kandilak Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 ερώτηση... οκ έκανα τα παραπάνω επιτυχώς, είμαι με diamond build και έχω κάποιες σειρές στα αγαπημένα, όταν πατάω contex player εκεί μου βγάζει τις γνωστές πηγές zen -exodus κλπ αλλά όχι url resolver.....κάτι κάνω λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ????? https://seo-michael.co.uk/how-to-configure-real-debrid-in-kodi/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Δεν εχω καταλάβει το εξής στο real debrid. Οταν βγαινει το παραθυρο.στο url resolve και μετραει καποια δεπτερολεπτα Αντιστροφα εννοεί οτι πρέπει πχ σε 120 δευτερολεπτα να εχεις βαλει τον κωδικο; Η ειναι κάτι άλλο αυτο; Ναι αυτό εννοεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 https://seo-michael.co.uk/how-to-configure-real-debrid-in-kodi/Ναι το διάβασα και ακολούθησα τις οδηγίες.Μετά Δεν μπορώ να βρω μέσω ποιών πηγών και πως το χρησιμοποιώ? Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 παιδια εβαλα και εγω Real Debrid για 3 μηνες μονο 9 ευρω ... αξιζει και με το παραπανω για μενα ...! βλεπεις πλεον τα παντα σε αριστη ποιοτητα και με υποτιτλους να ταιριαζουν με την μια ...! το ποσο το θεωρω γελοιο για ολα αυτα που σε δινει ..! αν ειναι κρατησουμε το kodi και ολα τα καλουδια που σε δινει ετσι χαλαλι για μενα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Ναι το διάβασα και ακολούθησα τις οδηγίες.Μετά Δεν μπορώ να βρω μέσω ποιών πηγών και πως το χρησιμοποιώ? Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άνοιξε το exodus και επέλεξε μια ταινία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 παιδια εβαλα και εγω Real Debrid για 3 μηνες μονο 9 ευρω ... αξιζει και με το παραπανω για μενα ...! βλεπεις πλεον τα παντα σε αριστη ποιοτητα και με υποτιτλους να ταιριαζουν με την μια ...! το ποσο το θεωρω γελοιο για ολα αυτα που σε δινει ..! αν ειναι κρατησουμε το kodi και ολα τα καλουδια που σε δινει ετσι χαλαλι για μενα ... Ετσι οπως τα λες ειναι, και εγω εδω και καιρο με συνδρομη, το ποσο ειναι αναλογικα μικρο γι αυτο που σου προσφερει..αξιζει και με το παραπανω πιστευω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Άνοιξε το exodus και επέλεξε μια ταινία.Τώρα δεν είμαι στο box, μόνο για ταινίες είναι και μόνο μέσω exodus? Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Τώρα δεν είμαι στο box, μόνο για ταινίες είναι και μόνο μέσω exodus? Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι για όσα πρόσθετα υποστυριζουν Real debrid παροχους. Είναι μόνο για ταινίες -σειρές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Το Terrarium TV γιατί δεν το δοκιμάζετε ρε παιδιά και παιδευεστε με το Kodi;;Το 90% των χρηστών για σειρές και ταινίες το θέλει οπότε νομίζω ότι καλύπτει άνετα αυτούς τους χρήστες.Εγω, από τότε που το Kodi άρχισε τα γνωστά θέματα , έχω καλυφθεί απόλυτα με το Terrarium Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Το Terrarium TV γιατί δεν το δοκιμάζετε ρε παιδιά και παιδευεστε με το Kodi;;Το 90% των χρηστών για σειρές και ταινίες το θέλει οπότε νομίζω ότι καλύπτει άνετα αυτούς τους χρήστες.Εγω, από τότε που το Kodi άρχισε τα γνωστά θέματα , έχω καλυφθεί απόλυτα με το Terrarium Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ισχύει, για ταινίες και σειρές είναι πολύ ανώτερο του Kodi. Με καθαρότερο περιβάλλον και user friendly. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Ετσι οπως τα λες ειναι, και εγω εδω και καιρο με συνδρομη, το ποσο ειναι αναλογικα μικρο γι αυτο που σου προσφερει..αξιζει και με το παραπανω πιστευω.Μια ερωτησούλα μόνο εδώ... Αυτό τώρα εφόσον πληρώνεις θεωρείται νόμιμο η θα το κυνηγήσουν και αυτό; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Μετά από μια απουσία 3 εβδομάδων από αυτό το thread, να παρακαλέσω για μια σουμα σχετικά με λειτουργικά addon. Χρησιμοποιούσα τα πεθαμένα Phoenix, Exodus και Specto - Fork που είχε και library integration. Μην βάζω σε κόπο, ονόματα θέλω μόνο των addon αν υπάρχουν για να μην διαβάζω 3 εβδομάδων ποστς. Πέρασε τη διεύθυνση http://kdil.co/repo/ οπως έβαζες το fusion και μετά install from zip, έχει όλα αυτά που θες τα οποία είναι λειτουργικά, και ακόμα περισσότερα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Το Terrarium TV γιατί δεν το δοκιμάζετε ρε παιδιά και παιδευεστε με το Kodi;;Το 90% των χρηστών για σειρές και ταινίες το θέλει οπότε νομίζω ότι καλύπτει άνετα αυτούς τους χρήστες.Εγω, από τότε που το Kodi άρχισε τα γνωστά θέματα , έχω καλυφθεί απόλυτα με το Terrarium Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πραγματικα το τερανιουμ ειναι σουπερ αλλα με τους υποτιλους ειναι λιγο περιορισμενο αφου βρισκει μονο απο opensubtitles Αν ειχε μεσα και το subtitles.gr εγω το κοντι θα το εκανα απεγκατασταση γιατι μας τα εκανε τσουρεκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Μετά από μια απουσία 3 εβδομάδων από αυτό το thread, να παρακαλέσω για μια σουμα σχετικά με λειτουργικά addon. Χρησιμοποιούσα τα πεθαμένα Phoenix, Exodus και Specto - Fork που είχε και library integration. Μην βάζω σε κόπο, ονόματα θέλω μόνο των addon αν υπάρχουν για να μην διαβάζω 3 εβδομάδων ποστς.Με εξαίρεση το phoenix, τα άλλα δύο συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiwths8 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Πώς γίνεται να συγκρίνετε πράγματα εντελώς διαφορετικά ;; Άλλο είναι το kodo, άλλο το tetarium. Εγώ θα πω πως το Tetarium (προς το παρών, άποψη μου) είναι πολύ περιορισμένο. Αν εξελιχθεί, άλλο θέμα. Καταρχήν αφορά ΜΟΝΟ ταινίες και σειρές. Αλλά θεωρώ πως κι εκεί είναι πίσω σχετικά με το kodi, για άλλους λόγους που δεν μπορώ να αναφέρω εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 (edited) Είναι για όσα πρόσθετα υποστυριζουν Real debrid παροχους. Είναι μόνο για ταινίες -σειρές. το τσέκαρα πριν από λίγο, ταινίες οκ από το exodus,σειρές όμως γιοκ. Ποιοι άλλοι υποστηρίζουν real derbid ? Στα άλλα νέα.... νέο update για το diamond build v2.4, διαφορές δεν ξέρω το μόνο που διαπίστωσα είναι οτι πλέον σε ενημερώνει για το πότε θα βγει το επόμενο update edit το changelog αντιγραφή από το fb ''Έφτιαξα την World TV με πολλά νέα κανάλια, το Μενού των Αθλητικών Ολοκαίνουργιο με νέα κανάλια + συντομεύσεις και στο Μενου "Ταινίες" προστέθηκε το Πρόσθετο "Real Movies" για εναλλακτική λύση HD Ταινιών !!'' Edited July 8, 2017 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 το τσέκαρα πριν από λίγο, ταινίες οκ από το exodus,σειρές όμως γιοκ. Ποιοι άλλοι υποστηρίζουν real derbid ? Στα άλλα νέα.... νέο update για το diamond build v2.4, διαφορές δεν ξέρω το μόνο που διαπίστωσα είναι οτι πλέον σε ενημερώνει για το πότε θα βγει το επόμενο update edit το changelog αντιγραφή από το fb ''Έφτιαξα την World TV με πολλά νέα κανάλια, το Μενού των Αθλητικών Ολοκαίνουργιο με νέα κανάλια + συντομεύσεις και στο Μενου "Ταινίες" προστέθηκε το Πρόσθετο "Real Movies" για εναλλακτική λύση HD Ταινιών !!'' Μήπως έψαχνε καμμια περίεργη σειρά; Εγώ μόνο exodus δουλεύω για σειρές και όλες είναι Full στο real debrid Αλλα είναι το Specto,elysium Αυτη η φώτο είναι από exodus τωρα από Designated Survivor Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Μήπως έψαχνε καμμια περίεργη σειρά; Εγώ μόνο exodus δουλεύω για σειρές και όλες είναι Full στο real debrid Αλλα είναι το Specto,elysium Αυτη η φώτο είναι από exodus τωρα από Designated Survivor Sent from my iPad using Tapatalk Pro To τσέκαρα με το fargo και το house of cards....περίεργο.....θα το τσεκάρω ξανά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Στα άλλα νέα.... νέο update για το diamond build v2.4, διαφορές δεν ξέρω το μόνο που διαπίστωσα είναι οτι πλέον σε ενημερώνει για το πότε θα βγει το επόμενο update Έχεις ένα μοναδικό τρόπο να μπερδεύεσαι φίλε taliban. Η ειδοποίηση επόμενου update έρχεται από το πρόσθετο Elite PVR service του οποίου την χρήση και χρησιμότητα δεν πολυκατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Πώς γίνεται να συγκρίνετε πράγματα εντελώς διαφορετικά ;; Άλλο είναι το kodo, άλλο το tetarium. Εγώ θα πω πως το Tetarium (προς το παρών, άποψη μου) είναι πολύ περιορισμένο. Αν εξελιχθεί, άλλο θέμα. Καταρχήν αφορά ΜΟΝΟ ταινίες και σειρές. Αλλά θεωρώ πως κι εκεί είναι πίσω σχετικά με το kodi, για άλλους λόγους που δεν μπορώ να αναφέρω εδώ. Το ποστ μου για το terrarium αναφέρει καθαρά πως είναι ότι πρέπει για χρήστες που τους ενδιαφέρει να βλέπουν ταινιες και σειρές μόνο.Οπως εγώ πχ που δεν ασχολήθηκα παραπάνω ούτε με live tv ούτε με αγώνες streaming.Οποτε εάν κάποιος χρήστης θέλει να δει μια σειρά ναι νομίζω αξίζει να προτιμήσει το terrarium από το Kodi.Α και δίνει σε όλα τουλαχιστον 4-5 πήγες με ανάλυση 1080. Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 To τσέκαρα με το fargo και το house of cards....περίεργο.....θα το τσεκάρω ξανά House of cards βλέπω κι εγώ αυτή την περίοδο χωρίς κανένα θέμα,μόνο με Real Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 παιδια εμενα το realdebrid μου δουλευει μονο σε exodus ..στα αλλα δεν βρισκει τιποτα ... ετσι πρεπει ? γιατι την πρωτη φορα θυμαμαι εβρισκε και σε specto ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 (edited) House of cards βλέπω κι εγώ αυτή την περίοδο χωρίς κανένα θέμα,μόνο με Real Sent from my iPad using Tapatalk Pro Αυτος ο πάροχος ο Real Debrid δεν τον βλέπω στις ρυθμίσεις του Exodus στην λίστα των παρόχων! Έχω την έκδοση 3.1.22. Άκυρο διάβασα τα προηγούμενα posts. Σιγά μην πληρώσουμε, προτιμώ να τα βλέπω με torrent κατευθείαν χρησιμοποιοντας magnetic, torrenter, Quasar κτλ. Επίσης για όσους βαριουνται, μέσω του Dimitrology έχω ανακαλύψει και το Elysium που έχει τουλάχιστον 720p πηγές για σειρες Edited July 9, 2017 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 παιδια εμενα το realdebrid μου δουλευει μονο σε exodus ..στα αλλα δεν βρισκει τιποτα ... ετσι πρεπει ? γιατι την πρωτη φορα θυμαμαι εβρισκε και σε specto ... Ποια είναι τα "άλλα"? Στο Elysium πηγές στις Ρυθμίσεις - - Debrid providers-- Enable debrid providers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Αυτος ο πάροχος ο Real Debrid δεν τον βλέπω στις ρυθμίσεις του Exodus στην λίστα των παρόχων! Έχω την έκδοση 3.1.22. Άκυρο διάβασα τα προηγούμενα posts. Σιγά μην πληρώσουμε, προτιμώ να τα βλέπω με torrent κατευθείαν χρησιμοποιοντας magnetic, torrenter, Quasar κτλ. Επίσης για όσους βαριουνται, μέσω του Dimitrology έχω ανακαλύψει και το Elysium που έχει τουλάχιστον 720p πηγές για σειρες 9 ευρω για 3 μηνες εγω το θεωρω ασήμαντο ποσο ....! πραγματικά ... δεν αξιζει καν να το σχολιαζουμε ... Ποια είναι τα "άλλα"? Στο Elysium πηγές στις Ρυθμίσεις - - Debrid providers-- Enable debrid providers? οοοκ παω να το τσεκαρω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts