dionisis71 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Οτιδήποτε και αν είναι ευτυχισμένος θα ήμουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskan22 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Παιδια , κατεβασα το thgiliwt repo και οταν παω στα προσθετα βιντεο εμφανιζει μονο το greek tv και οχι το alive.gr. To καταργησα και το ξανατρεξα , παλι τα ιδια. Καμια ιδεα? Παράθεση my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Παιδια , κατεβασα το thgiliwt repo και οταν παω στα προσθετα βιντεο εμφανιζει μονο το greek tv και οχι το alive.gr. To καταργησα και το ξανατρεξα , παλι τα ιδια. Καμια ιδεα? https://www.tvaddons.ag/kodi-addons/show/plugin.video.AliveGR/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Στο opensubtitles.org Δίνω email και κωδικό και πατάω create free accoount και μετά με πετάει σε μια σελίδα που θέλει να κάνω verify account και ζητάει ονοματεπώνυμο διεύθυνση και πιστωτική. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Οτιδήποτε και αν είναι ευτυχισμένος θα ήμουν... Motor replays,τα πάντα για τον μηχανοκίνητο https://seo-michael.co.uk/how-to-install-motor-replays-kodi/ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Motor replays,τα πάντα για τον μηχανοκίνητο https://seo-michael.co.uk/how-to-install-motor-replays-kodi/ Sent from my iPad using Tapatalk Pro ευχαριστώ!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskan22 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Παιδια , κατεβασα ξανα το thgiliwt repo απο το tvaddons.ag και οταν παω στα προσθετα βιντεο εμφανιζει μονο το greek tv και οχι το alive.gr. To καταργησα και το ξανατρεξα , παλι τα ιδια. Καμια ιδεα? Παράθεση my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Στο opensubtitles.org Δίνω email και κωδικό και πατάω create free accoount και μετά με πετάει σε μια σελίδα που θέλει να κάνω verify account και ζητάει ονοματεπώνυμο διεύθυνση και πιστωτική. το ίδιο και δω Sent from my LG-H960 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια , κατεβασα ξανα το thgiliwt repo απο το tvaddons.ag και οταν παω στα προσθετα βιντεο εμφανιζει μονο το greek tv και οχι το alive.gr. To καταργησα και το ξανατρεξα , παλι τα ιδια. Καμια ιδεα? από τα repository του twilight πρέπει να ενεργοποιήσεις το alive gr Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskan22 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 (edited) Λεω οτι στο repository του και στα προσθετα βιντεο δεν εμφανιζεται το alive αλλα μονο τα greek tv , to greek voice και κατι αλλα , αυτο ειναι το παραξενο Edited January 30, 2017 by chriskan22 Παράθεση my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Λεω οτι στο repository του και στα προσθετα βιντεο δεν εμφανιζεται το alive αλλα μονο τα greek tv , to greek voice και κατι αλλα , αυτο ειναι το παραξενο Έκδοση kodi, repository ; κατεβασε το από εδώ https://www.tvaddons.ag/kodi-addons/show/plugin.video.AliveGR/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskan22 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 kodi 15.2 isengard εκδοση thgiliwt repo1.0.2 Παράθεση my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 (edited) Στο opensubtitles.org Δίνω email και κωδικό και πατάω create free accoount και μετά με πετάει σε μια σελίδα που θέλει να κάνω verify account και ζητάει ονοματεπώνυμο διεύθυνση και πιστωτική. Με ποιο Browser προσπαθεις; κάνε εγκατάσταση κανένα adaway !! (ΜΗΝ δίνεις τα στοιχεία της πιστωτικής πουθενά !!!) Εδώ κάνεις εγγραφή http://www.opensubtitles.org/el/newuser (το ξαναδοκίμασα τώρα ,δεν με πετάει πουθενά !!) ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- kodi 15.2 isengard thgiliwt repo1.0.2 Κάνε εγκατάσταση την 16,1 !! Κανε εγκατάσταση χειροκίνητα από την διεύθυνση στο post 2563 Edited January 30, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskan22 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Nαι , εχεις δικηο. Το εγκατεστησα στο tv box που εχει την 16.1 και δεν ειχα προβλημα. Η 15.2 που εχω στο λαπτοπ δεν υποστηριζεται. Παράθεση my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Με ποιο Browser προσπαθεις; κάνε εγκατάσταση κανένα adaway !! (ΜΗΝ δίνεις τα στοιχεία της πιστωτικής πουθενά !!!) Εδώ κάνεις εγγραφή http://www.opensubtitles.org/el/newuser (το ξαναδοκίμασα τώρα ,δεν με πετάει πουθενά !!) Προσπαθούσα από κινητό, γι' αυτό μου το έκανε μάλλον. Τώρα από το πισί έκανα εγγραφή χωρίς προβλήματα. Θενκς! Ευτυχώς που δεν έδωσα πιστωτική... θα έμπλεκα λέμε! Κάτι μου βρώμαγε, παρόλο που έλεγε ότι είχε μηδενική χρέωση. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Καλημέρα παίδες. Να ρωτήσω κάτι. Επειδή είμαι νέος, τώρα άρχισα να ασχολούμαι με κοντι. Υπάρχει live streaming με ελληνικές ταινίες; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Το πρόσθετο AliveGR έχει αυτό που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Και σε μενα εδω και δυο μερες το subtitles.gr δεν βρισκει κανενα υποτιτλο. Το opensubtitles μια δουλευει και μια οχι (και κατα τη γνωμη μου εχει και χειροτερους υποτιτλους) οποτε τι εγινε , δεν θα μπορουμε πια να δουμε ταινιες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Απλά υπομονή. Σε μένα το open κάνει άλλα κουλά. Μία βρίσκει τους υπότιτλους, μία μου λέει ότι το password είναι λάθος. Μετά από μερικές προσπάθειες αναζήτησης δουλεύει. Είναι λίγο της ταλαιπωρίας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Απλά υπομονή. Σε μένα το open κάνει άλλα κουλά. Μία βρίσκει τους υπότιτλους, μία μου λέει ότι το password είναι λάθος. Μετά από μερικές προσπάθειες αναζήτησης δουλεύει. Είναι λίγο της ταλαιπωρίας. Ακριβως ετσι ειναι και σε μενα φιλε μου. Σημερα επανηλθε για πρωτη φορα μετα απο 3 μερες και το subtitles.gr. Για να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Καλησπέρα.. μήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιο site κάνω signup για τον tvplayer στα sport.s του zemtv? Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 καλημερα υπαρχει η δυνατοτητα αποθηευσεις ταινιων για προβολη εκτος συνδεσεις?.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 καλημερα υπαρχει η δυνατοτητα αποθηευσεις ταινιων για προβολη εκτος συνδεσεις?.. Ευκολάκι.... https://www.youtube.com/watch?v=WFL8cdlFrIg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Καλησπέρα.. μήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιο site κάνω signup για τον tvplayer στα sport.s του zemtv?Δεν θέλει πουθενά signup. Το μόνο που χρειάζεται είναι στο sport365 να μπεις στο σάιτ από το κινητό σου (ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή στο ίδιο δίκτυο με το box) και να πατήσεις σε κάποιο λινκ. Εγώ πατάω στο λογότυπο (το πορτοκαλί L πάνω αριστερά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Ευκολάκι.... https://www.youtube.com/watch?v=WFL8cdlFrIg Ναι αλλά τους υπότιτλους; Θα πρέπει και αυτούς να τους κατεβάσεις ή γίνεται με κάποιον τρόπο; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έβαλα το kodi στο κινητο και όλα λειτουργούν άψογα για την δουλειά που το θέλω. Πήγα να το βάλω και στο Pc Windows 7 και εκεί κολλάει στην αρχική οθόνη και δεν μου ανοίγει καν. Υπάρχει κανένα θέμα μετά Windows 7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts