evris2013 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 μια χαρά τοτε! αλλά γιατί δεν βλέπω στην λίστα το Lumia 735;;; μέχρι πρόσφατα το έβλεπα παντού στο πρώτο κύμα και τώρα δεν το αναφέρουν καν! Ειναι στο ...and more μέσα νομίζω! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Ειναι στο ...and more μέσα νομίζω! ;) ε δεν πειράζει τουλάχιστον θα γίνει κάποια στιγμή γιατί από την άλλη κοιτάω που μέσα στο 15 πήρα για την γυναίκα μου το galaxy A3 με lollipop και έτσι θα παραμείνει! ούτε καν συζήτηση για marshmallow! αρα στην ουσία παίρνεις ένα Android mid range και δεν θα πάρεις ποτέ έστω μια αναβάθμιση! προς το παρόν λεω windows και πάλι windows!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 καλησπέρα έχω βάλει στην οθόνη κλειδώματος να εμφανίζει φωτογραφία από το bing χθες που την έβαλα μου έφερε μια αλλα όλη μέρα σήμερα δεν την έχει αλλάξει γνωρίζετε γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Θα στην αλλάξει νομίζω... Δεν πάει με την ώρα Ελλάδος... Μπορείς βέβαια να κατεβάσεις την εφαρμογή DailyPic που θα στην αλλάζει αυτόματα με βάση το region που θες ώστε να είναι κοντά στην ώρα Ελλάδος... Πχ να βάλεις Γαλλία... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Ούτε αυτή τη λειτουργία δεν διόρθωσαν; Σε συσκευή με 8.1, αργεί πάρα πολύ ή δεν την αλλάζει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Ούτε αυτή τη λειτουργία δεν διόρθωσαν; Σε συσκευή με 8.1, αργεί πάρα πολύ ή δεν την αλλάζει. Πότε δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με το Bing. Σε 4 συσκευές το έχω και στις 4 αλλάζει αυτόματα. Και οι 4 με Win10 (στον υπολογιστή δεν υπάρχει επιλογή και έβαλα το dailypic). Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Δεν ξέρω δεν την χρησιμοποιούσα ποτέ... Όποτε ήθελα την εικόνα του Bing χρησιμοποιούσα το Daily Pic γιατί την αποθηκεύει στην συσκευή επιπλέον... Αλλά η εικόνα του bing δεν αλλάζει με βάση την ώρα Ελλάδος... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Σε μένα, τόσο στον υπολογιστή, όσο και στο 640XL που έχω, αλλάζει κανονικά η εικόνα στην οθόνη κλειδώματος. Δεν έχω κάποια εφαρμογή και δεν έχω προσέξει τη συχνότητα με τη οποία αλλάζει, αλλά αυτό που έχω τσεκάρει, είναι ότι όποια εικόνα Bing έχει ο edge browser στην αρχική σελίδα στο laptop, την ίδια έχει και η οθόνη κλειδώματος στο 640. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Πότε δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με το Bing. Σε 4 συσκευές το έχω και στις 4 αλλάζει αυτόματα. Και οι 4 με Win10 (στον υπολογιστή δεν υπάρχει επιλογή και έβαλα το dailypic). Θα δω το κάνει ο τύπος που το χρησιμοποιεί, γιατί δεν είναι δική μου η συσκευή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Θα δω το κάνει ο τύπος που το χρησιμοποιεί, γιατί δεν είναι δική μου η συσκευή. Θα βγάλει άκρη δεν είναι τίποτα. Και για μια μέρα μπορεί να κολλήσει αλλά μετά πάει νεράκι..! :D Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Πάντως χθες που το δοκίμασα έβαλα το Bing σαν lockscreen και σήμερα το βράδυ/πρωί άλλαξε η εικόνα.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Πάντως χθες που το δοκίμασα έβαλα το Bing σαν lockscreen και σήμερα το βράδυ/πρωί άλλαξε η εικόνα.... Σε εσένα αλλάζει επειδή είσαι mond....:lol: :lol: :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Το παρακάτω το έχω αντιγράψει απο το επισημο σαιτ τησ MS. Τι εννοει οτι για την αναβάθμιση απαιτείται 8GB εσωτερική μνήμη? "Ποιο Lumia διαθέτετε; Ακολουθεί μια πρώτη λίστα μοντέλων Lumia που θα λάβουν δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 10, όταν αυτή καταστεί διαθέσιμη, ενώ παράλληλα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αναβάθμιση και άλλων μοντέλων Lumia: Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830 και Lumia 930. Οι λειτουργίες διαφέρουν ανάλογα τη συσκευή. Απαιτείται εσωτερική μνήμη 8 GB." θα λεχουμε κάποιο θέμα? το 640χλ έρχεται στα 8GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 (edited) Όχι. Αυτό σου λέει... Άλλο ελεύθερη μνήμη και άλλο εσωτερική... Δεν επηρεάζει σε τίποτα η ελεύθερη μνήμη αφού όλα θα σβηστούν έτσι κι αλλιώς... Η προυπόθεση είναι η συνολική χωρητικότητα που πρέπει να είναι minimum 8GB άρα το 640 δεν θα έχει πρόβλημα... Δεν λέει ότι τα Windows 10 θα πιάνουν 8GB... Σε εσένα αλλάζει επειδή είσαι mond....:lol: :lol: :lol: Τι mond ρε? Mondey? Monde Carlo? Mod είμαι :lol: :lol: Edited January 12, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Τα windows 10, στις μέχρι τούδε preview εκδόσεις τους, πιάνουν περί τα 3,5GB οπότε μια χαρά επαρκεί η εσωτερική μνήμη των 640. Το πρόβλημα υπάρχει στις συσκευές με 4GB, οι οποίες απ' ότι φαίνεται θα αναβαθμιστούν μέσω υπολογιστή με το windows device recovery tool. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Τωρα ειδα οτι η swisscom λεει για γενικα οτι θα δοθούν τα w10m σιγα σιγα στης 19 του γεναρη!για ν δουμε τι θα γινει τελικα! http://wmpoweruser.com/swisscomm-cays-windows-10-mobile-update-coming-the-january-19th/ Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Τωρα ειδα οτι η swisscom λεει για γενικα οτι θα δοθούν τα w10m σιγα σιγα στης 19 του γεναρη!για ν δουμε τι θα γινει τελικα! http://wmpoweruser.com/swisscomm-cays-windows-10-mobile-update-coming-the-january-19th/ πανηγύρι έχει γίνει πλέον! ο ένας λέει 12(t-mobile) ο άλλος 14(orange.pl) τώρα να και 19 από την Ελβετία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 29 φλεβάρη μιας και φέτος είναι δίσεκτο.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 πανηγύρι έχει γίνει πλέον! ο ένας λέει 12(t-mobile) ο άλλος 14(orange.pl) τώρα να και 19 από την Ελβετία! Και αυτές είναι ανακοινώσεις για branded συσκευές, οι οποίες παίρνουν και καθυστερημένα τα οποία update. Δηλαδή, εμείς με τα "ξεκλειδωτα" έπρεπε να ειχαμε πάρει ηδη τα 10 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Και αυτές είναι ανακοινώσεις για branded συσκευές, οι οποίες παίρνουν και καθυστερημένα τα οποία update. Δηλαδή, εμείς με τα "ξεκλειδωτα" έπρεπε να ειχαμε πάρει ηδη τα 10 εμείς μάλλον θα πάρουμε 10 με άλλο τρόπο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Θα γράψω βιβλίο. Περιμένοντας τα 10.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 πανηγύρι έχει γίνει πλέον! ο ένας λέει 12(t-mobile) ο άλλος 14(orange.pl) τώρα να και 19 από την Ελβετία! Λογικό είναι... Τι περίμενες να μιλούν όλοι για την ίδια μέρα? Και αυτό σας πειράζει ρε :lol: :lol: Πέρα από την πλάκα η t-mobile για 16 δεν είπε αν δεν κάνω λάθος? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Λογικό είναι... Τι περίμενες να μιλούν όλοι για την ίδια μέρα? Και αυτό σας πειράζει ρε :lol: :lol: Πέρα από την πλάκα η t-mobile για 16 δεν είπε αν δεν κάνω λάθος? όχι για 12 λέγανε για την t-mobile Γερμανία. εντάξει...αλλά πέρα από την πλάκα όντως με πειράζει η φημολογία με διαρροιες στο Twitter και πολλές ανακρίβειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Για αυτό λέγονται διαρροές :p Εταιρείες είναι, διαρροές κάνουν... Δεν μπορεί κανείς να τους πει τίποτα... Αν σε "πειράζουν" μη δίνεις σημασία... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Για αυτό λέγονται διαρροές :p Εταιρείες είναι, διαρροές κάνουν... Δεν μπορεί κανείς να τους πει τίποτα... Αν σε "πειράζουν" μη δίνεις σημασία... Το πιο σπαστικό στην αναμονή αναβάθμισης είναι ότι δεν μπορείς να στήσεις το κινητό σου όπως θες. Έδωσα στην κοπέλα μου το G3 που περιμένει από μέρα σε μέρα τη Marshmallow και η καημένη ένα WhatsApp έχει κατεβάσει, το έχει αφήσει άδειο και όλα τα υπόλοιπα (Fb, insta) τα κάνει από τον Chrome. Σε τέτοια φάση είμαι κι εγώ με τα Windows. :p Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts