zenix Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ολα πηγαν πριμα και σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου. Το μονο που εμεινε ειναι να τα βαλω ελληνικα και ελληνικους υποτιτλους :) Αν βαλεις τα ελληνικα builds δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα. Ειναι σεταρισμενα εξ' αρχης. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Αν βαλεις τα ελληνικα builds δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα. Ειναι σεταρισμενα εξ' αρχης. Το μονο που τα ετοιμα buids (ειτε ειναι ελληνικα ή οχι) εχουν πολυ σαβουρα μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Αν βαλεις τα ελληνικα builds δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα. Ειναι σεταρισμενα εξ' αρχης.Πού μπορώ να τα βρω ελληνικά έτοιμα; Γλώσσα,υπότιτλους,τα πάντα. Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 να ενα πχ εδω https://mag250-greece.blogspot.gr/2016/12/greek-kodi-network-wizard-kodi-builds.html υπαρχουν και αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Το μονο που τα ετοιμα buids (ειτε ειναι ελληνικα ή οχι) εχουν πολυ σαβουρα μεσα. Τα builds εξυπηρετούν εκτός από αυτούς που δεν είναι ψαγμένοι με το kodi και αυτούς που συχνά χρειάζονται να σεταρουν ένα kodi γρήγορα με επιλογές που θα καλύψουν τα γούστα των περισσότερων. Εσύ αν σου ζητούσε ο αδερφός σου, ξάδερφος σου, ανηψιος σου, συνάδελφος σου να του στήσεις το kodi επειδή δεν ξέρουν και δεν μπορούν να ασχοληθούν για να μάθουν θα το έστηνες σε καθένα από την αρχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 (edited) Ναι τώρα έγινε. Την έχουν υιοθέτησει και άλλα πρόσθετα αυτή την διαδικασία.... δυστυχώς! Που είναι αυτή η ιστοσελίδα για να κάνω verify ? Άκυρο την βρήκα https://offshoreplugins.com/pin/boom/index.php Edited September 15, 2017 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Που είναι αυτή η ιστοσελίδα για να κάνω verify ? Θα οδηγηθείς εκεί όταν πατήσεις το Get a pin. Θα πρέπει να έχεις εγκατεστημένο το νέο BOOM! από το repository inside4droid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Στο Alivegr δεν ακούγεται ήχος σε καμιά πηγή. Το έχει διαπιστώσει και άλλος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Στο Alivegr δεν ακούγεται ήχος σε καμιά πηγή. Το έχει διαπιστώσει και άλλος ; Μολις δοκιμασα το Ψαχνοντας την Ντορυ και παιζει κανονικα Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Τα builds εξυπηρετούν εκτός από αυτούς που δεν είναι ψαγμένοι με το kodi και αυτούς που συχνά χρειάζονται να σεταρουν ένα kodi γρήγορα με επιλογές που θα καλύψουν τα γούστα των περισσότερων. Εσύ αν σου ζητούσε ο αδερφός σου, ξάδερφος σου, ανηψιος σου, συνάδελφος σου να του στήσεις το kodi επειδή δεν ξέρουν και δεν μπορούν να ασχοληθούν για να μάθουν θα το έστηνες σε καθένα από την αρχή? Δεν παυει ομως να υπαρχει η οποιαδηποτε αχρηστη σαβουρα στα ετοιμα. Εγω προσωπικα θα εστηνα τα απαραιτητα......απο την αρχη Το λεω αυτο γιατι εχω δοκιμασει 2/3 ετοιμα και ηταν ολα παραφορτωμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Τα builds αναβαθμίζονται αυτόματα ή χρειάζεται να γίνεται η αναβάθμιση χειροκίνητα κάθε φορά? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Δεν παυει ομως να υπαρχει η οποιαδηποτε αχρηστη σαβουρα στα ετοιμα. Εγω προσωπικα θα εστηνα τα απαραιτητα......απο την αρχη Το λεω αυτο γιατι εχω δοκιμασει 2/3 ετοιμα και ηταν ολα παραφορτωμενα. Δοκίμασε το Je4M....... περίπου 80mb build με 8-9 πρόσθετα μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Δοκίμασε το Je4M....... περίπου 80mb build με 8-9 πρόσθετα μέσα.Ότι πήγα να πω ότι υπάρχουν και ελαφρά build. Με πρόλαβες. Εγώ στο box μου το έχω στημένο στα μέτρα μου με λίγα πρόσθετα. Στο λαπτοπ έβαλα ένα έτοιμο αφού και το σηκώνει και βαριόμουν δεύτερο στήσιμο. Ότι βολεύει τον καθέναν βασικά... Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Προσπαθώ να βάλω το covenant.Απο 3 διαφορετικές πηγές όπου έχω δοκιμάσει το αποτέλεσμα το ίδιο .καμια ταινία σε καλή ποιότητα και όσες μετά βίας βρίσκει η ποιότητα Χαλια .εχετε να προτείνεται καμία πηγή ;έχω δοκιμάσει dimitrology,tco,kodistuff Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Εντάξει όλα καλά .το προσπαθούσα στο παλιό kodi.το έβγαλα ,έβαλα το καινούργιο και οκά καλά .με tco βλέπω μια χαρά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Τα builds αναβαθμίζονται αυτόματα ή χρειάζεται να γίνεται η αναβάθμιση χειροκίνητα κάθε φορά? Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΠολύ καλή ερώτηση :) Οι πηγές αναβαθμίζονται αλλά δεν πιστεύω ολόκληρο το build , αλλά καλό θα είναι να μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα :) Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Πολύ καλή ερώτηση :) Οι πηγές αναβαθμίζονται αλλά δεν πιστεύω ολόκληρο το build , αλλά καλό θα είναι να μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα :) Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To diamond και το simplicity (ίσως να το γράφω λάθος :)) αναβαθμίζονται Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Εντάξει όλα καλά .το προσπαθούσα στο παλιό kodi.το έβγαλα ,έβαλα το καινούργιο και οκά καλά .με tco βλέπω μια χαρά Sent from my iPhone using TapatalkΤι εννοείς στο παλιό kodi; Και εγώ σε 16.1 το δουλεύω και παίζει τέλεια και με πολλά HD. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Τι εννοείς στο παλιό kodi; Και εγώ σε 16.1 το δουλεύω και παίζει τέλεια και με πολλά HD. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Και σε δυο μηχανάκια μάλιστα .τι να σου πω;Μόλις τα έβγαλα και έβαλα 17.3 και ξανάεστησα όλα καλά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 To diamond και το simplicity (ίσως να το γράφω λάθος :)) αναβαθμίζονται Sent from my 1+3T Και τα τρια builds του g.k.w που χρησιμοποιω εγω, αναβαθμιζονται κανονικα. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 (edited) Και τα τρια builds του g.k.w που χρησιμοποιω εγω, αναβαθμιζονται κανονικα.Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με builds, όταν λες g.k.w αναφέρεσαι στο Greek Kodi Network Wizard της πρώτης σελίδας? Θέλω να σεταρω το kodi για ένα γνωστό που δεν είναι σχετικός και επειδή δεν θέλω και εγώ συνεχώς να με ζαλίζει, νομίζω ότι από αυτά που διαβάζω ένα ελληνικό build το οποίο όμως θα αναβαθμίζεται αυτόματα είναι η καλύτερη λύση. Αυτό που έχω βρει είναι το εξής: https://mag250-greece.blogspot.gr/2017/03/gkn-wizard-104-diamond-build-kodi-171.html?m=1 Στο εν λόγω blog έχει διάφορα builds, είδα τα diamond και simplicity, είναι οκ να βάλω ένα από αυτά ή υπάρχει κάποια άλλη πρόταση ώστε να ασχοληθώ μόνο μια φορά? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited September 17, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με builds, όταν λες g.k.w αναφέρεσαι στο Greek Kodi Network Wizard της πρώτης σελίδας? Θέλω να σεταρω το kodi για ένα γνωστό που δεν είναι σχετικός και επειδή δεν θέλω και εγώ συνεχώς να με ζαλίζει, νομίζω ότι από αυτά που διαβάζω ένα ελληνικό build το οποίο όμως θα αναβαθμίζεται αυτόματα είναι η καλύτερη λύση. Αυτό που έχω βρει είναι το εξής: https://mag250-greece.blogspot.gr/2017/03/gkn-wizard-104-diamond-build-kodi-171.html?m=1 Στο εν λόγω blog έχει διάφορα builds, Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση ώστε να ασχοληθώ μόνο μια φορά? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk είσαι σε σωστό δρόμο, βάλε από το wizard το diamond και θα είσαι οκ, δεν θα ασχοληθείς ξανά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 είσαι σε σωστό δρόμο, βάλε από το wizard το diamond και θα είσαι οκ, δεν θα ασχοληθείς ξανάΕυχαριστώ, θα το δοκιμάσω άμεσα. Δύο ακόμα ερωτήσεις: 1. αν βάλω το build, μπορώ να βάζω κάποιο extra add-on που δεν το έχει αν θέλω? 2. Τα builds εγκαθίσταται μόνο στο kodi ή και σε παραλλαγές του όπως το cemc και το ftmc? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Δεν υπάρχει autoupdates στα builds. Όταν υπάρχει νέα έκδοση του build χρειάζεται η συμμετοχή του χρήστη για να γίνει το update. Άλλο το update ενός build και άλλο τα update των προσθέτων που υπάρχουν στο build. Τα πρόσθετα γίνονται αυτόματα update εφόσον υπάρχουν εγκατεστημένα τα σχετικά repository και εφόσον είναι ενεργοποιημένες οι αυτόματες ενημερώσεις των πρόσθετων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω άμεσα. Δύο ακόμα ερωτήσεις: 1. αν βάλω το build, μπορώ να βάζω κάποιο extra add-on που δεν το έχει αν θέλω? 2. Τα builds εγκαθίσταται μόνο στο kodi ή και σε παραλλαγές του όπως το cemc και το ftmc? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ναι μπορείς να το κάνεις https://mag250-greece.blogspot.gr/2017/09/addon-diamond.html?m=0 και ναι υαπάρχουν παραλλαγές για άλλες εκδόσεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts