letom Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Λαθος εγραψα οτι ειναι γισ PC ειναι για λαπτοπ HP και μου βγαζει το σφαλμα error running sportdevil οταν παταω για ανοιγμα Μήπως στο λαπτοπ έχεις username με ελληνικούς χαρακτήρες? Αν ναι, αυτό φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Δεν θυμάμαι καλα αλλα καποιος είχε ρωτησει για ελληνικους υποτιτλους στο TeaTv για Windows ... Εγινε Update στο πρόγραμμα ..έκδοση 1.2 ..μεταξύ άλλων έγινε και προσθήκη ελληνικών υποτίτλων Changelog 1.2.0 Supported Real Debrid (openload, streamango, vidlox, vidoza) Supported Alluc API Key Added Croatian, Serbian, Greek and Polish subtitles Added turn on/off subtitles on Settings Added 30s backward button in player Fixed delete downloading from the downloaded Fixed minor UI bugs Fixed Convert to MP4 on Recorder Fixed subtitles not working Fixed bugs [[/img] φαίνεται ενδιαφέρουσα ιστορία ιδίως για στην περίπτωση που το terrarium βγαίνει σιγά -σιγά εκτος παιχνιδιού Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Υπάρχουν static address για iptv για ελληνικά κανάλια; Γιατί χτες βρήκα κάποια (αφού το alive γιοκ) μέσω iptv bonanza, αλλά σήμερα κι αυτά δεν παίζουν πρέπει να ψάξω πάλι και δεν έχω όρεξη! Ευχαριστώ. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 φαίνεται ενδιαφέρουσα ιστορία ιδίως για στην περίπτωση που το terrarium βγαίνει σιγά -σιγά εκτος παιχνιδιούΖει και βασιλεύει. Καμία διαφορά δεν υπάρχει στην λειτουργία του. Το ίδιο αξιόπιστο όπως και παλιότερα. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Ζει και βασιλεύει. Καμία διαφορά δεν υπάρχει στην λειτουργία του. Το ίδιο αξιόπιστο όπως και παλιότερα. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 αναφέρω ΄΄σιγά΄- σιγα΄΄ , ιδίως από την στιγμή που έχει αφεθεί στην τύχη του χωρίς update και με κλείσιμο των ΄΄πηγών΄΄ του. Καλό είναι λοιπόν να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για εναλλακτικές λύσεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Υπάρχουν static address για iptv για ελληνικά κανάλια; Γιατί χτες βρήκα κάποια (αφού το alive γιοκ) μέσω iptv bonanza, αλλά σήμερα κι αυτά δεν παίζουν πρέπει να ψάξω πάλι και δεν έχω όρεξη! Ευχαριστώ. Δοκίμασε και τα app απο playstore για ελληνικά κανάλια ...όπως https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cstalking.greektv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Δοκίμασε και τα app απο playstore για ελληνικά κανάλια ...όπως https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cstalking.greektv είμαι εκτός ελλάδος, μετράει αυτό; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 εγω παιδια την καταβρηκα παντως με το real de brid και το γεγονος οτι μπορεις ενω στριμαρεις να κατεβαζεις ταυτοχρονα και το αρχειο .. λυθηκε και το θεμα με το streaming που κολλουσε μερικες φορες και τα παντα .. με τοσο μικρο χρηματικο ποσο πραγματικά απολαυση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricalgian Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Μήπως στο λαπτοπ έχεις username με ελληνικούς χαρακτήρες? Αν ναι, αυτό φταίει. Ειχες απολυτο δικιο αυτο εφταιγε! Χιλια ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 είμαι εκτός ελλάδος, μετράει αυτό; Μπορεί κσποια να ειναι geoblocking ,δεν ξέρω .Δεν χανεις τίποτα να δοκιμάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 εγω παιδια την καταβρηκα παντως με το real de brid και το γεγονος οτι μπορεις ενω στριμαρεις να κατεβαζεις ταυτοχρονα και το αρχειο .. λυθηκε και το θεμα με το streaming που κολλουσε μερικες φορες και τα παντα .. με τοσο μικρο χρηματικο ποσο πραγματικά απολαυση ...3€ για NETFLIX αν το μοιράζεσαι με άλλους 3 φίλους και έχεις τέλειο streaming και μέχρι 4Κ και υπότιτλους στα Ελληνικά. Και ούτε θα κολλήσει, ούτε να ψάχνεις πηγές. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Δεν θυμάμαι καλα αλλα καποιος είχε ρωτησει για ελληνικους υποτιτλους στο TeaTv για Windows ... Εγινε Update στο πρόγραμμα ..έκδοση 1.2 ..μεταξύ άλλων έγινε και προσθήκη ελληνικών υποτίτλων Changelog 1.2.0 Supported Real Debrid (openload, streamango, vidlox, vidoza) Supported Alluc API Key Added Croatian, Serbian, Greek and Polish subtitles Added turn on/off subtitles on Settings Added 30s backward button in player Fixed delete downloading from the downloaded Fixed minor UI bugs Fixed Convert to MP4 on Recorder Fixed subtitles not working Fixed bugs Μετά την εγκατάσταση μου το σβήνει το avast γιατί βρίσκει malawere, πως το ξεπέρασες αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 3€ για NETFLIX αν το μοιράζεσαι με άλλους 3 φίλους και έχεις τέλειο streaming και μέχρι 4Κ και υπότιτλους στα Ελληνικά. Και ούτε θα κολλήσει, ούτε να ψάχνεις πηγές. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 ρε δεν εχει τα παντα μεσα στο netfix ...λειπουν πολλες σειρες ...τεσπα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Μετά την εγκατάσταση μου το σβήνει το avast γιατί βρίσκει malawere, πως το ξεπέρασες αυτό; Καλημέρα... Πρώτη φορά δουλεύεις antivirus; Στις ρυθμίσεις του avast επέλεξε να μην σκαναρει τον φάκελο του teatv ! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ρε δεν εχει τα παντα μεσα στο netfix ...λειπουν πολλες σειρες ...τεσπα ... + Υπότιτλοι σε πολλές ταινιες,σειρες + πολλές σειρες επειδή τα δικαιώματα εχουν πουληθεί τοπικά (nova,ote κτλ) δεν μπορείς να τα δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Με ενδιαφέρουν τα ελεύθερα και φαντάζομαι νόμιμα κανάλια έστω 2-3 από κάθε χώρα κυρίως από Αγγλία και Γερμανία ή και ποιο βόρειες χώρες για να ξεφεύγω λίγο από την ελληνική πραγματικότητα. Ποια είναι η διαδικασία γιατί είμαι χαμένος εδώ και 2 εβδομάδες :wacko:. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 ρε δεν εχει τα παντα μεσα στο netfix ...λειπουν πολλες σειρες ...τεσπα ...Ρε Δεν είπα ότι έχει τα πάντα το Netflix. Μίλησα για ποιότητα streaming και σβελταδα εφαρμογής. Ξέρω πολύ καλά τι έχει και τι δεν έχει. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Ρε Δεν είπα ότι έχει τα πάντα το Netflix. Μίλησα για ποιότητα streaming και σβελταδα εφαρμογής. Ξέρω πολύ καλά τι έχει και τι δεν έχει. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Εαν εχεις τα data center του netfix φυσικά θα εχεις ομαλή ροή !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 + Υπότιτλοι σε πολλές ταινιες,σειρες + πολλές σειρες επειδή τα δικαιώματα εχουν πουληθεί τοπικά (nova,ote κτλ) δεν μπορείς να τα δεις ετσι ακριβως ...! ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε Δεν είπα ότι έχει τα πάντα το Netflix. Μίλησα για ποιότητα streaming και σβελταδα εφαρμογής. Ξέρω πολύ καλά τι έχει και τι δεν έχει. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 εγω παντως οτι σειρα βλεπω τωρα με real de brid ειναι ολες 1080+το προβλημα με το "αργο" streaming λυνεται οπως ειπα πιο πανω με το παράλληλο κατέβασμα ..! βαζεις το αρχειο να κατεβαινει και ξεκινας να το βλεπεις σε πεντε λεπτα ..και εισαι κομπλε .. οποτε 10000 φορες παραπανω συμφερει πιο πολυ απο netfix ...(μιλαω παντα για τωρα ..τι θα γινει στο μελλον θα δειξει ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 ετσι ακριβως ...! ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω παντως οτι σειρα βλεπω τωρα με real de brid ειναι ολες 1080+το προβλημα με το "αργο" streaming λυνεται οπως ειπα πιο πανω με το παράλληλο κατέβασμα ..! βαζεις το αρχειο να κατεβαινει και ξεκινας να το βλεπεις σε πεντε λεπτα ..και εισαι κομπλε .. οποτε 10000 φορες παραπανω συμφερει πιο πολυ απο netfix ...(μιλαω παντα για τωρα ..τι θα γινει στο μελλον θα δειξει ..) Τι παράλληλο κατέβασμα και play σε 5 λεπτά και πράσινα άλογα;;; Απλά αλλάζεις το cache size του Kodi και δεν έχεις ποτέ ξανά πρόβλημα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axoi1two Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Με ενδιαφέρουν τα ελεύθερα και φαντάζομαι νόμιμα κανάλια έστω 2-3 από κάθε χώρα κυρίως από Αγγλία και Γερμανία ή και ποιο βόρειες χώρες για να ξεφεύγω λίγο από την ελληνική πραγματικότητα. Ποια είναι η διαδικασία γιατί είμαι χαμένος εδώ και 2 εβδομάδες :wacko:. Εγώ για να πιάσω τα κανάλια του BBC, λόγω του geoblocking, αγόρασα υπηρεσία που να αλλάζει τα dns. Αν υπάρχει άλλη λύση για να βλέπουμε τα κανάλια αυτά σε καλή ποιότητα και free, παρακαλώ να δώσετε τα φώτα σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Τι παράλληλο κατέβασμα και play σε 5 λεπτά και πράσινα άλογα;;; Απλά αλλάζεις το cache size του Kodi και δεν έχεις ποτέ ξανά πρόβλημα!!!! Τι αλλαγη κανεις στο cache size και πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricalgian Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Για κodi πια addon προτεινετε για ταινειες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Τι αλλαγη κανεις στο cache size και πως? Το kodi σαν default επιλογή έχει μέγεθος για cache τα 60mb... Πάρα πολύ λίγο, ειδικά οταν προσπαθούμε να δούμε 1080p ταινία. Με ένα κώδικα μπορούμε να το αλλάξουμε αλλά όχι και να βάλουμε όσο θέλουμε. Η πιο ιδανική λύση για αυτούς με 2gb μνήμη ram είναι στα 300-400mb cache. Σε αυτούς με παραπάνω μνημη ram ιδανικό είναι τα 500mb. Το έκανα σε εμένα εδω κ κάνα χρόνο δε μου κόλλησε ποτέ!!! Και το έχω κάνει και σε android tv box αλλά και σε pc. Θα σας φτιάξω ένα αρχείο και θα το ανεβάσω. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για κodi πια addon προτεινετε για ταινειες? 1) Covenant 2) Neptune Rising 3) Fantastic 4) Elysium 5) Nemesis 6) The Pyramid 7) Supermacy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricalgian Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Ευχαριστω για τα addons και περιμενουμε απο τον αλλο φιλο για το αρχειο που θα ανεβασει για να μην κολαει οταν βλεπουμε ταινειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Για αύξηση της cache μέσα από το κοντι https://kodiforu.com/increase-cache-on-kodi/ Same Sh1t..Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts