω τι διαφορές έχουν στην ταχύτητα αλλά είναι εύκολη η διαδικασία να γράψεις κώδικα και να μετρήσεις την διαφορά. πχ μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι ο κάθε πυρήνας του επεξεργαστή του 930 εκτελεί τον κώδικα 125% γρηγορότερα από τον κάθε πυρήνα του επεξεργαστή του 535 ακριβώς επειδή το έχω τεστάρει με ακρίβεια milisecond.

Edited by georgb

Μαζι σου και εγω..για αυτο τους δινω την ευκαιρια τα τελευταια χρονια...γιατι ξεχωριζει σε καποια πραγματα απο τα υπολοιπα λειτουργικα...απλα ειναι ΚΑΚΟ να λεμε τα ασχημα που συμβαινουν και βλεπουμε?Πως θα γινει καλυτερο το λειτουργικο αν δεν το απαιτησουμε και αν δεν υποδειξουμε τα αρνητικα του?

Σ αυτό που λες θα συμφωνήσω και γω.. είναι ένα καλό feedback οι απόψεις των πελατών-χρηστών για την κάθε εταιρεία λειτουργικού έτσι ώστε να μπορεί μέσα από αυτή την κριτική βελτιώνει να τα προϊόντα της (Βασικός κανόνας ISO 9001). Δεν είναι καθόλου κακό να τονίζουμε τα μειονεκτήματα του συγκεκριμένου λειτουργικού αλλά να το κάνουμε σε ήρεμο τόνο και με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ.

Edited by panthan
Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black

Πάντως, αν ανέπτυσσε η Microsoft τα WP/WM, στο ίδιο level που τα σχεδιάζει (το πιο όμορφο os, προσωπικά), δε θα είχε τόσο μικρά ποσοστά...
Huawei Nova 5T

Αν η Microsoft ηθελε μεγαλυτερο ποσοστο στην αγορα, θα μπορουσε να ειχε εστιασει περισσοτερο στο midrange κομματι της αγορας,

-το οποιο απο την προηγουμενη γενια το ειχε αγνοησει παντελως (κατι 730/830 κυκλοφορησαν με snapdragon 400 οπως και τα πιο αδυναμα κινητα της αλλα πολυ πιο ακριβα)- και θα τα κυκλοφορουσε ευρεως (στην Αμερικη πχ αν εισαι στη Verizon πλεον δεν εχεις επιλογες σε Windows phone)

Αντ' αυτου, κυκλοφορησε ενα πολυ ομορφο κινητο (650) με αδυναμο hardware, μη δινοντας ουσιαστικα επιλογες αναβαθμισης σε καποιον που θελει να παρει νεα συσκευη. Οι μονες επιλογες για καποιον που θελει να παρει νεο κινητο ή να αναβαθμισει καποιο παλιοτερο πχ 820, 920 κλπ ειναι ή να παρει καποιο 950 στα 400€ ή κάποιο 550/650 στα 80-180€ (χοντρικα), τη στιγμη που οι επιλογες σε android ειναι απειρες.

Οποτε ολα αυτα ειναι προφανως επιλογες της, μαλλον για να κερδισει χρονο ωσπου να στρωσει το λειτουργικο και να ερθουν developers στην πλατφορμα,

η οποια πλεον με τις τελευταιες της ανακοινωσεις ειναι μια πολυ θελκτικη προταση (ενσωματωση του xamarin στο vs, αναπτυξη στο vs και δημιουργια εφαρμογων και για android και για ios). Συμφωνω οτι θα μπορουσε να εστιασει περισσοτερο στα w10m, γιατι το να αναβαθμιζεις απο 8.1 και να χανεις σε features δεν ειναι κι ο,τι καλυτερο, αλλα χανεις καπου, κερδιζεις καπου αλλου. Ειναι καινουριο λειτουργικο, θελει το χρονο του.

Αγαπητέ φίλε, ανέφερες ως παράδειγμα ένα site (phone arena) που έχει θέμα στο σχεδιασμό του ότι κολάει το σύμπαν και άρα δεν λειτουργεί σωστά ο browser και σου έδωσα ένα παράδειγμα με βαρύ site με διαφημίσεις, ροή ειδήσεων και live σκρολάρισμα τιμών που στην desktop έκδοση του θα το ανοίξει το ταπεινό snapdragon 200 με adreno 302 σε μερικά δευτερόλεπτα, είναι responsive και με ένα κλικ σε πάει στις σελίδες του (αν φυσικά το αφήσεις να φορτώσει τα μερικά δευτερόλεπτα που χρειάζεται). Τώρα αν το θέμα είναι ότι ένας επόμενης γενιάς επεξεργαστής (s410 με adreno 306) θα το ανοίξει 4 δευτερόλεπτα γρηγορότερα εγώ το βλέπω λογικό. Και το πιθανότερο είναι η διαφορά να μειώνεται από εδώ και πέρα αντί να αυξάνεται γιατί η παλιότερη πλατφόρμα όσο μπορούσε να γίνει optimize έγινε.

Για τα παλιότερα κινητά αυτό που γνωρίζω από τις ανακοινώσεις των υπευθύνων του προγράμματος είναι ότι δεν σήκωναν τα δεκάρια. Δυστυχώς δεν έχω κάποιο στα χέρια μου για να τεστάρω να σου πω τι διαφορές έχουν στην ταχύτητα αλλά είναι εύκολη η διαδικασία να γράψεις κώδικα και να μετρήσεις την διαφορά. πχ μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι ο κάθε πυρήνας του επεξεργαστή του 930 εκτελεί τον κώδικα 125% γρηγορότερα από τον κάθε πυρήνα του επεξεργαστή του 535 ακριβώς επειδή το έχω τεστάρει με ακρίβεια milisecond.

Περα απο το υφος μου που ειναι καπως εντονο απευθυνομαι με απολυτο σεβασμο σε ολους σας...Απλη κουβεντα κανουμε...Ετσι??

Ας ξεχασουμε το Phonearena...το capital.gr λοιπον..σε lumia 640 πεντακαθαρο με την 218 και σε lumia 820..οταν ανοιγω το site(desktop) μολις φορτωσει ΕΝΤΕΛΩΣ η σελιδα παταω να ανοιξει καποιο αρθρο..δεν κανει τιποτα..ξαναπαταω 4-5 φορες αυτο ωσπου ξυπναει και απλα κανει ζουμ μετα απο ωρα η σπανια το φορτωνει με αυτη την καθυστερηση...δεν ειναι θεμα του κινητου μου..απλα ετσι λειτουργει ο edge σε αυτο το site σε αυτες τις συσκευες..

Οσο για τα δεκαρια στις παλιοτερες συσκευες.Για να παψει αυτη η καραμελα που ξεκινησε η microsoft...ΓΙΑΤΙ εδωσε τα 10αρια στο 435 με τον παναρχαιο διπυρηνο Α7 στα 1,2 200αρη ΚΑΙ ΔΕΝ τα εδωσε στο 820 με τον τον πολυ δυνατοτερο s4 Α15 στα 1,5?Τι περιμενατε να βγει και να πει δεν τα δινω στις παλιοτερες συσκευες επειδη τα εκανα μανταρα και δεν προλαβαινω να κανω optimise?Απλα ειπε και καλα οτι τελικα δεν τα σηκωνουν και εληξε το θεμα...λες και απο περσι τον γεναρη που ξεκινησε να δινει τα 10 δεν ηξερε αν τα σηκωνουν η οχι..τωρα το καταλαβε??

ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ετσι για να γκρινιαξω..wm εχω και θα εχω..ΜΕ ΚΑΙΕΙ να γινει καλυτερο το λειτουργικο..λεγοντας οτι κακο βλεπω..

Σ αυτό που λες θα συμφωνήσω και γω.. είναι ένα καλό feedback οι απόψεις των πελατών-χρηστών για την κάθε εταιρεία λειτουργικού έτσι ώστε να μπορεί μέσα από αυτή την κριτική βελτιώνει να τα προϊόντα της (Βασικός κανόνας ISO 9001). Δεν είναι καθόλου κακό να τονίζουμε τα μειονεκτήματα του συγκεκριμένου λειτουργικού αλλά να το κάνουμε σε ήρεμο τόνο και με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ.

Οι τονοι δεν ειναι κακο να ανεβαινουν λιγακι..πανω ΑΠΟ ΟΛΑ ομως σεβασμο...εδω ο κοσμος καιγεται για την μικρομαλακη θα μαλωσουμε?

Αν η Microsoft ηθελε μεγαλυτερο ποσοστο στην αγορα, θα μπορουσε να ειχε εστιασει περισσοτερο στο midrange κομματι της αγορας,

-το οποιο απο την προηγουμενη γενια το ειχε αγνοησει παντελως (κατι 730/830 κυκλοφορησαν με snapdragon 400 οπως και τα πιο αδυναμα κινητα της αλλα πολυ πιο ακριβα)- και θα τα κυκλοφορουσε ευρεως (στην Αμερικη πχ αν εισαι στη Verizon πλεον δεν εχεις επιλογες σε Windows phone)

Αντ' αυτου, κυκλοφορησε ενα πολυ ομορφο κινητο (650) με αδυναμο hardware, μη δινοντας ουσιαστικα επιλογες αναβαθμισης σε καποιον που θελει να παρει νεα συσκευη. Οι μονες επιλογες για καποιον που θελει να παρει νεο κινητο ή να αναβαθμισει καποιο παλιοτερο πχ 820, 920 κλπ ειναι ή να παρει καποιο 950 στα 400€ ή κάποιο 550/650 στα 80-180€ (χοντρικα), τη στιγμη που οι επιλογες σε android ειναι απειρες.

Οποτε ολα αυτα ειναι προφανως επιλογες της, μαλλον για να κερδισει χρονο ωσπου να στρωσει το λειτουργικο και να ερθουν developers στην πλατφορμα,

η οποια πλεον με τις τελευταιες της ανακοινωσεις ειναι μια πολυ θελκτικη προταση (ενσωματωση του xamarin στο vs, αναπτυξη στο vs και δημιουργια εφαρμογων και για android και για ios). Συμφωνω οτι θα μπορουσε να εστιασει περισσοτερο στα w10m, γιατι το να αναβαθμιζεις απο 8.1 και να χανεις σε features δεν ειναι κι ο,τι καλυτερο, αλλα χανεις καπου, κερδιζεις καπου αλλου. Ειναι καινουριο λειτουργικο, θελει το χρονο του.

Συμφωνω απολυτα σε ολα απο αυτα που ειπες...ειδικα στο κομματι με το κενο στην mid κατηγορια...το πα και πριν..αν ειχε ενα στα 200 ευρω..ας πουμε το 650 με ενα δυνατο τσιπακι....εγς θα πουλουσα το 640 και θα το επαιρνα...

Οπως πολυ σωστα εθεσες...ειχα 820 αλλα τελικα πηρα 640 γιατι δεν υπηρχε κατι καλο και οικονομικο ωστε να αξιζει την αναβαθμιση...πως το καταφεραν απο snap 400 κατευθειαν σε 800-808-810 δεν το καταλαβα ποτε...

Και φυσικα θελέι τον χρονο του ΚΑΙ ΕΧΕΙ τρομερες δυνατοτητες....απλα φαινεται πως δεν χρησιμοποιει αρκετα ατομα??Δεν δινει την καταλληλη σοβαροτητα?Τι να πω αργουν υπερβολικα ωστε να βελτιωσουν κατι...

Edited by panos9553

Για ποια bugs μιλάς και για ποια technical preview; Αν μιλάς για τις τελευταίες της Redstone, μιλάμε για ένα λειτουργικά σχεδόν σε beta μορφή ακόμα. Αν μιλάς για την έκδοση που έχει γίνει διαθέσιμη προς όλους, δεν έχω παρατηρήσει κάποιο bug. Για την ακρίβεια στο δικό μου 730 τα 10άρια είναι μια χαρά από μετά τα Χριστούγεννα που τα πρωτοέβαλα. Δοκίμασε να κάνεις hard reset, διότι παίζει μεγάλο ρόλο.

Επίσης ας μην μπερδεύουμε ξανά τις εφαρμογές με το λειτουργικό. Μιλάς για βασικές λειτουργίες και μετά για εφαρμογές.

Έχει δώσει η MS firmwares ξεχωριστά για κάθε συσκευή;Δεν έχει σημασία ότι σε εσένα τρέχει καλά.

Κάπου εκεί στα Χριστούγεννα τα είχα βάλει και εγώ.

Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ γιατί διαβάζω για τα προβλήματα που υπάρχουν και δεν είμαι πρόθυμος να γίνω πειραματόζωο.Οι εφαρμογές δεν παίρνουν έγκριση από MS;Τις βασικές λειτουργίες τι να τις κάνω δίχως εφαρμογές;Λογικά δεν μιλάω;

Την δυσαρέσκεια μου εξέφρασα σαν κάτοχος WP και δεν την παίρνω πίσω.Δεν είμαι καν απαιτητικός χρήστης.

αν δεν είσαι απαιτητικός χρήστης,δεν βλέπω που σε ζορίζουν τα wp...

Επίσης να ξεχωρίζετε στο διάβασμα που λέτε ότι κάνετε ποιοι και γιατί έχουν προβλήματα.

Στα των firmwares τώρα συμφωνούμε,σχεδόν,όλοι μας.

Ναι δουλεύουν καλά έτσι τα κινητά μας,αλλά όχι στο 100%.

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

Διαγράφηκαν ποστ. Κάποιοι δεν έχουν διάθεση να κάνουν σοβαρή συζήτηση. Προσωπικές αντιπαραθέσεις-χαρακτηρισμοί κ.τ.λ.π. απαγορεύονται. Όποιος το καταλάβει έχει καλώς. Όποιος δεν το καταλάβει και συνεχίσει τις εκτός Ο.Π.Χ. συμπεριφορές θα αποκλειστεί από την κοινότητα μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

@panos9553 & προς υπόλοιπους

Για εκδόσεις Technical Preview υπάρχει ξεχωριστό θέμα και απευθυνόμαστε εκεί... Μιλάμε άλλωστε για εκδόσεις σε τελείως BETA στάδιο...

Windows 10 technical preview (Insider Program)

Powerd by OnePlus 7 Pro

@panos9553 & προς υπόλοιπους

Για εκδόσεις Technical Preview υπάρχει ξεχωριστό θέμα και απευθυνόμαστε εκεί... Μιλάμε άλλωστε για εκδόσεις σε τελείως BETA στάδιο...

Windows 10 technical preview (Insider Program)

Ζητω συγγνωμη αν ημουν λιγακι υπερβολικος.

Alex gate βασικα εγω αναφερομουν στην επισημη 218 και στα οποια θεματα της πανω στο lumia 640 που εχω...

Ακόμη έχω πρόβλημα με το swipe στον edge. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι πρόβλημα των σελίδων, του edge ή του πληκτρολογίου. Μερικές φορές όταν πληκτρολογείς λάθος λέξη και προσπαθήσεις να την σβήσεις, δεν την σβήνει ολόκληρη άλλα γράμμα γράμμα. Το αποτέλεσμα είναι να μένουν και η λάθος λέξη, με ένα γράμμα λιγότερο και η σωστή.

Ακόμη έχω πρόβλημα με το swipe στον edge. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι πρόβλημα των σελίδων, του edge ή του πληκτρολογίου. Μερικές φορές όταν πληκτρολογείς λάθος λέξη και προσπαθήσεις να την σβήσεις, δεν την σβήνει ολόκληρη άλλα γράμμα γράμμα. Το αποτέλεσμα είναι να μένουν και η λάθος λέξη, με ένα γράμμα λιγότερο και η σωστή.

Του edge είναι...... Είναι όντως πολύ σπαστικό.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Πρόβλημα έχω παντού με το swipe, εννοείται μόνο στα Ελληνικά, σε λέξεις με 2 ή 3 γράμματα. Η πρόβλεψη γίνεται σωστά, αλλά η λέξη ποτέ δε γράφεται στο κείμενο. Μόνο με "κανονική" πληκτρολόγηση καταγράφεται.

Huawei Nova 5T

Αυτό το πρόβλημα σε μένα λύθηκε. Μένει αυτό που αναφέρω πιο πάνω.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Πώς; Έκανες hard reset;

Huawei Nova 5T

Hard reset έκανα ούτως ή άλλως, αλλά όχι για αυτό το πρόβλημα. Δεν θυμάμαι πότε σταμάτησε αυτό το πρόβλημα ακριβώς. Υπάρχει όμως μερικές σελίδες πίσω. Πλέον κάθε φορά που γράφεις λέξη με swipe στον edge, εμφανίζεται κανονικά, εκτός και αν γράψεις αρλούμπες :lol:.

Τώρα, σε κάποιες σελίδες ίσως, δεν σβήνει ολόκληρη την λάθος λέξη που τυχόν έγραψες με ένα πάτημα του κουμπιού. Σβήνει μόνο ένα γράμμα και πρέπει να πατήσεις το "delete" για όλα τα γράμματα της λέξης αυτής. Αυτό με δυσκολεύει στο να γράψω.

Edited by cb600f

Hard reset έκανα ούτως ή άλλως, αλλά όχι για αυτό το πρόβλημα. Δεν θυμάμαι πότε σταμάτησε αυτό το πρόβλημα ακριβώς. Υπάρχει όμως μερικές σελίδες πίσω. Πλέον κάθε φορά που γράφεις λέξη με swipe στον edge, εμφανίζεται κανονικά, εκτός και αν γράψεις αρλούμπες :lol:.

Τώρα, σε κάποιες σελίδες ίσως, δεν σβήνει ολόκληρη την λάθος λέξη που τυχόν έγραψες με ένα πάτημα του κουμπιού. Σβήνει μόνο ένα γράμμα και πρέπει να πατήσεις το "delete" για όλα τα γράμματα της λέξης αυτής. Αυτό με δυσκολεύει στο να γράψω.

"Άβυσσος η ψυχή του WordFlow".... :lol:

Huawei Nova 5T