vasilis_77 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Το addon filmnet σε ποιο repo είναι; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπες εδώ http://www.kodiapps.com και βάλε ότι σου αρέσει (πχ τα πρώτα 10) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Καλό είναι να τα τα διαβάζει ο κόσμος...γιατί δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσει η φάση και στην Ελλαδίτσα μας. Αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για p2p φάση, όποτε πρέπει να είναι 2 φορές προσεκτικοί. Έχω ακούσει ιστορία με οικογενειάρχη Έλληνα που το φύσαγε και δεν κρυωνε με παιδική ταινία από “μαγαζί» με torrent, όπου μετά τους τίτλους τέλους (που δεν κοιτάζει κανείς μας), είχε 1,5 λεπτά παιδική πορνογραφια και βρέθηκε ξαφνικά όχι απλά κάτοχος αλλά και διακινητής. Άντε να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας μετά! Ναι με p2p (torrent ) streaming υπάρχει κίνδυνος κυρίως για χρήση εκτός Ελλάδος ΑΛΛΆ παρακαλώ Μην τρομάζεις τον κόσμο με πορνογραφία και κυρίως με την παιδική γιατί αυτό μπορεί (εάν είναι έτσι όπως μας το περιγράφεις ) να συμβεί με ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ υπηρεσία (ίδιες ταινίες υπάρχουν ) είτε είναι p2p ,ειτε από διάφορους Παρόχους (σελίδες,server,κτλ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 sorry αν ειμαι λιγο off topic , αλλα καντε και μια δοκιμη στο stremio. Ειδικα για καποιους που βαριουντε ολα τα βαλε βγαλε με το kodi και τα αντονς , ποια παιζουν ποια δεν παιζουν κτλ, δεν παιζει το αντον των υποτιτλων κτλ Ειναι πολυ απλο , παιζει παντου android windows IOS, συγχρονιζει με τρακτ , εχει ελληνικους υποτιτλους και εχει μεχρι στιγμης 2-3 addons που παιζουν μια χαρα, και τα βρισκεις στις ρυθμισεις, εγκατασταση με ενα κλικ. Κανεις ενα τυπικο λογκ ιν με ενα εμαιλ , και απ οπου το ξανακατεβασεις ή αν το εχεις στο κινητο και σε πισι και σε box συγχρονιζει τα παντα , ρυθμισεις library και την ταινια που εβλεπες στην αλλη σου συσκευη την σωσει στο σημειο που την αφησες. Το μονο μειον για μενα ειναι οτι ακομα δεν εχει real debrid για μας που εχουμε συνδρομη, αλλα πιστευω καποια στιγμη θα μπει και αυτο. Τί διαφορές έχει από το terrarium που κάνει τα πάντα και το θεωρώ την καλύτερη εναλλακτική του Kodi? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Ναι με p2p (torrent ) streaming υπάρχει κίνδυνος κυρίως για χρήση εκτός Ελλάδος ΑΛΛΆ παρακαλώ Μην τρομάζεις τον κόσμο με πορνογραφία και κυρίως με την παιδική γιατί αυτό μπορεί (εάν είναι έτσι όπως μας το περιγράφεις ) να συμβεί με ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ υπηρεσία (ίδιες ταινίες υπάρχουν ) είτε είναι p2p ,ειτε από διάφορους Παρόχους (σελίδες,server,κτλ ) Φυσικά και μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε αρχείο γενικά κατεβάσουμε..δεν είμαι τρομολαγνος..να ανεβάσω λίγο την έννοια της ασφαλείας προσπαθώ..όσο μπορεί ο καθένας από μέρους του ας προσέχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Τί διαφορές έχει από το terrarium που κάνει τα πάντα και το θεωρώ την καλύτερη εναλλακτική του Kodi? Το Stremio πέζει απευθείας σε windows χωρίς να χρειάζεται emulator όπως το Terrarium.Ενοείται πως το Terrarium είναι καλύτερο(αυτό δουλεύω μόνο) αλλά κανείς δεν κάθετε να το κάνει να λειτουργήσει σε Η/Υ. :rolleyes: Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Το Stremio πέζει απευθείας σε windows χωρίς να χρειάζεται emulator όπως το Terrarium.Ενοείται πως το Terrarium είναι καλύτερο(αυτό δουλεύω μόνο) αλλά κανείς δεν κάθετε να το κάνει να λειτουργήσει σε Η/Υ. :rolleyes: Παιζει παντου οχι μονο windows. Το θεωρω πιο απλο απο το terrarium και με καποια εξτρα καλα, ας πουμε αυτο του συγχρονισμου( δεν ειμαι σιγουρος αν το εχει και το terrarium ) το μονο μειον για μενα ειναι οτι δεν εχει ακομα real ddebrid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 (edited) Με το rd ενεργοποιημένο στο terrarium μόνο σε εμένα δεν εμφανίζονται επιλογές ταινιών με κίτρινο χρωμα η συμβαίνει γενικότερα ; Edit. Άκυρος ο συναγερμός. Είχε λήξει το τρίμηνο. Το ανανέωσα και όλα καλά. Sent from my iPad Pro. Edited May 1, 2018 by skiace Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Από το gnk wizard, πιο build να βάλω; μόνο αθλητικά με ενδιαφέρουν.ο νοών νοειτο Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Από το gnk wizard, πιο build να βάλω; μόνο αθλητικά με ενδιαφέρουν.ο νοών νοειτο Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν χρειάζεσαι build, ούτε κάν kodi για κάτι τέτοιο, με acestream και sopcast θα είσαι μια χαρά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv111 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 (edited) Καλημερα τοatlas αποτ gnk σκετο που μπορω να το βρω?Η αν μπορω να βαλω το gnk χωρις να αλλαξω το το αρχικο θεμα(εμφανιση) του kodi μιας και λιγο αρχαριος.Ευχαριστω Edited May 2, 2018 by gv111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Καλημερα τοatlas αποτ gnk σκετο που μπορω να το βρω?Η αν μπορω να βαλω το gnk χωρις να αλλαξω το το αρχικο θεμα(εμφανιση) του kodi μιας και λιγο αρχαριος.Ευχαριστω To repo που φιλοξενεί το atlas http://www.grecotm.com/repo/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Παιζει παντου οχι μονο windows. Το θεωρω πιο απλο απο το terrarium και με καποια εξτρα καλα, ας πουμε αυτο του συγχρονισμου( δεν ειμαι σιγουρος αν το εχει και το terrarium ) το μονο μειον για μενα ειναι οτι δεν εχει ακομα real ddebrid.Αφού είναι p2p και δεν βασίζεται σε hosts δεν έχει νόημα να έχει real debrid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Αφού είναι p2p και δεν βασίζεται σε hosts δεν έχει νόημα να έχει real debrid. σωστο και αυτο, δεν το ειχα σκεφτεί :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 δεν χρειάζεσαι build, ούτε κάν kodi για κάτι τέτοιο, με acestream και sopcast θα είσαι μια χαράΝα το σεταρω για άνθρωπο που πιάνει το ποντίκι ανάποδα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Βάλε το technewsology μια χαρά είναιΝα το σεταρω για άνθρωπο που πιάνει το ποντίκι ανάποδα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 (edited) Είναι εύκολο κάποιος να δώσει πληροφορίες σχετικά με acestream και sopcast; Έστω έναν σύνδεσμο με ανανεωμένο τρόπο εγκατάστασης. Το έκανα. Ευχαριστώ. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Edited May 2, 2018 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει το σύμβολο δίπλα σε λινκ πχ στο wrath; Δείχνει [Q], . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει το σύμβολο δίπλα σε λινκ πχ στο wrath; Δείχνει [Q], . Υποτίθεται είναι το αρχικό του ατόμου που έφτιαξε τον player του metalliq/chappa'ai για το κάθε πρόσθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalisgr1984 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Παιδιά καλησπέρα.. To newtexsology έχει σταματήσει να παίζει;; δεν μπορώ να δω ταινιες.. Υπάρχει κάποιο άλλο να βάλω στο κοντι;; Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Παιδιά καλησπέρα.. To newtexsology έχει σταματήσει να παίζει;; δεν μπορώ να δω ταινιες.. Υπάρχει κάποιο άλλο να βάλω στο κοντι;; Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε το GKoBu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω κάνει εγκατάσταση στο κινητό την τελευταία έκδοση του Kodi αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Δεν μπορώ να δω ολοκληρωμένα μια ταινία. Μου κάνει συνέχεια διακοπές ' δεν υπάρχει συνεχόμενη ροή' το μνμ που μου βγάζει και ένα κυκλάκι στην οθόνη που προστεθεί να φορτώσει. Πρόβλημα με το WiFi δεν έχω. Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω? Ευχαριστώ Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω κάνει εγκατάσταση στο κινητό την τελευταία έκδοση του Kodi αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Δεν μπορώ να δω ολοκληρωμένα μια ταινία. Μου κάνει συνέχεια διακοπές ' δεν υπάρχει συνεχόμενη ροή' το μνμ που μου βγάζει και ένα κυκλάκι στην οθόνη που προστεθεί να φορτώσει. Πρόβλημα με το WiFi δεν έχω. Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω? Ευχαριστώ Sent from my ONEPLUS A5010 using TapatalkΥπάρχει και λέγεται terrarium. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Τελευταία, σχεδόν οποίο link στέλνω από το terrarium σε Chromecast ή Android TV, κάνει έναν διαπεραστικό θόρυβο και δεν ακούγεται τίποτα άλλο από τον ήχο της ταινίας. Δεν μπορώ να καταλάβω πως δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα και φυσικά ούτε τι να κάνω για να το λύσω. Αναβαθμίζω πάντα το terrarium στην τελευταία έκδοση Υποθέτω πως κανείς άλλος δεν έχει τέτοιο θέμα γιατί δεν διάβασα τίποτα σχετικό εδώ. Τι μπορεί να φταίει; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Τι είναι ρε παιδιά το terrarium και ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω? Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Είναι εφαρμογή για παρακολούθηση ταινιών και σειρών. Με μια απλή αναζήτηση θα βρεις το αρχείο apk. Δεν υπάρχει στο play store. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts