georgb Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Μια εταιρεια που εχει 400 δις δολλαρια κεφαλαιοποίηση και καθαριζει περιπου 20 δις δολλαρια κερδη το χρονο δεν τραβαει την πρίζα απο το προιον που λεγεται windows 10. Δεν προκειται να βγουν απο την αγορα κινητων συσκευων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Μακάρι... Έχω βολευτεί μια χαρά με τα 10ρακια... Ένα firmware θέλουμε μόνο για να δέσει το γλυκό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 (edited) Μια εταιρεια που εχει 400 δις δολλαρια κεφαλαιοποίηση και καθαριζει περιπου 20 δις δολλαρια κερδη το χρονο δεν τραβαει την πρίζα απο το προιον που λεγεται windows 10. Δεν προκειται να βγουν απο την αγορα κινητων συσκευων. καλά μη το λες αυτό γιατί το ποσοστό στα smartphones είναι οριακά 2%!αρα όσο αφορά τα smartphones δεν τους προσφέρει κάτι όπως και με την αγορά της Nokia έχουν χάσει παρά πολλά χρήματα. σαν OS μπορεί να το έχουνε μια χαρά για pc,laptop,tablet και ότι άλλο πουλάει x box κ.τ.λ. γιατί αν είχαν έστω 15-20% μερίδιο στα κινητά ναι κάτι θα ήταν αλλά δυστυχώς είναι πάρα πολύ λίγο αυτό που έχουν και είναι ακόμα χειρότερα που ελάχιστοι developers ασχολούνται με το windows. όλοι έχουν πέσει με τα μούτρα στο Android και IOS. Edited January 22, 2016 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 καλά μη το λες αυτό γιατί το ποσοστό στα smartphones είναι οριακά 2%!αρα όσο αφορά τα smartphones δεν τους προσφέρει κάτι όπως και με την αγορά της Nokia έχουν χάσει παρά πολλά χρήματα. σαν OS μπορεί να το έχουνε μια χαρά για pc,laptop,tablet και ότι άλλο πουλάει x box κ.τ.λ. γιατί αν είχαν έστω 15-20% μερίδιο στα κινητά ναι κάτι θα ήταν αλλά δυστυχώς είναι πάρα πολύ λίγο αυτό που έχουν και είναι ακόμα χειρότερα που ελάχιστοι developers ασχολούνται με το windows. όλοι έχουν πέσει με τα μούτρα στο Android και IOS. Συμφωνω με τα γραφομενα σου. Νομιζω οτι πλεον στην MSFT ισως να ειναι σε ερωτηματικο σχετικα με το τι να κανουνε με το mobile OS. Αυτο που ειναι το πιο ανησυχητικο ειναι οτι οι ιδιες οι MSFT εφαρμογες ειναι παντα πιο updated σε iOS/Android απο οτι στα W10M. Επισης π.χ. το Skype εχει μεινει τοσο πισω στα W10M που νομιζεις οτι εχεις στα χερια σου Symbian συσκευη του 2005. Ακομα βλεπω να βγαινουν καθε τοσο εφαρμογουλες απο το MSFT garage project που ειναι μονο για iOS/Android και ποτε για W10M.....Σιγουρα βλεπω οτι τους τελευταιους 2 μηνες εχουμε πιο συχνες κυκλοφοριες νεων εφαρμογων και παιχνιδιων ως univerals apps αλλα δεν ξερω αν θα συνεχιστει και σε τι βαθμο. Και αν φυσικα τελικα θα προσελκυσει το ενδιαφερον των developes ή οχι. Το 2016 θα ειναι κομβικο. Δεν ξερω τι θα συμβει τελικα. Αλλα η μεχρι τωρα συμπεριφορα της ιδιας της MSFT προς το λειτουργικο της οσον αφορα τις δικες της εφαρμογες ειναι τραγικη......Απλα ως παραδειγμα θα αναφερω οτι προχτες ηθελα να στειλω φωτο μεσω skype και απλα δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα........ενω σε iOS/Android υπαρχει κανονικα........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 To μόνο παρήγορο είναι ότι πλέον με την ενοποίηση είναι πολύ πιο εύκολη η εξέλιξη του mobile κομματιού. Το desktop λειτουργικό αναπτύσσεται και θα αναπτύσσεται τουλάχιστον μέχρι να γεννηθούν και τα τρισέγγονά μας, που σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη του mobile κομματιού θα έχουν πολύ πιο εύκολο έργο από ότι είχαν μέχρι τα 8.1. Δεν είναι δηλαδή ότι θα απασχολεί ένα ολόκληρο τμήμα για να παράγει κάτι ξεχωριστό. Με αυτό το σκεπτικό, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να σταματήσει την εξέλιξη στα κινητά. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 To μόνο παρήγορο είναι ότι πλέον με την ενοποίηση είναι πολύ πιο εύκολη η εξέλιξη του mobile κομματιού. Το desktop λειτουργικό αναπτύσσεται και θα αναπτύσσεται τουλάχιστον μέχρι να γεννηθούν και τα τρισέγγονά μας, που σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη του mobile κομματιού θα έχουν πολύ πιο εύκολο έργο από ότι είχαν μέχρι τα 8.1. Δεν είναι δηλαδή ότι θα απασχολεί ένα ολόκληρο τμήμα για να παράγει κάτι ξεχωριστό. Με αυτό το σκεπτικό, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να σταματήσει την εξέλιξη στα κινητά. Ότι θα είναι πιο εύκολη η ανάπτυξη των W10M, θα είναι. Αλλά, με τον τρόπο που τα αντιμετωπίζει τώρα τελευταία η Microsoft, δε βλέπω ούτε οι devs/fans των WP να ασχολούνται τους.... Αν μείνει η MS στη mobile αγορά, θα είναι αποκλειστικά για λόγους γοήτρου... @asikis +640... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Παίδες με τέτοια ποιότητα και τέτοια ποικιλία εφαρμογών δε πας πουθενά. Εφαρμογές που χρησιμοποιούνται από το 90% των χρηστών (viber, facebook, skype, whatsapp, Messenger, Clash of Clans) υπολείπονται πολύ σε σχέση με αυτές του android και ios. Για ελληνικές εφαρμογές ούτε λόγος Προσωπικά αν και τα 10αρια στο lumia 920, μου αρέσουν αρκετά δεν πρόκειται να ξαναγορασω wp συσκευή αν δε δω φως τουλάχιστον με τις top εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Παίδες με τέτοια ποιότητα και τέτοια ποικιλία εφαρμογών δε πας πουθενά. Εφαρμογές που χρησιμοποιούνται από το 90% των χρηστών (viber, facebook, skype, whatsapp, Messenger, Clash of Clans) υπολείπονται πολύ σε σχέση με αυτές του android και ios. Για ελληνικές εφαρμογές ούτε λόγος Προσωπικά αν και τα 10αρια στο lumia 920, μου αρέσουν αρκετά δεν πρόκειται να ξαναγορασω wp συσκευή αν δε δω φως τουλάχιστον με τις top εφαρμογές. Οι εφαρμογές δεν είναι το πρόβλημά μου. Έχω αυτές που θέλω εδώ και καιρό. Το OS είναι πλέον. Προσπαθεί να μοιάσει τόσο στο Android (και σε εικόνα και σε spyware), αλλά και να "μείνει Windows", που πολλά έχουν γίνει πολύ λάθος... Και δε νομίζω να μπορεί να τα φτιάξει (αυτά τα λάθη) ούτε και η Microsoft. Γι' αυτό και η καθυστέρηση στην καθυστέρηση.. Και για να μη γκρινιάζω συνέχεια, μας έκαναν την τιμή και έδωσαν το WordFlow στα Ελληνικά... :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Παίδες με τέτοια ποιότητα και τέτοια ποικιλία εφαρμογών δε πας πουθενά. Εφαρμογές που χρησιμοποιούνται από το 90% των χρηστών (viber, facebook, skype, whatsapp, Messenger, Clash of Clans) υπολείπονται πολύ σε σχέση με αυτές του android και ios. Για ελληνικές εφαρμογές ούτε λόγος Προσωπικά αν και τα 10αρια στο lumia 920, μου αρέσουν αρκετά δεν πρόκειται να ξαναγορασω wp συσκευή αν δε δω φως τουλάχιστον με τις top εφαρμογές. Μόλις πείρ αστα χέρια μου το 640 χάρηκα λόγω του ότι δεν είχε λαγκάρει με τπτ και γενικά άξιζαν τα λεφτά . Όταν έβαλα τα 10αρια με tp μου άρεσε πολύ αλλά όταν βλέπω τον άλλο στο andoid ή ios να έχουν τέτοιες ωρέες εφαρμογές και τα windows να μην αλλάζουν και για ένα 6αμηνο να είναι στάσημα και εμένα το επόμενο μυ κινητό το βλέπω android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Μάλλον δεν έχεις προσέξει τις αλλαγές στο store. Πχ το Facebook app δεν έχει καμία σχεδόν σχέση με το app που εγκατέστησα όταν πήρα το 640 2 μήνες πριν. Βασικά όλες οι επίσημες έχουν αλλάξει ή αλλάζουν ενώ συνεχώς διαβάζω για νέες προσθήκες εφαρμογών (στις Η.Π.Α. τουλάχιστον). Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Μάλλον δεν έχεις προσέξει τις αλλαγές στο store. Πχ το Facebook app δεν έχει καμία σχεδόν σχέση με το app που εγκατέστησα όταν πήρα το 640 2 μήνες πριν. Βασικά όλες οι επίσημες έχουν αλλάξει ή αλλάζουν ενώ συνεχώς διαβάζω για νέες προσθήκες εφαρμογών (στις Η.Π.Α. τουλάχιστον). συγνώμη αλλά το θέμα δεν είναι το φρεσκάρισμα στης εφαρμογές που υπάρχουν. και αφού λες και συγκεκριμένα για το facebook ναι το είδα ότι άλλαξε όμως και πάλι είναι χειρότερο από το Android! δεν έχει καν επιλογή για να στείλεις μήνυμα σε ομάδες και σελίδες που έκανες like! το instagram μετά από χίλια χρόνια ακόμα Beta είναι,ούτε καν επίσημη εφαρμογή Flickr δεν έχει!δεν έχω καν την My-Vodafone να τσεκάρω το λογαριασμό μου(μετά από ερωτήση στην Vodafone μου απάντησαν απλά ότι δεν υπάρχουν και πολοι χρηστες windows για να φτιάξουν την εφαρμογή προς το παρόν) να μη πω για αλλά πολλά και γίνομαι κουραστικός. το θέμα είναι να έρθουν καινούριες εφαρμογές πολύ είναι δεδομένες στο Android/IOS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 (μετά από ερωτήση στην Vodafone μου απάντησαν απλά ότι δεν υπάρχουν και πολοι χρηστες windows για να φτιάξουν την εφαρμογή προς το παρόν Μόνο από αυτό, το οποίο είναι άποψη και άλλων εταιρειών και όχι μόνο της Vodafone, καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται περί φαύλου κύκλου: όσο λιγότεροι οι χρήστες windows phone τόσο χειρότερο θα γίνεται το store. Βέβαια οι περισσότερες εταιρείες παραβλέπουν το γεγονός πως με την έλευση των windows 10 οι εφαρμογές τους θα παίζουν και σε desktop/laptop που το userbase είναι τεράστιο... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Σε τι νοιάζει πχ την Vodafone αν έχει εφαρμογή σε windows 10; Μπαίνεις από browser και βλέπεις αυτό που θέλεις έτσι και αλλιώς. Για την ιστορία, έχω δύο εφαρμογές της Vodafone στο Android, όπως και δύο εφαρμογές της Πειραιώς. Όχι μια όπως νάναι, από δύο και μάλιστα καλές και λειτουργικές. Τα παραδείγματα είναι τόσο πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Είναι τόσα πολλά ακριβώς γιατί οι εταιρείες θεωρούν πως δεν αξίζει να δώσουν λεφτά για ανάπτυξη εφαρμογών για windows. Θα μου πεις, βέβαια, ότι δεν φταίει κανείς άλλος παρά η MS αν έχασε το τρένο για κάποιο διάστημα αλλά από εκεί και μετά το κάθε λειτουργικό βασίζεται στην υποστήριξη των χρηστών. Αν ας πούμε δεν αγόραζε κανείς iphone ποιος dev θα έμενε στο iphone? Μάλλον κανείς. Από την άλλη στην παρούσα φάση, με την είσοδο των windows 10, θα χαρακτήριζα τις εταιρείες ως κοντόφθαλμες δεδομένου ότι δύναται πολύ γρήγορα να αυξηθεί το usebase των win mobile με δεδομένο τις universal apps (και ναι είναι μαμάτο να παίρνω ειδοποίηση στον υπολογιστή για κλήση που έχασα στο τηλέφωνο επειδή είχα το κινητό στο αθόρυβο). Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos86 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Προσωπικά όταν έφυγα απο τα android ήξερα τι θα έβλεπα και με τη χρήση που κάνω στο κινητό μου δε με χάλασε. Τα windows phone είναι πλέον τα πιο ασφαλή απο ιούς και spyware διαχειρίζονται καλύτερα τη μνήμη του κινητού, δηλαδή κολλάνε πολύ λιγότερο απο τα android και για αρκετό καιρό είχαν το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης. Οκ μειονεκτούνε στο θέμα των εφαρμογών αλλα πλέον με εφαρμογές όπως η Windows Bridge for iOS ίσως γεμίσουμε κάποια κενά. Αν είχαμε και εφαρμογές για Τράπεζα Πειραιώς, Facebook, Viber και ένα σωστό browser θα ήμουν ικανοποιημένος. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Τί πρόβλημα έχεις με το viber στα win10; Σε εμένα δουλεύει καλά... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Τί πρόβλημα έχεις με το viber στα win10; Σε εμένα δουλεύει καλά... ούτε καν βίντεοκλήση δεν υποστηρίζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Το ΜΟΝΟ που δεν υποστηρίζεται είναι η βιντεοκλήση και παίζει να είναι δάκτυλος της MS επειδή υπάρχει το skype video. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Το ΜΟΝΟ που δεν υποστηρίζεται είναι η βιντεοκλήση και παίζει να είναι δάκτυλος της MS επειδή υπάρχει το skype video. Έκτος από τις βιντεοκλησεις υπάρχουν οι εξής ελλείψεις Δημόσιες συνομιλίες Επισύναψη αρχείων (όχι μόνο εικόνες βίντεο) Διαφορετικό φόντο για κάθε συνομιλία Πολύ περισσότερες ρυθμίσεις Έξυπνες ειδοποιήσεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 (edited) Continuum Review Review του Continuum. Πολύ μπροστά, και κυριολεκτικά έχεις έναν μινι υπολογιστή μαζί σου. Με ένα μικρό τσαντάκι κουβαλάς ένα hdmi και το Usb Type - C, και είσαι έτοιμος. Βέβαια όπως λέει και στο βίντεο, είναι απλά ένα κινητό, οπότε μπαταρία (δεν το λέει, το υποθέτω) και ταχύτητα είναι κάπως. Έκτος από τις βιντεοκλησεις υπάρχουν οι εξής ελλείψεις Δημόσιες συνομιλίες Επισύναψη αρχείων (όχι μόνο εικόνες βίντεο) Διαφορετικό φόντο για κάθε συνομιλία Πολύ περισσότερες ρυθμίσεις Έξυπνες ειδοποιήσεις Προσωπικά δε με ενοχλούν αυτά, αλλά το ότι ακόμα και με H+ δεν στέλνει μήνυμα. Και όχι μόνο σε WinPh αλλά και στο Android που έχω. Τo έχω γυρίσει σε WhatsApp. Edited January 23, 2016 by AgelosMo Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Continuum Review Review του Continuum. Πολύ μπροστά, και κυριολεκτικά έχεις έναν μινι υπολογιστή μαζί σου. Με ένα μικρό τσαντάκι κουβαλάς ένα hdmi και το Usb Type - C, και είσαι έτοιμος. Βέβαια όπως λέει και στο βίντεο, είναι απλά ένα κινητό, οπότε μπαταρία (δεν το λέει, το υποθέτω) και ταχύτητα είναι κάπως. Προσωπικά δε με ενοχλούν αυτά, αλλά το ότι ακόμα και με H+ δεν στέλνει μήνυμα. Και όχι μόνο σε WinPh αλλά και στο Android που έχω. Τo έχω γυρίσει σε WhatsApp. εμενα και με Ε στελνει ο αλλος δεν ξερω ποτε το παιρνει ομως!!καλα το whatsapp δεν παιζεται και καπου διαβασα οτι θα βαλει και βιντεοκληση σε λιγο καιρο! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 εμενα και με Ε στελνει ο αλλος δεν ξερω ποτε το παιρνει ομως!!καλα το whatsapp δεν παιζεται και καπου διαβασα οτι θα βαλει και βιντεοκληση σε λιγο καιρο! Ελπίζω να βάλει και στα Windows! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Λίγες ώρες έμειναν για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.... Giveaway @ myphone.gr: 19 κωδικοί δώρο για την εφαρμογή Best Player Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Παιδιά στα 10 πως έρχονται οι αναφορές παράδοσης SMS; Όπως στα 8.1 ειναι παλι ή κάπως καλύτερα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Παιδιά στα 10 πως έρχονται οι αναφορές παράδοσης SMS; Όπως στα 8.1 ειναι παλι ή κάπως καλύτερα; Όπως στα 8.1 δηλαδή ως ξεχωριστό μήνυμα. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts