giabritsos Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 δοθηκαν τα 10αρια μεσω recovery tool? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 καλησπέρα σε όλους! χρειάζομαι βοήθεια...έχω ένα 640XL dual sim windows 10 και σήμερα έκανα ενημέρωση τηλ.και απο την ώρα που ολοκληρώθηκε η ενημέρωση δεν μπορώ να μπω στις επαφές μου μπορεί κάποιος να βοηθήσει?:cry: Μην αγχωνεσε, εχει συμβει σε πολλους να μην εμφανιζει τις επαφες μετα την αναβαθμιση απο τα 8. Συνηθως λυνεται με hard reset (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Παιδια εχω προβλημα με τα 10αρια στο 640XL που εχω. Μετα την αναβαθμιση εχασα τις επαφες μου,εχω λογαριασμο outlook και ενω τον εχω βαλει δεν υπαρχει κουμπθ να κανω συγχρονισμο,αλλα ουτε και απο τον λογαριασμο μου σε Η/Υ μπορω να δω τις επαφες μου ενω σε hotmail βλεπω επαφες τι γινεται; πως μπορω να παρω τις επαφες μου; Το εχω δει και σε αλλο 640XL ενω σε 535 ολα καλα. Μπορει καποιος να βοηθησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Το 925 και 650 που εχω τις βγάζει σε νορμαλ αναλογία στην οθόνη.[ρυθμισεις,διευκολυνση προσβασης ,περισσοτερες επιλογες,προσαρμογη μεγεθους 100% Σε αυτήν την ρύθμιση είναι από default σε όλους μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marilena32 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 το θέμα είναι ότι είχα ήδη τα 10άρια περασμένα και όταν έκανα την αλλαγή από τα 8 στο 10 δεν το είχα αυτό το πρόβλημα η ενημέρωση ήταν για ήδη περασμένα 10άρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer185 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Καλημέρα, δεν μπορώ να βρω στο μενού του store, που μπορώ να δω τις ενημερώσεις των εφαρμογών με χρονολογική σειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Χρησιμοποιεί κάνεις NFC και αν και πως; δηλαδή ποιες χρήσεις κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Χρησιμοποιεί κάνεις NFC και αν και πως; δηλαδή ποιες χρήσεις κάνει; καλημέρα εγώ με το 950xl συνδέω μέσο NFC το κινητό στο ηχοσύστημα στο σπίτι και στα ακουστικά purity pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Η κατανάλωση μπαταρίας σε ένα 640 XL προχθές ήταν υπερβολική, στο 40% κάνω και ένα soft reset μπας και στρώσει, παρόλα αυτά στις 23:00 έμεινα με 5% και το έβαλα στην φόρτιση. Με ακριβώς ίδια χρήση χθες και ενώ σκέφτομαι σοβαρά να γυρίσω στα 8.1 στις 23:00 είχε 40%. Μου έχει ξανασυμβεί να έχει υπερβολική κατανάλωση, το κακό είναι ότι δεν μπορώ να βρω τι φταίει όταν το αντιληφτώ για να το διορθώσω, πάντως με soft reset δεν διορθώνεται, από την άλλη την επόμενη μέρα είναι φυσιολογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Καλημέρα και πάλι έχω το εξής πρόβλημα έχω το 950xl με την έκδοση 164 την επίσημη δεν μου έρχονται τα update τον εφαρμογών τις microsoft με τίποτα έχει βγει update για το mail για την κάμερα για τα office και photo μονο χθες πήρα ένα update για το onedrive και λίγο που το έψαξα είδα ότι έχει βγει εδώ και μια βδομάδα τι γίνετε δηλαδή και ψάχνοντας και στο net δεν βρίσκω κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Καλημέρα και πάλι έχω το εξής πρόβλημα έχω το 950xl με την έκδοση 164 την επίσημη δεν μου έρχονται τα update τον εφαρμογών τις microsoft με τίποτα έχει βγει update για το mail για την κάμερα για τα office και photo μονο χθες πήρα ένα update για το onedrive και λίγο που το έψαξα είδα ότι έχει βγει εδώ και μια βδομάδα τι γίνετε δηλαδή και ψάχνοντας και στο net δεν βρίσκω κάτι Δεν είσαι ο μόνος. Όλοι το έχουμε αυτό το θέμα. Μάλλον τα updates δεν τα παίρνουν όλοι ταυτόχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Κι ενώ έχω το πρόβλημα που, φαντάζομαι έχουν κι άλλοι, όταν θέτω όριο στο data usage που κρασάρει το app, όταν πατάω save, είπα να δοκιμάσω χτες ξανά. Και λετούργησε κανονικά! Δεν έκανε κάποιο update, μέσω του store.. Lumia 640ds, Ευρωπαϊκή, non-branded. Άλλο θέμα που, ίσως, έχω... Έχει κανείς πρόβλημα με το ξυπνητήρι;... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Κι ενώ έχω το πρόβλημα που, φαντάζομαι έχουν κι άλλοι, όταν θέτω όριο στο data usage που κρασάρει το app, όταν πατάω save, είπα να δοκιμάσω χτες ξανά. Και λετούργησε κανονικά! Δεν έκανε κάποιο update, μέσω του store.. Lumia 640ds, Ευρωπαϊκή, non-branded. Άλλο θέμα που, ίσως, έχω... Έχει κανείς πρόβλημα με το ξυπνητήρι;... Ευτυχώς τίποτα από τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Ευτυχώς τίποτα από τα δύο. Ναι, ε; Θα το λιώσω στους δοκιμές, τότε.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Μπα με τι ξυπνητήρι όλα καλά.Κάθε μέρα την ίδια ώρα με ξυπνάει.:p Με αυτά τα ριμαδιασμένα τα formware updates έχουμε καμιά εξέλιξη; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Μπα, κάθε μέρα σχεδόν ψάχνω. Off topic. Αν τελικά το στείλω στον αγύριστο, ίσως το μόνο πράγμα που θα μου λείψει είναι μερικά άτομα που γράφουν εδώ. Έπρεπε να το πω Off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 το φαντάστηκα απλά είπα να ρωτήσω.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Μπα με τι ξυπνητήρι όλα καλά.Κάθε μέρα την ίδια ώρα με ξυπνάει.:p Με αυτά τα ριμαδιασμένα τα formware updates έχουμε καμιά εξέλιξη; Ναι, ε; Χμ.... Να γράψω για τα firmware updates; Να γίνω κακός; :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Μπα και εγώ έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Μπορείτε να δείτε τις δυνατότητες που θα μπουν στο skype εδώ. https://www.youtube.com/watch?v=3e33LMi54d4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Μπα και εγώ έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι... Τότε, καλύτερα που δεν έγραψα αυτό που είχα στο μυαλό μου. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Εγώ βλέπεται πόσο καλό παιδί έγινα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Απλά απορώ πως αρκετές συσκευές branded δεν έχουν πάρει ακόμα επίσημη αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Εγώ βλέπεται πόσο καλό παιδί έγινα;;; Το βλέπουμε..! :p Απλά απορώ πως αρκετές συσκευές branded δεν έχουν πάρει ακόμα επίσημη αναβάθμιση. Τώρα θα έλεγα προς ποια κατεύθυνση δείχνει αυτό, αλλά θα με πουν καχύποπτο.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Τώρα θα έλεγα προς ποια κατεύθυνση δείχνει αυτό, αλλά θα με πουν καχύποπτο.... ε...πες το να μην το έχω απορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts