Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι δυστυχώς

Αν εμπαινε, χαρα σε μας! :lol:

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπέρα.

Έχω εγκαταστήσει το kodi 17.1 σε Windows 7 64αρια και όταν προσπαθώ να κατεβάσω κάποιο build (έχω δοκιμάσει τα δύο του greekodi και το SpinzTV) πάντα κολλάει στα 39.99 MB, σταματάει το κατέβασμα και εμφανίζει μήνυμα λάθους. Παραθέτω και το log:

NOTICE: G.K.N. Builds Wizard: [ Version : '1.0.5a' ] [ Mode : 'viewbuild' ] [ Name : 'Simplicity M -Krypton-' ] [ Url : 'None' ]
22:12:41.338 T:4192  NOTICE: G.K.N. Builds Wizard: [ Version : '1.0.5a' ] [ Mode : 'install' ] [ Name : 'Simplicity M -Krypton-' ] [ Url : 'fresh' ]
22:12:45.158 T:4192  NOTICE: G.K.N. Builds Wizard: Keep Log File: kodi.log
22:12:45.158 T:4192  NOTICE: G.K.N. Builds Wizard: Keep Log File: kodi.old.log
22:12:45.311 T:4192  NOTICE: G.K.N. Builds Wizard: Ignoring Addons27.db on v17.1
22:13:35.567 T:4192   ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
                                            - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
                                           Error Type: <class 'socket.timeout'>
                                           Error Contents: timed out
                                           Traceback (most recent call last):
                                             File "C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.program.G.K.N.Wizard\default.py", line 2255, in <module>
                                               elif mode=='install'        : buildWizard(name, url)
                                             File "C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.program.G.K.N.Wizard\default.py", line 1325, in buildWizard
                                               freshStart(name)
                                             File "C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.program.G.K.N.Wizard\default.py", line 2093, in freshStart
                                               buildWizard(install, 'normal', over=True)
                                             File "C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.program.G.K.N.Wizard\default.py", line 1357, in buildWizard
                                               downloader.download(buildzip, lib, DP)
                                             File "C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.program.G.K.N.Wizard\resources\libs\downloader.py", line 35, in download
                                               urllib.urlretrieve(url, dest, lambda nb, bs, fs: _pbhook(nb, bs, fs, dp, start_time))
                                             File "C:\Program Files (x86)\Kodi\system\python\Lib\urllib.py", line 98, in urlretrieve
                                               return opener.retrieve(url, filename, reporthook, data)
                                             File "C:\Program Files (x86)\Kodi\system\python\Lib\urllib.py", line 273, in retrieve
                                               block = fp.read(bs)
                                             File "C:\Program Files (x86)\Kodi\system\python\Lib\socket.py", line 384, in read
                                               data = self._sock.recv(left)
                                           timeout: timed out
                                           -->End of Python script error report<--
22:13:39.103 T:3576   ERROR: CImageLoader::DoWork - Direct texture file loading failed for special://masterprofile/Thumbnails/d/d86c8844.jpg

Το τρέχω ως διαχειριστής και έχω κάνει και εξαίρεση στο firewall για τις εισερχόμενες συνδέσεις. Γνωρίζει κάποιος κάτι;

καλησπέρα, εχω εγκατεστημενο σε ένα ανδροιντ ταμπλετ το κοντι 16.1 και μου κανει κολημματα και βγαζει μηνυμα ότι τελειωσε η λανθανουσα μνημη... εχετε κατι να προτείνετε;πως μπορω να καθαρισω το κοντι από σκουπίδια?ευχαριστω

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Καλησπέρα.

Έχω εγκαταστήσει το kodi 17.1 σε Windows 7 64αρια και όταν προσπαθώ να κατεβάσω κάποιο build (έχω δοκιμάσει τα δύο του greekodi και το SpinzTV) πάντα κολλάει στα 39.99 MB, σταματάει το κατέβασμα και εμφανίζει μήνυμα λάθους. Παραθέτω και το log:

NOTICE: G.K.N. Builds Wizard: [ Version : '1.0.5a' ] [ Mode : 'viewbuild' ] [ Name : 'Simplicity M -Krypton-' ] [ Url : 'None' ]
22:12:41.338 T:4192  NOTICE: G.K.N. Builds Wizard: [ Version : '1.0.5a' ] [ Mode : 'install' ] [ Name : 'Simplicity M -Krypton-' ] [ Url : 'fresh' ]
22:12:45.158 T:4192  NOTICE: G.K.N. Builds Wizard: Keep Log File: kodi.log
22:12:45.158 T:4192  NOTICE: G.K.N. Builds Wizard: Keep Log File: kodi.old.log
22:12:45.311 T:4192  NOTICE: G.K.N. Builds Wizard: Ignoring Addons27.db on v17.1
22:13:35.567 T:4192   ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
                                            - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
                                           Error Type: <class 'socket.timeout'>
                                           Error Contents: timed out
                                           Traceback (most recent call last):
                                             File "C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.program.G.K.N.Wizard\default.py", line 2255, in <module>
                                               elif mode=='install'        : buildWizard(name, url)
                                             File "C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.program.G.K.N.Wizard\default.py", line 1325, in buildWizard
                                               freshStart(name)
                                             File "C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.program.G.K.N.Wizard\default.py", line 2093, in freshStart
                                               buildWizard(install, 'normal', over=True)
                                             File "C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.program.G.K.N.Wizard\default.py", line 1357, in buildWizard
                                               downloader.download(buildzip, lib, DP)
                                             File "C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.program.G.K.N.Wizard\resources\libs\downloader.py", line 35, in download
                                               urllib.urlretrieve(url, dest, lambda nb, bs, fs: _pbhook(nb, bs, fs, dp, start_time))
                                             File "C:\Program Files (x86)\Kodi\system\python\Lib\urllib.py", line 98, in urlretrieve
                                               return opener.retrieve(url, filename, reporthook, data)
                                             File "C:\Program Files (x86)\Kodi\system\python\Lib\urllib.py", line 273, in retrieve
                                               block = fp.read(bs)
                                             File "C:\Program Files (x86)\Kodi\system\python\Lib\socket.py", line 384, in read
                                               data = self._sock.recv(left)
                                           timeout: timed out
                                           -->End of Python script error report<--
22:13:39.103 T:3576   ERROR: CImageLoader::DoWork - Direct texture file loading failed for special://masterprofile/Thumbnails/d/d86c8844.jpg

Το τρέχω ως διαχειριστής και έχω κάνει και εξαίρεση στο firewall για τις εισερχόμενες συνδέσεις. Γνωρίζει κάποιος κάτι;

Τι antivirus χρησιμοποιείς? Αν έχεις avast, απενεργοποίησε το πριν την εγκατάσταση και ενεργοποίησέ το όταν την ολοκληρώσεις

Παρατηρήσατε σήμερα τίποτα περίεργο στα specto/exodus κλπ? Δεν παίζει σχεδόν τίποτα από gvideo. Πχ putlocker, torba, cinemabox δεν ανοίγει κανένα λινκ. Τα περισσότερα 1080p και 720p λινκς είναι από αυτά τα sources και δεν λειτουργούν. Edited by letom

Παρατηρήσατε σήμερα τίποτα περίεργο στα specto/exodus κλπ? Δεν παίζει σχεδόν τίποτα από gvideo. Πχ putlocker, torba, cinemabox δεν ανοίγει κανένα λινκ. Τα περισσότερα 1080p και 720p λινκς είναι από αυτά τα sources και δεν λειτουργούν.

με προλαβες ..'

τι γινεται ρε παιδια ...:(:mad::mad::(

με τα 1000 ζορια να ανοιξει κατι ....:(

Εύχομαι να είναι μόνο λάθος της νέας ενημέρωσης και να το διορθώσουν.

Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως είναι θετικό που συμβαίνει σε όλους γιατί σημαίνει ότι είναι γενικό το πρόβλημα και άρα σίγουρα θα διορθωθεί σύντομα.

Πάντως είναι θετικό που συμβαίνει σε όλους γιατί σημαίνει ότι είναι γενικό το πρόβλημα και άρα σίγουρα θα διορθωθεί σύντομα.

Ποιο ειναι το θετικο που συμβαινει σε ολους????

Ποιο ειναι το θετικο που συμβαινει σε ολους????

Το οτι το μηχανακι σου δεν εχει προβλημα,κατα τα αλλα.........

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Τι antivirus χρησιμοποιείς? Αν έχεις avast, απενεργοποίησε το πριν την εγκατάσταση και ενεργοποίησέ το όταν την ολοκληρώσεις

Μπράβο ρε συ kandilak, αυτό ήταν! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! :)

συνεχίζει το πρόβλημα ; υπαρχει οδηγος για εγκατασταση σε windows 10;

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Το πρόβλημα συνεχίζεται. Για το άλλο που ρωτάς δεν υπάρχει ξεχωριστός οδηγός για win10. Η εγκατάσταση και οι ρυθμίσεις είναι ακριβώς οι ίδιες για όλα τα λειτουργικά συστήματα. Edited by letom

Να κάνει εγκατάσταση και το Terrarium http://mobilephonetalk.com/showthread.php?562963-Terrarium-TV-v1-6-0-Premium&p=871277 ..πάρα μα πάρα πολύ καλό για ταινίες+ σειρες

Εξαιρετικο το terrarium. Αν μαλιστα ειχε στις πηγες για υποτιτλους και το subbtitles.gr θα αντικαθιστουσα το spmc με τη μια.

Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

συνεχίζει το πρόβλημα ; υπαρχει οδηγος για εγκατασταση σε windows 10;

Μήπως έχεις username ελληνικό στο λαπτοπ ; νομίζω αν θέλεις να βάλεις έτοιμο build δεν σε αφήνει

Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχει κανεις remote mele, να μου πει τι κανει το κουμπι game, οταν το πατησεις?

αν δεν έχεις box mele , τίποτα , από ότι κατάλαβα μόνο με αυτά συνεργάζεται το συγκεκριμένο κουμπί, και έχω αλλάξει πολλά μηχανάκια

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

πειτε λιγακι τι ειναι καλυτερα,να βαλει καποιος χειροκεινητα το kodi

η να βαλει μια build εκδοση;

θέμα γούστου είναι προσωπικά επειδή με αρέσει η απλότητα χρησιμοποιώ το default skin του kodi με 3-4 addons , σε φίλους που πέρασα το diamond build ξετρελάθηκαν με ότι έχει από addons και όπως είναι στημένο. δοκιμάζεις και βλέπεις

στην bouild εκδοση οι ρυθμισεις ειναι ετοιμες;

εννοω υποτιτλοι plexus acestream κλπ.

τα πάντα (που έχει βάλει βέβαια ο δημιουργός) από εκεί και πέρα μπορείς να προσθέσεις ότι θέλεις δεν έχει δεσμεύσεις εκεί, συνήθως είσαι καλυμμένος με ότι έχει μέσα

sorry που ξαναρωταω το παραπανω γινετε και σε spmc η μονο στην 17;

δηλαδη σε android αν εχει καποιος πρεπει να ειναι 5 και πανω;

Το spmc είναι fork ,βασίζεται στην έκδοση 16.1 του kodi (ότι Custom build είναι βασισμένο στην έκδοση 16.1 κάνει και το spmc)

Ότι Custom rom είναι για την έκδοση 17 απλά κάνει μόνο για kodi 17

Υπάρχει Fork που βασίζεται στο kodi 17 που γίνεται εγκατάσταση σε Android 4.χ.χ

Edited by alex222800

δηλαδη το παραπανω βιντεο στο youtube κανει και για spmc;

αν οχι υπαρχει κατι που μπορω να βρω για το mls μου;

δυστηχως ειναι 4.4.επισης πριν απο μερικες ημερες εκανα φορματ το σταθερο pc

εβαλα τα δεκαρια με ονομα χρηστη στα ξενα και ολα οκ.πολυ λιγα πλεον τα προβληματακια.

κάνε εγκατάσταση αυτή την fork που βασίζεται στην έκδοση 17 https://www.entertainmentbox.com/install-kodi-17-krypton-android-4-4-solved/ , https://youtu.be/Mx9aQUr-N0U

και μετα μπορείς ,εάν θέλεις να βάλεις κάποια Custom build πχ diamond που βασίζονται στην έκδοση 17

Edited by alex222800

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω προβλήματα στην εγκατάσταση του simplicity-m build μέσω GKW. Ενώ το download ξεκινάει κανονικά, διακόπτεται σε τυχαίο χρόνο πρίν ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα να μην κάνει εγκατάσταση το build. Έχει καμία ιδέα κανείς για το τι συμβαίνει;

Sent from my AOSP on HammerHead using Tapatalk

Τώρα που το Diamond ενώθηκε με το Simplicity δεν μου κάνει κάποια ιδιαίτερη εντύπωση. Τι builds προτείνετε;

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω προβλήματα στην εγκατάσταση του simplicity-m build μέσω GKW. Ενώ το download ξεκινάει κανονικά, διακόπτεται σε τυχαίο χρόνο πρίν ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα να μην κάνει εγκατάσταση το build. Έχει καμία ιδέα κανείς για το τι συμβαίνει;

Μια σελίδα πίσω (διαβάζουμε κάνα post ..) #3572 ...andivirus...

Μια σελίδα πίσω (διαβάζουμε κάνα post ..) #3572 ...andivirus...

Αν δεν ειναι θέμα antivirus, τότε μπορεί να είναι θέμα προβλήματος στην σύνδεση σου με τον server που βρίσκεται το build, δλδ να χάνετε στιγμιαία η σύνδεση είτε από την μεριά σου είτε από την μεριά του server και να σταματάει το κατέβασμα.

Σε αυτή την περίπτωση ξαναδοκιμάζεις.

Μου έχει συμβεί και εμένα με διαφορά build.

Φιλοι μου, στο ιδιο μηχανημα περισυ το kodi επαιζε.

Χωρις να αλλαξω καρτα γραφικών, κάποια στιγμή έπαψε να ανοίγει.

Windows 7 64αρια (ειχα 32 ρια πριν), 8gb, αξιοπρεπες μηχανημα.

Εβαλα τη νεα εκδοση, την παλια, τιποτα.

Δε μπορει να φτιαξει gui.

Η ερευνα μου εδειξε οτι αυτο συμβαινει σε obsolete καρτες. Εχω τη ati radeon 3850 (512ΜΒ onboard)

Εκανα drivers updated, zero...

ΟΜΩΣ!!!! Πώς κάποτε έπαιζε και τώρα όχι;

Τρόποι επιλυσης;

Ευχαριστω

Edited by alexandergreek