john9147 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Το Tomorrowland π.χ. στο pc μου βγαζει εκδοση με 1080ρ ενω στο ταμπλετ και στο κινητο (note 3) βγαζει μονο HD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Το Tomorrowland π.χ. στο pc μου βγαζει εκδοση με 1080ρ ενω στο ταμπλετ και στο κινητο (note 3) βγαζει μονο HD Ναι αλλά πες μας και το addon που χρησιμοποιείς..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Το lamda νομιζω ετσι πρεπει να λεγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Το lamda νομιζω ετσι πρεπει να λεγεταιΜήπως εννοείς Genesis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Το lamda νομιζω ετσι πρεπει να λεγεται Το lamda έχει πολλά ,βοήθησε μας να το τσεκάρουμε... πχ Genesis ........MVSNAP.....GVIDEO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) αφού το λέει στο ποστ #445 ότι είναι στο genesis,πήγαινε στα settings του genesis και αύξησε το sources timeout,επίσης παίζει ρόλο και η ταχύτητα σύνδεσης Edited October 4, 2015 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Ναι στο genesis ειναι.Ταχυτητα εχω vdsl 30αρα,τωρα το αλλο που λες δεν ξερω αν παοζει ρολο.Θα το δοκιμασω να το αυξησω...Που το κανω αυτο ακριβως;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Ναι στο genesis ειναι.Ταχυτητα εχω vdsl 30αρα,τωρα το αλλο που λες δεν ξερω αν παοζει ρολο.Θα το δοκιμασω να το αυξησω...Που το κανω αυτο ακριβως;; genesis-tools-general-sources timeout,επίσης όταν δεν σου βρίσκει πάτα exit και αμέσως ξαναδοκίμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Το δοκιμασα και ενω στο κινητο διορθωθηκε και βγαζει 1080ρ πηγες,στο ταμπλετ δυστυχως δεν αλλαξε κατι.Υπαρχει κατι αλλο να δοκιμασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaki14567 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Καλησπερα σας! κατεβασα και εγω προσφατα το κοντι και με ενα ψαξιμο στο νετ περασα genesis sportsdevil και υποτιλους για τιανιεσ και μπαλα κλπ...ξερετε καποιο αλλο add on αξιολογο οπως τα παραπανω?δν ενδιαφερομαι γ κατι συγκεκριμενο ετσι γενικοτερα... εχω μια απορια ξερετε ποσα mb τρωει στο κινητο αν τα βλεπω???κατα προσεγγιση ετσι στο περιπου για medium quality κυριως...ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Παιδιά Μόλις έκανα εγκατάσταση το genesis στο tablet περιβάλλον windows 10 και εχω δυο θέματα..Ενώ έχω επιλέξει κανονικά στις ρυθμίσεις υποτίτλων Greek windows και εχω ενεργοποίηση τα πρόσθετα για υπότιτλους δεν μου βρίσκει υπότιτλο.λέει κάτι μονο για ελληνικούς αλλά δεν βρίσκει.Επίσης δεν μου βγάζει hd επιλογές αλλά μονο hd ,καμία ιδέα; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Άλλαξε κάτι στο genesis? Τώρα βλέπω ένα κουτί σαν progress πριν τα sources και μετά ένα ακόμα όταν διαλέξεις ένα source. Γενικά έχει γίνει αρκετά αργό ενώ κάποιες φορές κολάει και λέει ότι δεν βρίσκει stream. Ένα restart ή κάποια φάση μετά βρίσκει. Πάντως αν βρεις το καλό το source τότε πολύ καλή καβάτσα. Να είχε και μια επιλογή να φιλτράρει το τύπο της εγγραφής (dvdrip, bdrip κτλ) θα ήταν και πολύ τέλεια Ναι άλλαξε. Εμένα όμως προς το καλύτερο. :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Είναι απλά πιο εμφανές γιατί περιμένεις; Έχω και μια απορεία. Στο πρώτο κουτί κατεβάζει τα sources. Αφού πατήσεις σε ένα πχ Ororo στο δεύτερο κουτί βγαίνουν και άσχετα με την επιλογή sources. Καμιά ιδέα; Είναι νορμαλ και γιατί; Α ρε και να είχα ένα fiddler στην τηλεόραση :) Δεν κατάλαβα την ερώτησή σου να πω την αλήθεια. Πλέον, πατάω να παίξει η πηγη 1, πάει μέχρι το 6 και μου λέει ότι δεν παίζει. Έτσι συνεχίζω από το 7 αντί να πηγαίνω 1-1. Αν και συνήθως δεν έχω θέμα γιατί κάθε συγκεκριμένη σειρά που βλέπω έχω παρατηρήσει πως κάποιες πηγές παίζουν σχεδόν πάντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 χχχα