pappao Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Καλημέρα σ' όλη την παρέα. Γνωρίζετε αν υπάρχει η δυνατότητα να βλέπω το netflix μέσω του kodi κι αν ναι, υπάρχει κάποιος οδηγός. Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά. Παράθεση pappao Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Παιδιά παίζει ότι με το Atlas? Πήγα να το περάσω σε καινούριο μηχανάκι και μου έβγαζε fail. Το repo του grecotm το περνάει, και το atlas σαν repo. Όχι όμως σαν addon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Μπήκε κανονικά..μάλλον είχε πέσει ο server Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Κανονικά πρέπει να ξεκινάει θολά, και μόλις κάνει το buffering να καθαρίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Καλημέρα σ' όλη την παρέα. Γνωρίζετε αν υπάρχει η δυνατότητα να βλέπω το netflix μέσω του kodi κι αν ναι, υπάρχει κάποιος οδηγός. Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά. Έχεις λογαριασμό κανονικά για Netflix; Πάντως οτιδήποτε εκτός της κανονικής εφαρμογής είναι ημιμετρο Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappao Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Έχεις λογαριασμό κανονικά για Netflix; Πάντως οτιδήποτε εκτός της κανονικής εφαρμογής είναι ημιμετρο Ναι, έχω λογ/σμό φίλε μου. Απλά επειδή παρακολουθώ με tv box, με το απλό του το τηλεχειριστήριο δεν μου είναι βολικό, γι' αυτό λέω μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω kodi. Παράθεση pappao Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Περίμενε να βγει η τελική έκδοση του kodi 18 που θα υποστηρίζει DRM και έτσι θα παίζει κανονικά το Netflix. Αυτή την στιγμή είναι στην Alpha 2 έκδοση και έχει ήδη βγει add-on. Αν έχεις χρόνο για πειράματα, μπορείς να ασχοληθείς και από τώρα Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Παιδεια ενω ημουν οκ εβαλα ελληνικο build το οποιο τελικα δεν μου αρεσε και ξαναεστησα ολο το kodi, εβαλα παλι τον λογαριασμο Real Debrid τον οποιο δέχτηκε αλλα τωρα οταν βαζω μια ταινια μου βγαζει μονο τους frèe παροχους ενω πριν με εβγαζε τους free Kai τους paid με αποτελεσμα να βρισκω μονο τους free ,εχω φαει ολες τις ρυθμισεις αλλα δεν βρισκω κατι ,μηπως ξερει καποιος πως μπορω να τους εμφανισω παλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Παιδεια ενω ημουν οκ εβαλα ελληνικο build το οποιο τελικα δεν μου αρεσε και ξαναεστησα ολο το kodi, εβαλα παλι τον λογαριασμο Real Debrid τον οποιο δέχτηκε αλλα τωρα οταν βαζω μια ταινια μου βγαζει μονο τους frèe παροχους ενω πριν με εβγαζε τους free Kai τους paid με αποτελεσμα να βρισκω μονο τους free ,εχω φαει ολες τις ρυθμισεις αλλα δεν βρισκω κατι ,μηπως ξερει καποιος πως μπορω να τους εμφανισω παλι? Πες με ποιο πρόσθετο προσπαθείς τα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Πες με ποιο πρόσθετο προσπαθείς τα παραπάνω. Με το placenta και το incursion με αυτα εβλεπα και πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Έχεις κάνει authorize τον λογαριασμό σου στο ResolveURL? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Edit ως δια μαγειας επανεμφανίστηκε και ειμαι οκ,μια απορια ακομα εχω που δεν μπορω να βγαλω ακρη , βαζω μια ταινία στην βιβλιοθήκη αλλα μετα δεν μπορω να την βρω ,αρχαριος παιδιά πρωτη φορα ασχολουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Για μεταγλωττισμενα παιδικά ποιό πρόσθετο δουλεύει καλά αυτές τις μέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Για μεταγλωττισμενα παιδικά ποιό πρόσθετο δουλεύει καλά αυτές τις μέρες?CartoonsGR και atlas δουλεύουν μπόμπα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappao Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Περίμενε να βγει η τελική έκδοση του kodi 18 που θα υποστηρίζει DRM και έτσι θα παίζει κανονικά το Netflix. Αυτή την στιγμή είναι στην Alpha 2 έκδοση και έχει ήδη βγει add-on. Αν έχεις χρόνο για πειράματα, μπορείς να ασχοληθείς και από τώρα Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση σου, θα το ψάξω. Μια ερώτηση μόνο. Η 18 είναι προς το παρόν μόνο για Η/Υ ή παίζει και σε android ; Παράθεση pappao Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Ζητω συγγνωμη που βγαινω εκτος θεματος . αυτη η συσκευη αντικαθιστα το tv box δεν εχω καταλαβει τι κανει. https://cool-technology.co/tvantenna/octaair/GR/a-61/?utm_source=facebook Για γέλια, είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος ότι θα συνδέσει μια κεραία και θα βλέπει συνδρομητικά κανάλια και μάλιστα HD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Ζητω συγγνωμη που βγαινω εκτος θεματος . αυτη η συσκευη αντικαθιστα το tv box δεν εχω καταλαβει τι κανει. https://cool-technology.co/tvantenna/octaair/GR/a-61/?utm_source=facebook ψεύτικο προϊόν!! Απάτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Ζητω συγγνωμη που βγαινω εκτος θεματος . αυτη η συσκευη αντικαθιστα το tv box δεν εχω καταλαβει τι κανει. https://cool-technology.co/tvantenna/octaair/GR/a-61/?utm_source=facebook https://www.facebook.com/pg/FREESMARTTV/reviews/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Εδώ είσαι: http://mirrors.kodi.tv/nightlies/android/arm/ Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση σου, θα το ψάξω. Μια ερώτηση μόνο. Η 18 είναι προς το παρόν μόνο για Η/Υ ή παίζει και σε android ; Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 CartoonsGR και atlas δουλεύουν μπόμπα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 CartoonsGR και atlas δουλεύουν μπόμπα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Πως μπορώ να βάλω το Atlas στο kodi ; (από ποια επιλογή) Χρειάζεται κάποια ρύθμιση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Πως μπορώ να βάλω το Atlas στο kodi ; (από ποια επιλογή) Χρειάζεται κάποια ρύθμιση ;Θα πρέπει να το περάσεις εσύ από εδώ όπως κάνεις εγκατάσταση κάποιο repo αρχείο zip http://repo.grecotm.com Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Θα πρέπει να το περάσεις εσύ από εδώ όπως κάνεις εγκατάσταση κάποιο repo αρχείο zip http://repo.grecotm.com Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ευχαριστώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappao Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Εδώ είσαι: http://mirrors.kodi.tv/nightlies/android/arm/ Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk OK, σ' ευχαριστώ και πάλι. ;) Παράθεση pappao Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Θα πρέπει να το περάσεις εσύ από εδώ όπως κάνεις εγκατάσταση κάποιο repo αρχείο zip http://repo.grecotm.com Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk[/quote Το πέρασα το atlas, έγινε κανονικά η εγκατάσταση, είδα και κάτι βιντεάκια στο youtube γι αυτό... αλλά.. δεν μπορώ να το βρω να το ανοίξω.... Είμαι λίγο άσχετος με το kodi, αλλά τόσο ; Δεν θα έπρεπε κάπου να είναι ;;; help ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts