Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα,

Έχω το kodi εδώ και περίπου 2 βδομάδες στο mi box. Έχω περάσει neptune rising και placenta. Παρ' ότι βρίσκω providers για ταινίες/σειρές οι περισσότεροι δεν λειτουργούν. Υπάρχει κάποιο addon με περισσότερους/καλύτερους providers;

Και γενικά, έχετε να προτείνετε κάποιο χρήσιμο addon (εκτός subtitles που είμαι οκ) ;

Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλημέρα,

Έχω το kodi εδώ και περίπου 2 βδομάδες στο mi box. Έχω περάσει neptune rising και placenta. Παρ' ότι βρίσκω providers για ταινίες/σειρές οι περισσότεροι δεν λειτουργούν. Υπάρχει κάποιο addon με περισσότερους/καλύτερους providers;

Και γενικά, έχετε να προτείνετε κάποιο χρήσιμο addon (εκτός subtitles που είμαι οκ) ;

Ευχαριστώ

Γιατί ταλαιπωρείσαι και δεν περνάς terrarium;

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Απλό. Το έχω 2 βδομάδες και έχω κάνει χρήση για ταινίες 4-5 φορές. Kodi ήξερα, kodi δοκίμασα.

Διάβασα κάποια posts από το 2017 για υπότιτλους στον terrarium (παίζει μόνο από opensubtitles αλλά μπορείς να κατεβάσεις εκ των προτέρων). Παραμένει έτσι η κατάσταση; Μάλλον θα το κάνω μια δοκιμή και βλέπω.

Σε torrenting υπάρχει τίποτα αξιόλογο;

Απλό. Το έχω 2 βδομάδες και έχω κάνει χρήση για ταινίες 4-5 φορές. Kodi ήξερα, kodi δοκίμασα.

Διάβασα κάποια posts από το 2017 για υπότιτλους στον terrarium (παίζει μόνο από opensubtitles αλλά μπορείς να κατεβάσεις εκ των προτέρων). Παραμένει έτσι η κατάσταση; Μάλλον θα το κάνω μια δοκιμή και βλέπω.

Σε torrenting υπάρχει τίποτα αξιόλογο;

Κοινώς το θέμα ήταν με τους ελληνικούς υπότιτλους. Αν και νομίζω ότι υπήρχε τρόπος με κάποιους.player να φορτώσεις και έξτρα υπότιτλους.

Για όσους βλέπαμε με αγγλικούς, ποτέ δεν υπήρχε κάποιο θέμα.

Amazon Fire stick 4k max

2 ερωτήσεις για spmc

1... υπάρχει κάπου ρύθμιση για το βίντεο να πηγαίνει πιο ομαλά; σε κάποιες ταινίες η εικόνα κάνει απειροελαχιστα καρέ καρέ η φταίει το κουτάκι; έχει μια ρύθμιση refresh rate αλλά όπου και να το βάλω το ίδιο είναι.

2... πως γίνεται να με ρωτάει όταν έχω δει λίγο μιας ταινίας να ξανά αρχίζει η όχι από εκεί που έμεινε;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Εχω γράψει πολλές φορές στο reddit, στον ίδιο τον developer..και πολλοί άλλοι φυσικά..για να προσθέσει το .api του subtitles.gr που υπάρχει στο github. Δεν το κατέχω να κάνω compile android apps...αν ξέρει κάποιος και έχει όρεξη..γίνεται.

Παιδιά ξέρει κανείς γιατί στο playstore δεν υπαρχει η 18 εκδοση και υπαρχει μονο στην σελιδα;:):):):)

Γιατί είναι beta ακόμα το Kodi 18.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Βάλε το repository tvone (δεν θυμάμαι που μπορείς να το βρεις). Μέσα έχει 4-5 add ons με κανάλια απ όλο τον κόσμο. Αυτά που παρακολουθώ Εγώ τουλάχιστον, παίζουν αρκετό καιρό χωρίς πρόβλημα.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Νεκρά τα tvone 1111/111 από χτες

Τι λέγαμε ότι όλα αυτά δεν κρατάνε για καιρό.

Amazon Fire stick 4k max

Νεκρά τα tvone 1111/111 από χτες

Τι λέγαμε ότι όλα αυτά δεν κρατάνε για καιρό.

Ναι δεν κρατάνε για καιρό πάνω αλλά ούτε και κάτω!

Επιστροφή με σχόλιο για το app.

Το δοκίμασα για αρκετά επεισόδια + 1-2 ταινίες. Μόνο σε 2 επεισόδια δεν βρήκε ποτέ υπότιτλους. Οκ, σου σπάει το "binge watching" (που είναι και της μόδας ως όρος) αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.

Το περίεργο ήταν ότι ξεκινάω ένα επεισόδιο, βγαίνω στο αρχικό menu του, και για το υπόλοιπο βράδυ έβρισκε μόνο τις μισές seasons. Υποθέτω κανά θέμα με τους providers. + ότι μια στο τόσο θέλει clear cache όταν ψάχνει υπότιτλους.

Πάντως δεν είχα κανένα θέμα με providers όπως στο kodi. Όλα έπαιζαν με τη μία. :up:

το βρισκεις πανευκολα με μια αναζητηση.και χωρις διαφημισεις καλυτερα.κανενα προβλημα ολοι ταυτοχρονα τα εχουμε και τα δυο και παραπανω...

Γεια σας! Το terranium που το βρισκομαι? Δεν πιστευω να δημιουργει προβλημα επειδη εχω και το kodi? Το εχω σε tv box
2 διαφορετικές εφαρμογές είναι. Τι πρόβλημα να υπάρχει;

Amazon Fire stick 4k max

Ποιό είναι το αρχείο για terrarioum που ειναι χωρις διαφημησεις;

Εχω realdebrid συνδρομη θα χρειαστεί κάποια ρύθμιση απο το terrarioum να κανω;

:):)

Στις ρυθμίσεις του terrarium θα βάλεις τον λογαριασμό του real debrid

Βαζω την premioum εκδοση του terrarioum και δεν κανει εγκαταστση στο tablet μου.

Προφανως δουλευει σε λειτουργικο απο 7 και επανω.

Δυστηχως το δικο μου ειναι 5.1.

Εχω ενεργοποιησει και εγκατασταση απο αγνωστες πηγες αλλα τιποτα τζιφος.

Αν έχεις προηγούμενη έκδοση του terrarium εγκατεστημένη θα πρέπει πρώτα να την απεγκαταστήσεις και μετά να προσπαθήσεις την εγκατάσταση της έκδοσης που θέλεις.

Βαζω την premioum εκδοση του terrarioum και δεν κανει εγκαταστση στο tablet μου.

Προφανως δουλευει σε λειτουργικο απο 7 και επανω.

Δυστηχως το δικο μου ειναι 5.1.

Εχω ενεργοποιησει και εγκατασταση απο αγνωστες πηγες αλλα τιποτα τζιφος.

Και σε 4.2.2 κανονικά παίζει

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω ψαχτεί τον τελευταίο μήνα φουλ σχετικά με Kodi-addons-builds κτλ, έχω εγκαταστήσει στο δικό μου Kodi μεταξύ άλλων Placenta-Gaia (με Placenta και Universal scrapers)-Neptune Rising με πολλές ρυθμίσεις αλλά βρίσκω πολύ λίγα HD links. Δεν έχω Real Debrid ή γενικά κάποια premium υπηρεσία όμως θα περίμενε κανείς ότι με τόσα site-providers θα είχα περισσότερα HD αποτελέσματα.

Έχει λοιπόν κανείς ιδέα ποια site-providers επιστρέφουν σταθερά καλά λινκς (εκτός του Openload που όμως θέλει pair) ή έχει να προτείνει αντίστοιχα κάποιο πιο ολοκληρωμένο addon?

Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω ψαχτεί τον τελευταίο μήνα φουλ σχετικά με Kodi-addons-builds κτλ, έχω εγκαταστήσει στο δικό μου Kodi μεταξύ άλλων Placenta-Gaia (με Placenta και Universal scrapers)-Neptune Rising με πολλές ρυθμίσεις αλλά βρίσκω πολύ λίγα HD links. Δεν έχω Real Debrid ή γενικά κάποια premium υπηρεσία όμως θα περίμενε κανείς ότι με τόσα site-providers θα είχα περισσότερα HD αποτελέσματα.

Έχει λοιπόν κανείς ιδέα ποια site-providers επιστρέφουν σταθερά καλά λινκς (εκτός του Openload που όμως θέλει pair) ή έχει να προτείνει αντίστοιχα κάποιο πιο ολοκληρωμένο addon?

Ευχαριστώ πολύ!

Το εχουμε πει πολλες φορες. Βαλε terrarium!

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Χαχαχα...

Ωραιοι ειναι καποιοι εδω ,στην ενοτητα που αφορα το kodi,απαντουν στους υπολοιπους με την στεγνη απαντηση "βαλε το ταδε" που ειναι ασχετο με τη φιλοσοφια του kodi....

Ειναι σαν μια απαντηση που διαβασα χτες απο ενα παιδακι του δημοτικου....

Στο θεμα μιας εκθεσης που ηταν "πως περασες τις καλοκαιρινες διακοπες σου?"

Η απαντηση του ηταν " Καλα"

Χαχαχα

Καλησπέρα σε όλους.

Ευχαριστώ πολύ!

Βαλε το addon "slartibartfast". Βγάζει άπειρα λινκς σε 1080p. Πιο πολλά και από το real debrid!!!! Απλά το εχω καιρό εγκατεστημένο και δεν ξερω αν υποστηριζεται ακόμα. Σε εμενα πάντως μια χαρα λειτουργεί!!!!

Το εχουμε πει πολλες φορες. Βαλε terrarium!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά μιλάω για pc, οχι android, και απ όσο ξέρω το συγκεκριμένο μόνο με emulator σε pc.

Βαλε το addon "slartibartfast". Βγάζει άπειρα λινκς σε 1080p. Πιο πολλά και από το real debrid!!!! Απλά το εχω καιρό εγκατεστημένο και δεν ξερω αν υποστηριζεται ακόμα. Σε εμενα πάντως μια χαρα λειτουργεί!!!!

Ευχαριστώ πολύ φίλε, θα το βάλω και θα σε ενημερώσω!

Μπορείς να μπαίνεις 1-2 φορές το μήνα στο http://www.kodiapps.com και στην ενότητα trending addons, να δεις ποια είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις και να τα εγκαταστήσεις... Αυτά που είναι '' πυραυλοι'' φαίνονται....

εχω παλι θεμα me REAL DEBRID δεν βγαζει πηγες παρα μονο το neptun rising.

καποιος φιλος εδω στο φορουμ με ειπε τι να κανω ,εκανα ολα τα βηματα αλλα

παλι τα ιδια εχουμε.επισης ουτε στο incursion μου βγαζει πηγές.τώρα πώς γίνεται

στο neptun rising να βγάζει δέν μπορώ να το καταλάβω.

Έχετε να προτείνετε κάτι;

:):):):):)

Θα πας στις ρυθμίσεις κάθε addon ξεχωριστά για να βάλεις το real debrid. Για κάποιο λογο και εμενα μου το ειχε κάνει παλιά και έτσι μου το δέχτηκε. Ξεχωριστά ενα ενα addon.