ούτε εγώ κατάλαβα τι απάντησες ότι κάνεις! Λοιπόν θα χρησιμοποιήσω τα αγγλικά για τα UI. Ελπίζω να ειναι κατανοητά Είσαι σε ένα επεισόδιο ή μια ταινία. πατάω να παίξει και βλέπω ένα dialog box που ουσιαστικά κάνει update ένα ένα τα διαφορετικά sources που βρίσκει. Βλέπω ένα dialog με λίστα από τα διαθέσιμα sources. Πατάω σε ένα από τα sources και βγαίνει πάλι ένα dialog στο οποίο φαίνεται να γίνονται process και άλλα sources. Παλιά αυτά τα ενδιάμεσα dialogs των βημάτων 1 και 3 δεν τα έβλεπα. Μόνο αυτό στο βήμα 2 που διαλέγεις source. Και επίσης παλιά πιστεύω ήταν πιο γρήγορο. Τώρα κατάλαβες; :D Επίσης κάποιες φορές πατάς σε ένα source και σου λέει ότι δεν υπάρχει. Μετά κάτι παθαίνει το genesis και μουλαρώνει για κάποια ώρα και όλα τα sources τα βγάζει να μην υπάρχουν. Όλα τα παραπάνω τα ενεργοποιώ από το library, αφού έχω προσθέσει την σειρά/ταινία από το genesis στο local library. ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης ψάχνω ένα τρόπο να καθαρίσω τα thumbnails. Κάποιοι τρόποι που διάβασα και δοκίμασα δεν δουλέψαν. Έχει κάποιος κάτι εμπιστο; Θέλω να πάρω backup και να κάνω restore σε δεύτερη συσκευή. Ξέρω ότι μπορώ να το κάνω με τα thumbnails και μετά να τα σβήσω από το zip αλλά αναρωτιέμαι αν μπορώ να το κάνω πιο εύκολα και άμεσα! Για όλα αυτά που αναγράφεις δεν μπορείς να κάνεις τίποτα ....τα παράπονα εδώ http://forums.tvaddons.ag/lambda-s-xbmc-addons/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Παίδες σας δουλεύει το hellenic tv ; Εμένα μόνο το genesis παίζει . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Παίδες σας δουλεύει το hellenic tv ; Εμένα μόνο το genesis παίζει . Οι ταινίες οχι. Τα παιδικά παίζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 βλεπει κανενας απο kodi αλφα ή σταρ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Για όποιον θέλει να "παίξει" με iptv http://bit.ly/solomanstalker (πολύ μεγάλη λίστα 3000+...έχει και λίγα για spor) .. για kodi απλά βάλε την διεύθυνση αυτή στο pvr iptv simple client... και επανεκκίνηση του kodi δουλεύει και με iptv από playstore (και εκεί βάλε μόνο την διεύθυνση ) ....είναι χωρισμένο σε ενότητες.... (για pc simple tv) εάν ανοίξεις την διεύθυνση ...δεν θα δείξει τίποτα.....Μόνο από kodi και iptv... Τι λάθος κάνω και δεν φορτώνει ούτε στο kodi αλλά ούτε και στην εφαρμογή iptv;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Οι ταινίες οχι. Τα παιδικά παίζουν... Μάλλον ήταν παραλιακό. Τώρα δουλεύει κανονικά. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Μάλλον ήταν παραλιακό. Τώρα δουλεύει κανονικά.Τέλειωσαν τα μπάνια και έπιασε δουλειά? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Μάλλον ήταν παραλιακό. Τώρα δουλεύει κανονικά. Χαχαχαχα! Εγώ για βουνισιο το κόβω!!! Τί σού είναι η αυτόματη διόρθωση .... Μετά από λίγο το ξαναείδα κι έπαιζε κανονικά. Οπότε μάλλον ήταν παροδικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Με το genesis έχω θέμα και εγώ προς το χειρότερο. 1080p δεν παίζει με τίποτα, ενώ γενικώς ψιλοκολλάει. Στο icefilms είδα κανονικά 1080p. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. October 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) Καλημέρα.. Όντως έχει θέμα μετά τις αναβαθμίσεις το genesis.. Υπάρχει τροποποιημένη έκδοση όμως που πάει καλά χωρίς να έχει προβλήματα... Genesis by lazarus.. download zip http://www.mediafire.com/download/7bbc2cwmq27sxkw/plugin.video.genesislazarus-4.8.5.zip Edited October 12, 2015 by vagosvts7 Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Και πως βάζουμε αυτήν την έκδοση;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Και πως βάζουμε αυτήν την έκδοση;; Όπως όλα τα άλλα .... λίγο ψάξιμο δεν βλάπτει ...Μην γράφουμε τα ίδια και τα ίδια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts