snapp Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Φαίνεται ότι πολύς κόσμος, εμου συμπεριλαμβανομένου, έχει πρόβλημα ότι δεν πέρνει τις ενημερώσεις των εφαρμογών της MSFT στην ώρα τους. Για κάποιο άγνωστο λόγο οι ενημερώσεις κάνουν πολύ καιρό να εμφανιστούν στο store. Το θέμα αναφέρεται σε πολλά site του εξωτερικού και έχει γίνει χαμός. Φαίνεται ότι δεν έχει να κάνει με την συσκευή αλλά με το store. Για παράδειγμα σήμερα το πρωί πήρα ένα update για το outlook mail and calendar το οποίο όμως είναι μια παλιότερη έκδοση από το τελευταίο που έχει και την πολύ σημαντική βελτίωση του rendering των emails. Επίσης την τελευταία εβδομάδα έχουν βγει ενημερώσει για πολλές MSFT εφαρμογές όπως phone, msn apps, camera κτλ τις οποίες επίσης δεν έχω πάρει.... Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει αλλά δεν έχει λογική αυτή η κατάσταση. Ένα βήμα μπροστά δυο βήματα πίσω αυτή η MSFT..... Και εγώ ενημερώσεις που έλεγαν τα παιδιά εδώ μέσα δεν τις πήρα ποτέ. Δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο store. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Αν έχετε τις ενημερώσεις στο αυτόματο,δεν θα καταλάβετε πότε έγιναν.:p εγώ που έχω μη αυτόματη ενημέρωση πχ,ναι μεν βλέπω καθυστέρηση στην εμφάνιση ενημερώσεων(ή και όχι)αλλά έρχονται κανονικά. Πιο πολύ για θέμα του store μου κάνει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Αν έχετε τις ενημερώσεις στο αυτόματο,δεν θα καταλάβετε πότε έγιναν.:p εγώ που έχω μη αυτόματη ενημέρωση πχ,ναι μεν βλέπω καθυστέρηση στην εμφάνιση ενημερώσεων(ή και όχι)αλλά έρχονται κανονικά. Πιο πολύ για θέμα του store μου κάνει. Γιατί στο αυτόματο δεν σε ενημερώνει ότι πχ 2 εφαρμογές ενημερωθήκαν; Άσε που μερικές εφαρμογές που είχα τις είχε στα αραβικά. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Γιατί στο αυτόματο δεν σε ενημερώνει ότι πχ 2 εφαρμογές ενημερωθήκαν; Μπα... τουλάχιστον στα 8.1 δεν το έπαιρνα χαμπάρι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Μπα... τουλάχιστον στα 8.1 δεν το έπαιρνα χαμπάρι. Στα 8.1 πάντα έβγαζε ειδοποίηση ότι ενημερώθηκε η τάδε εφαρμογή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Καλά δε παίρνω και όρκο γιατί έχω μήνες να τα δω.:lol: στα 10 νομίζω δεν εχει ε; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Στα 8.1 πάντα έβγαζε ειδοποίηση ότι ενημερώθηκε η τάδε εφαρμογή. Ναί έτσι ήτνα στα 8.1 τώρα στα 10άρια απο ότι βλέπω έγειναν 5-6 αναβαθμίσεις και εγώ ούτε που πρόλαβα να δώ καμιά στο store έγιναν απο μόνες τους και δεν ξέρω τι ενημερώθηκε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλησπέρα σε όλους Έχω εγκαταστήσει τα 10 σε 640xl όμως αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα . Όταν μου στέλνει μύνημα κάποιος δεν με ειδοποιεί ( ήχος , ειδοποίηση στην οθόνη κλπ ) . Για να δω το μύνημα πρέπει να πάω στα μυνήματα για να το διαβάσω . Δεν μπορώ να βρω πως ενεργοποιώ ήχο και ειδοποίηση ) Την βοήθεια σας παρακαλώ Ευχαριστώ και καλό υπόλοιπο Κυριακής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλησπέρα σε όλους Έχω εγκαταστήσει τα 10 σε 640xl όμως αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα . Όταν μου στέλνει μύνημα κάποιος δεν με ειδοποιεί ( ήχος , ειδοποίηση στην οθόνη κλπ ) . Για να δω το μύνημα πρέπει να πάω στα μυνήματα για να το διαβάσω . Δεν μπορώ να βρω πως ενεργοποιώ ήχο και ειδοποίηση ) Την βοήθεια σας παρακαλώ Ευχαριστώ και καλό υπόλοιπο Κυριακής Καλησπέρα! Πηγαίνεις ρυθμίσεις, σύστημα,Notification & actions και κάτω σου δείχνει τις εφαρμογές που εμφανίζουν ειδοποιήσεις και επιλέγεις μηνύματα πχ και εκεί βάζεις τον ήχο που εσύ θέλεις να χτυπάει ή να έχει δόνηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Έκανα hard reset, εδώ και μέρες και διαπίστωσα ότι ρολάρουν καλύτερα τα 10ρια. Ήμουν με insider πριν, αλλά δεν έκανα roll back. Τελικά είχε δίκιο ο Άγγελος σε πιο παλιό ποστ ότι είχε δει σημαντική βελτίωση στα εφέ των εφαρμογών. Το μόνο πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι δεν έρχονται με τίποτα ειδοποιήσεις στα μαιλ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει αφού τα έχω ρυθμίσει όλα σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Έκανα hard reset, εδώ και μέρες και διαπίστωσα ότι ρολάρουν καλύτερα τα 10ρια. Ήμουν με insider πριν, αλλά δεν έκανα roll back. Τελικά είχε δίκιο ο Άγγελος σε πιο παλιό ποστ ότι είχε δει σημαντική βελτίωση στα εφέ των εφαρμογών. Το μόνο πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι δεν έρχονται με τίποτα ειδοποιήσεις στα μαιλ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει αφού τα έχω ρυθμίσει όλα σωστά. Είδες που είναι ένα "τσακ" διαφορετικά? Πάντως εμένα δεν κολλάνε πουθενά πλέον. Μόνο κάποιες εφαρμογές αργούν λίγο να ανοίξουν, που τις έχω από τα 8.1! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Σε μένα πάντως, οπότε θέλουν δουλεύουν τα live tiles των ειδήσεων και αθλητικών. Επίσης και το live tile του market. Ο καιρός MSN, αν και η καλύτερη εφαρμογή καιρού για μένα σε windows phone και android, μετά από κάποιο διάστημα δεν δείχνει τίποτα στο tile. Συνήθως την πρώτη φορά που θα ανοίξω την εφαρμογή μετά από αυτό, θα κλείσει μόνη της και θα με βγάλει στην αρχική οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Είδες που είναι ένα "τσακ" διαφορετικά? Πάντως εμένα δεν κολλάνε πουθενά πλέον. Μόνο κάποιες εφαρμογές αργούν λίγο να ανοίξουν, που τις έχω από τα 8.1! Το έχουν αυτό το "τσακ" τελικά. Ούτε εμένα κολλάνε πουθενά μόνο το Gmail έχει θέμα. Δεν έρχεται ποτέ ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 καλησπερα..να ρωτησω ο ηχος απο το ξυπνητηρι μου με τα 10αρια εχει αλοιωθει(τριζει καπως,κανει σαν χαλασμενο) εκανα 2 φορες επαννακινηση αλλα τιποτα ξερετε κατι που μπορω να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 καλησπερα..να ρωτησω ο ηχος απο το ξυπνητηρι μου με τα 10αρια εχει αλοιωθει(τριζει καπως,κανει σαν χαλασμενο) εκανα 2 φορες επαννακινηση αλλα τιποτα ξερετε κατι που μπορω να κανω?? Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Οχι πάντα όμως. Ούτε με hard reset λύθηκε. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 (edited) Κάτι παίζει με το store απόψε... edit: Επανήλθε μόλις.. Edited March 28, 2016 by Jamesc Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Κάτι παίζει με το store απόψε... edit: Επανήλθε μόλις.. Ναι δεν μπαίνει με τίποτα, εμένα ακόμη δεν έφτιαξε. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 (edited) Ήμαρτον επιτέλους!!! Είπαν ότι το διόρθωσαν, τι περιμένουν δηλαδή!!! Αυτό με τα emails είναι πλέον εκνευριστικό. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160329/ddb343bea613476855c357ff376bd18a.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160329/69cfb1683f85faf8bab2741283a07f0b.jpg Φταίω εγώ τώρα; Ούτε τα πιο απλά πράγματα πια. Edited March 29, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Ήμαρτον επιτέλους!!! Είπαν ότι το διόρθωσαν, τι περιμένουν δηλαδή!!! Αυτό με τα emails είναι πλέον εκνευριστικό Φταίω εγώ τώρα; Ούτε τα πιο απλά πράγματα πια. Τι κάνει και είναι εκνευριστικό; γιατί δεν έχω αντιληφθεί κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Τι κάνει και είναι εκνευριστικό; γιατί δεν έχω αντιληφθεί κάτι Δείχνει μισές τις εικόνες και γενικά το email. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a6848 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Τα email σε 650 640 550 δουλευουν αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Ήμαρτον επιτέλους!!! Είπαν ότι το διόρθωσαν, τι περιμένουν δηλαδή!!! Αυτό με τα emails είναι πλέον εκνευριστικό. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160329/ddb343bea613476855c357ff376bd18a.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160329/69cfb1683f85faf8bab2741283a07f0b.jpg Φταίω εγώ τώρα; Ούτε τα πιο απλά πράγματα πια. Εχεις δικιο να φωνεζεις. Τα ιδια και εγω. Για καποιο αγνωστο λογο καποιες συσκευες δεν εχουν παρει την νεα αναβαθμιση του calendar & mail οπου πλεον το rendering ειναι οπως στην εικονα που εχεις παραθεσει απο το android. Εχω αναφερει το θεμα στο Lumia help στο twitter και περιμενω ενημερωση. Πιστευω οτι σε λιγες μερες θα παρουμε ολοι την αναβαθμιση. Εντωμεταξυ βγηκε και νεα εκδοση της windows camera με, πολυ χρησιμο, την δυνατοτητα παυσης και συνεχισης στην εγγραφη βιντεο. Βεβαια ακομα δεν μου εχει ερθει αλλα ελπιζω να την παρω συντομα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Πρώτα είχαμε το πρόβλημα του να μην κάνουν μία αναβάθμιση και να έχουμε προβλήματα και τώρα ενώ έχουν διορθώσει το πρόβλημα δεν έρχεται η ενημέρωση. Καινούργιο φρούτο. ΤΗΣΥΠΟΜΟΝΗΣ10Μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitalogy Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 καλημερα. Επειδη ειμαι απο τους "τυχερους" που σε Nokia 930 μου εβγαλε οτι συνεργαζομαστε με τον κατασκευαστη και τον παροχο για να παρετε κααααποια στιγμη τα 10αρια αποφασισα να τα βαλω μεσω insider. Aυτο που ακουσα οτι αν το κανω δεν θα εχω προσβαση σε μελοντικες αναβαθμισεις αληθευει η ειναι μονο για μη πιστοποιημενες συσκευες; Και για να σας προλαβω....ναι, εχω εγκαταστησει το upgrade advisor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Πρώτα είχαμε το πρόβλημα του να μην κάνουν μία αναβάθμιση και να έχουμε προβλήματα και τώρα ενώ έχουν διορθώσει το πρόβλημα δεν έρχεται η ενημέρωση. Καινούργιο φρούτο. ΤΗΣΥΠΟΜΟΝΗΣ10Μ Σε εμένα δεν έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση της κάμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts